Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

mitmichael 15.06.2011 19:42

Lamey troche o Sobie od Siebie - moze co niektorzy poczekaja jeszcze z osadami przynajmniej do czasu gdy zaprezentuje sie w jakims meczu sparingowym
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dury,id,t.html

sportnh 15.06.2011 19:59

Lamey: Ja kontuzjowany? To są bzdury!

I TYLE W TEMACIE.

Czuje ze Lamey moze byc spokojnie dobrym wzmocnieniem, jak na nasza lige moze byc swietny. Miedzy nasza liga a angielska sa conajmniej 3 klase roznicy. Goscie, ktorzy wieszaja na nim psy (A NIE WIDZIELI GO JESZCZE NA OCZY) to zwyczajni hejterzy.

gianbuffon 15.06.2011 20:37

Lamey: Czasami lubię też pograć na PlayStation
- z Maorem szybko złapie kontakt :D

i plus za PlayStation, a nie jakiś X-box :P

Teqcontroller 15.06.2011 20:52

Podobno miał Pan w ostatnim czasie problemy zdrowotne.
Ja kontuzjowany? To są jakieś bzdury. Nie miałem żadnych kontuzji, nigdy nie miałem żadnych operacji. Nie wiem, skąd

Choćby z angielskich stron internetowych, na których można wyczytać, że borykał się Pan z urazami...
Jeśli tak tam pisali, to nie wiem dlaczego. Wiem natomiast, że byłem cały czas zdrowy.

Ogryzek 15.06.2011 21:00

Boukhari mówił że jest zwierzem futbolu czy jakoś tak, Branco w przerwie zimowej przekonywał że na wiosnę zobaczymy tego prawdziwego Branoco. Zobaczyliśmy:) Rios też pobredzał że nie odpuszcza walki o pierwszą 11.
Tak to jest z piłkarzami. Różne rzeczy mówią i komu tu wierzyć?

A na poważnie - to dobrze że nie miał urazów, ale ważne żeby był w dobrej formie fizycznej i wtedy może byc dla nas przydatny. Nie musi być wirtuozem byle miał trochę szybkości, siły, startu do piłki i na co liczę przyzwoicie grał głową.

A boisko i tak wszystko zweryfikuje:)

rafal777 15.06.2011 21:10

Jak bedzie wrzutki blokował to jest lepszy niż Cikos :D

Wojtas 15.06.2011 23:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1111422)
Lamey troche o Sobie od Siebie - moze co niektorzy poczekaja jeszcze z osadami przynajmniej do czasu gdy zaprezentuje sie w jakims meczu sparingowym
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dury,id,t.html

Czyli

-nigdy nie byl kontuzjowany

-do Lieicester trafilo za Erkisona wielu swietnych pilakrzy-stad tak malo mial wystepow

-jednoczesnie caly czas gral w rezerwach i normalnie cwiczyl

-jesli to wszytsko prawda ,to jestem coraz o niego spokojniejszy,byc moze Stan w tym szalenstwie znalazł metode :)

wolfy 15.06.2011 23:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1111516)
Czyli

-nigdy nie byl kontuzjowany

-do Lieicester trafilo za Erkisona wielu swietnych pilakrzy-stad tak malo mial wystepow

-jednoczesnie caly czas gral w rezerwach i normalnie cwiczyl

-jesli to wszytsko prawda ,to jestem coraz o niego spokojniejszy,byc moze Stan w tym szalenstwie znalazł metode :)

W takim wypadku nie powinno być takich akcji jak z Boukharim. Jeżeli jest zdrowy i w formie to na pewno się przyda - zakładając że coś tam umie.

grogoriogreg 16.06.2011 09:23

Tu jest podstawowa kwestia, jeśli fizycznie będzie Ok Lamey sobie poradzi. Na zapuszczonego nie wygląda więc może tragedii nie będzie, ma o tyle dobrze, że z nim nie wiążemy zbyt dużych nadziei jak chociażby w przypadku Ilieva, on może nas tylko pozytywnie zaskoczyć.

Chrisman 16.06.2011 11:08

zgubili piłkę Jabulani

KoPer 16.06.2011 11:12

a raczej ukradli kibice jak piłka wyleciała za ogrodzenie ...

fanfan 16.06.2011 11:45

Trzeba jeszcze zwrócić uwagę na to,że Stan już w zimie kontaktował się z Lameyem i pewnie już wtedy chciał go wyciągnąć stamtąd .
I mam prośbę , nie wklejajcie tutaj jakichś linków do czyichś blogów gdzie to te osoby udają wielkich znawców piłki nożnej , krytykują a nawet obrażają piłkarza którego nigdy wcześniej nie widzieli w meczu co jest śmienszne oraz piszą różne głupoty których nawet nie ma sensu czytać . Więc po co robić im jeszcze reklamę na tym forum?
PS. A najlepsze jest jak zachwyca się transferem Legii :D Jak Cabral przychodził to też niektórzy się zachwycali więc może poczekajmy nieco na oceny zarówno Ljuboji jak i Lameya .

vote-for-mikey 16.06.2011 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1111174)
z oficjalnej: Jedynym piłkarzem, który nie trenował z drużyną w środę, był Rafał Boguski. Piłkarz odczuł wczorajszą wędrówkę po górach i kamienistym szlaku, dlatego przedpołudnie spędził na siłowni razem z Danielem Michalczykiem. W czwartek powinien jednak wrócić do treningu.

ten facet to chodzący uraz... czy ktoś jeszcze myśli, że ten "piłkarz" pomoże nam w przyszłym sezonie?

Schodząc z gór obciążasz zupełnie inne partie mięśni niż grając w piłkę. Żeby zilustrować - to tak jakby mieć pretensję do siatkarza, że naciągnął sobie czwórkę wykonując sprint.

tomasz_19 16.06.2011 16:58

Ja tu widzę drużynę :)

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...2206971944.jpg

Mistel 16.06.2011 17:10

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...2206627898.jpg
Niczym Darth Maul z "Mrocznego widma"

WISŁA 1906 NH 16.06.2011 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1111791)

Ogólnie, oglądając zdjęcia z tego obozu widać że w drużynie jest dobra atmosfera, chodząc na treningi w Krakowie też dało się to zauważyć, kiedy gierka, ćwiczenia to pełne skupienie, pewność że to co robią ma sens, jednak jak już trening wchodził w faze ,,luźniejszą" to widać było że to jest prawdziwa drużyna, trzymają sie razem, i humor im dopisuje. Za kadencji innych trenerów widziałem tylko spuszczone głowy w dół i komentarze zawodników przy jakimś nieudanym zagraniu kolegiz zespołu.

yogul 16.06.2011 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁA 1906 NH (Post 1111820)
Ogólnie, oglądając zdjęcia z tego obozu widać że w drużynie jest dobra atmosfera, chodząc na treningi w Krakowie też dało się to zauważyć, kiedy gierka, ćwiczenia to pełne skupienie, pewność że to co robią ma sens, jednak jak już trening wchodził w faze ,,luźniejszą" to widać było że to jest prawdziwa drużyna, trzymają sie razem, i humor im dopisuje. Za kadencji innych trenerów widziałem tylko spuszczone głowy w dół i komentarze zawodników przy jakimś nieudanym zagraniu kolegiz zespołu.

standard. gdy są sukcesy jest atmosfera tak jest zawsze i wszędzie.

Prawdziwy Zespół przez duże "Z" poznaje się gdy drużynie nie idzie, gdy są problemy.

Wojtas 16.06.2011 18:33

Wg mnie Zakopane to mialo byc 5 dni przedloznego urlopu i jeszcze wiekszej integracjii :)

pojezdzili na rowerach ,Kasprowy zaliczyli pewnie byly nocne wypady na Krupówki :)

grunt to dobra atmosfera w druznie ,bez niej nie ma nic.

Voin 16.06.2011 18:39

Dokładnie, taki wyjazd integracyjny :D I dobrze, przynajmniej jest dobra atmosfera.

Billy 16.06.2011 18:51

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...kopanem/48857/
Wiedziałem, że Gordan nie ma zgięć w kolanach !

JaQ_TSW 16.06.2011 18:54

http://i55.tinypic.com/1214guu.jpg

tomasz_19 16.06.2011 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JaQ_TSW (Post 1111841)

Kowalski to ma życie :) nic nie robi, a dostaje za to pieniądze o których my możemy tylko pomarzyć :) w ogóle jest imitacją środkowego obrońcy... jak przypomnę sobie jego babole w minionym sezonie to aż mam ochotę wstawić fotkę z face palmem :D a już w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby Robert mógł na niego postawić w jakimkolwiek meczu w eliminacjach do LM.... o zgrozo! pfuu! mam nadzieję, że nie wykrakałem...

szprotson 16.06.2011 19:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1111855)
Kowalski to ma życie :) nic nie robi, a dostaje za to pieniądze o których my możemy tylko pomarzyć :) w ogóle jest imitacją środkowego obrońcy... jak przypomnę sobie jego babole w minionym sezonie to aż mam ochotę wstawić fotkę z face palmem :D mam nadzieję, że niedługo się z nim pożegnamy...

wytłumacz : "nic nie robi, a dostaje za to pieniądze"

JarekTSW 16.06.2011 19:25

Nic nie robił to Hargreaves w United przez 3 lata :D. Kowalski mimo wszystko trenuje. Ale martwi mnie, że ten "zawodnik" dalej jest w naszym zespole.

wujekWojtek 16.06.2011 19:29

Ale piniendzy to on jakichś wielkich chyba nie dostaje, jak to wychowanek...

tomasz_19 16.06.2011 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1111856)

szprotson, czego nie czaisz znowu? czy nie wyraziłem się wystarczająco jasno? nieważne... poczuj się jak na lekcji polskiego i zinterpretuj moje słowa jak chcesz...

PlacekTSW 16.06.2011 19:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1111856)

To tak samo jak Dudek, gdy jeszcze był w Realu.

Bąbel 16.06.2011 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PlacekTSW (Post 1111870)

i za "nic robienie" Mourinho spał spokojnie wiedząc, że ma Dudka na ławce, piłkarze go chwalili i cenili jego umiejętności i za "nic robienie" zawodnicy Realu, jak mało komu zrobili szpaler na pożegnanie? Myślę, że jednak coś tam robił, bo inaczej pożegnali by go po pół roku... sorry za OT.

saklak1906 16.06.2011 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PlacekTSW (Post 1111870)

Bycie rezerwowym to tez robota, i wcale nie taka latwa.
Ty myslisz ze byle frajer moze sobie siedziec na lawce w Realu??, to gratuluje rozumu. Wescie sie ludzie ogarniscie bo siare robicie

Glazik 16.06.2011 20:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1111855)
Kowalski to ma życie :) nic nie robi, a dostaje za to pieniądze o których my możemy tylko pomarzyć :) w ogóle jest imitacją środkowego obrońcy... jak przypomnę sobie jego babole w minionym sezonie to aż mam ochotę wstawić fotkę z face palmem :D a już w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby Robert mógł na niego postawić w jakimkolwiek meczu w eliminacjach do LM.... o zgrozo! pfuu! mam nadzieję, że nie wykrakałem...

Ogarnij sie czlowieku to jest pilkarz Wisły poki co ,wiec daruj sobie niepotrzebne komentarze...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl