![]() |
Cytat:
|
Kasą nie śmierdzimy. Długów mamy w cholerę....przebija nas Pogoń, Płock czy Nieciecza...
|
Cytat:
Tak czy inaczej zarząd wiedząc że nie ma kasy na innego trenera powinien zrobić wszystko żeby tego nie stracić. Nie po fakcie dymisji tylko przed. |
Moim zdanie ma już od wiosny pewną posadke. W innym wypadku nie odszedłby po 15 kolejce ( z możliwościa podjecia pracy w rundzie rewanżowej w innym klubie) tylko poczekałby do przerwy zimowej (wiązałoby się to z bezrobociem w Polsce do lata, ale jednocześnie z wypłatą z Wisły). Dla mnie to oczywiste, ale kto wie. Tak człowiek z honorem nie robi i basta.
|
Cytat:
Cytat:
i kto powiedział, że nie ma kasy na nowego trenera? |
Cytat:
Cytat:
Dobra rada. Wytrzeźwijcie i wpadnijcie jutro. |
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieję, że zrozumiesz kiedyś jaki z Ciebie naiwniak i wtedy w skrytości podejmiesz decyzję żeby się ogarnąć. Jeśli w ogóle jesteś w stanie zrozumieć co się wokół Ciebie dzieje. |
Dobra, było już o jutrzejszych rewelacjach? Nie chcę się wypuścić, ale jutro jest konferencja dotycząca "projektu marketingowo-sponsorskiego"
Ciekaw jestem co to oznacza. Bo nie chodzi o sponsora, to by było za proste, jednak o projekt? Ktoś coś gdzieś kogo? |
Cytat:
|
Cytat:
Akcja z fans4club. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Klub sponsorów w stylu klubu 100 sponsorów wspierających dany klub?? albo coś w stylu Socios ?? ale to raczej odpada albo jakiś inny projekt związany z zaangażowaniem byłych Wiślaków??albo przy okazji coś w temacie miejsca na koszulkach ??ewentualnie kolejny sponsor lub kolejna zbiórka kasy??Dużo możliwości jutro wszystko o tej porze będzie wiadomo
|
Oby coś pozytywnego. Zwykła akcja fans4club moze nie byc tak spektakularna jak ostatnia...
|
Zastanawiam się na jaki cel będzie prowadzona zbiórka i czy akcja odbędzie się rzeczywiście w tradycyjnej formie.
Być może będzie odnosiła się do nadchodzących, 10 grudnia derbów Krakowa. a) W pierwszej akcji Wisły Kraków zbieraliśmy na spłatę zobowiązań b) Lechia Gdańsk zbierała na biało-zieloną PGE Areną, czyli nadanie swojemu stadionowi, szatni klubowych barw. c) Górnik Zabrze na nowy strój dla swojej maskotki ;) d) Ruch Chorzów na budowę siedziby kibiców chorzowskiej drużyny Ciekawe jak będzie tym razem u nas, klubowy autokar w wiślackich barwach, trójkolorowy stadion, klubowe muzeum, nowa strefa kibica, a może coś bardziej wyszukanego. |
Cytat:
Zaznaczam, że właścicielem Wisły jest TS Wisła a co za tym idzie wchodzi w to jeszcze AP oraz m.in sekcja koszykówki, a cele jak i nagrody są zróżnicowane. |
Myślałem o tym, ale celowo nie wpisałem tego gdyż nie tak dawno były już dwie spontaniczne akcje na rzecz AP i osobiście obawiam się o powodzenie 3 w stosunkowo krótkim czasie.
Nie znaczy to oczywiście, że nie popieram takiej inicjatywy, wręcz przeciwnie. Jeśli pojawią się atrakcyjne nagrody to może wypalić. Np budowa profesjonalnego boiska dla akademii lub czegoś w rodzaju centrum treningowego na terenach TS-u. |
f) Socios Ostatnio do Wisły zawitał Hiszpan jako nowy dyrektor sportowy więc możliwe że Wisła będzie chciała stworzyć z małą pomocą Hiszpana projekt zbliżony do Socios który pozwoli kibicom wspomóc finansowo klub w zamian z korzyściami przywilejami dla kibiców którzy wspomogą klub. Samo hasło jest ciekawe Wiślacka Drużyna... czyli kibice ??team Sobolewskiego ??czy powrót byłych Wiślaków w nowej roli ??Jedno jest pewne szykuje się ciekawy wtorek i oby jutrzejsza akcja była duuużym magnesem dla nowych sponsorów
|
Natknąłem się dziś w necie, przed chwilą w sumie, na coś takiego:
http://krknews.pl/kibice-wisly-wicep...lopie-dymisji/ To jakaś prowokacja? |
Cytat:
|
Ze strony PS to chyba póki co to zdjęli
Swoją drogą jakiż trzeba mieć tupet, żeby coś takiego wrzucić, bez informacji, kto za tym stoi, ile osób to podpisało, a prezentując jako stanowisko większości kibiców. |
Cytat:
Ja .......e. Wezmę trzech znajomych z sektorów A C D i wrzucę tekst w imieniu "kibiców Wisły Kraków". Szczyt bezczelności. |
To jak z listami 11 latki do Premier RP, albo przemalowanym murzynem od Michnika...
|
Cytat:
Tak czy owak to jakiś "ciepły wrzut",bo wątpie ,żeby jakoś zorgnizowało się tyle sektorów... Chociaż biorąc pod uwagę wydalenie Federowicza,gwizdy przy pozdrowieniach dla Ruchu i kilka innych przypadłości,to jakaś garśc może za tym stać |
Jak ktoś ma do mnie pytania to na pewno znajdzie mój kontakt. Dzwońcie lub piszcie maile. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania. Wskazówka: profixhale.pl.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy po tym jak się tu ujawniłeś i od czasu sponsoringu Wisły, widać jakiś efekt jeśli chodzi o zainteresowanie Waszą firmą, w ilości kontrahentów itp.? Czy sponsoring tak znanego klubu jak Wisła jest dla Was marketingowo i rynkowo opłacalny, i ewentualnie jak bardzo. Da się zauważyć bezpośrednie przełożenie, czy też jest zbyt wcześnie na osądy? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl