![]() |
ha ha ha.
bardzo śmieszne, bardzo. :D |
12 lat, matołku :D
|
to prawie tyle ile całe jego życie ;)
|
odezwał się rok starszy.. :)
|
rybka Lubi pływać i chociaż jest nie zywa czas podtopić ja po przez utonięcie zgon :)
co tam u was;D? |
Jeżeli pytasz o to, czy też palimy to co Ty... to nieeee x.X ;)
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=133
Nigdy nie wspominałeś że miałeś trudne dzieciństwo... :D:D |
I drewniane zabawki ;)
|
Skarpetki na szelkach i czarno białe kredki
|
byl taki wierszyk o Lechu bodajże fajny nie wiecie jak szedl on :)>
|
"Stoją na stacji jakieś śpiewaczki, to są z Poznania Lecha chłopaczki, stoją i
sapią, dyszą i płaczą bo swego Lecha juz nie zobaczą, choć tysiącami tu przybywali i choć o Lechu ciągle śpiewali. to nie wiedzieli, że mają pecha bo pewna wronka pożre im Lecha, jedna wroneczka Amica z Wronek pożarła Lecha w jeden sezonek, lecz ty się nie martw drogi kibicu nazwiemy wronkę Lechem dla picu, damy jej Lecha flagi i szale a na stadionie zrobimy bale, oddamy także to godło nasze i Lechem będzie to z Wronek ptaszek. Stoi na stacji błękitno-biała Lechem nazwana Wronka wspaniała." o ten chodzi?:P |
Teraz trzeba się tego tylko nauczyć i jechać na dwie strony na Pucharze Polski. 20 minutz głowy, hah.
Pozdro. |
Ale zarąbisty dzień :D Nie ma to jak wigilia w liceum no i życzenia z koleżankami licealistkami:D...do tej pory czuje na sobie tyle damskich pefum no i szminka z polika mi nie schodzi :lol:
Po za tym jadłem pyszny barszcz (z torebki z paluszkami) z paluszkami na razie brak objawów :P |
Proponuję zimny prysznic...
|
i teraz Igor pamięciówka :rotfl:
|
oj, pracowitą noc bedzie mial igorek:lol:
|
A ja dalej tankuje, bo po Sylwestrze obiecałem sobie, że nie tknę alko. Oczywiście z papierosami też kończę.
|
Cytat:
|
A potem problem i kolory tęczy z kolorów szminek. :lol:
|
Cytat:
|
ej igor, igor.. :lol:
też miałem dziś wigilie w liceum, ale choćbym chciał to zbytniej radości bym nie miał. 7 koleżanek, było 6, z tego 3 okrutne, 2 spoko, 1 ostatecznie by uszła. się nam zjebany mat-inf trafił. :) dobrze, że inne klasy mają coś znacznie ciekawszego, to się pochodziło po szkole. ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
tak a dj_ibbuti ojcem chrzestnym :D
|
aaa powiem tak:
Idą święta !! rano spadł śnieg a wieczorem Kevin ;) |
dzisiaj..?! dzisiaj Kevin?!
|
O 21 na polsacie :)
|
Cytat:
|
Cała Polska wigilia skrócona :D:D:D
|
Odpalać polsat! Na polu śnieg, w telewizorze Kevin, teraz czuć magie świąt:D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl