![]() |
W tej chwili nie moge doszukac sie zrodla, ale prawdopodobnie Puls Biznesu wspominal o tym ze ma to byc pakiet z Onetem. Dla mnie to osobiscie dziwna sytuacja, tyle ze np samo sprzedanie TVN tez jest dziwne w pewnych aspektach.
Wszystko rozbija sie o spadkobiercow Wejcherta, ktorzy chca po prostu sprzedac swoja czesc i miec kase na swoje interesy. maja w sumie pakiet wiekszosciowy wiec to oni rozdaja karty. |
Pomimo tego że Śląsk prowadzi już z ŁKSem 2-0 , to powinno być o wiele wyżej .
Śląsk niestety nie może się wyzbyć gry defensywnej , nawet ze zdecydowanie niżej notowanymi rywalami . Mam nadzieję że ŁKS dostanie dzisiaj znowu piątke . PS. Jak ja się cieszę że Ćwielong już u nas nie gra . Pomimo asysty , nie da się patrzeć na jego gre . |
No i Śląsk już 3:0 gol Voskamp czyżby 6:0 tak jak w wczoraj Bełchatów :) ? :D
|
Slask drugim skladem jedzie z LKSem :D...chlopcy do bicia. Ciekawe ile goli straca w tym sezonie? Bo to moze byc nowy rekord, patrzac w dodatku na terminarz.
|
Jednak to jest atut własnego stadionu, mam nadzieje, że tak samo potraktujemy lubinki w sobotę
|
Znowu bedzie pogrom ŁKS-u, piekna akcja
|
Szkoda, ze ŁKS jest tak slaby bo to oznacza, ze w tym sezonie 1 miejsce spadkowe jest juz zapelnione. A to zwieksza prawdopodobienstwo, ze utrzyma sie cracovia. Np rok temu liga byla mocniejsza, dol byl wyrownany wiec i cracovia sie musiala natrudzic, zeby sie utrzymac. Teraz ŁKS spada napewno (99,9%) a o 15 miejsce beda "bic" sie zapewne takie kluby jak cracovia, Ruch, Widzew czy Podbeskidzie
|
A już wiem o chodzi z tym Voskampem, gość nie umie dryblować. W Polsce to przejdzie ale w poważniejszej piłce to dość duży mankament. Typowy egzekutor.
O co chodzi z tym ŁKS-em, oni nie trenują, piłek nie mają czy jak?Zachowują się jakby pierwszy raz się widzieli i dawno piłki przy nodze nie mieli. Dobry doping. Od kiedy LEchia będzie grać na Arenie? |
Dam sobie rękę uciąć że jak dojdzie do naszego meczu z ŁKS to nagle się nauczą grać w piłkę :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nastepny mecz juz na Arenie, tj. 14 sierpnia z Cracovią. Jak będzie 20 tysięcy ludzi to będę w mega szoku. A to tylko połowa stadionu. Marketing w Gdańsku - na możliwie najniższym poziomie.
|
Franek tez nie ma dryblingu czy siły, a jakoś 150 bramek w samej Ekstraklasie z czego także wiele bramek głową. Voskamp to typ podobny do Franka, tyle że obdarzony innymi warunkami fizycznymi.
|
A ja też zapytam. Od kiedy planowane są mecze Ślaska na nowym stadionie ?
ps. z na stadionie żydów oczywiście kilkukrotnie głośniej zaśpiewany fragment o schodzeniu na psy :) ps. I już 0:1 dla Legii :) |
Cracovia przegrywa 1:0 z Legia. Oj pięknie się zaczyna ten sezon dla parchatych ^^
|
Pewnie nie wszyscy wiedzą, więc napiszę.
Dodatkowa opcja, która pojawiła się u nowego realizatora transmisji ekstraklasy jest dostępna na kanałach HD canal+. Jest możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej. Z komentatorami, lub BEZ KOMENTATORÓW. Miły dodatek :) |
Na interii mecz koleżanek z Legią jest uznany jako hit 2 kolejki ekstraklasy...
tak samo wczoraj anonsowali nasze spotkanie z Polonią ... |
Mam pytanie do oglądających na C+ mecz Legii i parchów. Czy też macie taki świszczący dźwięk?
|
Brawo Legia - jeszcze 4 tym popaprańcom żeby im się już na starcie odechciało ekstraklasy!
|
Cytat:
Cytat:
|
Bo ciągle mają problemy techniczne z zorganizowaniem transmisji ... tak to jest jak się biorą amatorzy za profesjonalną robotę - już są oficjalne skargi na "Ekstraklasę" za jakość sygnału.
|
Cracovia do lania tak jak ŁKS i Podbeskidzie hehe 0:2 :))
|
Nie wiem czy bylo to juz w tej kolejce we wczesniejszych meczach ale własnie jak byl spalony Cracovii to pokazali linie spalonego - czyli Live Park jeszcze moze sie nauczy pokazywac mecze.
|
Oby to był początek podobnej serii cracovii jak rok temu. Byle tylko teraz - z happy endem :)
|
Zydki wracają na jedyną słuszną drogę :D
Brawo Manu mój Ty mopie :D |
Szkoda, że z ekstraklasy nie spadają 3 zespoły.
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do Voskampa ja się nie czepiam,w sumie dla mnie napastnik może być niedosłyszący,byleby ładował ile wlezie. |
Oglądacie Cracovia-Legia? Legia taka dobra, czy Cracovia słaba?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cracovia, tutaj skończy się pewnie na 0-2. Podbeskidzie 0-6, ŁKS 0-4, no to ci 0-2. Czy Manu wygasa umowa? |
Cytat:
|
Bez przesady, my też nie gramy rewelacji, to samo mogli powiedzieć legioniści po obejrzeniu naszego meczu z Widzewem.
|
Kto komentuje z Laskowskim? Tego się przecież słuchać nie da :)
|
Legia miała dużo szczęścia przy tych dwóch bramkach...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No proste ze gramy slabo i mamy mega farta, tylko Wisla gra futbol z kosmosu i zamiast farta ma cztery tiry umiejetnosci :lol:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl