![]() |
ależ to oczywista oczywistość jest :rotfl:
wszak Ci co mają płetwy i ości, w życiu by nie doprowadzili do upadłości bo są godni tego by im podać dłoń:help: |
do tych wszystkich, którzy zaczynają teraz stawać po stronie TS, WSH, SKWK, Sarapaty i przeciwko Jadczakom, Stanowskim, Bońkom, filipskim
Skoro było tak pięknie dlaczego Sarapta na gwałt pozbyła się prezesowania w SA i w TS? Dlaczego na gwałt zawarła transakcję, którą teraz jej poplecznicy wyszydzają? |
to jest transakcja kontrolowana...a kontrolujcym nie jest to ani TS, ani kupujący ani tym bardziej WSH
|
Stając przeciw Jadczakowi i jego przydupasom, nie staję po stronie TS ani innego stwora. Wrzucam ich wszystkich do jednego, wielkiego wora.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwszy raz w swoim zyciu stracilem zaufanie do TS Wisla. Za Miette dalbym sie do tej pory pokroic ale tereaz nie rozumiem jego udzialu w tej kompromitacji. Wzywam pana prezesa honorowego Wisy Krakow TS do powiadomienia prokuratury i bezwzglednego oczyszczenia Wisly ze wszelkich zarzutow lub posadzen . Mozna upadac a nawet umierac ale najlepiej w prawdzie lub jak kto woli po spowiedzi. Wisla potrzebuje teraz prawdy o sobie jak nigdy dotad. Kibice powinni znac kazdy szczegol zadluzenia klubu poczawszy od Wisly Cupiala a potem Meresinskiego az po dzis dzien. To jedyny sposob na ratowanie klubu lub jego tradycji albo nadal w ekstraklasie albo startujac od 4 ligi. W Wisle na dzis nie ma juz miejsca dla SKWK a na stadionie dla gangsterow i bandytow. TS wymaga odnowy.
|
obawiam się że Twój apel to będzie nie będą sole trzeźwiące
a głos wołającego na puszczy :-/ |
Cytat:
|
Cytat:
Przy tej sprawie kupna WIsly dziennikarze pokazali jakimi sa "fachowcami" wiec jak jakis cep wstawia na twitterze jakis dialog z prawnikiem, ktory niby bral udzial w tej calej sprawie to juz mozna traktowac to z przymruzeniem oka. Jest jednak masa ludzi, ktorzy łukaja takie newsy, nawet od Jadczaka. |
Cytat:
.... |
Cytat:
|
A czy ja dobrze kojarzę, że w całym tym bagnie jest umoczony rzekomy/faktyczny milion złoty od Kuby?
|
|
Cytat:
jeśli wierzysz że ekipa Hogana nie będzie sie miała czego czepić i TS zrobił wszystko profi to spoko. Ja mam wątpliwości. |
Poważnie to już nie ma komu wierzyć. Pisałem, że mialem odczucie deja vu po tym od miłośniku rowerów i tym od foteli. Ale serce chiało wierzyć...Nadzieje wlał @filipski, nie wiem jak mogłem się nabrać...Człowiek niby stary, a wciąż naiwny...
|
Cytat:
Dobre podsumowanie sytuacji, odtworzone w sensownej chronologii : https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-o...-klubu/dwm2ww0 |
Cytat:
Pora zbierać się na Sylwestra, ale jeszcze rzucę tu okiem czy czasem kasa nie wpłynęła :> Lepszego przyszłego roku Drodzy Państwo. Oby udało się to szambo wyczyścić z korzyścią dla normalnych. |
Za kilka dni wyjdzie na jaw że to TS zawalił sprawę i są teraz winni hoganowi i wannie 12,2 mln/zł + odsetki.
TS pójdzie z tym do sądu i przesra tak jak każdą sprawę wcześniej S.A. Sąd kambodżańsko/szwajcarski na poczet długów TS zajmie grunty należące do towarzystwa. Teraz już znacie cały misterny plan. |
Wszystkiego Dobrego, ja też uciekam na sylwesstra, tak tylko rzuciłem okiem czy jest jakiś przełom ale widzę że bez zmian ;) no ale człowiek niby wiedział ale się dalej łudził
|
Cytat:
Coś się zmieniło? |
Cytat:
Ale już koniec .Straciłem nadzieję . Start w IV lidze to katastrofa i nie ma się co okłamywać będzie jeszcze gorzej . Nawet gdyby się jakimś cudem udało wyczyścić środowisko gangsterskie w Wiśle to i tak nic nie da bo Wisła to zbyt duży klub a Kraków zbyt duże miasta ...... pojawią się nowi a w klubie w IV lidze nikt sobie z tym nie poradzi . Jedyne lekarstwo to nowy inwestor teraz , który ułoży klub po swojemu . Ale moim zdaniem szanse na coś takiego są zerowe . Krótko mówiąc : dramat . Jeszcze jakieś minimalne światełko w tunelu to ewentualnie krakowscy biznesmeni ale w to tez już nie wierzę bo gdyby się to miało stać to stałoby się już wcześniej . |
TS - sekcja pilkarska skomprominowana , posmiewisko kabaretowe polski wyladuje w 4 lidze , reszte sekcji kuleje i jest po prostu marne , Krakow nie ma sportu na wysokim poziomie ....ale wazne ze ma kapital w postaci gruntow ktore do niczego im nie jest potrzebny , niewykorzystywany
|
Całą historię z ostatnich dni można podsumować tym obrazkiem:
https://zapodaj.net/images/8b600fe3a2367.jpg Cała Polska się z nas śmieje, ale pamiętajmy kto nam to wszystko zafundował... Jedyni prawdziwi, wierni i oddani kibice! |
Cytat:
A tfu na was złodzieje! |
Cytat:
|
Cytat:
Nie mam nic przeciwko wykorzystaniu gruntów Wisły. Ale dopiero gdy uda się oczyścić to szemrane towarzystwo (nomen omen). |
Cytat:
|
Jak tak się to wszystko przemyśli to nasz kochamy zarząd i skwk zrobili coś czego największy wróg by nie dokonał. I ani do nich ani do paru innych osób to nie dociera. Jeśli tak kochają Wisłę a teraz przekonali się że zarządzanie klubem to nie handel prochami to niech po prostu zajmą się tym co umia robić. Niech się tłuka pały niech ich gonią ale na ich rachunek A nie Wisły. Jeśli tak się nie stanie to niedługo będą mieli pomniki i tablice upamiętniające skuteczne zniszczenie klubu.... Oczywiście staną w pobliżu zabytkowego hotelu...
|
|
zbymak na TT
Kocham Wisle od dziecka ale jak słysze o tej całej maskaradzie ktora sie odbywa od miesiaca to nie wiem czy nie lepiej byloby to wszystko zaorac.Dochodza słuchy o bylych pilkarzach ktorzy byli w to zamieszani o dziennikarzu ktory mial miec profity jesli dobrze bedzie to opisywał |
zbymak nie ma pojęcia o czym pisze, informator z niego zerowy.
|
Dokladnie. Przeciez tydzien temu mowil ze bedzie mega grubo i w ogole super.
|
Cytat:
|
Ja mam tylko nadzieje, już bez względu na to jak się to wszystko zakończy, to poznamy wszystkie osoby zaangażowane w tę "sprzedaż", że dowiemy się o co w ogóle chodziło.
|
Cytat:
Stawiam litrę przeciwko mineralnej że oświadczenie doprowadzi wszystkich do szewskiej pasji. |
Nie ufalem od początku tym ludziom, pietrowski smierdzial mersińskim v2, ale mimo wszystko jak każdy kibic, nawet 93 minucie wierzy że jeszcze nie wszystko stracone... niestety się nie pomyliłem i nie muszę odwolywac tego co wcześniej pisałem. To jest jakieś fatum, naprawdę ogromne fatum. Nie wiem czu na świecie istnieje drugi taki klub który ladowalby w rękach oszustów, złodziei i szarlatanow tak reguralnie i cyklicznie w tak krótkim czasie. Jutro nowy rok ale niestety bez nowych nadziei dla nas. To była piękna przygoda, oglądanie za dzieciaka meczów z shalcke, Realem, Barcelona, przeżywanie jako nastolatek Apoelu i przygody w LE. Niestety całe dotychczasowe dorosłe życie to już oglądanie agonii i śmierci naszego ukochanego klubu... żałuję że nie urodziłem się 10 lat wcześniej...
|
http://www.tswisla.pl/komunikat-towa...isla-krakow-3/ Jest komunikat, nie ma przełomu.
|
Cytat:
Gimenez nadal do nas idzie z tego Paragwaju Grigiorie i Galamaz nadal w samolocie przelew gdzieś wisi systemie międzybankowowannowym a i na oświadczenie TSu nadal czekamy :lol choć raczej przez łzy |
Ooo, ładnie nam to wszystko wyjaśnili. Teraz już człowiek dobrze wie na czym stoimy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl