Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Budowa stadionu, nowej hali i bazy treningowej (komentarze) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=94)

willow 04.07.2010 18:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez La Furia Dell' Est (Post 927498)
Czytając posty w tym wątku sam znajdziesz odpowiedź:-/.
Chaos i burdel, co rusz zmiana koncepcji-dość powiedzieć że do dziś nie wiadomo oficjalnie i na 100% gdzie będzie sektor specjalny dla gości czy też jaki wzór ma być na trybunach A i B........OT.Jestem teraz na urlopie więc nie jestem na stadionie,i nie mam najświeższych informacji-ale słyszałem że białe i czerwone krzesełka już są na R22 i przyszłym tygodniu powinien być widoczny postęp prac.Pozdrawiam.

Czyli ewidentnie wina naszego klubu.
Basałaj - do roboty!
Bo jak na razie najlepiej Ci idzie sprzedawanie naszych najlepszych zawodników...

pcpcpc 04.07.2010 21:18

Ludzie stadion nie taki zły w lidze Angielskiej niektóre są gorzezj zaprojektowane a przeciez grunt ze bedzie te 30000Tys miejsc by zrobic dobra atmosfere jak bedzie trzeba zawsze mozna przebudowac

Donki 04.07.2010 21:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pcpcpc (Post 927818)
Ludzie stadion nie taki zły w lidze Angielskiej niektóre są gorzezj zaprojektowane a przeciez grunt ze bedzie te 30000Tys miejsc by zrobic dobra atmosfere jak bedzie trzeba zawsze mozna przebudowac

No tak tylko w Anglii budowano je 50 lat temu :lol:

nicolas 04.07.2010 23:38

szósteczka będzie dobrze wyglądała w TV, taką mam nadzieję na koniec. Ostatecznie nawet jedyneczka wygląda koślawo z poziomu murawy, czy tych płaskich rzędów pierwszego poziomu trybuny (ja bede kupować tyko na górną trybunę!)

Reser 04.07.2010 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nicolas (Post 927996)
szósteczka będzie dobrze wyglądała w TV, taką mam nadzieję na koniec. Ostatecznie nawet jedyneczka wygląda koślawo z poziomu murawy, czy tych płaskich rzędów pierwszego poziomu trybuny (ja bede kupować tyko na górną trybunę!)

A ja mam nadzieję, że nie będzie dobrze wyglądała w TV. Mam nadzieję, że będzie tyle ludzi, że nawet nie będzie jej widać ;)

bravelukas 05.07.2010 08:35

ruszyli z czerwonymi krzesełkami:)

Paweł_TS 05.07.2010 09:09

A ja mam takie pytanko, czy schody na nowych trybunach będą koloru żółtego, tak jak jest to na D i E czy będą wyglądały jak teraz czyli goły beton ? W sumie sam nie wiem jak lepiej to wygląda ale pasowały by żeby na wszystkich trybunach były tego samego koloru, choć możliwe że żółty kolor to jakiś wymógł i będą musieli taki również zrobić na nowych trybunach ? nie wyobrażam sobie natomiast jak by na D i E były żółte a na nowych tak jak teraz czyli szare bo nie dość że trybuny zupełnie inne, krzesełka innych kolorów to jeszcze schody.

crazykaro 05.07.2010 09:11

http://img709.imageshack.us/img709/8486/krakow2.jpg

Co to za idiotyczny pomysł żeby jedną kolumnę zrobić inną ??

Pusher 05.07.2010 09:13

Może niebieskich im brakło...

DarekK_11 05.07.2010 09:23

To są chyba jakieś żarty...

yoda79 05.07.2010 09:58

Siedzicie w tym wątku,nonstop krtykujecie a wyskakujecie,że jedna kolumna będzie czerwona a reszta niebieska... Ogarnijcie się.
PS Mam nadzieję,że wiecie o co mi chodzi i nie muszę Wam tłumaczyć.

Pablo84 05.07.2010 10:01

Było? :lol:
Brakuje mi słów

Mixu 05.07.2010 11:00

Już sobie wyobrażam wycieczke z Caritasu naprzeciwko Vip-ów w Skyboxie hehe

dostuffca 05.07.2010 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mixu (Post 928271)
Już sobie wyobrażam wycieczke z Caritasu naprzeciwko Vip-ów w Skyboxie hehe

oj tam oj tam, po prostu wyłączy się jeden ze skyboxów ze sprzedaży i problem rozwiązany :]

PiotrG 05.07.2010 11:20

Tylko tyle, że za miejscami dla niepełnosprawnych nie ma skyboksów. Skyboksy są jedynie w części centralnej trybuny, tam gdzie wybudowano balkony a teraz zamontowano fotele. Na północ od skyboksów jest restauracja, a w narożniku muzeum Wisły, na południe są sale konferencyjne i hall osób niepełnosprawnych.

wislak906 05.07.2010 12:29

Zwróciliście uwage na krzesełka w sektorze gdzie jest litera W? Cześć krzesełek jest ciemniejsza, a część jaśniejsza... Nie mówcie, że światło tak pada, bo wczoraj już to zauważyłem... Może to dlatego, że zamontowali siedzenia? Bo wcześniej były zamontowane same oparcia.

crazykaro 05.07.2010 12:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yoda79 (Post 928181)
Siedzicie w tym wątku,nonstop krtykujecie a wyskakujecie,że jedna kolumna będzie czerwona a reszta niebieska... Ogarnijcie się.
PS Mam nadzieję,że wiecie o co mi chodzi i nie muszę Wam tłumaczyć.

Ja wiem że tobie wszystko obojętne byleby stadion stał i się nie zawalił, ale jak się płaci to trzeba wymagać, a nie tak że gdy niebieskich zabraknie to uzupełniają czerwonymi. Jak białych by zabraklo to też powinni czerwonymi uzupełniać? :lol:
No przecież ten projekt tych krzesełek się całości nie trzyma.
Nie może być tak że w jednym kwadraciku krzesełek jedna kolumna czerwona a dwa sektory obok 2 kolumny (o ile dobrze widzę)

WRzŚ 05.07.2010 13:08

tu jestes w błędzie bo nad wejsciami wszedzie kolory beda łączone, u góry miedzy literami tez, nawet koło W widac ze niebieski nie jest do konca - a to daltego ze tak było w projekcie a nie ze brakło niebieskich.
gdyby tak sobie mogli zmieniac ze tu brakło tam dołozymy, to równie dobrze mogliby cała date podniesc o 1 rząd do góry omijając wjazd dla kosiarek, ale nie zrobili tego bo nie mogli, dostali projekt to układaja wg niego.

ps!! rany boskie w Ł brakuje 5 białych, czy uzupełnią to czerwonym czy niebieskim???

SpoXsteR 05.07.2010 13:11

z tego wynika ze tak to mialo wygladac
http://www.stadionwisly.info/files/n...ybrany_big.jpg
aczkolwiek po lewej sa dwa rzeczy czerwonych (na prawo obok 9) a po prawej obok 6 jeden, ale moze z czasem to sie zmieni , zreszta na tym projekcie tego tak dokladnie nie widac i byc moze wszystko sie zgadza :>

orzeu 05.07.2010 13:17

****a chyba wam zaloze osobny temat o krzeselkach, wzorkach i innych szlaczkach bo tu sie nie da znalezc konkretnych informacji w tym natloku bzdet.

filip74 05.07.2010 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 928370)
Ja wiem że tobie wszystko obojętne byleby stadion stał i się nie zawalił, ale jak się płaci to trzeba wymagać, a nie tak że gdy niebieskich zabraknie to uzupełniają czerwonymi. Jak białych by zabraklo to też powinni czerwonymi uzupełniać? :lol:
No przecież ten projekt tych krzesełek się całości nie trzyma.
Nie może być tak że w jednym kwadraciku krzesełek jedna kolumna czerwona a dwa sektory obok 2 kolumny (o ile dobrze widzę)

Widzę że dalej nie pogodziłeś się że u nas nie wykorzystali kopii wzoru z Legii za którym tak bardzo usilnie obstawałeś.

bravelukas 05.07.2010 13:27

22 lipca na stadionie Hutnika

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ionie_hutnika/

no to po ptokach........

andej 05.07.2010 13:27

No i z Litwinami gramy na stadionie Hutnika....

Donki 05.07.2010 13:29

tego sie mozna było spodziewać :/
Tylko po co te zapenienia Majchrowskiego, że pierwszy mecz zagramy 22 lipca na Reymonta

vivez 05.07.2010 13:32

Ludzie ale macie problemy z tymi wzorkami, jakby to było akurat w tym momencie najistotniejsze. Może ja poruszę inny wątek, pewnie zabrzmi to fantastycznie, ale co sądzicie o wyburzeniu w przyszłości okrąglaka i zabudowania tego narożnika?

rabi86 05.07.2010 13:33

"Jeżeli w najbliższym czasie wydane zostaną wszystkie niezbędne zezwolenia oraz certyfikaty i stadion zostanie przekazany do użytkowania, Wisła Kraków będzie miała podstawę do zgłoszenia obiektu przy Reymonta 22 do UEFA."

A jak rozumiecie to zdanie?

P.e.c.h 05.07.2010 13:34

Skoro od 8 lat na zmiane kłamie i gada bzdury to czemu miałby nagle przestać?

troj88 05.07.2010 13:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 928397)
****a chyba wam zaloze osobny temat o krzeselkach, wzorkach i innych szlaczkach bo tu sie nie da znalezc konkretnych informacji w tym natloku bzdet.

Forum - miejsce dyskusji i wygłaszania swojego zdania. Każdy ma prawo mówić co myśli, byle na temat.

Sorry za OT, ale musiałem :evil:

SpoXsteR 05.07.2010 13:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rabi86 (Post 928410)
"Jeżeli w najbliższym czasie wydane zostaną wszystkie niezbędne zezwolenia oraz certyfikaty i stadion zostanie przekazany do użytkowania, Wisła Kraków będzie miała podstawę do zgłoszenia obiektu przy Reymonta 22 do UEFA."

A jak rozumiecie to zdanie?

no a jak sobie to wyobrazasz?
ze na 2 dni przed meczem zacznie sie sprzedaz biletow? juz nie wspominam o uporzadkowaniu wszystkiego, takie rzeczy trzeba wiedziec duzo, duzo wczesniej, to nie jest sparing tylko mecz pucharowy, jest juz za pozno.. Majchrowski obiecal porzadek przed trybuna C (drogi dojscia , sciezki itp) na 30 czerwca, dzis mamy 5 lipca i dopiero kamyki zrzucaja.. zarzekal sie rowniez ze 3 trybuny beda na rewanz z Szawle, zwykla gierka pod publiczke i gra na zwloke, kiedy wiedzial ze sie osmieszyl zmienil zdanie mowiac ze NA 100% trybuna C ( i moze E) bedzie gotowa na rewanz.. nie ludzmy sie.. on przeciez "nigdy nie zejdzie na psy"

morgenes Ty w kazdym swoim poscie zaciekle bronisz Majchrowskiego.. i watpie w to zeby Ci chodzilo o obiektywny sposob podejscia do tego.. Majchrowski za duzo wpadek zaliczyl zebym mogl uwierzyc w to ze jest bez winy, Ty masz jakis cel w bronieniu go.. czasem az przesadzasz.. robiac z niego najwiekszego biedaka, wielce pokrzywdzonego przez los..

willow 05.07.2010 13:47

spoxter, odpuść już sobie tego Majchrowskiego... On mówi to, co mu przekazują inne podmioty odpowiedzialne za stadion, bazuje na informacjach ZIKIT-u czy Polimexu. Widocznie ktoś mu musiał zagwarantować, że zdążymy na czas.
Jak chcesz kogoś winić, to taj, jak napisałem w innym temacie: Obtułowicz, ZIKIT i Wisła. Tak, niestety Wisła, bo skandalem dla mnie jest, że miasto przez tyle miesięcy nie miało w naszym klubie żadnego partnera do rozmów, póki nie zatrudniono Basałaja...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl