Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Kazimierz Moskal byłym trenerem Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9437)

KOMINEK 24.09.2015 11:05

Kadrę mamy jak mamy. Gram: raz tak sobie, raz po mistrzowsku, a raz dramatycznie. Realnie patrząc na taki stan finansowo organizacyjny nie robimy nic ponad stan ani na plus ani na minus.
Zwolnienie trenera byłoby bez sensu szczególnie że spowoduje to konflikt z kibicami.

mtk 24.09.2015 11:07

Cytat:

Powiedz to np.Pirlo ....
A od kiedy Pirlo gra w Wiśle? Może jeszcze Maldiniemu?

Griszka30KR 24.09.2015 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mtk (Post 1415230)
A od kiedy Pirlo gra w Wiśle? Może jeszcze Maldiniemu?

No widać,ze masz kłopot z uchwyceniem watku.
Napisałem ,ze wymienieni zawodnicy sa gwiadami dla naszej ligi.
Odpisałes od kiedy emeryci sa gwiadami,to podałem Ci szybko przykład Pirlo,który ma 36 lat.Pytanie dotyczylo wieku ,a nie ligi w której grają.
Ale jezeli chcesz sie odnieśc do naszych to Macznski,Rysiek maja po 28,a Donald 26 lat,emeryrura pełna gębą....
Nie chce Ci teraz namieszac w głowie ,ale podam przykład "emeryta" Messiego 28lat.

mtk 24.09.2015 14:13

Raczej ty masz problem z rozumowaniem.
Temat brzmi Kazimierz Moskal a nie Pirlo i Messi. Możesz do swojej wyliczanki dorzucić jeszcze Rogera Mile.
Tylko nijak ma się to do mojej wypowiedzi, z której wyciągnąłeś jedno zdanie w dodatku niepełne. Napisałem " Bez Stillicia i reszty gwiazd" - czyli tych którzy odeszli. A ty wyskakujesz z Donaldem, Ryśkiem, Mączyńskim i resztą. Rozumujesz w jakikolwiek sposób?
Pracujesz w Onecie, GW ?

mee 24.09.2015 14:17

A może Cupiał po prostu chce konfliktu z kibicami? Bądźmy szczerzy gdyby zrobił to były Łysy Prezes to spalono by go na stosie. Mam nadzieję że to plotki i Moskal zostanie. Jedyną sensowną alternatywą dla Kazia byłaby furgonetka kasy i trener z europejskiej średniej półki. Jeżeli nie to dla mnie jest to zabawa, szaleństwo, dziwactwo. Pasuję.

MasterCarl 24.09.2015 14:19

Czyli jak rozumiem kasa z fans4club idzie na odprawę Moskala i może częściową spłatę Smudy?? Sorry ale tak to wygląda w tym momencie jeśli faktycznie Moskal ma wylecieć.

Dariook 24.09.2015 14:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1415229)
Kadrę mamy jak mamy. Gram: raz tak sobie, raz po mistrzowsku, a raz dramatycznie. Realnie patrząc na taki stan finansowo organizacyjny nie robimy nic ponad stan ani na plus ani na minus.
Zwolnienie trenera byłoby bez sensu szczególnie że spowoduje to konflikt z kibicami.

Ale że co? Przestaniesz chodzić na Wisłę i będziesz bojkotował jej mecze bo zwolnią Moskala?

:shock:

element 24.09.2015 14:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mee (Post 1415241)
A może Cupiał po prostu chce konfliktu z kibicami? Bądźmy szczerzy gdyby zrobił to były Łysy Prezes to spalono by go na stosie. Mam nadzieję że to plotki i Moskal zostanie. Jedyną sensowną alternatywą dla Kazia byłaby furgonetka kasy i trener z europejskiej średniej półki. Jeżeli nie to dla mnie jest to zabawa, szaleństwo, dziwactwo. Pasuję.

Ale co zrobił Cupiał, poza tym, że dzięki niemu 80% z Was dziś kibicuje Wiśle, nie Cracovii? Na razie to plotka dziennikarska.. dziennikarze Moskala od miesiąca zwalniają.

gdsmk 24.09.2015 14:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1415243)
Ale że co? Przestaniesz chodzić na Wisłę i będziesz bojkotował jej mecze bo zwolnią Moskala?

:shock:

a teoretycznie czemu nie? O ile pamiętam, kiedy ostatnio włodarze Wisły robili rzeczy niezgodne z wolą kibiców, do bojkotu namawiano publicznie na każdym kroku i wręcz potępiano tych, którzy się nie przyłączą.
(oczywiście zaraz mi wyliczysz, że tam chodziło o Bednarza i wojnę z kibicami. Oczywiście, ale grupy kibiców są różne i różne mają potrzeby).

W mojej opinii zwolnienie Moskala byłoby działaniem na szkodę Wisły i robienie z niej zabaweczki w rękach jednej osoby.

W Manchesterze z podobnych względów założyli sobie nowy klub.

Ja nie zbojkotuję Wisły, i nikogo do tego nie namówię, ale bardzo mnie to w....i i obedrze ze złudzeń, że coś zmierzało w dobrym kierunku.
Chociaż takie nasze fatum już - Cupiał daje, to Cupiał odbiera... (uprzedzam komentarze typu - "to kup Wisłę, jak jesteś taki mądry")

Dariook 24.09.2015 14:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 1415245)
a teoretycznie czemu nie? O ile pamiętam, kiedy ostatnio włodarze Wisły robili rzeczy niezgodne z wolą kibiców, do bojkotu namawiano publicznie na każdym kroku i wręcz potępiano tych, którzy się nie przyłączą.
(oczywiście zaraz mi wyliczysz, że tam chodziło o Bednarza i wojnę z kibicami. Oczywiście, ale grupy kibiców są różne i różne mają potrzeby).

W mojej opinii zwolnienie Moskala byłoby działaniem na szkodę Wisły i robienie z niej zabaweczki w rękach jednej osoby.

W Manchesterze z podobnych względów założyli sobie nowy klub.

Ja nie zbojkotuję Wisły, i nikogo do tego nie namówię, ale bardzo mnie to w....i i obedrze ze złudzeń, że coś zmierzało w dobrym kierunku.
Chociaż takie nasze fatum już - Cupiał daje, to Cupiał odbiera... (uprzedzam komentarze typu - "to kup Wisłę, jak jesteś taki mądry")

Nie, nie będę Ci wyliczał, bo jeśli nie rozumiesz o co chodziło w sporze na linii kibice - łysy wąż to o czym tu rozmawiać?

Zawsze kolego możesz założyć sobie nowy klub w krakowie, ja na pewno do niego nie dołączę. Powodzonka.

Raffaello89 24.09.2015 15:01

Dariook może ty lubisz jak się robi z Ciebie idiote..? Podobnie jak gdsmk uważam że zwolnienie Moskala będzie działaniem na szkodę mojego ukochanego klubu.I nie bede miał zamiaru brać w tym cyrku udziału.

gdsmk 24.09.2015 15:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1415246)
Nie, nie będę Ci wyliczał, bo jeśli nie rozumiesz o co chodziło w sporze na linii kibice - łysy wąż to o czym tu rozmawiać?

Zawsze kolego możesz założyć sobie nowy klub w krakowie, ja na pewno do niego nie dołączę. Powodzonka.

EDIT2: nie ma się co kłócić w internecie, tym bardziej że Moskal wciąż trenerem. Najważniejsze, żeby frekwencja rosła, a Wisła grała dobrze.

Dariook 24.09.2015 15:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 1415251)
EDIT2: nie ma się co kłócić w internecie, tym bardziej że Moskal wciąż trenerem. Najważniejsze, żeby frekwencja rosła, a Wisła grała dobrze.

Zgadzam się w 1906%.

matti123 24.09.2015 15:44

Nie no Wisła od początku sezonu gra wreszcie ciekawą piłkę oczywiście z wyjątkami tylko że wyników olśniewających nie ma. Miejmy nadzieje że Cupiał ma jednak głowę na karku i to jedynie plotka, a zmobilizuje to wszystkich do kolejnego fajnego wyniku z Koroną.

rav 24.09.2015 16:12

Odnośnie dzisiejszego tekstu.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kazimierz Moskal
- Wiem, że jest to gorący i interesujący temat i jestem przekonany, że chcielibyście usłyszeć mój komentarz, ale nie usłyszycie, bo czegokolwiek bym nie powiedział mogłoby to być opacznie zrozumiane.

JEDREK76 24.09.2015 16:40

Jeżeli to prawda, to z całym szacunkiem, ale Cupiał oszalał. Na zawodników nie ma pieniędzy, a trzem trenerom chce płacić i "rozliczać" Moskala z tego, że usiłuje sklecić coś z tej resztki, która pozostała. Po prostu paranoja.
Wisła to nie jest zabawka!

Griszka30KR 24.09.2015 17:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mtk (Post 1415239)
Raczej ty masz problem z rozumowaniem.

Zostałeś wypunktowany i teraz na siłę chcesz coś udowodnić,no cóż,szkoda wdawać sięz Tobą w dyskusję.
Wracając do tematu.
Mam nadzieję,ze teraz nie zwolnią Moskala,bo pomijajac konflikt z kibicami,bądź jego brak,to ciekawe kto by ponosił skutki finansowe tego.Podwójne,bo w przypadku konfliktu.....nie chce mi sie nawet tego rozwijać.

Karherop 24.09.2015 17:31

Nigdy nie byłem fanem trenera Moskala na stanowisku trenera Wisły, ale gdy dzisiaj przeczytałem o ewentualnym zwolnieniu to się złapałem za głowę. Takie posunięcie w świetle okoliczności (rekordowej wygranej, całej akcji Fans4club, ogromnego wsparcia trybun) była by naprawdę znakiem, że Pan Cupiał totalnie odleciał. Straciłbym do niego całkowity szacunek. Nie mówiąc już o tym że i tak licha frekewencja poleciała by na łeb, na szyję.

Moskal swoje 'mecze próby' w tym sezonie wygrał. Oczywiście każdy kolejny taki będzie, ale taka już jest posada trenera Wisły.

Tragikomedią było by gdyby po wygranej Wisły z Podbeskidziem 6-0 straciło pracę trenerzy obu zespołów. Takiego kuriozum piłkarski świat nie widział.

Jest też opcja, że wszystko to wymysły pismaków, którzy chcą zrobić sobie większą sprzedaż.

63.5 Kg 24.09.2015 17:35

Licze ze Cupial nie ma takich chorych pomyslow o jakich dzisiaj w mediach...
Jeżeli chcemy zwalniac teraz Moskala który ma 14 zawodnikow do gry,jutro walczy o vice-lidera a w kasach swieci pustkami to wtedy mogę mieć pelne prawo uwazac ze Wisła za czasów Cupiala już nigdy nic nie osiągnie...

R33 24.09.2015 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mee (Post 1415210)

A autor tego tekstu nie jest czasem użytkownikiem tego forum? Może on by się coś więcej wypowiedział na ten temat tutaj.

mtk 24.09.2015 17:45

Cytat:

Zostałeś wypunktowany i teraz na siłę chcesz coś udowodnić,no cóż,szkoda wdawać sięz Tobą w dyskusję.
Więc odnieś się merytorycznie do tego co napisałem, wypunktuj mnie tak jakbyś chciał, albo się ode mnie od........ Argumentów nie masz, inaczej byś ich użył, rozumu chyba też.

mee 24.09.2015 17:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1415244)
Ale co zrobił Cupiał, poza tym, że dzięki niemu 80% z Was dziś kibicuje Wiśle, nie Cracovii? Na razie to plotka dziennikarska.. dziennikarze Moskala od miesiąca zwalniają.

Kibicowałem Wiśle 20 lat przed Cupiałem, więc pamiętam różne czasy, a o "wielkim" p. Cupiale historia niestety szybko zapomni jeśli puści ją (Wisłę) z torbami. Moskal jest na wylocie i wyleci. Nie po tej, to po następnej, albo po następnej kolejce. Z nim odejdzie Gaszyński i pozostanie już chyba tylko zgasić światło.

Pan Jotka 24.09.2015 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1415218)
Pojecie Miga może ma ale wierszówki też musi mieć - nawet o plotkach zasłyszanych rano w tramwaju.

Cupiał może okazem inteligencji nie jest ale skończonym idiotą też nie. Poza tym mam wrażenie ostatnio (może mylne) że nie ma już 100% władzy w klubie.

Myślałem, że dowiódł swojego oszołomstwa już wielokrotnie. Co miałby jeszcze robić niż wymienić np.3-4 trenerów na sezon, żebyś uwierzył, ze jest skończonym? :D

Lemoniadowy Joe 24.09.2015 18:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 1415273)
Myślałem, że dowiódł swojego oszołomstwa już wielokrotnie. Co miałby jeszcze robić niż wymienić np.3-4 trenerów na sezon, żebyś uwierzył, ze jest skończonym? :D

Bo oczywiście wersja ze dziennikarz jest oszołomem nie wchodzi w grę ?

Kiedy ostatnio wywalił trenera bez przyczyny?

63.5 Kg 24.09.2015 18:10

Jest oswiadczenie klubu..brawo!!

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...akow_sa_18266/

wściekłe pięści węża 24.09.2015 18:10

Dobra, mocna odpowiedź ze strony klubu.

63.5 Kg 24.09.2015 18:20

a na TT placz dziennikarzyn pt."Jak tak można"...:rotfl:

PS.
Staszak z Weszlo broni niedorozwiniętego Klemby w sprawie korupcji Sarnata i Patera i ich zaproszenia na mecz Gwiazd...

rafkur 24.09.2015 18:34

Mam nadzieję, że to oświadczenie jest rzeczywistym głosem klubu i kończy ten bezsensowny temat.
Jeżeli byłoby inaczej to osobiście czułbym się bardziej wyruchany niż kiedykolwiek. W sytuacji kiedy robimy "ściepę" na spłatę długów, fundowanie sobie trzeciego trenera na etacie byłoby zwyczajnym policzkiem dla tych, którzy dorzucili się lub planują się dorzucić do aktualnej zbiórki pieniędzy.

Jest też oczywiście jeszcze gorsza opcja czyli oczekiwanie na zakończenie akcji i po jej zakończeniu ewentualne opisywane ruchy. Gdyby tak się miało stać to najprawdopodobniej zobaczyłbym w TV pierwszy raz od bardzo dawna, mecz Wisły na naszym stadionie.

Mysciak 24.09.2015 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wściekłe pięści węża (Post 1415276)

Dobra, mocna odpowiedź ze strony klubu.

Brawo klub, oby to nie były puste słowa, a nie, że sprzedamy Donalda, zespół trzeba znowu budować, przyjdzie jakaś porażka i będzie artykuł w prasie, że Moskal zwolniony.
"Tak krawiec kraje, jak mu materiału staje" a z tego co obecnie mamy to cudów nie należy wymagać, ale przynajmniej widać, że drużyna ma swój styl i to się ceni.

JEDREK76 24.09.2015 18:46

Być może Cupiał wypuszczając "w eter" fake chciał po prostu zagrać na nosie pismaka za tą jego książkę. Zobaczymy.

cudlaty 24.09.2015 20:52

czytając niektóre komentarze już mi się rzygać chce! Groźby bojkotu meczów Wisły bo Kazka wam zwalniają! A weźcie wypier...cie Wy wszyscy na drugą stronę Błoń a najlepiej weźcie sobie jeszcze Kazka ze sobą i załóżcie, jak niektórzy tu proponują, sobie jakiś klub z Kazkiem i tyle... Dodam jeszcze, że oczywiście (też odwołując się do jednego z postów) młodszych gwiazd piłkarskich w naszej lidze znajdzie się moc. Zapewne wielu zawodnikom z gwiazdorskich klubów: Łęcznej, Podbeskidzia, Termalici, Sracovii, Piasta i innych (które z nami wygrywały lub remisowały) kończyć się będą kontrakty, więc będzie można sklecić porządną drużynę i zawojować ekstraklapę na mistrza z Kazkiem jako trenerem. Czyż nie? No i jeszcze przecież supermocna Legia, Lech, Śląsk i Lechia dołują, to już w ogóle jest szansa na dobry wynik. A z Kazkiem to pewne i gwarantowane.A! I jeszcze Murapola sobie weźcie na sponsora głównego i Włodarskiego z Foodcarem! Proponuję ten bojkot już teraz zacząć! Przyszłość przed Wami świetlana a na trybunach Wisły, pośród Jej prawdziwych fanów, wreszcie zapanuje zgoda!

Karherop 24.09.2015 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cudlaty (Post 1415303)
czytając niektóre komentarze już mi się rzygać chce! Groźby bojkotu meczów Wisły bo Kazka wam zwalniają! A weźcie wypier...cie Wy wszyscy na drugą stronę Błoń a najlepiej weźcie sobie jeszcze Kazka ze sobą i załóżcie,

Abstrahując od tego że klub zdementował te "doniesienia", to dodam dwa słowa komentarza do tego co napisałeś.

Na pewno podoba Ci się, że po zwycięstwie 6-0, klub teoretycznie chce zwolnić Moskala, dodając sobie tym samym kolejną pensję do utrzymania do końca sezonu? Sam jestem za zmianą trenera, ale w odpowiednim momencie i czasie. Gdy będą na to środki i faktycznie wyniki będą wskazywały, że może być już tylko gorzej. Żaden z w/w wariantów nie jest teraz spełniony. Nie mamy kasy, a drużyna gra najbardziej ofensywną piłkę w kraju (po Legii).

Czy po to kibice ratują (tak, ratują) ten klub wpłatami przez fans4club, żeby Cupiał wedle swojej zachcianki zwolnił teraz Moskala i dołożył do długiej listy długów kolejne setki tysięcy (w skali roku)? To na co w końcu zbieramy pieniądze?

W tym momencie, jako aktywny uczestnik całej akcji crowfundingowej czułbym się po prostu oszukany przez klub i właściciela. Tyle. Na szczęście klub zdementował te doniesienia, czym po prostu zrzucił ogromny kamień z naszego serca.

Reserve 25.09.2015 00:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cudlaty (Post 1415303)
czytając niektóre komentarze już mi się rzygać chce! Groźby bojkotu meczów Wisły bo Kazka wam zwalniają! A weźcie wypier...cie Wy wszyscy na drugą stronę Błoń a najlepiej weźcie sobie jeszcze Kazka ze sobą i załóżcie, jak niektórzy tu proponują, sobie jakiś klub z Kazkiem i tyle... Dodam jeszcze, że oczywiście (też odwołując się do jednego z postów) młodszych gwiazd piłkarskich w naszej lidze znajdzie się moc. Zapewne wielu zawodnikom z gwiazdorskich klubów: Łęcznej, Podbeskidzia, Termalici, Sracovii, Piasta i innych (które z nami wygrywały lub remisowały) kończyć się będą kontrakty, więc będzie można sklecić porządną drużynę i zawojować ekstraklapę na mistrza z Kazkiem jako trenerem. Czyż nie? No i jeszcze przecież supermocna Legia, Lech, Śląsk i Lechia dołują, to już w ogóle jest szansa na dobry wynik. A z Kazkiem to pewne i gwarantowane.A! I jeszcze Murapola sobie weźcie na sponsora głównego i Włodarskiego z Foodcarem! Proponuję ten bojkot już teraz zacząć! Przyszłość przed Wami świetlana a na trybunach Wisły, pośród Jej prawdziwych fanów, wreszcie zapanuje zgoda!

Wy.......ić to sobie możesz swoje rozumowanie do kosza. Jak ma zapanować zgoda to trzeba nauczyć się tego że nie zawsze wszyscy będą mieli takie same poglądy na dany temat. Jednym zwolnienie Moskala pasuje i chcą go jak najszybciej, inni czekają na odpowiedni moment a jeszcze inni chcą by został jak najdłużej. W gronie osób tak licznym jakie chodzi na Wisłę zdarzą się wszystkie typy tych osób.

Więc łaskawie siedź cicho i pomyśl zanim coś napiszesz. Czasami mózg się przydaje, spróbuj kiedyś użyć.

cudlaty 25.09.2015 09:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reserve (Post 1415320)
Wy.......ić

Więc łaskawie siedź cicho i pomyśl zanim coś napiszesz. Czasami mózg się przydaje, spróbuj kiedyś użyć.

przyjacielu "drogi"... Może właśnie dlatego TO napisałem, że używam mózgu! i nie dam się uciszyć bo jakiś kolejny krzykacz z C tego chce.
Nie wiem jak Ty ale ja kibicuję Wiśle a nie Kazkowi i większe pretensje póki co mam dziś do tych pseudokibiców, którzy jeszcze niedawno nie chodzili na mecze doprowadzając klub, między innymi, do sytuacji w jakiej teraz jest, niż do Cupiała, że np. wypieprzy Kazka. Sorki ale akurat on ma takie prawo bo jest właścicielem klubu i nikt jakoś nie ma ochoty wyłożyć kasę na to by mu to prawo odebrać. Z drugiej jednak strony jeśli to zrobi (wypieprzy Kazka) to zapewne ma na tyle inteligencji (czego nie mają niektórzy tutaj chyba) że zdaje sobie sprawę z tego jakie to ma lub będzie mieć konsekwencje dla Wisły. A skoro tak, ta ciężar tego ruchu w mniej lub bardziej oficjalny sposób weźmie na siebie. Jak się to komuś nie podoba to niech wypierdziela gdzie chce! I tyle! Oczywiście wszystko to co napisałem to w większości skrót myślowy, bo nie chce mi się tutaj rozpisywać a jedynie jak zauważasz mam nadzieję, wypowiedziałem swoje zdanie. Najśmieszniejsze jest to, że ja wcale nie muszę nikogo wyganiać, bo bęcwały którym się TO co zrobi Cupiał, nie spodoba, sami przestaną przychodzić na mecze. Ważne jest tylko to, by nie wracali!
GW kiedyś napisała artykuł w którym wyśmiała i oszkalowała całą akcję Wisły w zdobywaniu funduszy. Ja akurat tę akcję uważam za coś rewelacyjnego, jednak GW miała w jednym rację.... że akcje organizują Ci sami kibice, którzy kiedyś poprzez "swój" bojkot wykręcili kilkukrotnie większe straty niż spodziewane wpływy z rzeczonej akcji. Jakoś wtedy nikt tych "ku..sów" nie rozliczył z tego a smród do dzisiaj się ciągnie!
Tyle w temacie...

KOMINEK 25.09.2015 10:03

w temacie bojkotu to gwarantuje wam że to koniec tu tego tematu

mtk 25.09.2015 11:54

Cytat:

Jakoś wtedy nikt tych "ku..sów" nie rozliczył z tego a smród do dzisiaj się ciągnie!
Czy leci z nami pilot? Strasznie śmierdzi czosnkiem.

cudlaty 25.09.2015 13:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1415349)
w temacie bojkotu to gwarantuje wam że to koniec tu tego tematu

no i tak powinno być! :-)

cudlaty 25.09.2015 13:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mtk (Post 1415362)
Czy leci z nami pilot? Strasznie śmierdzi czosnkiem.

przetrzyj nos bo smarki lecą..

Padre1906 25.09.2015 13:24

Idź sobie kup piwko, wieczorem może Ci zabraknąć podczas posiedzenia przed TV.

1906% poparcia dla trenera!

universe 25.09.2015 14:13

Cudlaty, jesli jak mowisz kibicujesz Wisle to chyba nie chcesz, zeby Jej wlasciciel schodzil ponizej poziomu smiesznosci i zenady.. zaden powazny sponsor nigdy nie przyjdzie do takiego cyrku. Absolutnie nie wyobrazam sobie, zeby to bylo cos wiecej niz plotka.

Trener Moskal moze sie komus nie podobac i OK kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Wedlug mnie jest bardzo dobrym trenerem ale takim, ktory potrzebuje czasu. Ja akurat uwazam, ze na chybcika nie da sie nic solidnego zbudowac dlatego Kazimierz Moskal ma u mnie calkowite poparcie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:32.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl