![]() |
Cytat:
Dzisiaj możemy poznać nowego lidera ekstraklasy. Albo Koronę, albo Ruch. Kto by się tego spodziewał :D |
Cytat:
Po ok 7-9 kolejce zobaczymy kto o co będzie w tym sezonie grał. |
Z chęcią bym ten mecz obejrzał ale kto ustalił takie nieprzystające do niczego godziny rozgrywania tych meczów?Poniedziałek 18.30. Ten poniedziałek idzie przeżyć ale godzina?Czy u nas w kraju zawsze wszystko musi być takie dziwne i nieprzystające do niczego.
|
Cytat:
A Cracovia cienko jak w zeszłym sezonie, ale pewnie znów się uratują kosztem ŁKS i Podbeskidzia. |
Jak mecz w poniedziałek, to tylko o 20/20.30
We wczorajszym meczu Legii jakoś mnie nie przekonali, gdyby nie rykoszety idiotów z Ale jest jedna rzecz która mi sie w grze Legii podobała. co dla mnie jest rzadkością. Mianowicie wysoki szybki i przede wszystkim agresywny pressing. Jedrzejczyk jak sie w typa wpierdalał to typ lądował twarzą do ziemi. Brawo. Tylko ciekawe jak długo to potrwa i jak będzie wygladało na piłkarzach którzy nie przypominają bandy idiotow nie potrafiących grać w piłke nozną. |
Cytat:
|
moze w końcu rozkminił podział na pressing i bieganie.
piłkarsko średnio, ale jak w trzech doskakiwali do pasiaka to ten od razu albo sie przewracał albo tracił piłke. Ogolnie dla mnie to spokanie przypominało pojedynek Seniorzy na juniorów. Bo bramki to ....strzelała sobie sama przestraszona Cracovia, w ataku jak juz mieli setke to 200kg w majtach a środka pomocy to jak nie było tak nie ma.Radomski jest megaa słaby. pewnie prezentuje sie od poczatku seznu....Wojtek Skaba.No i wczoraj najlepszy na placu Manu |
Cytat:
|
Dla mnie szokiem jest już od pewnego czasu (a w szczególności w ostatnich trzech meczach) postawa Marcina Komorowskiego na środku defensywy w Legii. W tej chwili, z takim poziomem gry, przy takiej biedzie jaką mamy na tej pozycji, powinien dostać szansę w jednym ze sparingów naszej kadry, bo na ten moment ze wszystkich polskich obrońców w naszej lidze Komorowski prezentuje się zdecydowanie najlepiej, lepiej od Wołąkiewicza, Jodłowca, czy Wojtkowiaka. Tym bardziej byłby przydatny, że jest to piłkarz lewonożny, a solidny, lewonożny, środkowy obrońca w naszej kadrze byłby ewenementem patrząc na ostatnie lata.
|
http://www.90minut.pl/news/164/news1...a-w-Legii.html
Telenowela pod tytułem "Kuciak w cieście na ostro" dobiegła konca. |
Mnie ciekawi jedno.
Czego dalej gra w tej Cracovii ten czarny, jak mu am Nitzbazkoniza? Koleś się tam marnuje... |
Cytat:
Pamiętam jak przyjechał z Groclinem.Wisła co prawda była rozbita psychicznie i z nędzną taktyką ale jak nas ten Groclin pojechał pressingiem to wióry leciały. I tak grała Wisła w pierwszym jego sezonie, doszła świetna runda Kosy, sezon konia Zienia, bardzo równa postawa Brożka i nokaut w lidze a i niezła postawa w pucharach. W 2 sezonie Kosy już nie było, Zieniu wrócił do swojej normalnej formy, Brożek grał nierówno, jakieś kontuzje i już tylko psim swędem ten mistrz, no a w 3 sezonie to nawet pressingu nie było bo Skorża już nad drużyną nie panował A sam mądry pressing(+ kondycha do tego bo inaczej to po pressingu);) to jest we współczesnym futbolu rzecz najważniejsza Zobaczcie na Barcę - to co oni robią gdy mają piłkę to pół biedy, ale jak oni cisną gdy tej piłki nie mają - to jest pressing totalny;)Kiedyś byli 'galaktikos' - wygrywali ofensywą ale tracili też sporo goli,jak mieli słabszy dzień w ofensywie to mogli i sporo dostać a Barca dziś , nawet jak im od czasu do czasu nie pójdzie w ofensywie, to są w stanie w grać z tyłu na zero. Zreszta wystarczy spojrzeć w statystyki - 24 gole stracone dwa sezony temu i 21;) w zeszłym - przy 38 meczach. |
Korona już prowadzi 1-0 z Ruchem.....o Remis 1:1 :D
|
Chłopaki z Korony i Ruchu robią nam niezłą reklamę w Europie :-)
|
jaką reklame ??
|
Dwa karne z dupy :D eeh, ta nasza liga :D
|
ja pierd.... co za sędzia ? :O
|
oglądacie ten mecz? przeciez to pośmiewisko na Europe. Karny jeden lepszy od drugiego. Sędzia liniowy nie wiem co tam teraz widział, jak koleś nie ma jaj i boi sie podjąc prawidłową decyzje pod presją kibiców to niech nie sędziuje...
|
Ten Kuzera to boiskowy imbecyl. Bezmyślne zachowanie w polu karnym.
Ciekawie będzie wyglądać klasyfikacja strzelców po tej kolejce - jest paru zawodników, którzy mają po dwóch kolejkach dwie lub więcej zdobytych bramek. Marzy mi się powtórka z rozrywki z sezonu 2007/2008 kiedy najlepszy strzelec (Paweł Brożek) miał 23 bramki, drugi (Zieńczuk) 17 itp. |
to co sedzia odpierdala w tym meczu to nawet nie zasługuje na miano żartu
to jest chyba całe przedstawienie kabaretowe takich numerów to naprawde od czasów działalności fryzjera to chyba nie bylo |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dla mnie pierwszy karny ewidentny. Za przeproszeniem pierd... w Canal że piłka była gdzie indziej. I co z tego? Była w grze i tyle, X mógł ją sobie podbijać na środku boiska. Kuzera wjechał przeciwnikowi w nogi w polu karnym. Drugi jak dla mnie z kapelusza. Bramkarz trafił w piłkę a rywal wbiegł mu w nogę.
Inna sprawa że z ciekawości przełączyłem na Eurosport i tam mają podobne zdanie do mojego |
Cytat:
|
Sedziowanie takie jak zazwyczaj, tyle ze wieksze ilosci tego "zazwyczaj" :lol:
Niezle prezentuje sie Vuko, widac czasami wystarczy doswiadczenie w naszej lidze. Ja pie*** jaki ten Lech jest cienki jesli chodzi o strzal. Trzy strzaly w ciagu paru minut i wszystkie kilometr od bramki. |
Korona kibicowsko niesamowicie słabo. Frekwencja, szczególnie na młynie.... bez komentarza.
Szkoda, bo stadion PRZYZWOITY, Górnikowi Zabrze/Ruchowi, przydałby się taki. |
Ładny mecz ale sedziowanie jak zawsze... na tym samym marnym poziomie
|
Cytat:
Ja wiem czy tak słabo ? Biorąc pod uwagę absurdalny dzień i godzinę rozgrywania meczu, nieciekawego przeciwnika i to że Korona to generalnie marna drużyna to 7,100 osób to całkiem przyzwoity wynik (jak na nich). Co do liczby na młynie nie wypowiadam się, nie widziałem. |
No więc właśnie, w tych meczach poniedziałkowych trzeba brać poprawkę na to, że to jest poniedziałek i już nie tak łatwo o frekwencję.
|
Cytat:
|
Oglądam magiczne studio polsatu futbol o extraklasie i mecz Polonii i Wisełki pokazała tylko bramki wtf? to już nie mają prawa do skrótu? tak samo było z Widzewem pff.....
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Ładną polewkę mieli z Romka :) |
Romek rozwalił system.
Dla niewtajemniczonych: http://www.youtube.com/watch?v=Dw7tZ...ature=youtu.be |
Cytat:
Moze wzieli to z Premiership ,tam tez byly mecze kolejki w poniedzialek ale jak mozna grac ostatni mecz kolejki juz w nowy tydzien,bez sensu ,ostatni mecz zamykajacy tydzien i kolejke i to hitowy pownien byc w niedziele wieczór,tak na deser. |
Cytat:
|
Na żywo jak się oglądało wyglądało to jeszcze lepiej, zwłaszcza Żewłakow nie mógł opanować śmiechu :) Jeszcze tylko śmiechu Gmocha by tu brakowało :) Romek się popisał.
|
sam pomysł meczu w poniedziałek jest dobry.
ALE DO CHOLERY, najwcześniej o 20.. żeby ludzie byli już po pracy i mogli przyjść. |
Zmiana wątku na moment: mała ciekawostka. Odra się stoczyła
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Up...l?ticaid=1cd08 |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl