![]() |
Nawet pokazując skrót pierwszej połowy potrafią być stronniczy. Pokazali wszystko co miała Legia w pierwszej połowie, pomijając sytuacje Górnika (ah przepraszam pokazali jedną :D)
|
Cytat:
|
1-1 :D jazda z nimi może jeszce Górnik wygra :>
|
international level Zahorski najpierw spierd*lil 100% a teraz strzelil na 1-1
|
Cytat:
Hadaj....Wlasnie miedzy innymi za niego nie lubie Legii :evil: |
Brawo Górnik...
widzieliście co ten emeryt Żewłakow zrobił przy straconym golu :DDDD ? |
Cytat:
|
Grzesiu Mielcarski siadł... hehe
|
a przepraszam, że zapytam, Grzesiu Milecarski jest kibicem Legii? :]
|
Cytat:
|
Dokładnie co mu się nagle stało?? Legia mu płaci za takie komentowanie?
|
Górnik ciśnie;p
|
Legia ma swojego Kirma, he he
|
ahahahahaha Żyro :D jak zawodowy piłkarz tak może strzelić? Kolejny ćwieląg...
|
Kto to tam "robi" za tego eksperta (nie Mielcarski) co się tak podnieca tym Ljuboją??
|
Ten młody bramkarz Gornika spisuje się od początku sezonu bardzo dobrze.
|
Mączyński - 24 lata - młodzież , hahaha
btw, Radovic wyglada, jak by był z innej planety, dosłownie |
No i Radovic popsuł mi humor...
|
Bemben z żółtą, a Radovic święta krowe bez, to jakieś jaja są...
|
Skorża widać wyciagnal wnioski z zeszlego sezonu i nie bedzie juz tak frajerzyl wygranych meczów.Legia stracila gola , i Skorza od azu sciagnal defensywnego pomocnika i wstawil napastnika co dalo efekt
|
Ugh, mam wrażenie, że w tym sezonie z Legią bedzie Nam się grało szczególnie ciężko.
|
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:"Mistrz mistrz Legia mistrz":rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
nie mów hop.... |
Trzeba szczerze powiedziec, ze Gornik zagrał dzisiaj dobrze - miało byc łatwe zwyciestwo Legii a takie nie było. Brawa dla Zabrzan za ambicje
|
No niestety - My gubimy punkty a Legia już nam uciekła na 4. Miałem nadzieję że Górnik jakimś cudem ten remis dowiezie ale nic z tego.
My musimy wygrywać żeby nie stracić dystansu do konkurentów już na początku sezonu. |
Widać, że Legia frajersko już przegrywać nie będzie. To będzie bardzo ciężki sezon dla Wisły i paradoksalnie mając o wiele lepszy skład będzie nam trudniej o mistrza. Bo Legia jak Lech na pewno będą prezentowały o wiele wyższy poziom niż w poprzednim sezonie. Atutem Lecha jest również to, że nie gra w pucharach. Mocny będzie też Śląsk, który ma równą kadrę i dobrego trenera.
Tak to widzę.. |
Radovic to chyba najlepszy gracz Legii...
|
Ljuboja też im się niestety trafił. Myślałem, że będzie gorszy.
|
Paradoksalnie bardziej może nam się opłacić (w kwestii czysto sportowej) awans Legii do LE.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I do przodu:-)
Pierwsza połowa zdecydowanie dla nas, przez większość czasu pełna kontrola bez większego wysiłku. Druga połowa... Legia została w szatni i wyszła na boisko przy 1:1:lol:. Potem wyglądało to tak jakby Górnik został totalnie zaskoczony zmianą ustawienia (przesunięcie Radovica do środka po wejściu Żyro i Rybusa) i już do końca nie potrafił na to odpowiedzieć. Zaskoczył mnie brak reakcji Nawałki właśnie na tą zmianę - widać było gołym okiem nawet przy utrzymującym się remisie, że bramki dla Legii są kwestią czasu (gol ze spalonego, 2 inne groźne akcje stworzone głownie przez Ljuboje i Radovica). Dla mnie to błąd trenera zabrzan pozwolił nam na zdominowanie końcówki i wygranie meczu. Inna sprawa, że tak od 65 minuty prawie wszyscy zawodnicy Górnika na tle Legii sprawiali wrażenie mega zmęczonych:-) |
Hmm,w pierwszym meczu gdy zobaczyłem jak gra Ljuboja mówię sobie oo Legia znowu jakąś pokrakę ściągnęła a tu koleś widać że się rozkręca i te jego gole to nie takie przypadkowe
Ogólnie Legia jak na początek sezonu to dobrze przygotowana |
Ten sezon będzie ciekawy. 4 drużyny będą walczyć o MP. Wisła,Śląsk,Legia,Lech. Legia już nie jest do bicia jak w zeszłym sezonie. Ljuboja się rozkręca.
|
Cytat:
|
Kapitalnie współpracowali Radović z Ljuboją, jeszcze im dwóch na takim poziomie dodać i będzie czwórka do brydża :D Oni chyba na podwórku jako bachory zaczynali grać razem, a nie dwa miesiące temu w Legii.
|
Jak jutro nie wygramy z Zagłębiem to będzie niewesoło. Legia w gazie , Ljuboja - klasa.
|
Pierwsze koty za płoty. Mecze z kandydatami do walki o utrzymanie to nie jest żadna weryfikacja poziomu drużyny. Następne 4 spotkania: 2 ekstraklasa + 2 el. LE powiedzą co warta jest obecna Legia.
Chwilowo mamy 4 zawodników na poziomie: Skaba (wow), Radovic i Ljuboja. Wawrzyniak z taką formą ma miejsce w kadrze na Euro. Jeśli jeszcze z Ruskimi zagra taki mecz to pomyślę, że znowu koksuje. Reszta składu jest, albo przeciętna, albo ma przebłyski. Środek obrony wygląda lepiej niż w ubiegłym sezonie, ale... jest małe, ale bo Żewłakow popełnia klopsy i "spóźnia się". Niestety latka już nie te i wszyscy zwolennicy tego zawodnika w kadrze powinni się opamiętać. Środek pomocy gra bardzo chimerycznie. Raz nieźle, raz słabo, a raz naprawdę dobrze. Trudno to okiełznać. Skrzydeł jak nie mieliśmy tak nie mamy. Ktoś kto myślał, że Żyro, czy Kucharczyk zrobią Legii wynik ten był w błędzie. To są zawodnicy, którzy mogą w kilku meczach w sezonie "zaskoczyć", ale przez większość sezonu będę się uczyli, jak się ustawiać na boisku, jak nie mieć przestoi w grze, kiedy podać, a kiedy holować piłkę etc. Niestety, ale oni tego nie potrafią, bo gdzie mieli się tego nauczyć. |
Dlatego trzeba liczyć na awans Legii do fazy grupowej LE. Zawsze to 6 ważniejszych meczy w rundzie.
|
No to jak liczycie na nasz awans to zapraszamy na stadion w czwartek :D
|
Jak ze Spartakiem zagramy tak jak w pierwszej połowie to remis/minimalne zwycięstwo jest do wyciągnięcia. Jak zagramy tak jak graliśmy w pierwszych 10-20 mintuach drugiej połowy to będzie zle, bardzo zle. Jak zagramy tak jak zagraliśmy dziś to przegramy z honorem. Zdecydowanie za dużo wolnych, rożnych dla rywali. Spartak na pewno coś z tego ustrzeli, Górnik to jednak drewno. Ljuboja zagrał kozacko. Mam nadzieje, że mu się nie odechce za 2-3 tygodnie. Jeżeli dalej będzie tak grał to może nawet nawiązać walkę z Meliksonem o tytuł najlepszego gracza ligi. No, ale to był dopiero pierwszy mecz, więc nie ma się co grzać.
P.S. Forum jak zwykle niezawodne. Mielcarski kibicem Legii, realizator pod Legię, sędzia pod Legię. Kolegium Spisku Dnia Ostatniego Reaktywacja :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl