Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

yogul 05.06.2011 10:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1106370)
Melikson najwyraźniej nie chce grac dla Polski. Czuje się Izraelczykiem, więc uszanuj jego wybór i nie szukaj dziury w całym. Na fecie nie biegał z flagą Polski tylko Izraela. Dla mnie sprawa jasna.

Nie byłbym tego taki pewny.

czyżby, a teraz parę słów więcej to hiperłącze ; )
oczywiście chodziło o to że poprzez samo bieganie z flagą sprawa wcale nie jest jasna

ale ogólnie było wyraźnie powiedziane, ze skoro Maor nie przejawia chęci wystąpienia w naszej kadrze to tematu nie ma.
Więc po co to wałkować setny raz?

Ogryzek 05.06.2011 10:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yogul (Post 1106394)

Możesz przybliżyć? O co chodzi?

Żeby nie było nie jestem zwolennikiem żadnych Arboled i innych tego typu wynalazków w kadrze, więc o co chodzi?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1106397)
Ja tu z żartem wobec tych, którzy go wciskają na siłę do kadry, a Ty mi mówisz że to ja :o Też jestem przeciwny, skoro chce grać dla Izraela.

Widać źle zrozumiałem Twojego maila, sorry :)

filemon 05.06.2011 10:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1106370)
Melikson najwyraźniej nie chce grac dla Polski. Czuje się Izraelczykiem, więc uszanuj jego wybór i nie szukaj dziury w całym. Na fecie nie biegał z flagą Polski tylko Izraela. Dla mnie sprawa jasna.

Wiem, że jest ciepło, ale żeby aż tak przygrzało? Ja tu z żartem wobec tych, którzy go wciskają na siłę do kadry, a Ty mi mówisz że to ja. Też jestem przeciwny, wiem, że chce grać dla Izraela.

E:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1106396)
Widać źle zrozumiałem Twojego maila, sorry :)

Spoko :)

rocco_1906 07.06.2011 20:35

Siergiei Pareiko zmuszony dwukrotnie bronic rzuty karne przeciwko Wyspom Owczym.Pierwszy karny nie obroniony,drugi obroniony :) niestety... po dobitce gol na 2-0 dla Wysp i sensacja wisi w powietrzu. jest 49'

mitmichael 07.06.2011 21:51

I Estonia przegrala - Pareiko niestety sam meczu nie wygra

wolfy 07.06.2011 23:00

Pareiko to ma jednak talent do bronienia rzutów karnych.

WiślakMyślenice 07.06.2011 23:18

Cytat:

Pareiko to ma jednak talent do bronienia rzutów karnych.
nasz Ricardo :)

tofik 08.06.2011 12:29

Aż dziwne, że tyle lat siedział gdzieś na Syberii i żaden lepszy klub się po niego nie sięgnął.
Czyżby jego talent wybuchł dopiero w podeszłym dla piłkarza wieku ?

kornd 08.06.2011 12:33

Kto wie czy Pareiko nie będzie takim naszym van der Sarem. Holender przyszedł do MU w wieku 35 lat i dopiero w ostatnim sezonie zakończył karierę. Estończyk to najlepszy bramkarz Wisły od czasów Dolhy i miejmy nadzieję że długo utrzyma dobrą formę jak w ostatniej rundzie.

mistico 08.06.2011 13:34

Sam Pareiko nam meczów nie wybroni... mamy najsłabszą obronę od paru lat. Straciliśmy w tym sezonie 29(!) bramek w lidze ! to jest ogromna ilość. Dla porównania, sezon wcześniej straciliśmy ich 20, z czego tylko 7 na wiosnę. A mistrz przepadł... Nawet w katastrofalnym sezonie 06/07, gdzie zajęliśmy 8 miejsce, straciliśmy 25 bramek. Ostatni tak słaby pod tym względem sezon był w latach 03/04 (30 bramek w plecy). W obronie muszą być wzmocnienia, i to konkretne.

Feniks1983 08.06.2011 13:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kornd (Post 1107696)
Kto wie czy Pareiko nie będzie takim naszym van der Sarem. Holender przyszedł do MU w wieku 35 lat i dopiero w ostatnim sezonie zakończył karierę. Estończyk to najlepszy bramkarz Wisły od czasów Dolhy i miejmy nadzieję że długo utrzyma dobrą formę jak w ostatniej rundzie.

Oby oby utrzymał formę. Ale tak sobie myślę, że poza samym niezaprzeczalnym faktem że Pareiko jest po prstu dobry, to może jednak też w tym jest zasługa Naszego trenera bramkarzy? Może ta dobra forma Pawełka i Pareiko wynikała z tego, że w końcu mamy też dobrego trenera bramkarzy? Tak czy owak życzyłbym sobie żeby Pareiko dalej tak dobrze grał.

wiertar 08.06.2011 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Feniks1983 (Post 1107734)
Oby oby utrzymał formę. Ale tak sobie myślę, że poza samym niezaprzeczalnym faktem że Pareiko jest po prstu dobry, to może jednak też w tym jest zasługa Naszego trenera bramkarzy? Może ta dobra forma Pawełka i Pareiko wynikała z tego, że w końcu mamy też dobrego trenera bramkarzy? Tak czy owak życzyłbym sobie żeby Pareiko dalej tak dobrze grał.

za pewne chciales napisać ze MIELISMY dobrego trenera bramkarzy

sanderuss 08.06.2011 13:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Feniks1983 (Post 1107734)

Ja mysle ze to zasluga pewnosci siebie. Popatrz na reakcje Siergieja po czerwonej kartce z Legia. Widac ze chlop ma sile przebicia :) Zamiast dywagowac przez 10minut co zrobic (vide Pawelek- wygladal tak jakby do konca nie wiedzial czy zrobil to czego chcial ) chlop interweniuje i robi to pewnie. To bardziej siedzi w glowie niz w treningu bramkarskim.

Feniks1983 08.06.2011 13:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1107736)
za pewne chciales napisać ze MIELISMY dobrego trenera bramkarzy

Niestety chyba masz racje....

pawelwislak 08.06.2011 14:01

czemu mielismy?

Feniks1983 08.06.2011 14:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawelwislak (Post 1107745)
czemu mielismy?

http://www.90minut.pl/news/159/news1...ery-osoby.html

Jak takie coś się stało to Wisła jak ma to w zwyczaju szybko się z Nim pożegna.

Arkas 08.06.2011 14:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1106313)
gdyby nie bezmyślność Dyzmy to już dawno mielibyśmy świetnego rozgrywającego w kadrze... no ale cóż... może to że nie gra w kadrze Izraela choć dostaje powołania to jakiś znak ? :D

Mam nadzieję że w tym punkcie Smuda nie da plamy i pozwoli zadebiutować mu w kadrze Izraela poprzez nie wysyłanie powołania do niego. Mi już wystarczą Boenishe, Obraniaki, kolejnego zagranicznego, i to jeszcze Izraelczyka (nie piszę żyda, bo pewnie by na mnie w dzisiejszej poprawności politycznej kibiców Białej Gwiazdy poszły gromy) to już bym nie zdzierżył...

Junior_Battle 10.06.2011 14:10

Ma ktoś dostęp do wywiadu z O.Chavezem po meczu z Polonią Warszawa?

pierdek18 10.06.2011 14:47

chodzi Ci o to??
Osman Chávez: - Zdobywałem puchary w Hondurasie, zdobywałem też trofea w reprezentacji, ale to jest coś wyjątkowego. Mistrzostwo w obcej lidze, do której dopiero przyszedłem! Cieszę się, że byłem ważnym filarem tego zespołu. To jest dla mnie bardzo ważne. Jestem bardzo szczęśliwy też z tego, że stacja Canal+ wybrała mnie jako jednego z najlepszych obrońców ligi. Zdaję sobie sprawę z ciężaru jaki trzymałem. Czeka mnie jeszcze wiele pracy, tym bardziej, że przed nami europejskie puchary. Bardzo chciałbym zagrać w Lidze Mistrzów. Czuję ogromną radość, to dla mnie wyjątkowe wydarzenie.

http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20190

Żmijka 10.06.2011 20:38

ORYGINALNA KOSZULKA MECZOWA MELIKSONA!

Aukcja charytatywna! Polecam zobaczyć też inne aukcje, mnóóóóóóstwo świetnych gadżetów!

lord damien 11.06.2011 12:02

Spojrzenie Genkova :)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...otowan//48569/

fialo 11.06.2011 12:21

Szkoda mi Czarka Wilka. Gość zamiast odpocząć sobie po sezonie, pojechać gdzieś z żoną na wakacje, spędził dwa tygodnie z Ćwierćmózgiem, w dodatku nie zagrał ani minuty, bo Gruby Rafał jest ulubieńcem 'trenera'. Mam nadzieję, że nie odbije się to na jego formie.

A spojrzenie Cwetana miażdży :D

@Semper - Wydaje mu się, że jest to Damian "El Solar" Skołorzyński :)

Semper Fidelis 1985 11.06.2011 12:33

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...7885017014.jpg

Kto to ten zmiażdżony po lewej?

KoPer 11.06.2011 12:38

Skołorzyński

albert02 11.06.2011 17:41

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...7885014987.jpg

Widze, ze nasi pilkarze juz hurtowo ciagna energie z kosmosu. Powazni faceci, a w takie rzeczy wierza?

Ogryzek 11.06.2011 17:55

Od kiedy to Paljić jest poważnym facetem? Po fecie mam już wyrobione zdanie na jego temat.

Jeśli pomaga to im lepiej grać (ich psychice) to niech czerpią tą energię z kosmosu:)

zibi2000 11.06.2011 19:32

A nie są to przypadkiem sport-testery, czy jak tam się nazywa to badziewie do pomiarów motoryki i tym podobnych?

CH. 11.06.2011 19:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zibi2000 (Post 1109315)
A nie są to przypadkiem sport-testery, czy jak tam się nazywa to badziewie do pomiarów motoryki i tym podobnych?

:shock: to o to albertowi chodziło? tak czytam gościa i czytam.. i nie łapie do czego zmierza. Niektórzy zaczynają się przyczepiać do byle czego.
Już nudne staje się to wklejanie zdjęć i bajdurzenie że ten ma nieuczesane włosy, ten zrobił dziwną minę, tamten wygląda jak Al Pacino a jeszcze inny ma brudne korki.

Lysy i to powód żeby zaczynać o tym temat? dla mnie normalna rzecz, jest tyle przecież gadzetów dla sportowców, a skoro to nie kosztuje 5 tyś zł to czemu z tego nie skorzystać, choćby miało to komuś pomóc w 2 %

Lysy 11.06.2011 19:55

Genkov aż dwie potrzebuje? Jedna nie działa? :rotfl: Podobnie jak Ogryzek uważam, że jest dorosłym chłopem i niech robi jak uważa. Może nawet nakłuwać laleczki Voodoo z podobiznami bramkarzy przed meczem, jeśli to mu pomoże lepiej grać ;)

@CH.
O to mu chodziło:
http://allegro.pl/mb-m-balance-opask...630077226.html

Taka nowa moda wśród sportowców. Dragan ma na 100% oryginalne :rotfl: z hologramem! :]

Karherop 11.06.2011 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez albert02 (Post 1109244)
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...7885014987.jpg

Widze, ze nasi pilkarze juz hurtowo ciagna energie z kosmosu. Powazni faceci, a w takie rzeczy wierza?

sam jestem do tego sceptyczny , ale śmiejesz się w tej chwili z połowy koszykarzy NBA którzy takich jak ty jedzą na śnaidanie ...

Skołorzyński wyglądał na wszystkich zdjęciach na zajechanego po tym treningu , być może przerwa była dla niego za krótka lub po prostu nie jest przygotowany na codzienne intensywne treningi z pierwszym zespołem . Jak widać jednak Maaskant będzie go trzymał puki nie kupią nowego prawego obrońcy .

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl