![]() |
Cytat:
o życzenia od serca wymyślone a o co niby? :lol: |
Ołki dołki pierdołki:]
Ni_Ma lecę już w kimonko więc w slangu młodzieżowym powiem: "nie bubaj" Tiramisu: Twoje włosy miażdżą. btw. auuuuuuuuuuuu minetuuuuuuuuuu. DOBRANOC |
No i k***a znowu zapomniałem o Pasterce... :foch:
:lol: |
Cytat:
|
no to teraz głodowanie do 20.. eh.. :)
udanej wigilii Wiślacy i Wiślaczki! ;) |
fcz1985
gdzieżeś zakupił puszkowane Peroni? bo nigdy nie rzuciło mi się w oczy ;) czemu głodowanie? z jakiej racji? jakiegoś pogańskiego święta? o, co to to nie. dzisiaj staję się chrześcijaninem dopiero o 18 :D |
Wesołych Wiślackich Świąt w rodzinnej atmosferze :)
cierpię chyba na bezsenność...w Seatle :lol: |
Cytat:
nawet tej .......onej kaszy ze śliwami! :lol: |
widzę że Don Juan powrócił :lol:
Kamilu drżyj ;) |
to ja już lulu pójdę...
spokojnych i radosnych Świąt Wam życzę i mnóstwa prezentów pod choinką :) i śniegu! i odpoczynku. I chwil pełnych kolęd, wspomnień i śmiechu. :) |
Cytat:
bede sie mial przynajmniej od kogo uczyc:-p |
jak się DrewniaQ jutro nie pojawi to niech ktoś wezwie karetkę, może go jeszcze odratują...
CUKIERNIK cholera :> |
yhy już myślałam, że Kamil zdominuje jego posadę ;p
Drodzy Wiślacy i Wiślaczki ! Życzę Wam wytrwałości w spełnianiu swych marzeń, zdrowia by zaliczyć jak najwięcej wyjazdów na swą najukochańszą zgodę (;D) czyli WKS oraz niezmiennej mentalności dzięki której pokochałam Kraków ! |
A Ty miałaś chrapkę na tego placka :D
|
Wszem i wobec oświadczam, że Kamil został dżentelmanem dnia ;). Dobranoc wszystkim. Niech nam dziś wieczorem Biała Gwiazda na niebie świeci! I choć trochę śniegu, choć trochę,,,,,
|
Cytat:
Nie wierze :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Przy okazji życzeń:
http://pl.youtube.com/watch?v=MJXO-EZ8YiE W ogóle dnia się przed zachodem nie ocenia podobno, a Tiramisu jeszcze przed wschodem to uczyniła :D |
sołtys Ty byś lepiej do Tarnowa się wybrał w sobote, a nie.. ;)
Kamilu, gratulacje, każdy ma swoje 5 minut.. :D |
Cytat:
Cytat:
|
i na Mauro :lol:
|
Ciekawe co tym razem ma w plecaku :rotfl:
KMWTW ;) |
Cytat:
kontuzjowany jestem ,a poza tym matura i te sprawy ,no nie ma jak guciek nie ma jak czekam na moje 5 minut :D |
Bolec, a ty bedziesz ze sie pucujesz tak ??
|
DrewniaQ specially for You z okazji Świąt
:lol::lol::lol: DrewniaQ SŁODKI CHŁOPAK http://www.wislakrakow.com/forum/cus...tar30022_4.gif :>:-p |
Cytat:
idę spać, bo zamiast komendy "quote" wstawiałem "cytat" :D, dobranoc :) |
Łożesz!
Dziękuję pięknie za taki niecodzienny podpis i życzenia :P Wszystkiego najlepszego wszystkim, życzy: "słodki chłopak" :-P PS. Żeby świąt było za nadto: na Polsacie o 20 w sobotę idzie... a może sami zobaczcie.. (((LINK))) :australopitek: O tym nie miałem zielonego pojęcia! |
czujecie te zapachy z kuchni? :)
|
czujecie, czujecie, pytanie jak zagospodarować czas pozostały do wigilijnej wieczerzy ;]
|
Masz na myśli spalonego placka??
:P P.S. Wczoraj wracam do domu i patrze a na dźwigu na samej górze jest przymocowana choinka i jeszcze świeci :D Miazga :D |
ano.. jeszcze choinka czeka na ubranie..
dobrze, że na polu już wszystko ubrałem.. :) |
toż to nie zapach spalenizny :)
|
Ja strajkuje z braku śniegu i na polu nic nie ubieram. Nie chce dac śniegu, to będzie miał ciemno na mym podwórku. <foch>
|
a w pogodzie tak sie ugadali jakie to swieta biale beda...
a tu cos dla tych co za swietami nie przepadaja ;-) http://horcyk.wrzuta.pl/audio/cvkXBw...last_christmas |
temperatura jest w sam raz pod śnieg, ale pan śnieg nie chce spaść :)
|
Cytat:
a poważnie, u mnie w niektórych miejscach 0,5cm warstwa śniegu. :D |
w Krakowie nie pada snieg ? W okolicach Wrocławia zaczeło padać rano i już jest biało :)
|
Nie musi być śniegu....Ważne, żę KEVIN jest :P
|
Precz ze śniegiem. Chyba, że chcecie odśnieżać kilkaset metrów chodnika.
|
O ¬_o
( ) |\ ( ) /\ Gadaj, gdzie śnieg !! *uj z chodnikiem u mnie straż akurat rzadko jeździ :D |
dobra, wszystkim WIŚLAKOM i WIŚLACZKOM życzę :
Świąt białych, pachnących choinką, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość, odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija. I oczywiście wiele radości związanych z blaskiem naszej Białej Gwiazdy! :) WESOŁYCH ŚWIĄT!:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl