![]() |
Prezent zależy od:
a) tego czy chcesz sprawić na prawdę dużą radość lub b) tego czy chcesz zostać przy tradycji i nawiązywać do symboli tego święta :) |
Cytat:
Kolega wymieniał w VW Golfie i zrobocizną wyszło mu 2200, więc mysle że podobną cene zapłacisz |
Cytat:
Czy na meczu z Iraklisem w Krakowie wisiała flaga Gate 7 bądź inna Olympiakosu? |
Cytat:
|
posiada ktos naprawde ciekawe kompozycje i gadzety do W7 ?
prosze nie przesylac linkow do jakis forow i stronek tylko konkretne motywy ktorych ktos uzywa i jest zadowolniony :) |
Witam, czy ktoś może mi wyjaśnić jak się robi takie tabele na forum takie jak na przykład są w temacie do typowania wyników meczy.
|
Cytat:
Tu jest dość szczegółowy opis: klik, mam nadzieję, ze co pomoże. W BBCode nie ma możliwości bawienia się w tabelę :) EDIT: W temacie typera na tym forum jest to po prostu zwykły tekst, tyle, że wsadzony w znaczniki [ code ] |
DOBRY i w miarę rozsądny cenowo serwis klimatyzacji poleci ktoś ?
|
Cytat:
|
Znajde gdzieś zdjęcia z oprawy "Ultra Wisła" na meczu z Legią?
|
Ile się czeka mniej więcej na kasę jeśli ktoś dzisiaj odebrał przesyłkę za pobraniem, do domu a nie na konto ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak zrobic zeby sama piosenke dalo sie wrzucic na YT?
|
Witam.
Może ktoś tu podróżuje, podróżował z Krakowa do Warszawy pociągiem InterREGIO? Dodam, że najprawdopodobniej będzie to sobota rano, 6:20. Pytania z tym związane: jak jest z opóźnieniami i samą podróżą? Pociągiem jechałem ostatnio z 10 lat temu, a bardzo mi akurat zależy na tym. Zastanawiam się też nad Ekspress InterCity. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Witam, gdzie w Krakowie mogę kupić dobry sprzęt fitness? Chodzi mi konkretnie o Orbitreka. Pozdrawiam
|
działa wam gg??
|
Cytat:
10 znaków |
mi tez siadlo
|
Chyba awaria serwów gg.
http://www.kadu.net/monitor/ |
również nie działa Gadu
|
Cytat:
jechałem jakies 2 miesiace temu expressem chyba to byla 7 rano. tuz przed 10 juz na miejscu wysiadalem wiec calkiem szybko. zadnych opóźnień nie bylo. podróż bardzo milo dostajesz gazetke i zanim skonczysz czytac jestes w wawie. jedyny minus to cena biletu za ulgowy zaplacilem cos kolo 60 zeta w jedna strone. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi już normalnie gadu działa.
|
Panowie wie ktos jak przebiega rezerwacja terminu na prawko na stronie MORD'u ?
Rezerwuje i co ? i kiedy kase wplacam ? kiedy papiery daje etc ? |
Mógłby mi ktoś podesłać link do grafiki z Henrykiem Reymanem? Chodzi mi o twarz w białym kole (na wzór Deyny http://deyna.info/photos/05deyna2_f6.jpg) jak jest na fladze czy też koszulkach.
Oczywiście jakaś rozsądna jakość;) szukałem w necie, ale nigdzie nie mogłem znaleść. |
Cytat:
Dziewczyna też może odpowiedziesz? :P edit: Aha, chodziło o rezerwacje terminu hehe.. To na stronie MORD'u pisze nr konta na który trzeba wysłać hajs, wszystko jest dokładnie napisane, zawsze można zadzwonić do ośrodka i Ci wytłumaczą. |
bilety na Lecha będą w normalnej cenie czyli 20 i 30 zł, czy większej?
|
meczu nie będzie raczej w niedzielę :)
|
dlaczego? wg ekstraklasy.org będzie w niedziele o 17 http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/0,94698.html , a na oficjalnej pisze że od środy sprzedaż biletów.
|
Bo ma być pogrzeb pary prezydenckiej na Wawelu
|
gdzie w MS Office 2010 mozna ustawic ze domyslną czcionka jest TNR i rozmiar 12 ?
|
nie moge sciagac z rapidshara, po kliknieciu freeuser nie odlicza sie czas do sciagania, nie ma tez informacji o przeciazeniu, wyczyscilem cistateczka histore itd
jak to naprawic??? |
http://rapidshare.com/files/35475016...PL.part13.rar_
to co wyskakuje oznacza że ten link nie działa i nic się nie da zrobić ? |
Plik został usunięty ze względu na naruszenie praw autorskich.
Zapraszają na rapidgames w celu kupienia gry :] |
wczoraj podczas pracy z programem nero zamiast kliknąc "szybkie usuwanie nośnika" pomyliłem się i dałem całkowite usuwanie nośnika RW po czym skapnąłem się w trakcie jego usuwania o co chodzi i od razu po paru sekundach zresetowałem kompa. dzisiaj włączam komputer i mam na dole obok zegara bezpieczne usuwanie sprzętu wchodzę w nie a tam nazwa mojego nośnika RW chcę dać zatrzymaj ale wyskakuje komunikat "nie można zatrzymać urządzenia WDC...w tej chwili.spróbuj zatrzymać urządzenie potem" i moje pytanie czy to będzie miało jakiś wpływ na pracę napędu czy nie ? bo z tego co widzę płytki normalnie czyta ?!
|
Cytat:
|
Potrzebuje informacji czy w związku z pogrzebem w Krakowie kluby na rynku w sobotę będą pozamykane?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl