![]() |
Dzięki wielkie czyli polecasz ??:D
|
Cytat:
Edit: kurde, 310 zł? 1,5 roku temu je kupiłem za lekko ponad 200 na allegro. |
Szukam po youtubie i nie widze. Macie gdzieś te pierwsze 2 minuty dziś w warszawie jak syreny zawyły i były komendy?
Już mam - jakby ktoś chciał - http://wiadomosci.onet.pl/2156791,45...iego,item.html |
mam pytanie zwłaszcza do mieszkających w Krakowie orientuje sie ktoś ile godzin jutro mniej więcej będą trwały uroczystości w Krakowie?????
|
tu nie trzeba meszkac w krakowie na oko z 3 godziny conajmniej ( na bide )
|
żółto czerwona flaga na ulicach Warszawy w trakcie przewożenia trumien , czego to jest flaga?
|
Cytat:
10 znaków |
Cytat:
3 i 1/2 h bedzie Obama w PL wiec pewnie nie wiecej |
zu
Wiślacy chodzi mi o przyspiewke Jesteśmy duma tego miasta !! kiedy i na jakim meczu był debiut tej wspanialej przyspiewki? 2 pytanie czy z Igloopolem Dębica Wisełka ma zgode kose czy neutral ? bo wisłoka z tego co wiem nie lubi sracovi!!(kosa na maxa) pozdr z Dębicy Tylko Wisła!!
|
Intel Pentium IV - 3ghz * 2
Radeon X600pro 128mb, 128mb VRAM 2gb ram Czy pójdzie mi na tym pes 10 na najwyższych detalach? sprawdzałem w ustawieniach i o karcie graficznej było na żółto z napisem BAD. |
a gdzie znajde jakąś rozkładówke albo jakiś plan jutrzejszych uroczystości w Krakowie??
|
Jaką stronę polecicie do oglądania filmów online? Wiem, że jest wiele wystarczy, zapytać wujka google, ale chodzi mi o taką gdzie jest duży wybór filmów i dobra jakość.
|
Drodzy koledzy i koleżanki jest ten pył nad Krakowem? miał być w całej Polsce u mnie w mieście słoneczko i chmury deszczowe....
WiślakMyślenice coś ci się pomyliło crazykaro w ..a z nami lecą :D |
jest nad całą Polską (choc się przemieszcza), i nie jest widoczny gołym okiem z ziemi..
|
Cytat:
|
właśnie jak to jest z tym pyłem... ? E: ok dzieki
|
pogoda piękna a niebo niebieściutkie :D
|
co to za pieśń co była dzis śpiewana na uroczystościach żałobnych przez chór ? tak okolo 14.30
|
do BRYLANT 17: megavideo.com - serwis z megaupload, bardzo szybko są dostępne nowości z kin. Nie zrażaj się ceną za konto, ja za 400 stówy mam dożywotnie premium, mógłbym Cię wtajemniczyć. W porównaniu do cen biletów w kinie lub za płyty blue-ray albo dvd to cena jest wręcz symboliczna...
do JOSE 841 - na oficjalnej stronie miasta na pewno jest. |
Podobno Monika Olejnik zaprosiła jakiegoś polityka, i zacytowała Wajde, jego list otwarty, i on sie spytał czy też może go zacytować i zacytował go jak chowany był Miłosz. Co to był za polityk? Co dokładnie powiedział? Da się tego gdzieś posłuchać?
|
Monika Olejnik - Adam Bielan
Był tam cytat wypowiedzi Wajdy związanej z pochowaniem Miłosza: "Wszystkim tym, którzy protestami zaburzają powagę żałoby, kiedyś też umrą bliscy, i wtedy zobaczą jak bezwartościowi są ludzie, którzy w momentach takiego wielkiego żalu, zamiast milczeć, protestują". Jakoś tak. |
da sie to gdzies odsłuchać?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Znacie jakieś internetowe komisy gdzie mogę tanio książki używane kupić ? Allegro odpada bo z wysyłkami drogo wyjdzie. Chodzi o książki historyczne, polityczne i proza.
|
Jeśli jestes z Krakowa to polecam stoiska bukinistów w przejściu pod Dworcem Głównym w Krakowie. Właścicielem jednego ze stoisk jest p. Jarek, zapytaj o niego to Ci wskażą inni bukiniści, można zrobic u niego "zamówienie" na jakąś pozycję to Ci odłoży jak zdobędzie i jeśli chcesz podyskutowac na historyczne tematy to serdecznie polecam bo ma wiedze przeogromną :)
|
Cytat:
|
Cytat:
z debica chyba neutral? ale tego nie jestem pewny ;) a jestesmy duma tego miasta to chyba uczylismy sie na LKSIe |
cz moze ktos polecic jakas strpone z napisami do filmow,seriali procz napisy24.pl bo tam juz leca w ch*ja
|
Cytat:
|
koledzy mam pytanie odnośnie dzisiejszego pogrzebu i utrudnien w ruchu. jak to wygląda koło makro? opolska itd? przejade jakoś od Zabierzowa w str ronda Polsad?
|
Na zikit.krakow.pl powinno byc wszystko napisane...:)
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
czy dzisiaj mpk kursuje normalnie jak w każdą niedziele?? chodzi mi dokładniej o 114...
|
Cytat:
Cytat:
|
potrzebuje kontakt do jakiegoś pośrednika ubezpieczeniowego z Krakowa co ma w ofercie firmę MTU ergo hestia niestety google nie pomaga....
i jeszcze jedno gdy kupiłem auto ubezpieczone na parę miesięcy jeszcze to wystarczy że pojadę i przepiszę polisę na siebie czy będę musiał coś jeszcze dopłacać bo nie mam żadnych zniżek |
jak się nazywa kodek który automatycznie dodaje napisy do filmów?? problem mam taki że mam film i mam do niego napisy, które nie działają... próbowałem już z 6 programami odtwarzać i nic.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl