![]() |
Cytat:
|
Niby mecz srednich ekip a naprawde ladnie wyglada i milo to sie oglada. Bramka cudowna, zgadzam sie ze to bramka kolejki albo i rundy. Lechia jakos taka ospala, malo arytmicznych akcji, jedno tempo i dosc przewidywalne. Kibice z Bytomia ladna oprawa jak na ich mozliwosci :D Bylo cos widac a to juz duzo. Wychodzi gra w ekstraklasie. Dobra gra Lechii ale mimo to Polonia jest po prostu lepsza w kazdym aspekcie gry i wygrywa zasluzenie i wysoko.
Jest tutaj na forum kolega z Bytomia - Gratulacje bo swietny mecz zagraliscie.Ataki byly masakryczne jak na te druzyny. Jednym slowem : Pogrom. Hattrick obroncy ....szacun dla kolegi. ( Przy 3 bramce do mikrofonu fajnie wydarl sie kibic z okrzykiem "Poloniaaaa" :D ) PS: Polonia W nie jest ani brzydsza siostra, ani przyszywana...ona po prostu niby jest ale jej nie ma. |
Polonia Bytom - Lechia Gdańsk 4-1 .... naprawdę czasami nie rozumiem tej ligi.
|
Tu nie ma czego rozumiec - to liga sredniakow gdzie kazdy moze z kazdym wygrac + narazie 2 wybijajace sie zespoly, czyli my i Amica...Mam cicha nadzieje ze jutro Legia sie przebudzi bo im wiecej zespolow ktore graja cos wiecej niz piach tym dla nas lepiej.
|
Ciekawie zaczęła się ta kolejka, no i mamy dużo bramek.
Mecz GKS-u z ŁKS-em to był taki mecz słabego z jeszcze słabszym i jeszcze słabszy wygrał. GKS ma straszne luki w defensywie i jak ich nie załata, to będzie ciężko. Ja na miejscu Janasa dałbym szansę Dąbrowskiemu, gorszy od Magdonia i Cecota nie będzie, bo się nie da. W ŁKS-ie cieszy bramka i dobra gra Kujawy. Chojnacki zaczął na niego stawiać i chłopak zaczyna się odpłacać. Jak dla mnie to duży talent. Mecz Śląsk zaliczył twarde lądowanie z Polonią. Podopieczni Zielińskiego nie grali jakoś rewelacyjnie, ale na solidnym ligowym poziomie. Polonia nadal się liczy, oni te punkty będą ciułać, czy zmieszczą się na pudle zależy od napastników. Mają 4 niezłych piłkarzy na tej pozycji, żaden nie musi zagrać wybitnego sezonu, wystarczy, że będą regularnie na przemian łapać formę. W kwestii Polonii- ich grę po prostu chciało się dzisiaj oglądać. Lechia zagrała słabo, ale to nie umniejsza zasług trenera Motyki i jego drużyny, bo Polonia od początku sezonu prezentuje dobrą grę, tylko do tej pory nie szły za tym wyniki. No i hattrick obrońcy i to wszystko z akcji, jak napisał Kreseq- szacun. |
|
na stadionie w Wodzisławiu AWARIA prądu i przerwali transmisje:D w 15min Korzym i 1:0 dla Odry
|
Cytat:
Polonia od początku sezonu dobrze grała, tylko brakowało skuteczności, a dzisiaj to wszystko zatrybiło i Lechia na kolanach :D hattrick obrońcy - rzadko takie coś się zdarza, mam racje ? :) |
Polonia może dobrze zagrała ale dziwi mnie to że gra na swoim stadionie bo dla mnie to jest stadion widmo :o my w 40 tysięcznym mieście w IV lidze mamy lepszy. Niech oni z nim coś zrobią.
|
W małych derbach Śląska Odra do przerwy prowadzi z Ruchem 3-0.
|
Cytat:
|
Ale przysadził...
|
:shock: Ma młotek w nodze:lol:
|
przecież ta piłka mu zeszła :D
|
Jak Roberto Carlos za dobrych lat :))
|
Cytat:
|
Jutro mamy okazje zepchnąć żydów na samo dno ligowej tabeli,taką okazje trzeba wykorzystać:P
Po zwycięstwie Jagielonii są już na 15 miejscu i na nim pozostaną o ile wygramy jutro a moga spaść na ostatnie jeśli Górnik ogra jutro słabą jak nigdy Legie. Następne mecze Izraelitów to Ruch na wyjezdzie i Legia u siebie więc jest szansa na zerowy dorobek punktów i coraz bardziej realny spadek:taniec: |
tylko że żabole jakoś nie mogą bramki też strzelić, więc chyba będzie po zero/....
co do amikokuchenek z Poznania w meczu przyjaźni chyba powinien być remis cóź zobaczymy,, jak po """"fantastycznym " występie w Gallen się pokażą..... tak czy siak owe dwa mecze po remisie biore w ciemno,, a My Wiadomo :lol: |
No to zaraz się rozpoczyna, bardzo ciekawy dzień dzisiaj.
Typuję zwycięstwa Arki, Górnika i Wisły. Taki scenariusz by mi odpowiadał. :) |
Cytat:
|
Proponowałbym żeby za wszystkie żale typu "szkoda że nie przyszedł do nas Lewandowski" etc. dawać nagrody :D
No no Lech jest mocny. |
A ja myślę że lepiej żeby Legia wygrała. Bo w przeciwnym razie jeszcze nam zwolnią Urbana...
PS. Arka wyrównała! |
a ja się zastanawiam nad inną sprawą.
Descarga, Arrubaru i Tito nie są do gry, bo bez formy, bo nie grali, bo nie trenowali. Inaki Astiz nie grał w Osasunie, wywalili go stamtąd, przyszedł do Legii i odrazu pierwszy skład. ja wiem, że już go znają i wiedzą że grać potrafi, ale za nazwisko chyba składu nie ma? takie wyniki mogą zostać... edyta: Górnik gra taką tragedie, że szkoda na to patrzeć. ToTylkoJa - no, "powiedzmy". ;) |
Cytat:
w pierwszej połowie 7 żółtych kartek w meczu G : (L) (3-4) |
Dla tych płaczek prolegijnych z forum Wisły - Legia prowadzi w Zabrzu 2-0....
Cieszycie się wreszcie? Bo ja nie:D PS Już miałem dość tego kwilenia kwiii kwiii a to Descarga źle, a to Arrubarena źle.... szkoda że tak nad Lechią i Śląskiem nie płaczecie.... |
Kibice Górnika powinni z tą " mobilizacją " swoich zawodników poczekać do 85 minuty.
Legie słychać cały czas kiedy tylko śpiewa. Jak L. będzie tak dalej grała, albo inaczej... jeśli Górnik będzie tak dalej grał to 0:5 w dupę dostanie. Ciekawe jak wygląda mecz w Poznaniu, 1:1 :) |
Cytat:
http://www.justin.tv/hqtv4 < tak wygląda ;) |
2:1 !!!!!!!!!!!!!
Arka Gdynia Arka Gdynia!!!!! Lech ZdechŁ Kolejorz :) |
JEESST BRAWO ARKA :) hehe dobrze jest szansa uciec dziś Lechowi bardziej
|
Ahaha... nie mogę! 2-1 dla Arki, kolejny gol Zakrzewskiego!
Jeszcze może się okazać że to Arka będzie naszym największym rywalem w lidze ;D |
przyznam się, że sie troszke ucieszyłem z bramki Arki. ;)
2-1 i Leszek oby stracił. Zakrzewski się zrównał golami z Ivanovskim i Broziem. jakby Arka taką forme utrzymała, to poważny rywal dla Pawła. tam wszystko na Zbycha grają. |
hmmm jak utrzyma się taki rezultat w Gdyni to będę bardzo kontent. jeszcze żeby tak Górnik zremisował :P
|
Cytat:
|
Ogólnie Arka dobrze gra w tym sezonie , szczególnie u siebie . Porażka Lecha owszem jakimś zaskoczeniem by była , ale remis już nie tak bardzo .
|
|
Cytat:
|
Czy ktos z Was zrozumial co tam kibice Gornika krzycza? Cos z "k.... mac" bylo ale nic wiecej nie zrozumialem,domylam sie ze cos na Wieczorka to bylo. Bylo jeszcze cos w stylu "Trojka do zera, w Zabrzu zmiana trenera" czy jakos tak. Ja sie nie dziwie ze Gornik takie baty zbiera bo graja tragicznie slabo. Akcji skonstruowac nie potrafia, jedynie weteran Brzeczek cos tam podac potrafi. Skrzydlowi gorzej niz Zienczuk bez formy graja z napastnicy pilke dotkna tylko przypadkiem. Legia nic specjalnego nie pokazuje ale w sumie prowadza 2:0 to nie maja sie juz co porywac. Graja podobnie jak Wisla z Belchatowem, tyle ze na wyjezdzie.
|
:lol: :lol: Hahahahahahahaha:lol: :lol: :lol: :lol: kuchenkorz sie wypalil :lol: :lol:
|
Cytat:
Arka rzeczywiście z trenerem Michniewiczem coś w tej lidze może powalczyć. |
W Legii się chyba skończyły żarty. Dobrze, ze juz mamy nad nimi 5 pkt przewagi (przynajmniej narazie). Te ich transfery po prostu wczesniej czy pozniej musiały wypalic. Beda groznym przeciwnikiem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl