![]() |
Cytat:
1-0 Śląsk - Sotirović:) |
Dziś wg mnie zremisowal wygrany mecz, nie wiem czy to frycowe czy co ale kontrolowac mecz przez 90% czasu miec 10x wiecej sytacji i nie wygrac to trzeba sie postarac.
|
Nic ciekawego nie gramy ale strzelamy.
PS Ciekawe co z naszymi kibicami bo nawet ich nie słychać |
KSP 0-2 Wisla
0-1 http://pl.youtube.com/watch?v=N1d-KYTI0oI 0-2 http://pl.youtube.com/watch?v=i30k4C27mMY |
Bydełko z Bytomia pokazało dzis "klase".
Idealny przykład aby nie dac komus licencji, i pier.... mnie ze "piłka nozna dla kibiców" - jak nie masz kasy nie grasz. |
Cytat:
Coś podobnie Polonia która ciupała chyba tylko w początkowej fazie pierwszej połowy, jak z tego co wiem spora liczba naszych kibiców dotarła w czasie jej trwania lub pózniej |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
W lidze+ zaprezentowali stadion Polonii Bytom. To cudo nie powinno mieć licencji, szatnie w kontenerach? To nawet Warta ma lepsze :D
A oszołoma od kamieni mam nadzieję wyłuskano z publiki i zrobiono, co z nim należy. hyh, cały czas nie mogę zrozumieć, jak tydzień temu mogliśmy przegrać z tym cieniutkim jak zupka Knorra Bełchatowem. Tydzień już mnie ta porażka uwiera. Jutro jest mecz prawdy. Trzeba wygrać, inaczej gadanie o walce o mistrza mozna schować między bajki. |
Cytat:
Może wejdziesz na ich forum i pośmiejesz się z nich? Ubaw po pachy... |
Widzisz, to że cracovia przyjmowała gości w blaszanych barakach nikogo nie dziwi.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
To juz Łeczna ma lepsze zaplecze niz taki Bytom. bez kitu zazenowałem sie.. |
Gdzie można obejrzeć ten materiał n/t 'kontenerów' ?
|
Co do licencji to pewnie sa niezle wały w PZPNie . Pewnie taki dzialacz PZPN z terenu ze Slaska + wlasciciel Polonii jada do Listka i mowia:"-K*rwa Michał dopuść nas ,pamietasz jak w 1986 roku poszedlem ci na reke" ,a Michał na to:"Kaziu no dobra ,ale to juz ostatni raz" i Polonia Bytom gra w Extraaklasie :D
|
Cytat:
Mam nadzieje, że dzisiaj w Białymstoku kolejne nakłócie balonu. |
Cytat:
|
35sek i Odra 1:0 ! hahahaha nie moge :)
|
Ladnie sie zaczyna... cisnac Odra, cisnac!
|
Cytat:
|
Wiem, ale rozwaliło mnie to doszczętnie :D
|
Tylko dodam że Wodzisław to jest wielce parszywe miejsce - sam nie mogę się doliczyć ile razy nasza Wisła tam wtopiła :/ można więc powiedzieć - żadna niespodzianka ;)
|
Kocur - my to my, ale Legia ostatnio na 12 spotkan wygrala tam 10
|
Cytat:
|
a znajac szczescie Legii to strzela bramke w 90 minucie gry byl raz taki sezon co Legia strzelila pare decydujacych bramek w doliczonym czasie gry... :) m.in wlasnie z Odra
Cytat:
|
Lech sie meczy poki co z Jagusia:D Ale wczoraj my tez sie meczylismy z Brudnymi Koszulami a jak sie skonczylo to wiadomo.
Legia udawadnia ze trener Urban bedzie mogl zostac kolejnym asystentem w Reprezentacji bez ogladania sie na zobowiazania wobec eLki :D PS. No i sie powtorzylo..Jaga miala szanse a ola strzela Lech. 1-0. |
Karny dla Odry powinien być czy nie? obiektywnie ;)
|
Odra 2-0!!
i co teraz powiecie:D Co do karnego , jeden sedzia by podyktowal drugi nie |
chyba już 2 ?
Jaga, niestety, Arboledy nie upilnowała, pierwszy gol wpadł |
karny widocznie byl, bo sprawiedliwosc istnieje - 2-0!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl