Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Zola 07.10.2009 19:15

do usunięcia

brzydki.brzydal 07.10.2009 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hy-pek (Post 801307)
poda ktos strone z torentami bez rejestracji lub bez oplat??

http://piratebay.org/

elomike 07.10.2009 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brzydki.brzydal (Post 801360)

www.btjunkie.com

Cetnik 07.10.2009 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fifi1906 (Post 801295)
Kiedyś oglądałem mecz ligi portugalskiej i chyba w benfice był piłkarz który mial bardzo fajną fryzure mianowicie miał porobine wzorki na glowie i na brodzie odrazu !! Szukam własnie zdjeć !! wie ktoś o kogo mi chodzi??

Może chodzi o Abela Xaviera z Benfici? zawsze się wyróżniał fantazyjnymi fryzurami w sumie i bródką.

Gordian 07.10.2009 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 801358)
Gdzie w Krk kupie biale skarpety z logo NBA? W jakis skate-shopach?

takie to na bazarach typu TOMEX sprzedawali...

A ja mam bardzo ważne pytanie. Wiślacy i wiślaczki czy znacie może jakieś filmy w których pojawia się Wisła, jest o niej mowa, albo pokazują jakiś mecz, lub jej zawodników? Ktoś tu kiedy wspominał o filmie z Olbrychskim, w którym jedna scena rozgrywała się na Reymonta. Co to za film? Są jakieś inne?

Kondipr 08.10.2009 12:53

Potrzebuje kawałki grane w przerwach NBA, krajowej koszykówki itp. zagrzewające do walki też

swirson 08.10.2009 15:54

Czy w Aster OFICJALNIE trzeba opłacić podwójny abonament za 2 odbiorniki?

KosaPS 08.10.2009 16:06

Jak się nazywa substancja którą straż pożarna sypie na plamę oleju na ulicy??

swirson 08.10.2009 16:15

Kosa-jest to sorbent.

fifi1906 08.10.2009 18:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cetnik (Post 801380)
Może chodzi o Abela Xaviera z Benfici? zawsze się wyróżniał fantazyjnymi fryzurami w sumie i bródką.

Kurde to nie on ale dziekuje uprzejmie!! może Xavier mi sie sprzyda!!

palczi 08.10.2009 21:44

czesc,czy ktos moze polecic jakas zmywarke do kwoty ok. 1000 zl ?ewentualnie gdzie kupic itp?pozdrawiam:)

mac251_251 08.10.2009 23:25

Wypłacałem wczoraj około godziny 20 , pieniądze z bankomatu Euronet , teraz sprawdzam konto i jest tyle samo pieniędzy co przed wypłatą , po jakim czasie oni zabierają te pieniądze z konta , a może się im system zwiesił ? :D pozdrawiam

AOT 09.10.2009 00:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mac251_251 (Post 801748)
Wypłacałem wczoraj około godziny 20 , pieniądze z bankomatu Euronet , teraz sprawdzam konto i jest tyle samo pieniędzy co przed wypłatą , po jakim czasie oni zabierają te pieniądze z konta , a może się im system zwiesił ? :D pozdrawiam

Ja w mBanku mam tak, że jak wyjme kase z bankomatu, to na rachunku niby pozostaje ta sama kwota, ale "dostępne środki" maleją o tyle, ile wyjąłem. Równowaga wraca chyba następnego dnia.

mcovalski 09.10.2009 07:44

Witam. Do Wiednia z Krakowa samochodem- jaką trasę wybrać przez Czechy czy Słowację ?

Ola7 09.10.2009 09:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtek_Lok (Post 801030)
Interesował się ktoś jakimiś noclegami w okresie sylwestrowym powiedzmy na 3 noce, w rejonie Zakopanego lub w innym regionie ale górskim w przedziale cenowym, żeby grupa studentów była w stanie coś wynająć. Może jakieś oferty studenckie ktoś ma pod ręką? :-)

Jeśli chodzi o Zakopane, to raczej odpada, bo po pierwsze bardzo się cenią (ok. 100 zł/osobodoba) i minimum 5-7 nocy.

Radziłabym poszukać coś w mniej znanych miejscowościach.

Kaan 09.10.2009 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 801771)
Witam. Do Wiednia z Krakowa samochodem- jaką trasę wybrać przez Czechy czy Słowację ?

Jezdże stosunkowo czesto, przerabiałem przez Słowację i przez Czechy a optimum to: do Cieszyna tam fragmentem przez Czechy w kierunku Słowacji na autostradę juz prosto do Wiednia. Zaletą jest to ze w odróżnieniu do Czech jedziesz przez autostrade a nie przez autostrade/drogę szybkiego ruchu. Trasa cirka 6 godzin i to bez szaleństw.

Żmijka 09.10.2009 11:51

Jakiś czas temu ktoś na forum wrzucił obrazek bodaj z demotywatorów ze sprawdzianem i tam definicją "pytania retorycznego" i przykładnem: Idziemy na browara? (?).

Szukam, ale jakoś nie mogę znalezc. Jak ktoś bymiał pod ręką to byłabym wdzięczna!

someone_TSW 09.10.2009 12:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 801826)
Jakiś czas temu ktoś na forum wrzucił obrazek bodaj z demotywatorów ze sprawdzianem i tam definicją "pytania retorycznego" i przykładnem: Idziemy na browara? (?).

Szukam, ale jakoś nie mogę znalezc. Jak ktoś bymiał pod ręką to byłabym wdzięczna!

Co prawda nie demoty ale obrazek jest : http://www.joemonster.org/art/12146/Pytanie_retoryczne :)

Zola 09.10.2009 12:00

Wyjasni mi Ktos jak to jest?: juz ktorys raz zdarza mi sie, ze czekam na dosc pilna paczke i siedze w domu z nadzieje, ze listonosz ja przyniesie, a dostaje awizo do skrzynki.... Dzis mialem wlasnie taka sytuacje, ze czekam na buty (czyli nie ogromna paczka) i spotykam listonosza/ kuriera z PP, ktory wklada awizo do mojej skrzynki i mowi, ze ta paczka by sie nie miescila w skrzynce dlatego oni jej nie nosza... a czy ich zasr**** obowiazkiem nie jest przypadkiem PRZYNIESC paczke do drzwi? Jest to paczka wyslana poleconym, poza tym nie jest wielka gabarytowo, wiec nie wiem w czym problem... A teraz bede musial kur** smigac na poczte i stac w wielkiej kolejce po 18:00 aby otrzymac paczke... Jeszcze rozumiem, jakby nikogo w domu nie bylo... No kur**

MatMario 09.10.2009 12:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 801771)

Ja jeździłem przez bielsko i czechy, moj kuzyn cały czas tak jeździ

klusek106 09.10.2009 13:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 801832)
Wyjasni mi Ktos jak to jest?: juz ktorys raz zdarza mi sie, ze czekam na dosc pilna paczke i siedze w domu z nadzieje, ze listonosz ja przyniesie, a dostaje awizo do skrzynki.... Dzis mialem wlasnie taka sytuacje, ze czekam na buty (czyli nie ogromna paczka) i spotykam listonosza/ kuriera z PP, ktory wklada awizo do mojej skrzynki i mowi, ze ta paczka by sie nie miescila w skrzynce dlatego oni jej nie nosza... a czy ich zasr**** obowiazkiem nie jest przypadkiem PRZYNIESC paczke do drzwi? Jest to paczka wyslana poleconym, poza tym nie jest wielka gabarytowo, wiec nie wiem w czym problem... A teraz bede musial kur** smigac na poczte i stac w wielkiej kolejce po 18:00 aby otrzymac paczke... Jeszcze rozumiem, jakby nikogo w domu nie bylo... No kur**

Nie Ty pierwszy... i nie ostatni... tez mi sie tak czasami zdarza. Owszem ich obowiazkiem jest przyneisc paczke do domu.
Załoze sie ze na awizie nie ma godziny napisanej, zebys nei mogl sie strzepic ze byles w domu.

Zola 09.10.2009 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez klusek106 (Post 801847)
Nie Ty pierwszy... i nie ostatni... tez mi sie tak czasami zdarza. Owszem ich obowiazkiem jest przyneisc paczke do domu.
Załoze sie ze na awizie nie ma godziny napisanej, zebys nei mogl sie strzepic ze byles w domu.

oczywscie, ze NIE MA godziny :/ wybieram sie dzis na poczte, wiec zapytam jak to sie ma...

Bieluu 09.10.2009 13:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 801832)

Ja kiedyś o to pytałem w okinku na poczcie. I pani powiedziała cośtakiego: "listonosze nie noszą paczek tylko awiza bo przecież i tak nigdy nikogo nie ma w domu jak oni chodzą". Ale jest sposób na rozwiązanie tego problemu. Idziesz na pocztę i robisz babie w okienku taką awanturę, żęby na 100% cię zapamiętała i najlepiej adres też (dobrze się powydzierać przy odbiorze tej paczki) i następnym razem do ciebei będą nosić, żeby mieć święty spokój. Ja tak zrobiłem i działa:)

P.e.c.h 09.10.2009 13:31

Norma.

Kiedyś zrobiłem aferę, to mi kazali sobie wyobrazić jak listonosz ma wziąć 10 paczek.
W mojej okolicy to czasem łaskawca zostawia awizo nawet jesli chodzi o przesyłke niewiele większa i cięższa od listu.

Całkowicie przerzuciłem się na kurierów.

Jak im zajrzy w oczy widmo bankructwa i wolnego rynku to się nauczą nosić paczki.

Kordel 09.10.2009 13:44

Poszukuje link na YT do programu o kibicach Wisły i Cracovi,były tam pokazane derby na Kałuzy.Wiem ze wczoraj wieczorem była transmisja na TVN Turbo,nie znam nazwy programu.

czarooh 09.10.2009 14:03

Z INFONET...

W.O.J.Z.I.N 09.10.2009 14:19

Nie wie ktos czy aktywacja konta na bet-at -home przychodzi mailem czy poczta haslo kod rejstracji li bo mija 2 tydzien i nic ani poczty a maila aktywacywojacego1?

Tylko_Wisła! 09.10.2009 14:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez W.O.J.Z.I.N (Post 801865)
Nie wie ktos czy aktywacja konta na bet-at -home przychodzi mailem czy poczta haslo kod rejstracji li bo mija 2 tydzien i nic ani poczty a maila aktywacywojacego1?

Aktywacja konta przychodzi mailem.

E : Nie mam pojęcia.

W.O.J.Z.I.N 09.10.2009 14:31

Aktywacja konta przychodzi mailem.

a niewiesz czemu link nie przyszedl tak dlugo

WISŁAZWE 09.10.2009 15:50

Co oznacza, że w telefonie jest opcja HSDPA ??
Czy to jest ten bezpłatny i bezprzewodowy internet w komórce...?
czy to to samo co WIFI ?
Nie znam się na tym za dobrze więc jak ktoś mógłby wytłumaczyć byłbym wdzięczny.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl