![]() |
Słuchajcie wiadomo kiedy będą oficjalne klucze z matur? Jak to wyglądało w poprzednich latach?
|
Ale się cieszę!!! Matematyka mi dobrze poszła! Napisałem wszystko. Jedynie punkty mogą polecieć za jakąś formę. Ho ho!!!!!!
|
no ja jednego zadania za 6 punktów nie zrobiłem z braku czasu. odejmując jakies tam za zapis kooło 80% powinno byc.a trzeba przyznac ze taka dosc cieżkawa była :)
|
Pisał ktoś rozszerzoną z matmy?? Pytam bo za rok mam zamiar i nie wiem czy w ogóle jest sens podchodzić...
|
no ja pisałem i sądze ze bylas znośna ale bardzo nietypowa :)
|
a ja mam pytanie odnośnie prezentacji z poslkiego. Jak sie tego uczyć... na pamieć czy moze rozumiec to i dopiero podczss prezentacji wymyslać? Jak wy robiliscie? prezentacje mam dopiero we wtorek
A i pisząc taką prezentacje moge słwo w słowo przepisać z opracowania czy musze to jakos swoimi słowami przedstawic? |
Jutro mam angielski ustny :) proszę o modlitwę i trzymanie kciuków bo to mi się przyda. Boję się strasznie ale tak to jest jak się ktoś nie uczy :)
|
Cytat:
|
A fizycy jak tam?
Moim zdaniem była naprawdę znośna ta matura, jeszcze jak teraz sprawdzam odpowiedzi to już wogle:D |
Oby chemie jutro dali znośną :D
|
15/20 przy mojej słabej trójce z anglika to wielki sukces. Miałem trochę szczęścia bo trafiłem na łatwy zestaw.
|
Witam mam DużĄ prośbę potrzebuję ksero albo zdjęcia z książki Opracowania lektur i wierszy WYDAWNICTWO GREG KRAKÓW 2004/2005 Petryk Dariusz , Rychlicki Robert , Marzec Anna
Strona . 92 s.320 s.354 Jak coś to Pw . pozdrawiam |
Cytat:
Poczekamy na wyniki... |
Cytat:
88% w najgorszym wypadku :D o ile mozna ufac tym z onetu :D |
potrzebuje pilnie na wczoraj streszczenia szczegułowego ziemi obiecanej Reymonta.
|
klp.pl dla mnie najlepsze strzeczenia i opracowania
|
[FONT='MS Shell Dlg 2']gdyby tam bylo, to bym nie pisal. przyjmę nawet skan[/FONT]
|
Jutro ustny polski :) jakieś rady?:D Czytam swoją prezentację i zajmuje mi to zaledwie 11 minut. Boję się że za zapomnę czegoś i będę mówił za krótko. Ile minut tak najlepiej mówić?
|
A ja idę na żywioł. Nie uczyłem się swojej prezentacji, przeczytałem z 2 razy, a zaznaczam, że sam jej nie pisałem:D Co do czytania książek też cieńko, zobaczymy jak będzie:P
|
Temat maturalny trochę się uspokoił... To znak, że koniec matur blisko ;-)
Ktoś z was pisze informatykę? Jak morale? :P |
POMOCY ! MAM TEMAT ; PRZEDSTAW NA PODSTAWIE DOWOLNIE WYBRANYCH UTWORÓW Z RÓŻNYCH EPOK LITERACKICH OBRAZ ZMAGAŃ CZŁOWIEKA Z CIERPIENIEM !
MAM PYtANIE I PROŚBĘ ; jeśli już ktoś odpowiadał z tego jakie pytania komisja zadawała albo jak myślicie jakie pytania mogą paść ; |
Z tego co pisali na onecie to pi razy drzwi moje wyniki
Biolca 88-93% Chemia 90-93% Fiza poszła mi to d*** ale z moimi przygotowaniami 40-50% :D No i ustne za sobą - więcej chrzanienia w szkole niż realnych "zagrożeń" polak ustny 20/20 tak samo angol ustny Jak się wyniki ogólnie potwierdzą to myślę że 170 wzwyż powinno być z matur (biola+chemia) więc medycyna w Poznaniu ew. Lublinie , awaryjnie Katowiacach powinna być :P A teraz CHWILO TRWAJ WIECZNIE :) Pozdrowienia dla tych co jeszcze cierpią :P |
jakie pytania komisja może mi zadać do tematu:
[FONT="]Obrzędy i obyczaje ludowe w literaturze - omów sposoby ich przedstawiania i funkcje w wybranych utworach literackich[/FONT] |
Już we środę o 14:30 stanę do boju z komisją. Temat? Współczesne utwory muzyczne głosem młodego pokolenia XXI wieku. Przedstaw ich charakter ideowy na podstawie wybranych tekstów. Hm... niby temat łatwy, prosty przyjemny... opisuję to czego słucham na codzień, ale mimo wszystko stres stres stres już od dziś. Zwłaszcza, że mam jeszcze zakończenie napisać <ściana>
|
a ja mam pytanie następne :) JEŚLI POWIEM CAŁĄ PREZENTACJĘ DOBRZE , TO ZDAŁEM MATURĘ USTNĄ ? CZY MUSZĘ ODPOWIEDZIEĆ NA JAKIEŚ PYTANIE OBOWIĄZKOWO ŻEBY ZDAĆ ?
|
Musisz odpowiedzieć na pytanie.
|
za samą prezentacje masz tylko 5 pkt, do zdania potrzebne jest 6
|
Czyli wychodzisz, mówisz 10-15 minut - masz już 5 punktów...no i potrzebujesz jeszcze jednego żeby zdać...
i 3 pytanka od komisji. Na jedno MUSISZ odpowiedzieć. A reszta punktów za co jest ? |
za język, jakim się posługujesz w czasie prezentacji i odpowiedzi na pytania, wiesz słownictwo,ładne zdania itp
|
wczoraj polski dziś angielski i koniec matur :D a w weekend pale wszystkie zeszyty :D Trzymajcie dziś kciuki za mnie o 12: 40 :P:P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl