Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

adfurle 13.12.2018 23:29

Przekręty w klubie swoją droga, ale musimy spojrzeć też co się działo na forum jak wyszła sprawa podniesienia sobie pensji przez zarząd. Grupa osób na forum lekceważyła i wyśmiewała zarzuty wobec Sarapaty i Dukata. A to że im się należy, bo gdzie indziej tyle zarabiają, albo że ludzie są zawistni lub są po prostu pasiastymi agentami i w ten deseń nawijali na okrągło. Zachowywali się tak jakby coś z tego mieli choć nie mieli, bo zwykłe dupolizy. Szkoda ich nawet wymieniać, bo raczej te głąby są znane, ale nawet teraz wszystko obracają w żart i udają przejętych sytuacją w klubie.
Zwykła gangrena i tyle.

Ajax 13.12.2018 23:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bene Nati (Post 1521456)
Co ja tutaj czytam............

Mereś słup, Sarapata słup, Miga nagle ok, Stanowski Bednarz.

Czyli wszystko jedną wielka ustawką?

Ludwik Miętta-Mikołajewicz też kłamał przed kamerami gdy głos mu się łamał?

Ludzie, nie macie żadnych dowodów, czytacie jakieś głupoty i przeklejacie je dalej w ciemno jak dzieci.

Radzę ochłonąć. :)
Wszak Wisła po oidejściu Cupiała była już trupem, reanimowanym, dogorywała, ale... no nie udało się.

Co było do przewidzenia jeśli nie znajdize się szybko prawdziwy inwestor.

Była tak świetnie reanimowana, że z kilkunastu milionów długów pojawiła zrobiło się co najmniej 26. Z czego 20 wymagane do marca. Klub we wzorowej sytuacji finansowej, który jeszcze nie dawno nie był na sprzedaż i wychodził z długów i stać go było na utrzymywanie kilku trenerów i oddanie największej gwiazdy za pół darmo.

szczepans21 13.12.2018 23:36

Obecne władze TS to jest RAK(NOWOTWÓR)

Wszystko uklada się w piękną całość i logiczną, dziwne firmy tworzone i rejestrowane zaraz po przejęciu przez TS.
Gazetka o której każdy mówi, Marzenka która kłamała..i teraz widzę jej obłudę gdy straszyła Stechertem...wszedłby i co by zobaczył..prawde.

Najgorszy że zostałem wydy&&&ny bez masła, zmanipulowany i napuszczony na innych kibiców - totalna polaryzacja.
Kasztelaniec vel Wislak123 miał 1906% racji i mówił prawdę.

SKWK nie ma żadnego moralnego prawa się wypowiadać i komunikować bo jest wiarygodność na poziomie Rysia Petru.

Tak Panie i Panowie - zostali wyjeb**** przez własnych "kibiców". Brutalnie i bez mydła a najgorszę że można było zbudować normalny, biedny ale płacacy klub środka tabeli i szukać partnerów.

Jeżeli dalej będą obrońcy "partii" TS to ja Wam mówie - pomodlę się o dar mądrości dla Was.

Chcecie dowodów? 4 biznesmenów z małopolski nie jest w stanie wziąć klubu,, w tym jeden który jest w top 100 najbogatszych Polaków. Dodatkowo wiedząc że zaraz będzie $$$ z tytułu transmisji.
Gdzie macie audyty??
Gdzie macie Bargiela??
Gdzie macie sprawy sądowe??
Gdzie macie ZARZĄD??
Wiecie gdzie macie? W d****

Prezes Ludwik Miętta Mikołajewicz, ja osobiście wierzę że został zmanipulowany bo choć jeden symbol na tym świecie dziś nie może upaść.

ZARZĄD TS = NOWOTWÓR.
I mogę mieć bana.
Dobranoc.

InQ 13.12.2018 23:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ramzes190 (Post 1521463)
https://i.imgur.com/hluGFZB.png

To w końcu "żydowska" prowokacja, czy po prostu Sharksom od*ebało, bo ktoś mógłby zabrać koryto ze stajni Augiasza?

To są świeże napisy "z rana" Wystarczy poczytać forum cracovi jak wczoraj wyzywano Włodarskiego :(

Piotr777 13.12.2018 23:37

To w końcu "żydowska" prowokacja, czy po prostu Sharksom od*ebało, bo ktoś mógłby zabrać koryto ze stajni Augiasza?[/QUOTE]

Brawo Ty!!! Warszawska menda po raz kolejny podjudza, ma w tym swój cel. A ty "mądry człowieku" wklejasz tu takie coś. Czy Ty w ogóle wiesz co robisz?

ramzes190 13.12.2018 23:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bene Nati (Post 1521456)
Co ja tutaj czytam............

Mereś słup, Sarapata słup, Miga nagle ok, Stanowski Bednarz.

Czyli wszystko jedną wielka ustawką?

Ludwik Miętta-Mikołajewicz też kłamał przed kamerami gdy głos mu się łamał?

Ludzie, nie macie żadnych dowodów, czytacie jakieś głupoty i przeklejacie je dalej w ciemno jak dzieci.

Radzę ochłonąć. :)
Wszak Wisła po oidejściu Cupiała była już trupem, reanimowanym, dogorywała, ale... no nie udało się.

Co było do przewidzenia jeśli nie znajdize się szybko prawdziwy inwestor.

Bana to powinni mieć tacy ludzie pokroju "Bene Nati", którzy mają czelność bronić jeszcze tych złodziei.

Piotr777 13.12.2018 23:39

Ramzes 190 - Brawo Ty!!! Warszawska menda po raz kolejny podjudza, ma w tym swój cel. A ty "mądry człowieku" wklejasz tu takie coś. Czy Ty w ogóle wiesz co robisz?

Krotochwila 13.12.2018 23:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adfurle (Post 1521465)
Przekręty w klubie swoją droga, ale musimy spojrzeć też co się działo na forum jak wyszła sprawa podniesienia sobie pensji przez zarząd. Grupa osób na forum lekceważyła i wyśmiewała zarzuty wobec Sarapaty i Dukata. A to że im się należy, bo gdzie indziej tyle zarabiają, albo że ludzie są zawistni lub są po prostu pasiastymi agentami i w ten deseń nawijali na okrągło. Zachowywali się tak jakby coś z tego mieli choć nie mieli, bo zwykłe dupolizy. Szkoda ich nawet wymieniać, bo raczej te głąby są znane, ale nawet teraz wszystko obracają w żart i udają przejętych sytuacją w klubie.
Zwykła gangrena i tyle.

Jestem pewien, że na tym forum jest kilkanaście/kilkadziesiąt kont założonych 2 lata temu tylko po to, żeby realizować oficjalną linię partii. To forum to bardzo ważny kanał, przepraszam - influencerski i nie można go ot tak, pozostawić samemu sobie.

Podobnie zresztą konkurencyjny portal, który przez 2 lata był bardzo po linii TSu i dopiero kilka tygodni temu poluzował przekaz dnia.

TIR_DO_SŁUBIC 13.12.2018 23:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Piotr777 (Post 1521472)
Brawo Ty!!! Warszawska menda po raz kolejny podjudza, ma w tym swój cel. A ty "mądry człowieku" wklejasz tu takie coś. Czy Ty w ogóle wiesz co robisz?

Co to zmienia?

ramzes190 13.12.2018 23:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Piotr777 (Post 1521470)
To w końcu "żydowska" prowokacja, czy po prostu Sharksom od*ebało, bo ktoś mógłby zabrać koryto ze stajni Augiasza?

Co robię kolego? Niszczę klub z 112 letnią tradycją? To chcesz mi wmówić? Jeśli masz pretensje do kogokolwiek innego niż Sarapatki i decyzyjnych to już wiadomo z której paki jesteś.

Ajax 13.12.2018 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krotochwila (Post 1521473)
Jestem pewien, że na tym forum jest kilkanaście/kilkadziesiąt kont założonych 2 lata temu tylko po to, żeby realizować oficjalną linię partii. To forum to bardzo ważny kanał, przepraszam - influencerski i nie można go ot tak, pozostawić samemu sobie.

Podobnie zresztą konkurencyjny portal, który przez 2 lata był bardzo po linii TSu i dopiero kilka tygodni temu poluzował przekaz dnia.

To raz, dwa pewnie jakaś część to młodziaki zapatrzone w TS, które pomimo zderzenia z rzeczywistością dalej wierzą.

ramzes190 13.12.2018 23:43

.........................

Piotr777 13.12.2018 23:44

Ramzes 190, Wklejasz tu takie gówno, sam obrażasz Włodarskiego rozpowszechniając to coś. Pomagasz mu w podjęciu decyzji, serio.

InQ 13.12.2018 23:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1521476)
To raz, dwa pewnie jakaś część to młodziaki zapatrzone w TS, które pomimo zderzenia z rzeczywistością dalej wierzą.

Ja przez chwilę dałem sobie zamydlić oczy. Wyniki sportowe w stosunku do pensji piłkarzy były naprawdę przyzwoite.

Marcinkrakwoj 13.12.2018 23:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczepans21 (Post 1521468)
Prezes Ludwik Miętta Mikołajewicz, ja osobiście wierzę że został zmanipulowany bo choć jeden symbol na tym świecie dziś nie może upaść.
.

Powinien już dawno odejść na emeryturę, a tak to cała jego legenda poszła w ****. Czy to manipulacja czy demencja czy strach. Żal mi go ale mógł zrobić więcej. Uciąć raka na samym początku.
Zadajcie sobie zresztą pytanie - od kogo i czego to się zaczęło.

Hives4 13.12.2018 23:49

Już mi zszedł kilkumiesięczny ban za obrazę czaro?

Gdzie jesteś - czaro - zakłamany, sprzedajny kundlu?

Czaro, wolfy i inne pieski gangsterki tsu, którzy na ich polecenie spamowali hymnami pochwalnymi na cześć tsu i skwk? I obrażali wszystkich, którzy stali po stronie bednarza w walce z kibolami? I obrażali tych, którzy ostrzegali przed powiązaniami saraszmaty i dupkata z gangiem? I non stop spamowali, by dawać więcej kasy - bilety, plakaty itd dla złodzieji?

Pasiasty pies was jebał czaro i reszta śmieci, teraz nawet reszta forum was przejrzała

ramzes190 13.12.2018 23:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Piotr777 (Post 1521478)
Ramzes 190, Wklejasz tu takie gówno, sam obrażasz Włodarskiego rozpowszechniając to coś. Pomagasz mu w podjęciu decyzji, serio.

Obrażam tylko troglodytów umysłowych, którzy to napisali, z całym szacunkiem, ale Pan Włodarski mniemam, że swoją wartość zna. A czy to napisali Sharksi czy Pasiaki to każdy sobie sam odpowie.
Zresztą wszystko jedno. Wiemy kogo trzeba wywieźć na taczkach i nie jest to Stanowski

Jam55 13.12.2018 23:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hives4 (Post 1521481)

Czaro, wolfy i inne pieski gangsterki tsu, którzy na ich polecenie spamowali hymnami pochwalnymi na cześć tsu i skwk? I obrażali wszystkich, którzy stali po stronie bednarza w walce z kibolami? I obrażali tych, którzy ostrzegali przed powiązaniami saraszmaty i dupkata z gangiem? I non stop spamowali, by dawać więcej kasy - bilety, plakaty itd dla złodzieji?

Pasiasty pies was jebał czaro i reszta śmieci, teraz nawet reszta forum was przejrzała

Chyba trochę za ostro co nie zmienia faktu ze wszyscy Ci panowie mieli udział na tym forum w wybielaniu zarządu z każdej decyzji. Nie wiem czy robili to w dobrej wierze czy tez mieli w tym jakiś profit ale nawet w takiej sytuacji powinniśmy zachować minimum kultury stosunku do siebie samych jak i do innych.

YoGii 13.12.2018 23:59

Zwróćcie tylko uwagę na to, że w/w panowie dzień w dzień siedzieli na forum i na SB, a teraz jak jest straszna lipa to nie ma ani jednego obrońcy...

Hives4 14.12.2018 00:01

Zero szacunku dla śmieci, które na polecenie gangu Miśka wpływało na normalnych fanów Wisły poprzez agresywne wyśmiewanie wszystkich, którzy coś podejrzewali lub mieli inne zdanie. Ruscy mają swoich trolli w necie, rekiny mieli swoich.

sedonh 14.12.2018 00:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hives4 (Post 1521481)

Jebał ich pies i jebał będzie do końca ich dni, podpisuje się i dodam, wielki .... wam w pyski, jesteście tak samo odpowiedzialni jak sarapata i reszta tego k u r w i d o ł u, macie pieprzeni idioci, broniliście ludzi którzy zniszczyli nasz klub, pasje wielu ludzi, siłę wielu pokoleń.

z góry sram na wasze przeintelektualizowane wypowiedzi, ja pamiętam wasze durne obrony zarządu, wasze obrażanie mnie i innych od pasiaków, ostracyzm, a teraz wszyscy toniemy w szambie które pomogliście wylać

wiśnia 14.12.2018 00:05

wolfy mój ulubieniec, szczekacz pierwszej klasy to jak to było wolfuś ostatnio? Iwan to dziad, pijak, i gówno wie? Nie to co ty.....

krzywy 14.12.2018 00:07

Won z przydupasami zarządu. Sprzedaliście Wisłę.

Jam55 14.12.2018 00:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sedonh (Post 1521488)
Jebał ich pies i jebał będzie do końca ich dni, podpisuje się i dodam, wielki .... wam w pyski, jesteście tak samo odpowiedzialni jak sarapata i reszta tego k u r w i d o ł u, macie pieprzeni idioci, broniliście ludzi którzy zniszczyli nasz klub, pasje wielu ludzi, siłę wielu pokoleń.

z góry sram na wasze przeintelektualizowane wypowiedzi, ja pamiętam wasze durne obrony zarządu, wasze obrażanie mnie i innych od pasiaków, ostracyzm, a teraz wszyscy toniemy w szambie które pomogliście wylać

Panowie nigdy nie bylem i nie będę obrońca tych panów i z czaro i z wolfim miałem nie raz zajścia chociaż trzeba powiedzieć ze już jakiś czas minął ale nie dajmy się zwariować nie musimy się nawzajem obrażać.

Ajax 14.12.2018 00:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jam55 (Post 1521492)
Panowie nigdy nie bylem i nie będę obrońca tych panów i z czaro i z wolfim miałem nie raz zajścia chociaż trzeba powiedzieć ze już jakiś czas minął ale nie dajmy się zwariować nie musimy się nawzajem obrażać.

Nie popieram takiego zachowani ale Ci Panowie przez lata obrażali wszystkich na około.

adfurle 14.12.2018 00:14

Dukata to sobie dopiero w popieraniu odpuścili, gdy przyszedł prikaz od miśków, bo wcześniej to był dla nich swój chłop. Zbudowano legendę dobrego TSu po akcji z Meresiem. Ja nie wiem jakim trzeba być głąbem, żeby uwierzyć, że taki chłystek mógł sobie wbrew woli tych z siłowni szwendać się po klubie i chcieć mieć klub na własność. Grupa wsparcia na forum robiła wodę z mózgu mniej doświadczonym. Jeszcze jest sprawa socios bo niektórzy z nich odgrywają znaczną rolę w stowarzyszeniu i radziłbym pozostałym socios patrzyć im na ręce.

Jam55 14.12.2018 00:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1521493)
Nie popieram takiego zachowani ale Ci Panowie przez lata obrażali wszystkich na około.

Tak wiem sam odczułem to na własnej skórze. Zresztą to nie tylko oni byli i są tez inni nie można wszystkiego tylko na nich zwalać.

Hives4 14.12.2018 00:20

Wiem Jam55, że trudno ci to przełknąć, ale tak już ten świat wygląda. Gang powoli przejął skwk, powoli ts, wszędzie wstawiali ludzi. Bednarz ostrzegał za Cupiała. LOGICZNE, że ktoś od nich musiał zająć się też "PR" w mediach, czyli na najważniejszym forum. Długi staż, poczytność, kilku z takim samym zdaniem, głosili zawsze to samo, byleby po linii gangusów. Zaakceptuj to, że ludzie z C, ludzie po szalu, ludzie, którzy od dawna tu siedzieli WYRUCHALI cię wraz z tymi co kradli bezpośrednio w klubie. I przestań piehdolić o szacunku. Przejrzyj na oczy - przyda ci się w innych dziedzinach życia. Bo tutaj to już za późno. Ja stąd spiehdalam, bo mam ból d*py, że większość teraz dopiero ma odwagę pisać, gdy wszystko już ch*j strzelił.

Gercu 14.12.2018 00:23

Ostrzeżeń było dużo. Pora teraz ponieść tego konsekwencje.

http://lovekrakow.pl/aktualnosci/jac...akow_7154.html

PhantomRanger 14.12.2018 00:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krotochwila (Post 1521429)
Przypuszczenie, że amator wspinaczki na egzotyczne drzewa może być słupem TSu (któremu BC Wisły nie chciał oddać w bezpośrednim trybie), pojawiała się nawet na tym forum wielokrotnie. Miała swoje mocne przesłanki ale jej problemem było to, że była jakby żywcem wyciągnięta z bazarowej literatury kryminalnej. Wydawała się po prostu zbyt kuriozalna jak na współczesny świat.

I jeszcze jeden wątek - Miga.
Może się okazać, że wiedział więcej niż mógł głośno powiedzieć i, że miał bardzo dobre intencje, przekonując do Stecherta. I, że wcale nie chodziło o faktyczne przejęcie Wisły, tylko o to, żeby wpuścić oficjalnie do klubu kogoś pod tym pretekstem, kto mógłby przy tej okazji zrobić rzetelny audyt. Wtedy byłaby jeszcze szansa na ratunek. Może się zwyczajnie okazać, że Miga, ryzykując bardzo wiele zaangażował się w to z pełną świadomością, bo chciał klubowi pomóc. Albo przynajmniej, że "wkręcił" go w tę narrację, ktoś kto te dobre intencje posiadał.

I oto, scenariusz w którym z perspektywy czasu okazuje się, że osoby, które faktycznie klubowi próbowały pomóc to nie jego kibice, tylko osoby tak tu powszechnie pogardzane - Jadczak, Miga, Bednarz - staje się coraz bardziej realny.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1521439)
Ciekawa teoria, ale może być prawdziwa. Szczególnie że o tej klauzuli wiedział chyba tylko TS i Telefonika, więc możliwe że Cupial chciał zobaczyć jak rozkradaja jego dziecko i stąd naslal Stecherta.

Sarapata wówczas na sobotniej konferencji nie płakała czasem, że to nie oferta? Jeżeli tak obraz staje się coraz bardziej klarowny. Zabawne jak większość z nas, w tym i ja, dała się złapać na skuteczną socjotechnikę, zaserwowaną nam przez Sarapatę i spółkę.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:58.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl