![]() |
Pereiko dziś musi się czuć lekko zdołowany
|
Cytat:
Za to może wcześniej wracać, bo nie dość że 4 w plecy przed wyjazdem, to jeszcze nie zagra w rewanżu za żołtą kartkę :> |
A ktoś widział jak Pareiko bronił? Bramki po błędach czy po prostu obrona Estonii za słaba?
|
Przy piewszej bez szans, druga po dobitce, odbił strzał do boku, ale to nic nie dało.
Trzecia tez pod dobitce z rzutu wolnego. Obronił jakoś dziwnie nogami pierwszy strzał ale dobił z bliska Keane, nie wiem czy tam nie było rykoszetu, bo jak nie to bład Pareiki. No i czwartą z karnego wpuścił. |
A za co dostał żóltą kartkę? Kłótnia z sędzią, bo to coś z tym karnym było związane?
|
Z wolnego poszło mocne uderzenie do tego z rotacją. Dobrze zareagował, intuicyjnie, ale zwyczajnie szczęścia zabrakło. Przy innych interwencjach nie miał raczej wiele do powiedzenia.
Sergei jest w porządku,tylko zwyczajnie brakuje mu dobrych obrońców. |
Najpierw grali w 10tke, potem grali w 9tke wiec sam Pareiko nic nie mogł zdziałac
|
|
@up, średnia 8,6? Co on robi na bramce, powinien kombinować statki kosmiczne dla NASA :D
|
no właśnie on na bramce raczej nic nie robi ;) chyba więcej czasu poświęca na naukę niż na trening i w sumie dobrze dla niego ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak na poważnie, wypożyczyć go do słabszej drużyny Ekstraklasy. |
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...2711413438.jpg
Mina Lameya mówi mi jedno: "W końcu udało mi się doprowadzić do upadku Maaskanta". |
Tak ! dokładnie to mówi mina Lameya, brawo Szerloku
|
nie chciałbym szerzyć propagandy ale może Sergiei chciał tego żółtka żeby ewentualnie wrócić do klubu szybciej. Ps spójrzcie na minute gry w której to dostał kartke.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...gu_w_czwartek/ |
Cytat:
Cytat:
|
Uśmiałem sie po pachy
|
Burliga o meczu Ruch- Cracovia w PP:
Cytat:
|
jak ja czytam ze my z Brudem (chlopak ktory ma 22 lat, zadnego doswiadczenie w doroslym futbolu, caly czas sie kisi w ME) Burliga czy co teraz pisza o tym chlopaku z pierwszej ligi Swierczoku mamy cos zdobywac to smiac mi sie chce
w 1 lidze wielu takich swietnych snajperow bylo, np.Chrapek, Nwagou (wyjechal do Cotbbus i kisi sie na trybunach) jestem za wychowankiem, ale niech bedzie bardzo dobry ale nie bo Legia ma to my tez musimy miec byl juz taki Kowalski, teraz nie wiem dlaczego Brud czy Burliga ma nas zbawic |
Ciekawe czy kumple Roberta M., Lamey i Jaliens będą grali u Kazka ;].
|
Cytat:
Kazek sam za nich wyjdzie na boisko |
I wszystkim wyszłoby to na dobre ...
|
Cytat:
Rozumiem Osman Chavez to sympatyczny facet ale to co On gra w tej rundzie to przebija Jaliensa na łeb i na szyję. Sam fakt że dostał już dwie zmiany jako stoper w meczach ligowych mocno pokazuję co on prezentował. Zawali gola w Nikozji na 3:1, zawalił gola w derbach, z Duńczykami napastnik z głową w szyj robił z nim co chciał. Naprawdę dużo tego. Dodam do tego że u nas wyprowadzania piłki spoczywa tylko i wyłączenie na Jaliensie, Chavez kompletnie się w to nie angażuję podaję do Jaliensa i niech on się martwi co zrobić. Zresztą ja już pisałem, że jedyną osobą z którą można wiązać przyszłosc w tej formacji jest Marko. |
Cytat:
|
W dzisiejszym meczu reprezentacji u21 wystąpił Filip Kurto. Wiślak nie zaprezentował się jednak zbyt dobrze, zresztą podobnie jak reszta Polaków. Nasi młodzicy przegrali w meczu eliminacji Euro 2013 z rówieśnikami z Mołdawii 0-1. Filip przy bramce popełnił spory błąd. Poza tym nie miał raczej zbyt dużo pracy, chociaż przypominam sobie jedną jego interwencję po groźnym strzale z początku meczu. Ten mecz niestety chyba potwierdza, że Kurto musi jeszcze trochę popracować, by zastąpić Pareikę w bramce.
Skrót meczu: http://www.filesonic.pl/file/3610288..._dawidex44.avi |
Cytat:
|
Czemu nie zauważacie, że Chavez lub Wilk muszą pracować za siebie i asekurować dodatkowo Jaliensa? Padają oczywiście bramki po fatalnych wybiciach/podaniach Osmana i Czarka, ale nie są tak częste jak gra na alibi Kew. Niestety.
|
Cytat:
Kaziu zagrał by ambitniej niz Lamey ,Jaliens i Diaz razem wzieci. |
|
Najlepszy komentarz: "Taki młody :( " :rotfl: Gratulacje dla Czarka.
|
Cytat:
cyt Może to będzie dziwne, ale uważam, że najlepszą grę pokazaliśmy ze Śląskiem we Wrocławiu. Przegraliśmy, ale dla mnie graliśmy najlepiej za trenera Maaskanta. Taki właśnie styl powinniśmy preferować. Długo utrzymywaliśmy się przy piłce z tak mocnym rywalem jak Śląsk. Zabrakło tylko skuteczności. Otóż panie Tomaszu - utrzymywaliście się bo Śląsk odpuścił walkę w środku pola i skupił się na 'autobusie' w obrębie własnego pola karnego.To nie była żadna Wasza świetna taktyka tylko świetna taktyka Śląska bo z tego utrzymywania się, jeśli dobrze pamiętam - nie wynikła nawet 1 dobra okazja na strzelenie gola. To jest taki absurd jak by np Xavi stwierdził że najlepszym meczem Barcy był ten słynny rewanż z Interem, gdzie wymienili nie 300 a 600 podań a 'zabrakło tylko skuteczności' |
Dziewczyna Wilka to wyglada jak ta Legionistka z filmu kibol :>
|
Ważniejsze jest to że Czarek zmienił fryz a przynajmniej tak to wygląda na tym zdjęciu.
Jak widać rada, zapomnijcie o piłce daje pierwsze efekty. |
O jakiej wy fotce Wilka mowicie ?
|
Chodzi o zdjęcie na tej stronie ;) http://www.ciacha.net/blogi/hala-mad...k_sie_zareczyl
|
|
Cytat:
|
Nie ma Sobolewskiego , Wilka , Małeckiego . Masz jakieś propozycje ?
|
Cytat:
|
Ale nie spełnia wymogu , nazwijmy go " historyczno-tradycyjnego", nie jest Polakiem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl