![]() |
Cytat:
|
Raczej nie skorzystam ale chętnie dowiem sie jaki :>
|
Cytat:
|
Cytat:
obecnie sezon 2011/2012 zakończony pierwszym mistrzostwem Polski :D trochę to trwało ale średnia wieku w zespole 22 lata :D takze za pięć lat Liga mistrzów jest moja <jupi> kilku graczy się niestety na mnie obraziło że ich nie chce sprzedawać ale moze im przejdzie ;p chyba że wcześniej wylece z drużyny bo co 3 miesiące właściciel musi dopompować kasę klubu aby starczyło na wydatki :PP hehe ale jestem optymistą :) chociaż z drugiej strony nie wiem po co mi w zespole 50 grajków... + U21 :) |
Cytat:
|
moze ktos po sieci chce pograc np?
|
Ja z chęcią zagram ale od następnego tygodnia :)
|
fm 09 czy 08 ?
|
Obojętne :)
Jeśli 09 to mam wersję 9.1.0 |
Cytat:
Co do tego sprzedawania, ja miałem nauczkę że Boguś mi sam sprzedał Jirsaka za 2m€ więc teraz jak podpisuje kontrakty to daje wysokie klauzule odejścia, bo itak zawodnik który ma 17 lat jest warty 1m€ to za rok lub dwa przy regularnej grze i dynamicznym rozwoju [determinacja + pracowitość!!] będzie wart conajmniej 2x tyle. Radzę też nie przesadzać z transferami, bo co za dużo to nie zdrowo. |
Chcę sobie zacząć jakimś słabszym zespołem ( typu 3 liga angielska, niemiecka itp ).
Chodzi o to by ten zespół miał w miarę dobrze rozwiniętą infrastrukturę a na mecze przychodziło dużo kibiców ( jak na ligę ). Czekam na propozycje |
Odpowiednik 3 niemieckiej to Millwall-proponuje tą ekipkę. Nie jest to może jakieś mega wyzwanie,bo aspiracje mają wysokie,ale jednak 2 lata na awans do elity potrzeba.
|
z ciekawosci - jakie obowiazki powierzacie asystentowi ?
|
Ustalanie sparingów, prowadzenie drużyny podczas sparingów i czasami na konferencje wysyłam.
W tym sezonie jako, że po 27 meczach mam 23 punkty przewagi nad drugimi Heartsami czasami każe mu ustalać skład meczowy, jak gram z jakimiś ogórkami. Mi już się nie chce najzwyczajniej. I tak wygram :) |
mam takie pytanko któe nurtuje mnie już od dłuższego czasu :)
a mianowicie mam duży stadion coś koło 33 tys miejsc :D ale na mecze przychodzi po 13tys ludzi.. na PLP 8-9tys ludzi na Puchary europejskie zależnie od przeciwnika 20-25tys ludzi ... i zaczyna mnie to wkurzać bo wiadomo nie ma to jak dobra atmosfera na trybunach .. i moje pytanie da się gdzieś ustawić cenę biletów ? lub coś tego typu aby zachęcić ludzi aby przychodzili na mecze ? czasem jedynie jak mam serie 5 zwycięstw to na mecz przyjdzie te 18tys ludzi ale to nie tak często jest :PP |
Miałem taką sytuację że klub zorganizował jakieś specjalne, darmowe bilety chyba dla młodszych kibiców co ma przyciągnąć ich na trybuny i pomóc w zapełnieniu stadionu. Jest to jednak opcja niezależna od Ciebie. Wkurza mnie to, chciałbym się pobawić cenami biletów ja k i ich pulą dla kibiców przyjezdnych.
|
Cytat:
Czasami go tylko pytam jaki ustawić skład i z rzadka wysyłam go na konferencje. |
Ja własnie gram sobie Newcastle pierwszy sezon ( bo miałem kompa zrombanego musiałem grac od nowa ) Paczę sobie na finanse liga polska i szok ! najwiekszą wartość ma Ruch 37 Milionów Euro no i zerkam na władze a tam klub wykupili Finowie wiec chyba w Lidze Polskiej będą 1 siłą
|
ze słabszych ekip to na pewno Leeds Utd.
po tym jak mi się save skraszował zaczynam nowy sezon Wilkami i... drugi raz z rzędu któryś z przeciwników bankrutuje. na pierwszym sejwie Celtic, teraz Sheffield United i Stoke. Gram na czystym 2008, czy to norma? : d bo nie pamiętam, żeby mi się to wcześniej zdarzało, a na wyspach gram po raz pierwszy w tego fma |
Ma ktoś dobrego torrenta do fm09. Bo zawsze jak ściągne to albo jest coś uszkodzone albo przy intalacji występuje błąd.
|
jakich polecacie tanich a dobrych piłkarzy do Wisły? :)
|
Cytat:
|
Zależy na jaka pozycje i do którego FMa :)
|
do 09 :) a pozaycja napewno bramkarz :D i napastnik
|
Bramkarz: Dusan Kuciak
Napastnik: Lewandowski, Kadlec, Blazek |
Cytat:
Najlepiej jak byś mógł screena zapodać... :P |
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem jak jest na PL przetłumaczone. |
Nie wiem co ja mam za wersje, ale nie mam takiego czegoś... :/
Mój ss: http://i42.tinypic.com/2hi413k.jpg |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl