![]() |
Fabian Burdenski i Jan Frederiksen właśnie dostają propozycje z łęcznej :rotfl: :rotfl:
|
Smuda zaprzecza plotkom o Stiliciu i potwierdza, że Zdzisław Kapka pomoże mu w Łęcznej.
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...czna,11659656/ |
Moim zdaniem Crivellaro mial umiejetnosci, ale mentalnie sie nie nadawal.
|
Cytat:
Zgadzam się, on jak na polską ligę to się wyróżniał, może problemy z aklimatyzacja?? a jego umiejętności potwierdza to, że jak w portugalskiej ekstraklasie i strzela tam gole |
Przecież napisałem wyżej, że staty ma jak u nas, więc tak samo się nie nadaje jak u nas.
|
Podejrzewam, że takie same statystyki są więcej warte w lidze portugalskiej niż w polskiej.
|
Oglądałem kiedyś lige portugalska i nie licząc tych paru czołowych klubów to poziom dramat. Wielkiej różnicy między nasza ekstraklasa nie widziałem. Nawet frekwencja na trybunach kiepska...
|
Cytat:
|
Cytat:
W Wiśle też strzelił trzy gole, jeden chyba z karnego, jeden z Górnikiem z połowy i jeden farfocel z Podbeskidziem a grał mega kaszane. |
Marcelo ( Besiktas ) został wybrany do 11 rundy jesiennej tureckiej ekstraklasy !
Na 16 możliwych meczy w lidze rozegrał 15 ( jedna pauza za żółte kartki ), strzelił 2 gole - jeden z Basaksehir liderem ligi a drugą z Galatasaray, oba mecze zremisowane więc jego gole dały punkty, do tego doszło 6 meczów w lidze mistrzów ( wszystko od początku do końca ) Brawo !! |
Cytat:
Korea Poludniowa... eh, kiedy to wszystko ucieklo.. |
Marzec asystentem Smudy w Łęcznej:D
|
Oficjalnie Zdzisław Kapa został dyrektorem sportowym w Łęcznej
|
^^
Przypomina mi się cytat z polskiego filmu: "mój mąż jest z zawodu Dyrektorem" :D |
|
Michał Czekaj w Rozwoju Katowice podpisał umowę na dwa lata,życzę powodzenia i złapał formę jakąkolwiek
|
Cytat:
Pomódlmy sie za klub z Łęcznej,i uczcijmy ich pamieć minutą ciszy. P.S Kto jest włascicielem Lecznej i jakie haki ma na niego Kapka? |
Chyba kopalnia w Łęcznej .....................a Kapka może mieć dynamit
|
Cytat:
Twitter BMG-Sport "Michał Czekaj podpisał półroczny kontrakt z Rozwojem Katowice. Odbudowę czas zacząć âď¸âŹď¸ Powodzenia!" |
Sarki już jest w Polsce a dokładniej w Krakowie.
|
Garbarnia potrzebuje wzmocnienia na skrzydle? Czy może chodzi o Hutnika?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Kuba wroci do Polski. Do Wisły
|
taaa, może za max 3 lata
|
Za 3 lata to juz na pewno, ostatecznie zostana mu Chiny
|
Uwielbiam dziennikarstwo w Polsce
Cytat:
|
No ludzie, mowimy o Kubie... kaczka dziennikarska.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl