![]() |
no to... lidera mamy !! za hardcora go nie oddamy !!!
|
Jest!
Spodziewałem się wymęczonego remisu, a tu Polonia nieźle zaskoczyła. |
Radość w całej Warszawie :)
|
Kurde, no jest szansa, że dowiozą, ale Lech już nie raz i nie dwa mnie rozczarował w końcówce swoim fartem ;)
|
Jaki tu spokój nananan nic sie nie dzieje nananana nikt nie spiewa nananana Amica przegrywa nananana :)
|
Ale komentatorzy za Amicąchyba "Lech w poprzednim sezonie strzelał duzo goli w końcówkach, miejmy nadzieje że jeszcze coś wpadnie" :>
|
I po za wodach dla Lecha , mogą robić wzmocnienia ale i tak to są wzmocnienia za słabe na Wisłe i majstra , ten Kasprzik wcale taki dobry nie jest:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Z dedykacja dla kibicow Amiki;) PS. 4 minuty doliczone;) Z relacji na wp: Na stadionie we Wronkach zapanowała kompletna cisza. Lechici mają już tylko trzy minuty, żeby doprowadzić choćby do remisu. 4:2... Chyba w tym sezonie Amica bedzie dostwac w w przedluzonym czasie gry :D |
Lech padł :)
|
Cytat:
W takim razie sory :> sopcast widocznie przyciął :P |
Pogrom :d :d
ps. przerazajaca jest ta cisza we Wronkach |
i mamy 2:4
jestesmy liderem |
haha 2-4 pieknie :) Lidera mamy!!!!!!
|
Ho ho, no jaki piękny doping :D tylko ku..ających dziadków słychać ;)
|
4 :))))))))))))))))))))))))))))
Bandrowski to idiota |
ehh szkoda kuchenkorza myślałem ,że będą chcieli z nami powalczyć a tu taka niespodzianka już 2-4
przynajmniej dzieci neo z onetu już nie będą się napinać hahahah |
Na trybunach widać wiernych amikowców.Wychodzą. "Idźcie do domu my nie powiemy nikomu"
|
o panie Kuchenki dostają 2:4 o.O :D
|
Brawo Mierzej! Aż dziw bierze, ze nawet tym chlopakiem się nie interesowaliśmy :> Przebojowy a zarazem konkretny i dośc młody :>
|
i po zawodach........ amica szaleje heheh i tyle na ten temat
|
Nie ma co marudzić - dobry wynik:D
Mimo wszystko Polonia za słaba na MP i dobrze że urwała punkty Lechowi:) Jest dla nas mniejszym zagrożeniem niż Kuchenki:D |
:rotfl:
Wiara Lecha - nejlepsi kibice w Polsce :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Dobra nie spinać się za bardzo. To dopiero 3 kolejka.
|
Cytat:
|
Super, tylko nie wiem czemu niektórzy już pozbawili Amiki szans na pierwsze, historyczne MP.
Przecież Polonia to silna drużyna, a przebieg meczu podobny do Lechii z Odrą. Poznaniakom z Wronek wszystko się posypało po wykluczeniu Peszki. Taka wpadka każdemu mogła się zdarzyć. |
Teraz szykowac sie na najazd poznaniako-wroniakow i atak jakie to kompleksy mamy
|
Grembocki chyba się z chłopakami żegna :> Szkoda bo spoko trener, taki troche Lepper polskiej piłki :D
A jak w tym meczu zagrał Robert "Jestem gwiazdą, chce na zachód" Lewandowski? I czy w ogole grał? |
I juz polska mentalnosc widoczna, 1 przegrany mecz Lecha i juz: majstra nie bedzie, juz se moga. Spokojnie Panowie jeszcze oni nie raz przegraja i Wisła tez, taka jest piłka, nie wygrywa sie ciagle a porazka nasza jest tylko kwestia czasu :)
Tymczasem Polonia 4:2 juz! No no no, zaszaleli ostro az jestem pełen podziwu dla nich i odszczekuje wszem i wobec to co pisałem wczesniej, w stylu ze dołozy Lech kilak bramek a jutro Polonia bedzie bez trenera :P Co do kibicow, tez nie jest w Lechu kolorowo, graja we Wronkach, maja blisko, teren przyjazny, moga sobie jezdzic rodzinami, do tego jakby nie patrzec to jakby grali u siebie, mysle ze sa kibice dawnej Amici ktorzy z checia poslzi dzis obejrzec mecz a mimo to z tego co mowili komentatorzy na poczatku to kompletu widzow nie ma!Jak widac kibicow wygodnisow nie tlyko my mamy :) No i najgorszy mankament Lechitow, co to za kibice co rpzy porazce zamykaja mordy i nie dopinguja?! Tak, to kibice sukcesu, jak jest widowiskowa gra to fajnie bawimy sie, a jak sukcesu nie ma to zamkna mordy i siedza jak pikniki... ciekawe. W tamtym sezonie ciagle mam w głowie obrazek po remisie Lecha z Ruchem u siebie od kibicow w strone pilkarzy "zero ambicji, Kolejorz zero ambicji", oni sa zajebiscie głodni sukcesu a jak tego sukcesu nie dostaja to szybko stroja fochy i juz nie sa takimi super kibicami. Ja sie ciesze ze kibicuje Wisle ktora nawet jak ponosi blamaz w Tallinie to kibice "jada z koksem" :D, bo to Wisła jest Mistrzem i pokazuje ciagle ze ma Mistrzowskich kibicow, choc jest tych fanatykow z 2 tys to to sa fanatycy pełna gęba. Chwała Wam za to! |
Cytat:
Wiadomo że taki mecz mógł się nam zdarzyć wczoraj... 1-0 dla Bełchatowa po błędzie naszej obrony w 6 minucie... itd Ale się nie zdarzył:D A do MP droga tak daleka że nie ma co gdybać, bo nie jedni jeszcze pogubią punkty. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl