![]() |
Mielcarski kibicem Legii :D
A co on się nawrócił na inną wiarę? To tak jak dzisiaj po robocie widziałem tego Szpaka z TVN. Czy ktoś mógłby pomyśleć, że to nie jest nastoletnia niewiasta w ciemnej aranżacji? |
Cytat:
Nunez - to co napisałeś, to słowo w słowo można było napisać też o Cabralu. Jednak uważam, że sam jeden Melikson zawyża ocenę Wisły i jej obcokrajowców w górę. Maor to kozak, 'sam' wygrał Wam dwumecz z Litexem. Wyobraź sobie teraz Wisłę bez niego. Myślę, że nie byłoby tak różowo (tak jak u nas wyjmij w tej chwili Radovica lub przestaw go na skrzydło ze środka i jest zdecydowanie gorzej). |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Licza sie 3 punkty i jako taka gra... Za czasow Macka nie ma co sie rozwodzic nad gra... Kon jaki jest kazdy widzi.
Co do Lamey vs Rzezniczak to ja przemilcze, po prostu nie chce wdawac sie w bezsensowne dyskusje :lol: Warto po prostu poczekac, na razie to jest poczatek sezonu. |
Rzezniczak Vs Lamey.
Jesli chodzi o motorykę, kondycje to Rzeznik jest w tym lepszy. Ale co z tego ? Rzeznik włączy się do akcji 10 razy, z tego nic praktycznie nie wynika. Lamey włączy się do akcji 4 razy z tego 3 razy dorzuci takie piły, że wystarczy dostawić nogę/głowę. Widać po nim, że nie jest to produkt polskiej myśli szkoleniowej. Nuenz zawodnik bardziej podobny do Cantoro niż Cabrala. Przede wszystkim jeśli chodzi o charakter. Do tego zdecydowanie szybszy w tym co robi. Legia widac ze to już decydowanie lepsza drużyna od tej z początku poprzedniego sezonu. |
szacunek dla Fanów Górnika za pomoc podczas katastrofy kolejowej
http://niezalezna.pl/14587-kibice-go...rom-katastrofy |
Jak na razie Skorża znakomicie przygotował Legię do sezonu. Mam nadzieje, że awansują do LE, bo inaczej ciężko ich będzie gonić grając na dwóch frontach. Górnik też zadziwiająco dobrze - wyrwali im serce drużyny, a po nich zupełnie nie widać. Nawalka też robi dobrą robotę.
|
Cytat:
|
Skorzy tak sie wszyscy chcieli pozbyc a tutaj odmienil gre Legii - teraz pewnie kibice beda stac za nim murem
http://up.programosy.pl/foto/33utpir_min.png :rotfl: |
Cytat:
|
Akurat kibice to za Skorża stali cały czas ( a przynajmniej stowarzyszenie) tylko typowi sezonowcy i pikniki domagali się odejścia Maćka.
Ja tam Skorży życzę jak najlepiej - to dobry trener ale jak do tej pory nie radził sobie w sytuacjach kryzysowych - z biegiem lat będzie łapał doświadczenie i tak za 5-10 lat może być najlepszym Trenerem w Polsce. |
Cytat:
|
nie żebym się czepiał jakoś Legii specjalnie, bo fakt, na prawdę wyglądają lepiej niż w zeszłym sezonie, ale z tymi peanami pochwalnymi to bym się jeszcze wstrzymał. Te dwie drużyny - pejsy i Górnik nie są jakimś dobrym wyznacznikiem na to na co rzeczywiście stać Legię. O Cracovii to chyba pisać nie muszę, chyba najwięksi frajerzy w tej lidze (vide mecz z Koroną) i w ogóle ta ich obrona to niezły kabaret:lol:. Natomiast Górnik od 65 min. padł, oddychał rękawami i nie wiedział co się dzieję. Ale jak już przycisnęli Legię (w ciągu kilku minut parę stałych fragmentów, plus setka Tomasza "international level" Zahorskiego) to już nie było tak kolorowo. Pierwszy poważny test przed tą ekipa za tydzień ze Śląskiem.
Z Ljuboją też bym się nie podniecał za bardzo, my też mamy Jirsaka, któremu raz na ruski rok wyjdzie zajebisty mecz. Oczywiście nie jest to gość przypadkowy, ale o jego problemach z "chce mi się, nie chcę mi się" każdy wie. Ktoś napisał, że jak dalej tak będzie grał, to będzie mógł rywalizować z Meliksonem o miano najlepszego gracza ligi - póki co Ljuboja mógłby Meliksonowi Gatorade'y rzucać podczas przerw ;) |
Cytat:
|
Legia będzie bardzo groźna w tym sezonie , ale tylko wtedy gdy odpadnie ze Spartakiem . Skupi się na spotkaniach w lidze i wydaje się że Maciuś wyciągnął stosowne wnioski , co do prowadzenia tej drużyny .
Co do reszty zespołów , po spotkaniach które oglądałem , czołówka może być równie wyrównana co w tamtym roku , z tym że 'czołowym ' zespołom powinno zdarzać się mniej wpadek niż w poprzednim sezonie . Kolejka nr 3 już powie nam sporo o niektórych zespołach . Lechia czy Cracovia - która drużyna zanotuje 3 porażki z rzędu ? Obstawiam ze Craxa GKS Bełchatów - Lech . Jeśli Lech wygra to tylko kolejny syganł że poprzedni sezon równiez nauczył ich bardzo dużo . Nie będą już tak głupio tracic punktów Jaga - Korona - to powinien paśc remis . Jeszcze tego brakowało by po tych pucharowych kompromitacjach Jaga teraz sobie przypomniała że jeszcze niedawno 'była czolowym polskim zespołem ' . Jeśli Jaga znowu będzie ogrywać regularnie średniaków to będzie bardzo wysoko w tabeli . dobrze by było żeby ŁKS cos ugrał w Warszawie , ale będzie cięzko ;p |
Uwielbiam to wyrokowanie na forum po dwóch meczach.
Okrzyknięcie Legii po meczach z CRACOVIĄ(!) i Górnikiem u siebie świetnie przygotowaną drużyną - mistrzostwo. Jakoś z Gaziantepem oddychali rękawami. Nie twierdzę, że tak nie będzie, Legia na pewno jest mocniejsza (i wcale nie jestem z tego powodu smutna, bo wolę za przeciwnika silną Legię niż Amicorza). Ale lepiej jest zaczekać z ferowaniem wyroków do przynajmniej 10 meczów, już nawet nie mówię o całej rundzie... To samo odnosi się do naszych Lameyów i Nunezów. |
W zeszłym orku po pierwszych meczach krzyczeli, że Polonia Warszawa będzie mistrzem... :P Po kilku Maaskanta krzyczeli , że z gościa nic nie będzie i trzeba szukac nowego trenera. Także Domenica90 musisz się przyzwyczaić hehe
|
Jagiellonia - Korona > na razie 0:1, kolejny gol Zielińskiego w tym sezonie; chłopak zawsze miał duży potencjał, tyle że w Bytomiu miał również zbyt wielu "dobrych" znajomych do zabawy:lol:
Albo wreszcie zrozumiał, że piwko kilka razy w tygodniu niekoniecznie pomaga w rozwoju piłkarskim, albo jeszcze ekipy w Kielcach nie znalazł:lol: ... a tak w ogóle to strasznie się ten mecz ogląda... chwilami 2 liga (tak, nawet nie 1 liga, o tzw. ekstraklasie nie wspominając) P.S. Frankowski to jest jednak ciągle "przekozak"... cały mecz słabo, ale kiedy dostał wreszcie fajną piłkę to bramkarz nawet nie drgnął |
pogoda niedobra :<
|
Poziom meczu tragiczny.. Korona od 10-15 min broni się jak w A-klasie a Jaga atakuje jak zespół z klasy C.
|
Oby się utrzymało 1-1. . Panie Turek, kończ Pan tą żenadę bo wynik idealny. Nikt nie odjedzie.
|
Przech.j Franek.... W tej formie to on może i do czterdziestki dociągnąć...
|
Korona dno... są mistrzem symulki i fauli w naszej lidze.
|
Cytat:
|
Ktoś wie co z Małkowskim?
|
Ja w sprawie wczorajszego meczu, najlepszym obrońcą w naszym zespole był... Wasiluk. Ani chybi w Cracovii muszą jakiegoś wirusa na boisku rozpylać, że facet gra w WKS-ie o klasę lepiej niż u waszej sąsiadki.:p
Nie byłem przekonany do tego wypożyczenia, ale widać, że Lenczyk miał nosa.:D |
Włączyłem mecz w 75 minucie i pomyślałem , że wcześniej było mordercze tempo bo zawodnicy obu drużyn ze zmęczenia potykali się o własne nogi .Jeżeli faktycznie cały mecz było takie człapanie to cieszę się , że straciłem jedynie 15 + 8 min życia a nie całe 90 plus czas doliczony .Poziome samej końcówki przypominał poziom meczu drużyn B klasowych .
|
Franek to Franek ...
Małkowski ma złamany nos. Tak mówi w C+ Ktoś może mi powiedzieć czemu Polonia gra trzeci mecz z rzędu u siebie? |
Bruno to ma fuksa do tych bramek - strzal, rykoszet od Chaveza i zmylony Pareiko - teraz strzał, rykoszet i Bodzio W zmylony
|
Hej, mam dekoder od Canal Plus i nie działa mi opcja wyłączenia komentarza na C+Sport HD która rzekomo została dodana. Naciskam + i przelaczam z opcji polski na 'język' i ciągle słyszę tych irytujących 'fachowców' :/ Help
|
Cytat:
|
Słabo bo słabo ale 3 punkty dopisze na swoje konto. My też słabo, ale zdobywajmy te 3 punkty:)
|
Zdobyli 3 punkty ale powinni jak to sie mowi "dobic frajera", przykre ale LKS gra jak jakas zbieranina z ligi okregowej.
Kazdy mecz ktory rozegrali w tym sezonie z ich strony stal na zenujacym poziomie. Mam nadzieje ze Janek na dzisiaj jakos fajnie ustawi druzyne i pokusi sie o punkcik :D |
Mecz jak w starych "dobrych czasach" czyli gdzieś na przełomie XX i XXI wieku. Gdyby wtedy odbył się taki mecz jak dzisiejszy Wisła - Zagłębie, powiedzmy w ostatniej kolejce i Wisła potrzebowałaby punktów to właśnie tak by to wyglądało. I nawet nie chodzi mi o postawę sędziego tylko Zagłębia Lubin. Spowodowali dwa karne totalnie z dupy w całkowicie niegroźnych sytuacjach i to takie żywcem wyjęte z Fryzjera. Najpierw ręka w górę przy główce we własnym polu karnym, a potem faul bramkarza w całkowicie niegroźnej sytuacji, gdzie jego interwencja była totalnie niepotrzebna :)
Dawno nie widziałem meczu przegranego tak chamsko na własne życzenie. A myślałem, że to poważna drużyna jest to Zagłębie. |
Cytat:
|
Niekoniecznie, bo kiksy, błędne decyzje, kopnięcie w ziemię i cała reszta to faktycznie nieudolność. Natomiast wyskoczenie z ręką na baczność we własnym polu karnym czy ostry faul bramkarza na skraju pola karnego w otoczeniu dwóch właśnych obrońców to jest szczyt. Może i nieudolność, ale niecałe 10 lat temu druk jak nic :)
|
Jasne, ta Wisła to zawsze ma karne z kapelusza. W druga strone to na pewno karny byłby prawidłowo podyktowany :rotfl: Czasami myslenie niektorych polskich kibicow powala mnie na kolana
Cytat:
|
Czy ktoś tu pisze o karnym z kapelusza?
EDIT: taaa, i pewnie o tych z Hyde Parku w Oragne.. i stąd zacząłeś zdanie od "Jasne" :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl