![]() |
Lamey troche o Sobie od Siebie - moze co niektorzy poczekaja jeszcze z osadami przynajmniej do czasu gdy zaprezentuje sie w jakims meczu sparingowym
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dury,id,t.html |
Lamey: Ja kontuzjowany? To są bzdury!
I TYLE W TEMACIE. Czuje ze Lamey moze byc spokojnie dobrym wzmocnieniem, jak na nasza lige moze byc swietny. Miedzy nasza liga a angielska sa conajmniej 3 klase roznicy. Goscie, ktorzy wieszaja na nim psy (A NIE WIDZIELI GO JESZCZE NA OCZY) to zwyczajni hejterzy. |
Lamey: Czasami lubię też pograć na PlayStation
- z Maorem szybko złapie kontakt :D i plus za PlayStation, a nie jakiś X-box :P |
Podobno miał Pan w ostatnim czasie problemy zdrowotne.
Ja kontuzjowany? To są jakieś bzdury. Nie miałem żadnych kontuzji, nigdy nie miałem żadnych operacji. Nie wiem, skąd Choćby z angielskich stron internetowych, na których można wyczytać, że borykał się Pan z urazami... Jeśli tak tam pisali, to nie wiem dlaczego. Wiem natomiast, że byłem cały czas zdrowy. |
Boukhari mówił że jest zwierzem futbolu czy jakoś tak, Branco w przerwie zimowej przekonywał że na wiosnę zobaczymy tego prawdziwego Branoco. Zobaczyliśmy:) Rios też pobredzał że nie odpuszcza walki o pierwszą 11.
Tak to jest z piłkarzami. Różne rzeczy mówią i komu tu wierzyć? A na poważnie - to dobrze że nie miał urazów, ale ważne żeby był w dobrej formie fizycznej i wtedy może byc dla nas przydatny. Nie musi być wirtuozem byle miał trochę szybkości, siły, startu do piłki i na co liczę przyzwoicie grał głową. A boisko i tak wszystko zweryfikuje:) |
Jak bedzie wrzutki blokował to jest lepszy niż Cikos :D
|
Cytat:
Czyli -nigdy nie byl kontuzjowany -do Lieicester trafilo za Erkisona wielu swietnych pilakrzy-stad tak malo mial wystepow -jednoczesnie caly czas gral w rezerwach i normalnie cwiczyl -jesli to wszytsko prawda ,to jestem coraz o niego spokojniejszy,byc moze Stan w tym szalenstwie znalazł metode :) |
Cytat:
|
Tu jest podstawowa kwestia, jeśli fizycznie będzie Ok Lamey sobie poradzi. Na zapuszczonego nie wygląda więc może tragedii nie będzie, ma o tyle dobrze, że z nim nie wiążemy zbyt dużych nadziei jak chociażby w przypadku Ilieva, on może nas tylko pozytywnie zaskoczyć.
|
zgubili piłkę Jabulani
|
a raczej ukradli kibice jak piłka wyleciała za ogrodzenie ...
|
Trzeba jeszcze zwrócić uwagę na to,że Stan już w zimie kontaktował się z Lameyem i pewnie już wtedy chciał go wyciągnąć stamtąd .
I mam prośbę , nie wklejajcie tutaj jakichś linków do czyichś blogów gdzie to te osoby udają wielkich znawców piłki nożnej , krytykują a nawet obrażają piłkarza którego nigdy wcześniej nie widzieli w meczu co jest śmienszne oraz piszą różne głupoty których nawet nie ma sensu czytać . Więc po co robić im jeszcze reklamę na tym forum? PS. A najlepsze jest jak zachwyca się transferem Legii :D Jak Cabral przychodził to też niektórzy się zachwycali więc może poczekajmy nieco na oceny zarówno Ljuboji jak i Lameya . |
Cytat:
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...2206627898.jpg
Niczym Darth Maul z "Mrocznego widma" |
Cytat:
|
Cytat:
Prawdziwy Zespół przez duże "Z" poznaje się gdy drużynie nie idzie, gdy są problemy. |
Wg mnie Zakopane to mialo byc 5 dni przedloznego urlopu i jeszcze wiekszej integracjii :)
pojezdzili na rowerach ,Kasprowy zaliczyli pewnie byly nocne wypady na Krupówki :) grunt to dobra atmosfera w druznie ,bez niej nie ma nic. |
Dokładnie, taki wyjazd integracyjny :D I dobrze, przynajmniej jest dobra atmosfera.
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...kopanem/48857/
Wiedziałem, że Gordan nie ma zgięć w kolanach ! |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nic nie robił to Hargreaves w United przez 3 lata :D. Kowalski mimo wszystko trenuje. Ale martwi mnie, że ten "zawodnik" dalej jest w naszym zespole.
|
Ale piniendzy to on jakichś wielkich chyba nie dostaje, jak to wychowanek...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ty myslisz ze byle frajer moze sobie siedziec na lawce w Realu??, to gratuluje rozumu. Wescie sie ludzie ogarniscie bo siare robicie |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl