![]() |
kliknij spacje i powinno pojsc, tz w ramce przy ulica kliknij zeby pokazal sie wskaznik i wtedy tapnij spacje
|
Cytat:
|
Zalozmy, ze gram w totka za 4zł, czyli mam 2 rzedy i w 1 trafiam "4" a w drugim "3", to wyplacaja mi 2 wygrane z jednego kuponu?
|
wypłacają nagrode za zakład a jednym zakładem jest jeden rząd cyfr
|
Nie wiecie gdzie bym mmógł dostać skróty Wisła Parma , Schalke Lazio?? Tych 6 meczow? W necie niewidze albo nei umiem szukac. Na emulu nic. Mam pisac list do Tvp czy jak?? A moze macie link do jakiejs fajnej strony choc nei wierze by gdzies byly skroty. ( nie chodzi mi o same bramki ale tez o jakies interwencje slupki)
|
Czemu już po raz kolejny na meczu Wisły nie ma dopingu?
|
bede formatowal system,
jaki folder zachowac by nie stracic ulubionych, paska ze skrotami itp w Firefoxie ? dzieki |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanko: zawiadomienie w związku z nieuiszczeniem opłaty za parkowanie (takie z czerwoną przekątną krechą ) płacić? Czy olać? Jak to w rzeczywistości wygląda?
|
Konto w Alior Banku
Cytat:
|
Witam,mógłby ktoś dac link do wyłaczenia śledzia na nk? Wiem że juz gdzies tu był podawany ale nie pamietam strony ;]
|
Sa punkty w Krk, w ktorych napelnia mi zapalniczke benzyna? + ew jaka cena tego?
z gory dzieki |
Cytat:
|
Mam taki problem. Od jakiegoś czasu dostaję maile od Multi Banku. Nie mam u nich konta, w ogóle go nie posiadam. Na początku nie przejmowałem się tymi mailami, ale w momencie gdy dostałem wiadomość o jakimś pozytywnym rozpatrzeniu przez nich wydania mi jakiejś karty kredytowej zacząłem się denerwować. Napisałem im, że to jakaś pomyłka, ponieważ ani u nich, ani u żadnej innej firmy nie posiadam konta. Odpisali mi, że przepraszają za zaistniałą sytuację i że będą dążyli do rozwiązania sprawy. Okej, myślałem, że sprawa zakończona. Dziś jednak zobaczyłem u siebie na mailu kolejną wiadomość od nich. Tym razem było to elektroniczne zestawienie opercji dot. karty kredytowej. Otworzyłem, ściągnąłem załącznik PDF i okazało się, że jest tam moje imię i nazwisko oraz mój adres mailowy (OO) Co najgorsze... saldo w wysokości blisko 3tys. zł!!! Napisałem im kolejnego maila... i teraz czekam na jakąś reakcje. W poniedziałek mam zamiar przejść się do jednej z placówek w Krakowie i może tam się czegoś dowiem. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Od kilku dobrych godzin jestem mocno poddenerwowany tym faktem.
|
Cytat:
sam sobie nie napełnisz? jest to porównywalne wyzwanie z zawiązaniem buta ;] kupujesz benzynę do zapalarek, odkręcasz śrubkę na dole, lejesz na gąbkę benzynę, zakręcasz i wio ;] |
Jeżeli jest na forum ktoś grający w Fortunie (zakłady bukmacherskie) i jest członkiem Fortuna Klub+ proszę o kontakt na Priv. Mam parę pytań.
|
Jakie bilety ulgowe miesięczne przysługują studentom i gdzie je nabyć??
|
Bilet ulgowy ustawowy (jednorazowy przejazd 1,25). Bilet okresowy zapisywany jest na legitymacji (jeżeli masz tę elektroniczna) lub na Krakowskiej Karcie miejskiej (do wyrobienia a każdym punkcie MPK). Miesięczny ulgowy ustawowy kosztuje chyba 23,5zł na jedną linie, na wszystkie linie 47zł.
Pierwszy bilet musisz kupić w punkcie (Uprzejma Pani musi Ci wbić zniżkę) kolejne możesz kupować automatach. |
Cytat:
Jesli nie masz Krakowskiej Karty Miejskiej to np na ul. Kalwaryjskiej jest pkt MPK, a jesli masz to w kazdym automacie KKM uzupelniasz, koszt biletu miesiecznegona wszystkie linie to 47zł |
Dzięki panowie za informację. Rozumiem że chodzi o legitymację studencką?
|
Cytat:
|
Mam pytanie..
Czy gdzieś w pobliżu Politechniki Krakowskiej na ulicy Warszawskiej, gdzieś w okolicy jest dobra miejscówka gdzie można zjeść w miarę tani obiad i żeby dobry był :-p |
Dostałem od nich maila.... 5godzin temu... że droga mailowa nie jest miejscem do rozwiązywania takich problemów i mam sie stawić w zapytać w najbliższej placówce lub pod infolinią -.-' Jutro będzie awantura w Multibanku.
|
Czy jest jakieś bezpieczne miejsce w Londynie na rozbicie namiotu i przenocowanie 2 nocy?
|
Mam pytanie, czy na mecze do Sport's Pubu na Grodzką chodzą kibice Cracovii czy Wisełki? : >
|
mam pytanie ,po powrocie z WROCłAWIA zauważylem w samochodzie pękniety wąż od instalacji wodnej zasilającej gaz ,pozostałe węże też są w nie najlepszym stanie ,chciałbym je wymienić w własnym zakresie ,czy ktoś mógłby pomóc informacją gdzie takie gumowe przewody można kupić -w LEROY ,PRACTIKER ,CASTORAMA takich rzeczy nie ma
|
byłem tam kiedyś na meczu reprezentacji ,nie zauwazyłem żadnego parcia na który kolwiek klub ,za to dużo studentów
|
Słyszałem coś o wprowadzeniu platformy DVB-T na terenie całego kraju do 2012 roku bodajże. Na czym to ma polegać, to jest nic innego jak wchodząca obecnie na rynek platforma TVP?
|
Cytat:
by wikipedia |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl