![]() |
Cytat:
|
komu źle chodzi zegar?
u mnie jest 15:02 a nie 15:20 |
Mam pytanie chodzi mi o te blaszki z Inpost jak, będę sprzedawał na allegro to mogę pożegnać się z kontem?
|
PILNE!!! Czy zabierają mi zniżki z PZU, jeżeli pokrywam koszty naprawy samochodu (po wypadku) z AC?
|
Cytat:
|
Cytat:
To chyba wszystkim już od jakiegoś czasu, o 18 minut spieszy. |
Moglibyście polecić jakieś słuchawki do mp3 itd nauszne (takie duże), bez mikrofonu ofc.
|
Jest jakaś stronka z dźwiękami typu wybuch, pisk opon itd? Do gry flash potrzebuje. Coś jak istock dla grafiki.
|
Cytat:
http://www.heroturko.org/sound/sound...s-library.html nie, wiem czy te linki działają |
Nie ma ktoś przypadkiem jakichś przydatnych zdań uniwersalnych do rozprawki z ang? ;) Tylko nie chodzi mi o takie jak w google znajduje, tylko jakieś fajne zdania, stwierdzenia :)
|
Cytat:
|
Panowie na szybkości. Ktoś spotkał się w jakimś sklepie w Krakowie z męskim szlafrokiem, ale takim dłuższym do ziemii, powiedzmy taki ,,wykozaczony" :p Ma to być prezent. Zależy mi na czasie. Z góry dzięki.
|
Jak mam wi fi na telefonie to jezeli nie ma hasła na jakiś router i jest on w pobliżu to mogę się połączyć?
Można zaaktualizować mapy dla Noki (E52) przez normalnego neta, nie wap? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakie polecacie sklepy w Krakowie ze sprzętem górskim? Szczególnie chodzi mi o buty trekkingowe ;)
I jeśli już się ktoś zna na takowym obuwiu to jaką firmę/model butów mógłby polecić? |
Potrzebuję 5 określeń na człowieka dobrze wychowanego - nie chodzi mi tu o takie zwroty jak kulturalny czy grzeczny, tylko takie "dziwne" + co one tak na prawdę oznaczają. Bardzo proszę o pomoc...Szukałem po internecie godzinami ale nic ciekawego nie znalazłem...może ktoś ma jakiś taki słownik?
|
Cytat:
|
Cytat:
Do tego w pttk jest Hi Mountain i cos jeszcze. |
Cytat:
Kindersztuba (niem. Kinder - dzieci; Stube - pomieszczenie, pokój) – potoczna nazwa wyniesionego z domu (z dzieciństwa) starannego wychowania, umiejętność zachowania się, ogłada towarzyska. Nazwa nawiązuje do zachowania się w obecności dzieci - nader starannego i wychowawczego. Stąd bywa stosowane w odniesieniu do grzeczności, przesadzonej, na pokaz, zbyt wyidealizowanej. |
Czy pod Wiślacki Świat można podjechać autem, pod sam budynek? bo nie bardzo chce mi się szukać gdzieś miejsca na auto jak będę szedł po bilet
|
Jak wygląda sytuacja niepłaconej kary,jeżeli złapał mnie kanar? Pracuje na umowe-zlecenie i pieniądze nie przesyłają mi na konto.
|
Koło fabrycznej Pumy na Zakopiance, tak jakby za rogiem znajduję się sklep z większymi ciuszkami coś pod skate.... wie ktoś o co mi chodzi ? :) potrzebuję nazwę tego sklepu ;]
|
Cool Sport pewnie...
|
Cytat:
|
Chciałem założyć konto w mBanku i mam 2 pytania. Wypłata z bankomatów jest darmowa(wbk,euronet i cash) bo pisze ze można wykupić za 5 zł/m wypłate ze wszystkich bankomatow czyli np: pko,i inne ?
Czy w WBK mogę dkonać darmowej wplaty do mbanku ? Moze polecaci jakis inny bank tylko nie inteligo i wbk. |
mógłby mi ktoś krok po kroku wyjaśnić, jak połączyć TV (Samsung LE22S8) z komputerem (Samsunt R522 z Windowsem 7 na pokładzie) kablem HDMI?
|
nie siedze w temacie. skąd najlepie sciagnąć napisy do flimu "przerwana lekcja muzyki"
|
|
DYRU, spróbuj przez program Napi-Projekt http://www.napiprojekt.pl/
jak zainstalujesz program to klikasz prawym pm. na plik od filmu i dajesz "szukaj napisów do filmu" :) |
Wiem, że pytanie nie na miejscu, ale wiecie czy w sobote będą jakieś kawiarnie/knajpy otwarte?
Czy wszystko zamknięte? Znajomy przyjeżdza do Krakowa i chcemy sobie gdzieś na spokojnie pogadać... I jak z tą prohibicją? W sobote też czy w niedziele tylko...Ogólnie lekki chaos będzie u nas panował...ale cóż...w takiej sytuacji to chyba nie ważne |
Cytat:
|
dzieki Wam wielkie. mam ten programik i pasi.
jeszce jedno pytanko. gdzie w sklepie dostane na pewno takie coś. konkretnie ten wymiar. http://allegro.pl/item985046241_hold..._110x70mm.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
prohibicja w niedziele w Krakowie do 20 bądź 21 mówili przed chwilą w radio.
|
Cytat:
|
Mam problem z smsami w orange, wysyłam do kogoś, a ta osoba dostaje te smsy kilkakrotnie (jeden nawet z 40 razy). Oboje mamy orange. Można to jakoś rozwiązać ? Wcześniej już tak miałem i przeszło samo po paru godzinach, ale tym razem cały czas trzyma.
|
Pamięta ktoś może tytuł lub ma linka do piosenki, która była kiedyś znana i czesto przerabiana. Teledysk był z jakąs dziewczyną z mangi co machała pietruszką czy innym warzywem w koło ;d tekstu nie napisze bo to jakies finlandzkie czy inne jeszcze bylo, jakos "ypco cop cap pari..." ld
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl