Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

mazo 15.05.2015 09:06

Jestem kibicem Białej Gwiazdy z Grójca i chciałem przyjechać 20 na mecz z Pogonią. Dodam, że wcześniej nigdy nie byłem na meczu. Nie będzie problemu na kilka godz. przed meczem załatwić wszystko? I jak najlepiej z Radomia dojechać?

radek2323 15.05.2015 09:19

Problemu nie będzie tylko przyjdź tak 3godz wcześniej to spokojnie wyrobisz kartę kibica i kupisz bilet.

Patryk_185 15.05.2015 15:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mazo (Post 1400438)
Jestem kibicem Białej Gwiazdy z Grójca i chciałem przyjechać 20 na mecz z Pogonią. Dodam, że wcześniej nigdy nie byłem na meczu. Nie będzie problemu na kilka godz. przed meczem załatwić wszystko? I jak najlepiej z Radomia dojechać?

Spokojnie 2h przed wystarczy żeby wszystko ogarnąć na spokojnie :D

mazo 15.05.2015 20:54

Nie ma problemu tylko czy znajdę o północy jakiś kurs na Radom nie wiecie? I jak lepiej jechać pociągiem czy autobusem i co wyjdzie taniej?

R33 16.05.2015 11:41

Pociąg powinien być:
http://rozklad-pkp.pl/

ArturBarlinek 16.05.2015 14:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mazo (Post 1400497)
Nie ma problemu tylko czy znajdę o północy jakiś kurs na Radom nie wiecie? I jak lepiej jechać pociągiem czy autobusem i co wyjdzie taniej?

pamiętaj, że będąc pierwszy raz na meczu, bilet na każdą z trybun dostaniesz za 5 zł

pozdrawiam

!!IRIVER!! 16.05.2015 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mazo (Post 1400497)

Jest pociąg o 00:40 ;) Przesiadka w Warszawie, no ale jest. :)

Błaszczu_WIŚLAK 16.05.2015 21:07

o 1:30 jest PolskiBus :)

mazo 16.05.2015 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ArturBarlinek (Post 1400598)
pamiętaj, że będąc pierwszy raz na meczu, bilet na każdą z trybun dostaniesz za 5 zł

pozdrawiam

Pięknie. Do wyrobienia KK potrzebuje zdjęcia swojego?
Ps: Co do dojazdów to biorę pod uwagę tylko Grójec-Radom-Kraków chyba, że nie byłoby niczego innego, bo jazda przez Wawę to nakładanie 90km. Ten PolskiBus odjeżdza normalnie z dworca głównego?

ArturBarlinek 17.05.2015 00:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mazo (Post 1400640)
Pięknie. Do wyrobienia KK potrzebuje zdjęcia swojego?
Ps: Co do dojazdów to biorę pod uwagę tylko Grójec-Radom-Kraków chyba, że nie byłoby niczego innego, bo jazda przez Wawę to nakładanie 90km. Ten PolskiBus odjeżdza normalnie z dworca głównego?

Cześć, nie potrzebujesz zdjęcia, jest 12 stanowisk do wyrabiania karty kibica, siadasz przy jednym z nich (najlepiej z wcześniej wypełnionym formularzem o wydanie karty kibica - dostępny na stronie Wisły) na miejscu tez są wnioski juz wydrukowane, dajesz dowód osobisty i 10zl i w ciągu dwóch minut masz kartę kibica - zdjęcie robią ci na miejscu i wszystko jest drukowane na karcie kibica, płatność tylko gotówką.
Co do busa, to nie wiem, bo nimi nie jeżdżę.

Ronnie 17.05.2015 10:36

Polski bus odjeżdża z dworca autobusowego tuż obok dworca głównego. Najlepiej będzie Ci dotrzeć na dworzec główny wschód, bo to tuż obok niego jest ten dworzec. Tam idziesz do budyneczku w którym jest rozpiska wszystkich busów, szukasz godziny o której ma odjeżdżać Twój autobus i patrzysz z jakiego stanowiska jedzie. G7 na przykład to górna płyta stanowisko 7, D7 to płyta dolna stanowisko 7.

mirekwalczyk 17.05.2015 13:46

Każdy by chciał, aby na mecze jeździć spod własnego mieszkania, ale mnie wystarczyła by właśnie większa informacja na temat imprez które są organizowane przez klub i nie tylko.

!!IRIVER!! 17.05.2015 14:54

Koszmarnie się bilety sprzedają. Co z wami ....a mać?!

63.5 Kg 17.05.2015 17:18

Niestety wygląda to tragicznie i nie widać zadnych oznak żeby cokolwiek w tej kwestii moglo się zmienić...
Mamy realne szanse na walke o 3 miejsce a i to ludu nie jest w stanie przyciagnac...
Cos się skonczylo...

siemstein 17.05.2015 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1400698)
Niestety wygląda to tragicznie i nie widać zadnych oznak żeby cokolwiek w tej kwestii moglo się zmienić...
Mamy realne szanse na walke o 3 miejsce a i to ludu nie jest w stanie przyciagnac...
Cos się skonczylo...

Wg mnie po tej kolejce sprzedaż wzrośnie, bo realnie patrząc w następnej kolejce (o ile utrzyma się wynik Śląska z Legią 1:0) będziemy mogli wyprzedzić Legię :) A jak wiadomo, Legia dla naszych kibiców to woda na młyn

mitmichael 17.05.2015 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1400698)
Cos się skonczylo...

No chyba nie spodziewałes sie, ze w srodku tygodnia o 20:30 bedziesz miał wiecej kibicow na stadionie. Pretensje mozecie miec do tych co mieszkaja w Krakowie a nie maja w tym czasie niczego innego do roboty ale juz na pewno nie do tych co w Krakowie nie mieszkaja
Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1400701)
A jak wiadomo, Legia dla naszych kibiców to woda na młyn

Tylko, ze z Legia mecz jest w Warszawie

siemstein 17.05.2015 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1400708)

Pisałem o dzisiejszym meczu Legii. Legia przegrywa, my gramy jako tako z szansą na wyprzedzenie Legii już w tę środę. Dlatego myślę, że będzie coś więcej. Liczę optymistycznie na 15k! Gwarantowane akcje jak przy drugiej bramce z Lechią! ;)

dmc 17.05.2015 18:55

To nie licz za dużo, bo ja np. odpadam z powodu pracy a chodzę na każdy mecz kiedy mogę. Środek tygodnia ...

63.5 Kg 17.05.2015 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1400708)
No chyba nie spodziewałes sie, ze w srodku tygodnia o 20:30 bedziesz miał wiecej kibicow na stadionie. Pretensje mozecie miec do tych co mieszkaja w Krakowie a nie maja w tym czasie niczego innego do roboty ale juz na pewno nie do tych co w Krakowie nie mieszkaja

Kolego wszystko ok...
Tyle ze wg. mnie na chwile obecna sprzedanych jest ze 4 tys biletow...
Wiele rozumiem ale bez przesady, zresztą zobaczymy jak się będzie miała ta środa do kibicow na innych stadionach...

dynek.pl 17.05.2015 20:53

Ja się martwię czy dycha pęknie bo z Pogoni na pewno nie przyjedzie tyle osób co z Zabrza ostatnio żeby nam wspomóc frekwencje.

WISŁAZWE 17.05.2015 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1400726)
Ja się martwię czy dycha pęknie bo z Pogoni na pewno nie przyjedzie tyle osób co z Zabrza ostatnio żeby nam wspomóc frekwencje.

Pogoń w ogóle nie przyjedzie... bo ma zakaz ;)

W.S 17.05.2015 21:49

Artur jak tam sprzedaż?

domofon 17.05.2015 22:26

postawie bilet na mecz Wisły z Pogonią, żeby nikt potem nie pirdo.ił że nie miał kasy albo za drogie bilety. pisać śmiało.

fialo 17.05.2015 22:31

4 punkty straty do lidera, walka o utrzymanie miejsca pucharowego, MEGA WAŻNY MECZ!! Wspomóż Wisłę na stadionie, weź ze sobą kumpla! Kiedy jak nie teraz, nakręcamy się, żeby chociaż 10k było. Co z tego że środek tygodnia, raz się można nie wyspać :) Każdy chce wielkiej Wisły a na mecze przychodzi garstka. Pokażmy, że to się może udać, że jest dla kogo robić piłkę w Krakowie !

Wit.Ek. 18.05.2015 09:16

Wg moich obliczeń jak dotąd sprzedano 5347 miejsc zarówno w formie karnetów jak i biletów.

WISŁAZWE 18.05.2015 09:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wit.Ek. (Post 1400778)
Wg moich obliczeń jak dotąd sprzedano 5347 miejsc zarówno w formie karnetów jak i biletów.

A z moich obliczeń wychodzi, że większość naszych ''kibiców'' ma wyjebane na mecz z Pogonią, bo to tylko jakaś Pogoń Szczecin..

Chcecie Wielkiej Wisły? to ruszcie się w końcu z domu i wszyscy na stadion. Nie szukajcie wymówek bo aż się niedobrze robi.

Połowie jakoś melanże w środku tygodnia nie przeszkadzają i na kacu do szkoły czy pracy - ba wręcz się tym chwalą na prawo i lewo. Ale jak trzeba poświęcić 90 minut w tygodniu na mecz swojej drużyny to już ciężko.

P.S i nie mówię to do gości, którzy mają naprawdę daleko do Krakowa, tylko tych co mieszkają w Krakowie i okolicach.

WSZYSCY NA MECZ!

A jak już naprawdę ktoś nie może być na meczu to niech kupi ten bilet, nawet najtańszy i wesprze swój ukochany klub!

KOMINEK 18.05.2015 12:12

Daj spokój przecież to tylko Pogoń a jest środek tygodnia i trzeba się wyspać/pójść na piwo/do klubu potańczyć/ z kolesiami siąść przy telewizorze. Jak wreszcie Cupiał sypnie groszem i jak zaczną łamagi jedne wreszcie grać to przyjdę. Dawniej to była Wisła a teraz nie ma na co patrzeć. No i późno się kończy jak ja wrócę do domu. I zimno jest jeszcze wieczorem. Zresztą mama mi nie pozwoliła.

A biletu nie kupię bo jak Cupiał taki bogaty to niech sam sobie kupuje. Zresztą internet mi się wiesza .

Ciekawe jaką wymówkę dziś sobie wymyślisz ??

63.5 Kg 18.05.2015 12:45

Ja najbardziej lubie wymowke..."Jestem w pracy"
No niesamowitym zbiegiem okoliczności kilka tysięcy ludzi z chodzących przedtem na mecze Wisły nagle pracuje na noce...:foch:

LanceTS 18.05.2015 12:53

Nie, po prostu sytuacja wygląda tak. Kilkaset osób idzie do pracy, kilkaset wybiera impreze, swój jakiś mecz, kolacje z rodziną czy posiedzenie z dziewczyną. Tak się uzbiera kilka tysięcy, dla których PRIORYTETEM nie jest Wisła, tylko inne rzeczy. I to jest przykre, że z roku na rok ta Wisła nie jest pierwsza dla coraz większej liczby ludzi.

Wiadomo, że są osoby którę faktycznie mają pracę czy raz na sezon wypadnie im coś że nie mogą iść. Ale prawdziwy kibic czy fanatyk zna terminarz miesiąć wcześniej. Kiedy może - weźmie sobie wolne albo zakreśli w kalendarzu żeby nic nie planować.

Są też oczywiście osoby które mają daleko do KRakowa i stać ich na 2-3 wyjazdy na mecz na rok to nei ma się co dziwić że wybiorą derby i Legie, tutaj nie ma nic dziwnego.

I szkoda, że takie teksty jak ten ostatni na stronei SKWK nie pojawił się na oficjalnej, na wislakrakow.com itd. I że nie trafił przedewszystkim to tych tysięcy ludzi...

LuKaS TSW 18.05.2015 15:16

Z tym chodzeniem na mecze Wisły teraz, to jest jak z chodzeniem do kościoła, każdy niby wierzący ale niepraktykujący, i przy okazji meczu to samo, każdy niby wielki fanatyk ale na stadion mu nie po drodze.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl