![]() |
1 Jaga - Legia 1x
2 GKS - Wisła 2 3 Górnik - Lech 1x PART 1 Complete PART 2 Incomplete PART 3 ???? Cytat:
|
Cytat:
Na jutro : St.Liege - Genk 1 Almeria - Barcelona 2 Kurs : 2,4 |
Mam takie male pytanko:
Co oznacza na kuponie, konkretnie chodzi o wydarzenie siatkarskie Mostostal - Warszawa, w nawiasie napisane "CF-1m." Wie ktos co to oznacza? |
Cytat:
|
GÓRNIK ZABRZE - LECH POZNAŃ
TYP: 2 KURS: 1,9 BUK: bet-at-home ANALIZA: Za nami już wszystkie piątkowo-sobotnie mecze 20.kolejki Polskiej Ekstraklasy.Z wyjątkiem zwycięstwa Cracovii nad Gdańską Lechią we wszystki meczach dochodziło do niespodzianek i sensacji.Także typowanie wyników jutrzejszych można porównać do typowania liczb w toto-lotku... ale spróbujmy Tabela: 1.Lech Poznań 42pkt 36:13 2.Legia Warszawa 40pkt 36:12 3.Wisła Kraków 38pkt 31:15 . ........................................ 16.Górnik Zabrze 16pkt 11:24 Mecze u siebie: 1.Legia Warszawa 25pkt 25:4 2.Wisła Kraków 25pkt 20:7 . ....................................... 16.Górnik Zabrze 12pkt 10:13 Mecze wyjazdowe: 1.Lech Poznań 22pkt 20:8 Ostatnie dwa mecze w Zabrzu zakończyły sie zwyciestwami gosci: 0:1 w zeszłym sezonie i 1:2 dwa sezony temu. Zabrzanie w czasie przerwy zimowej wzmocnili sie dokonując kilku znaczących transferów.Gwiazdą drużyny jest ex-Wiślak Damian Gorawski.Należy dodać iż gra ekipy z Zabrza w porównaniu do jesieni uległa znacznej poprawie co zaowocowało prestiżowym zwycięstwem w Derbach Śląska i remisem na własnym stadionie po dobrej grze z Arką Gdynia 2:2. W Lechu Poznań dobre nastroje po dwóch zwycięstwach nad Bełchatowem i Jagiellonią.Do składu wraca Sławomir Peszko,Semir Stilić oraz Ivan Turina.Nie pewny jedynie występ Wilka oraz Cueto. Lech znajduje sie jeszcze w "pucharowej formie" co oznacza ze najblizsze 2-3 kolejki powinien zagrac na najwyzszych obrotach i powinien zgarnąc pełną pulę potrzebną do zdobycia Mistrzostwa Polski (wszelkie komentarze,uwagi,uzupełnienia,poprawki jak zawsze mile widziane :) ) |
Cytat:
Weszło co miało wejść, gorzej z polską ligą, bo ta tradycyjnie in minus :-P |
trzy i pół sekundy....****a rzesz mac:)Nie dość że zamiast postawić kupon za 39 zeta na 3 mecze, postawiłem 3 kupony po 39 zeta na każdy z tych 3 meczy(ok faza:>), to jeszcze całkiem niezła sumkę straciłem w 3.5 sekundy do końca meczu...NHL...
|
Na dzis:
Almeria-Barca 2 Gornik-Lech x2 Siena-Milan x2 Lazio-Chievo 1 Hamburger-Energia 1 Inter-Fiorentina 1x Co myslicie o tym kuponie?? |
Cytat:
|
Cytat:
Taki na dzisiaj: Tenerife - Albacete 1 @ 1,70 Ajax - Graafschap (+1) 1 @ 1,50 Xamax (strz./nie strz.) 2 @ 2,01 Hamburger - Cottbus 1 @ 1,43 Naval (strz./nie strz.) 2 @ 1,50 AKO: 10.99 Jakieś sugestie?? :> |
HSV zanotował 2porazki pod rzad w lidze plus remis w PUEFA z przecietnym Galatasaray Stambuł.Mimo iż wydają sie być bitym faworytem ja ten mecz odpuszczam dzisiaj
|
Panowie a co sądzicie o meczu Utrecht - AZ Alkmaar typ 2, kurs dobry bo 1.80 Alkmaark na wyjezdzie dobrze gra 9 wygranych 3 remisy 1 porażka.
PS: A wiec postanowiłem postwić taki kuponik: Chelsea FC - Manchester City (0:1) (Handicap) 1 FC Utrecht - AZ Alkmaar (Typ) 2 Chelsea w ostatnich meczach u siebie z Man.City wygrywał odpowiednio 6-0, 3-0, 2-0 |
jak kogos interesuje dzisiejszy mecz Magnitogorsk-Atlant to tu http://live.palmtv.ru/cgi-bin/index.cgi?Ch=7 jest transmisja
|
Co do meczu HSV-Energie w 5 ostatnich spotkaniach tych drużyn zanotowano 2 zwycięstwa HSV i ostatnie3 spotkania remisowe 0:0 1:1 1:1 po za tym widać jakiś kryzys w ich grze i ostatnich wynikach.
Utrecht- Alkmaar tu sytuacja ciekawa 12 spotkań i odpowiednio 4 zwycięstwa Utrechtu i Alkmaar i 4 remisy, ostatnio padł remis 2-2 a w poprzednim sezonie Alkmaar wygrał aż 0-4. Dodatkowo Utrecht przegrał u siebie ostatnio 2 mecze, czyżby Utrecht bez formy, do tego remis z Rodą w ostatniej kolejce. |
Górnik-Lech -10
Aston Villa-Tottenham -1 Almeria-Barcelona-2 Siena-Milan-2 Utrecht-Alkmaar-2 kurs ako około 18 za 10 zł około 180 zł zobaczymy co z tego będzie :P TSW |
Chelsea
łazio Arka Wisła - kosz ,,11" za 55 zeta takie małe szaleństwo |
Cytat:
|
Kopenhaga i Lazio - tych drużyn dziś nienawidzę.
|
Cytat:
Lech 43 Legia 40 Wisła 38 Aż strach pomyśleć co byłoby gdybyśmy wygrali w Bytomiu i Bełchatowie hmm |
Nie na temat Walduś nawijasz
post 6384 i mój do usuniecia |
Inter-Fiorentina 1 1.65
Braga-Academica 1 1,65 FC Brugge- Gent 1 1,85 2z3 za 29,17 zl do wygrania 88,19 zl drugi kupon Bochum-Bayern (1poł) 2 1,85 weszło Zagłębie-Lęczna 1 1,55 weszło Almeria-Barcelona 2 1,60 2z3 za 29,17 zl do wygrania 82,99 zł |
Witam po wczorajszym i dzisiejszym dniu zostało mi tylko wierzyć w dzisiejszy wieczór ; z 800 zł z mojego konta zostało mi 300zł i stawiam dziś na :
PSG - Marsylia 1 Almeria - Barcelona 2 Porto - Ass Naval 1 Inter Mailand - AC Fiorentina 1 Standard Liege - KRC Genk 1 Wkład :200zł EW : 2041,88 zł Zobaczymy mam nadzieję że będzie ok , myślę , że w tym kuponie wszystko w nogach piłkarzy PSG i Interu bo reszta chyba powinna ładnie wejść , jak myślicie ? |
Cytat:
|
Ok odpuściłem w takim wypadku Porto i podparłem X PSG , ale nie mam przekonania do Standartu Liege coś , niby mogą objąć fotel lidera po wpadce piątkowej Anderlechtu ale dadzą radę ? Jak myślisz ? Nie mam po piątku przekonania do tej ligi belgijskiej .
|
Cytat:
|
Na jutro zagrałbym coś takiego:
Nimes-Strasbourg 2 2,2 N.Funchal-Maritimo 2 2,5 Kurs: 5,5 Stawka 10 zł Zakładana wygrana: 49,5 Czekam na opinię i komentarze , jak myślicie warto zagrać .jakieś spostrzeżenia?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Macie cos na dzis???Ja sie zastanawiam czy cos ulozyc tzn czy warto ;D bo jakos malo tych meczy w noge a poza pilka nozna nie obstawialem jeszcze nic
|
bądź kreatywny. ja wyznaję zasadę: Poniedziałek to jest wałek i tego się trzymam i nie stawiam nic :)
|
Ja na jutro:
Brescia - Modena 1 Grosetto - Bari 2 Parma - Mantova 1 Stawka 10zł, zakladana wygrana: ok 55zł Prosze o skomentowanie, ew porady ;) |
no gut^^:P
|
Ja polecam generalnie hokeja, druzyny na które stawiam w playoffach ostatnio nieźle dają radę: Eisbaren, Magnitogorsk, Slavia, w Finlandii po kryzysie Jokeritu i Karpat nie widzę zdecydowanego lidera, w Szwecji zawsze grałem Frolundę w Szwajcarii Davos i Lugano (po pierwszej rundzie odpadł lider Berno), w Danii mistrzem powinni ugrać Herning.. na hokeju można zrobić lepszą kasę niż na piłce
a-ha, nie gram polskiego hokeja (wiadomo) a NHL to inna bajka |
whu
sparta Radwanska Fyrstenberg M. Matkowski czworczeka z pewniakiem - pewniak Aga |
NA dziś:
Wehen-Mainz 2 West ham-West Brom 1 Manisaspor-Sakaryaspor 1 Sparta P - Brno 1 cracovia-tychy 1 AKO:12.83 |
Cytat:
święte słowa ;) ja piłe kopanś gram rzadziej niż hokeja i kosza. czasem wkradnie się tenis i siatka ale rzadziej jak dobre mecze. Teraz będzie fajna kolejka(ostatnia) PLK, Prokom i Turów pewnie rezerwami i wałeczki będą. Generalnie kursy w hoku często sądużo lepsze bo nie za często mamy do czyniena z 1.30 czy 1.20. Raczej oscylują w granicach 1.5 - 2.9. Teraz czeka się na PO NHLa i będziemy liczyćpieniązki myślę.. :D |
Cytat:
Znacie jakieś dobre strony ze statystykami (przydałyby się informacje o kontuzjach, informacje o klubie,% szansa na dany wynik, itp.)? Może być też jakaś krajowa. Ja pamiętam tylko sosserstats.com / betexplorer.com i tabele z xscores.com |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jednak dzis postawilem mecze i sie oplacalo :P
Beitar J-Haopel Tel Aviv 1 kurs 2,30 zł Nimes-Strasburg 2 kurs 1,90 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl