![]() |
Legia może i fajerwerków nie gra ale wypunktowała frajerów z Kałuży i to mi się podoba.
|
Cracovia gra frajersko zarówno w obronie jak i w ataku . Legia nie gra wielkiej piłki , ale gra wystarczająco dobrze by ograć spokojnie Cracovie .
Jeśli Legia chce cokolwiek zdziałaś w meczu ze Spartakiem to musi zacząć grać cokolwiek w obronie , bo to co wyprawia dzisiaj Żewłakow to swoiste harakiri . W środku pola i w ataku Legia może się podobać , oczywiście na tle Craxy , czyli bardzo niewymagającego rywala . |
Własnie Wiśle tego farta zabrakło w tych dwóch kolejkach. Wczoraj w pierwszej połowie Polonia oddała jeden celny strzał i to po rykoszecie i gol, Kirm miał 200% i nie wykorzystał. Z Widzewem też z głupoty Bunozy i złego wybicia Jovanicia stracona bramka.
E: Pamiętajmy, że z Cracovią wygrała wyprzedana Korona. E2: I po meczu, 3 bramki 3 błędy obrony Cracovii. |
Pasy chyba chcą jednak za wszelką cenę pobić rekord sprzed roku. :pobity:
|
Trzeci, kolejny gol z niczego, szkoda że jest ŁKS i Podbeskidzie :P
|
O przepraszam, Podbeskidzie ma 1 pkt, a jak Cracovia utrzyma "formę" to może te jednego punktu długo się nie doczekać.
Taktyka na 3 defensywnych się opłaca na takie mecze, zagrać na 0 z tyłu a rywale sami sobie bramki strzelą. |
Szatałow miał całą przerwę letnią żeby kupić kogoś do obrony i zgrać ten zespół, ale widać i tyle czasu mu nie wystarczyło. Ich problem. A Legia cóż skorzystała z trzech prezentów.
|
Cytat:
A co do Mopa. Nie,bynajmniej nie chce go u nas, tylko widzę niesamowitą skuteczność i wolę walki,coś co od lat znamionuje ,w naszej lidze niedługo wygasający, kontrakt. Takie ruchy przepowiadające:) |
Cytat:
Spoko, spoko... Podbieranie trenerów dzień przed bezpośrednim meczem te garbatodole mają już opanowane do perfekcji(Mikulski, Szatałow). Dlatego kandydatem na nowego trenera garbatodolich będzie w odpowiednim czasie (dzień-dwa przed ich meczem) Kasperczyk. Chciałbym żeby ŁKS utrzymał się ich kosztem, najchętniej w bezpośrednim meczu w kibucu przy Kałuży, gdzie trenerem ŁKS-u byłby Ulatowski....:P |
Wychodza ze stadionu "kibice" ahahaha Patologia na maxa, 3/4 wrzut, przekrzykuje ich kazda ekipa i do tego wychodza w trakcie meczu... Widac zgody zobowiazuja :lol:
|
niby ramadan a Ntibazonkiza potrafi porządnie za....ić hehe
|
Beznadziejny mecz na parchacanie.
Śmieszni nie potrafią wymienić choćby pięciu podań, a poprawne przyjęcie piłki dla wielu z nich to za wysoka poprzeczka. Legia nie lepiej, ale przynajmniej szybciej grają piłką a i coś z nią potrafią zrobić. Swoją drogą chyba była jakaś awaria dźwięku, bo było sporo szumów, a w dodatku nie słychać było tego ogłuszającego dopingu. |
Hehe Cracovia dobrze zaczęła. Może w tym sezonie się uda ?
|
Cytat:
|
Jeśli grać z Cracovią w Krakowie to tylko jesienią - jest wtedy szansa, że sędzia nie będzie przeszkadzał:lol:
Mecz moim zdaniem bardzo podobny do wiosennego z tego roku, tyle że wtedy - mimo że Cracovia nie strzeliła ŻADNEJ prawidłowej bramki - skończyło się 3:3:P Ważne, że do przodu:hura: |
Ciekawe jak wpłynie na układ tabeli obecność w lidze dwóch tak słabych beniaminków? Dwie kolejki, cztery mecze i bilans 2-17. A trzeba przyznać, że przy tych dwóch strzelonych bramkach bardzo pomogła pogoda.
|
cracovia teraz trzy ciężkie wyjazdy, moim zdaniem z żadnego nie wrócą z punktami... W tamtym sezonie było craxa ara bytom, w tym craxa bielsko łks. Może wkońcu pejsy spadną, oby.
|
Cieszylismy sie ze Bakero i Skorza beda trenowac dalej Lecha i Legie ,a tu widać ,że wcale tak wesoło nie bedzie bo obie druzyny prezentuja sie bardzo dobrze , na pewno lepiej od Wisły aktualnie
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja Was straszyć nie chce, ale mamy jeden punkt więcej niż Podbeskidzie i o dwa oczka więcej niż Cracovia. Że się jeszcze co niektórzy nie podcinają....
|
Cytat:
|
Cytat:
Wezcie sie ludzie w garsc bo jestesmy Mistrzem, mamy super dyrektora sportowego, chyba rowniez najlepszego trenera w lidze, najlepszego pilkarza (Melikson) i jestesmy na najlepszje drodze do awansu do LM ale oczywiscie ....a trzeba narzekac, ze Legia i Lech lepsi. Zgodizlbym sie gdyby to byla prawda ale po czym takie wnioski wyciagasz?! Ja odbieram takie posty jako narzekanie dla samego narzekania. Jak sie nie ma do czego przyjebac to sobie wymysle problem |
Cytat:
:D |
tak natchnął mnie superpuchar Apoelu , kiedy Wisła gra superpuchar i czy będzie on na stadionie narodowym ?
|
W lutym, na Narodowym.
|
Patrząc na stosunek PZPN do tego meczu sądzę, że bardziej prawdopodobna jest gra o Superpuchar Europy w Monako.
|
Cytat:
|
Cytat:
A poza tym ja nigdy nie uważałem że Skorża to zły trener , a co do Bakero to zdania nie mam , jednoznaczna ocena byłaby tu nie obiektywna . Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
2. Moim zdaniem zwłaszcza Ljuboja na razie się broni i to bardzo, więc nie wiem czy najlepsze. Na pewno najlepsze w zimie. 3. To był żart z tą tabelą :) 4. No problemo. |
Tak naprawdę Legia dzisiaj zrobiła nam dużą przyjemność. Ogladanie głupkowatych min Filipiaka, słuchanie wydzierającego się na gnieździe syna komendanta małopolskiej policji próbujacego zachęcać gawiedź do jeszcze większego bluzgania Legii, ogólny zawód spowodowany wynikiem, drugi z rzędu mecz przegrany u siebie i rozpoczęcie po raz kolejny powrotu do III ligi.
A na wyścig z Legią mamy jeszcze ...28 kolejek. :) Przypominam histerykom zeszły sezon, kiedy ferowali MP dla .. najpierw warszawskiego Groclinu, potem Jagiellonii a na końcu zdziwili się że 3 kolejii przed końcem MP została...Wisła :). |
Panowie, czy wam też podczas meczu Craxy z Legią okrzyki z trybun wydawały się takie jakby zniekształcone? To co robi LivePark to woła o pomstę do nieba. Albo im dźwięk nie działa, albo z obrazem coś nie tak, albo jakiś inny kwiatek...
Co do samego meczu to Legia miała farta, ale według mnie zagrała dobre spotkanie. Dużo szybkiej gry, ciekawie wyprowadzane kontry. Co do żydków to jedyny, który się tam wyróżnia to Ntibazonkiza i czasami Suvorov. Tak to ta drużyna nie istnieje. Teraz dla nich ciekawy terminarz. 2 wyjazdy. Do Gdańska na nowo otwarty stadion PGE Arena, napewno Lechia za chuja nie będzie chciała przegrać tego meczu i do Białegostoku. 4 mecze 0 punktów :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl