Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

MatMario 01.10.2009 15:54

kliknij spacje i powinno pojsc, tz w ramce przy ulica kliknij zeby pokazal sie wskaznik i wtedy tapnij spacje

TSman 01.10.2009 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez A.C.A.B (Post 799267)
Bilet na pociąg INTERREGIO kupię w kasie PKP czy gdzieś indziej?

Z góry dzięki :)

INTERREGIO kolego w kasie PKP kupisz ;)

Zola 01.10.2009 17:52

Zalozmy, ze gram w totka za 4zł, czyli mam 2 rzedy i w 1 trafiam "4" a w drugim "3", to wyplacaja mi 2 wygrane z jednego kuponu?

MatMario 01.10.2009 17:54

wypłacają nagrode za zakład a jednym zakładem jest jeden rząd cyfr

BRTS39 02.10.2009 12:34

Nie wiecie gdzie bym mmógł dostać skróty Wisła Parma , Schalke Lazio?? Tych 6 meczow? W necie niewidze albo nei umiem szukac. Na emulu nic. Mam pisac list do Tvp czy jak?? A moze macie link do jakiejs fajnej strony choc nei wierze by gdzies byly skroty. ( nie chodzi mi o same bramki ale tez o jakies interwencje slupki)

kubawislak 02.10.2009 21:56

Czemu już po raz kolejny na meczu Wisły nie ma dopingu?

West 02.10.2009 22:09

bede formatowal system,
jaki folder zachowac by nie stracic ulubionych, paska ze skrotami itp w Firefoxie ?
dzieki

wisl@k_TS 02.10.2009 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez West (Post 799772)
bede formatowal system,
jaki folder zachowac by nie stracic ulubionych, paska ze skrotami itp w Firefoxie ?
dzieki

Najlepiej to sobie zaeksportuj zakładki. Wybierz: zakładki->zarządzaj zakładkami->importowanie i kopie zapasowe->eksportuj do pliku html (i oczywiście zachowaj ten plik co go stworzysz).

saklak1906 02.10.2009 23:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubawislak (Post 799626)
Czemu już po raz kolejny na meczu Wisły nie ma dopingu?

Bo w pierwszej polowie jest protest przeciwko cenzurze PZPNu.W drugiej byla i to bardzo fajna.

ja_ka_ 03.10.2009 11:13

Pytanko: zawiadomienie w związku z nieuiszczeniem opłaty za parkowanie (takie z czerwoną przekątną krechą ) płacić? Czy olać? Jak to w rzeczywistości wygląda?

Wiesiek 03.10.2009 11:15

Konto w Alior Banku

Cytat:

Pierwotnie napisane przez donPedro23 (Post 751294)
Ma ktoś konto w Alior Banku?? I jak wrażenia??:)

Ja mam konto w Aliorze. Wnioseczek przez internet i gotowe. Według mnie mają fajne warunki i jeszcze można do oddziału się przejść (w przeciwieństwie do konta w mBanku z którym były same problemy i g...o można było z nimi załatwić przez telefon). No i miłe panie obsługują na Pijarskiej :)

Kordel 03.10.2009 11:15

Witam,mógłby ktoś dac link do wyłaczenia śledzia na nk? Wiem że juz gdzies tu był podawany ale nie pamietam strony ;]

Zola 03.10.2009 12:37

Sa punkty w Krk, w ktorych napelnia mi zapalniczke benzyna? + ew jaka cena tego?
z gory dzieki

someone_TSW 03.10.2009 13:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kordel (Post 799879)
Witam,mógłby ktoś dac link do wyłaczenia śledzia na nk? Wiem że juz gdzies tu był podawany ale nie pamietam strony ;]

pokazywarka.pl/sledzikssie

Lupo 03.10.2009 13:23

Mam taki problem. Od jakiegoś czasu dostaję maile od Multi Banku. Nie mam u nich konta, w ogóle go nie posiadam. Na początku nie przejmowałem się tymi mailami, ale w momencie gdy dostałem wiadomość o jakimś pozytywnym rozpatrzeniu przez nich wydania mi jakiejś karty kredytowej zacząłem się denerwować. Napisałem im, że to jakaś pomyłka, ponieważ ani u nich, ani u żadnej innej firmy nie posiadam konta. Odpisali mi, że przepraszają za zaistniałą sytuację i że będą dążyli do rozwiązania sprawy. Okej, myślałem, że sprawa zakończona. Dziś jednak zobaczyłem u siebie na mailu kolejną wiadomość od nich. Tym razem było to elektroniczne zestawienie opercji dot. karty kredytowej. Otworzyłem, ściągnąłem załącznik PDF i okazało się, że jest tam moje imię i nazwisko oraz mój adres mailowy (OO) Co najgorsze... saldo w wysokości blisko 3tys. zł!!! Napisałem im kolejnego maila... i teraz czekam na jakąś reakcje. W poniedziałek mam zamiar przejść się do jednej z placówek w Krakowie i może tam się czegoś dowiem. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Od kilku dobrych godzin jestem mocno poddenerwowany tym faktem.

globoos 03.10.2009 15:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 799907)
Sa punkty w Krk, w ktorych napelnia mi zapalniczke benzyna? + ew jaka cena tego?
z gory dzieki

sam sobie nie napełnisz? jest to porównywalne wyzwanie z zawiązaniem buta ;] kupujesz benzynę do zapalarek, odkręcasz śrubkę na dole, lejesz na gąbkę benzynę, zakręcasz i wio ;]

pozdi91 03.10.2009 15:29

Jeżeli jest na forum ktoś grający w Fortunie (zakłady bukmacherskie) i jest członkiem Fortuna Klub+ proszę o kontakt na Priv. Mam parę pytań.

Mistel 03.10.2009 19:16

Jakie bilety ulgowe miesięczne przysługują studentom i gdzie je nabyć??

dnader 03.10.2009 19:27

Bilet ulgowy ustawowy (jednorazowy przejazd 1,25). Bilet okresowy zapisywany jest na legitymacji (jeżeli masz tę elektroniczna) lub na Krakowskiej Karcie miejskiej (do wyrobienia a każdym punkcie MPK). Miesięczny ulgowy ustawowy kosztuje chyba 23,5zł na jedną linie, na wszystkie linie 47zł.
Pierwszy bilet musisz kupić w punkcie (Uprzejma Pani musi Ci wbić zniżkę) kolejne możesz kupować automatach.

Zola 03.10.2009 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistel (Post 800038)
Jakie bilety ulgowe miesięczne przysługują studentom i gdzie je nabyć??

Jesli nie masz Krakowskiej Karty Miejskiej to np na ul. Kalwaryjskiej jest pkt MPK, a jesli masz to w kazdym automacie KKM uzupelniasz, koszt biletu miesiecznegona wszystkie linie to 47zł

Mistel 03.10.2009 21:39

Dzięki panowie za informację. Rozumiem że chodzi o legitymację studencką?

1q2 04.10.2009 01:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lupo (Post 799933)
Mam taki problem. Od jakiegoś czasu dostaję maile od Multi Banku. Nie mam u nich konta, w ogóle go nie posiadam. Na początku nie przejmowałem się tymi mailami, ale w momencie gdy dostałem wiadomość o jakimś pozytywnym rozpatrzeniu przez nich wydania mi jakiejś karty kredytowej zacząłem się denerwować. Napisałem im, że to jakaś pomyłka, ponieważ ani u nich, ani u żadnej innej firmy nie posiadam konta. Odpisali mi, że przepraszają za zaistniałą sytuację i że będą dążyli do rozwiązania sprawy. Okej, myślałem, że sprawa zakończona. Dziś jednak zobaczyłem u siebie na mailu kolejną wiadomość od nich. Tym razem było to elektroniczne zestawienie opercji dot. karty kredytowej. Otworzyłem, ściągnąłem załącznik PDF i okazało się, że jest tam moje imię i nazwisko oraz mój adres mailowy (OO) Co najgorsze... saldo w wysokości blisko 3tys. zł!!! Napisałem im kolejnego maila... i teraz czekam na jakąś reakcje. W poniedziałek mam zamiar przejść się do jednej z placówek w Krakowie i może tam się czegoś dowiem. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Od kilku dobrych godzin jestem mocno poddenerwowany tym faktem.

hyhy...nie wiem, może to jakaś ich nowa polityka reklamowa;) a tak na serio - napisz jak to się skończyło bo o czymś takim tom nie słyszał jeszcze.

jaszczur90 04.10.2009 06:12

Mam pytanie..

Czy gdzieś w pobliżu Politechniki Krakowskiej na ulicy Warszawskiej, gdzieś w okolicy jest dobra miejscówka gdzie można zjeść w miarę tani obiad i żeby dobry był :-p

Lupo 04.10.2009 09:05

Dostałem od nich maila.... 5godzin temu... że droga mailowa nie jest miejscem do rozwiązywania takich problemów i mam sie stawić w zapytać w najbliższej placówce lub pod infolinią -.-' Jutro będzie awantura w Multibanku.

Zieniu17 04.10.2009 09:47

Czy jest jakieś bezpieczne miejsce w Londynie na rozbicie namiotu i przenocowanie 2 nocy?

kosaTS 04.10.2009 09:49

Mam pytanie, czy na mecze do Sport's Pubu na Grodzką chodzą kibice Cracovii czy Wisełki? : >

węgorz2 04.10.2009 09:55

mam pytanie ,po powrocie z WROCłAWIA zauważylem w samochodzie pękniety wąż od instalacji wodnej zasilającej gaz ,pozostałe węże też są w nie najlepszym stanie ,chciałbym je wymienić w własnym zakresie ,czy ktoś mógłby pomóc informacją gdzie takie gumowe przewody można kupić -w LEROY ,PRACTIKER ,CASTORAMA takich rzeczy nie ma

węgorz2 04.10.2009 09:57

byłem tam kiedyś na meczu reprezentacji ,nie zauwazyłem żadnego parcia na który kolwiek klub ,za to dużo studentów

wisl@k_TS 04.10.2009 10:17

Słyszałem coś o wprowadzeniu platformy DVB-T na terenie całego kraju do 2012 roku bodajże. Na czym to ma polegać, to jest nic innego jak wchodząca obecnie na rynek platforma TVP?

brylant17 04.10.2009 10:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 800150)
Słyszałem coś o wprowadzeniu platformy DVB-T na terenie całego kraju do 2012 roku bodajże. Na czym to ma polegać, to jest nic innego jak wchodząca obecnie na rynek platforma TVP?

standard telewizji cyfrowej DVB nadawanej naziemnie. Jest to sposób transmisji cyfrowych strumieni audio/wideo przy użyciu COFDM czyli kodowanej transmisji OFDM. Do kompresji audio/wideo przyjęto standard MPEG-2 oraz niedawno MPEG-4 (H.264). Następcą tego rodzaju transmisji będzie DVB-T2, który zostaje sukcesywnie wprowadzany w Wielkiej Brytanii - BBC.

by wikipedia

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl