![]() |
Cytat:
Wszystko musi do siebie pasować,aby dobrze funkcjonowało. Oczywista oczywistość. Nie może być tak,że bardzo dobry trener,a takim w moim odczuciu jest Stevens, ma do dyspozycji miernych kopaczy. Co on niby z nimi miałby zdziałać? Bo dla mnie podpisanie umowy z takim trenerem to chęć walki o coś więcej niż PP i MP. Chyba,że Legia chce podpisać takiego trenera zostawiając obecnych kopaczy aby później udawać zdziwienie,że trener ok ale gra kiesik taka nie tego. To co odwalili obrońcy Ruchu przy drugiej bramce to dla mnie nie zrozumiałe. Jak można tak nie kryć w polu karnym? |
Cytat:
W Legii brakuje przede wszystkim atmosfery oraz dobrego bramkarza. Cytat:
Skoro więc Maaskant nie kręcił nosem i przyszedł do tej buraczanej ligi, to i bezrobotny Stevens przynajmniej poważnie rozpatrzy propozycję, jeśli taką dostanie. Poziom wprawdzie dramatyczny, ale pieniądze u nas są już niezłe, do tego nowe stadiony i blisko do domu. PS. Z remisu Ruchu cieszyć się powinna głównie Amika, bo kolejny rywal do 3 miejsca traci głupie punkty. |
To co odwalili obrońcy Ruchu przy drugiej bramce to dla mnie nie zrozumiałe. Jak można tak nie kryć w polu karnym?[/QUOTE]
nie wiesz o co chodzi? nie awansowac przez przypadek do pucharów bo same straty tak jak w zeszłym sezonie,a bezpieczna miejscówka nie grożaca spadkiem w gornej części tabeli no to remisik najlepszy:-D |
Na Legii ten mecz będzie wyglądał jak Sparing.
|
Cytat:
Ale dziwnie, tak upiornie brzmi ten doping zza stadionu. |
Golański dwie piły po brzuchu ładnie dostał.
Po Legii widać że PP dał im troche wiatru. |
Cytat:
Legia 1 w dupe. |
Coś mało powtórek pokazali... jakby sędzia uznał bramke, to by chyba nikt nie mial do niego wiekszych pretensji.
|
Legiunia przegrywa
Wczesniej bramka dla Legii wg mnie powinna byc uznana |
Legia gniecie, Korona strzela.
Taki wynik może zostać. |
Manu sie rozbrykał ostatnio w Legii. Jeden bład i zaraz wynik moze byc inny
|
doping kibiców naprawde nieźle słyszalny , gdyby ktos ogladał mecz nie znajac kibiców Legii , nie widząc pustych trybun stwierdziłby że doping nie jest zły ( tylko lekko wygłuszony ). W takim Bełchatowie przy 2 tysiacach jest bardziej piknikowa atmosfera .
|
Cabral 1:1
|
Niedzielan to tylko przeciw nam dobrze gra :)
to co on dziś odstawia, niech go lepiej zmienią |
Cabral dostał powołanie i drugi mecz z rzędu strzela gola.
|
Cytat:
|
Cytat:
Napisalem, że nie przyjdzie tu dobry trener z sukcesami i nic wiecej. Chcą zmieniać trenera na lepsze, prosze bardzo. Niech szukają takiego z warsztatem, ambitnego, nie musi być wypromowany za bardzo. A w ogóle to najlepiej pion sportowy, tak jak pisał Marszalek zaczać od dyrektora sportowego. On powinien takiego trenera wyszukać. Bo z trenerami często jest jak z piłkarzami, trzeba ocenić, czy ma taki potencjał coś zdziałać, czy nie. |
Patrząc na Żyro to na miejscu Skorży dałbym do końca sezonu jak najwięcej szans tym najlepszym z Legi ME. Widać, że dobrze pracuje się tam z młodzieżą i rok po roku mają coraz lepszych tych wychowanków. Taki Żyro ma 18 lat, a już w tym momencie nie jest gorszy od takiego Manu. Do końca sezonu Legia gra już właściwie o pietruszkę, a prawdopodobnym jest, że któryś z tych młodych wypali, jeśli dostanie więcej szans.
|
Czy tylko mi się wydaje, że Korona nie gra nawet w połowie z taką ambicją jak w meczu z Wisłą.
EDIT: Chodzi mi głównie o liczbę fauli i ich rodzaj, z nami nie przebierali w środkach. |
"Widzów: 31 "
Legia złamała zakaz wojewody |
Tego to ja nigdy nie zrozumiem. Z nami Korona grała jak z nut to znowu z Legia nie graja zupełnie nic a podobno z czy ktos gra z Wisłą czy Legią motywuje sie tak samo. Jakos nie widac by pilkarze Korony byli dzisiaj zmotywowani
|
Przede wszystkim, grając z Nami Korona była w zupełnie innej formie, natomiast teraz, Korona pewnie zaliczy 3 porażkę z rzędu.
|
kto zagra w pucharach gdy Legia zajmie miejsce w pierwszej trojce? Lech czy 4 drużyna?
|
Czwarta drużyna.
|
Cytat:
|
Kieleckie majonezy spięły się na nas neisamowice i spuchły tak bardzo że 4 mecz z rzędu od 10 kwietnia przegrywają.
|
jak Legii nie lubię tak muszę przyznać, że całkiem całkiem tę piłkę dziś klepali.
A że Korona dziś nic nie pokazała , może słaba a może Legia im na wiele nie pozwoliła . Jeszcze bym Skorży u nich nie skreślał. |
Legia zalozenia przedezonowe spełniła - awansowac do europejskich pucharow. Teraz moga sobie na spokojnie grac bez presji i zabierac punkty w lidze kolejnym ekipom. Od razu widac poprawe w ich grze gdy presja w jakims stopniu spadła.
|
Dlaczego Radovic pokazuje do kamery jabłko ? Nie raz zawodnicy pokazuja serce, ale żeby jabłko :D
|
Miażdżąca refleksja: jak kolejka się dobrze ułoży, a Legia wygra wszystko do końca (w sumie czemu nie? to zwykła loteria, dzisiaj równie dobrze mogła wygrać Korona) to aktualna różnica między Jagą, Wisła i Legia to...3 pkt (zakładając wygraną Jagi i porażkę Wisły w najbliższej kolejce - moim zdaniem najbardziej realne wyniki w tym szalonym sezonie).
Wracamy do gry :-D :rotfl: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl