![]() |
Uwaga !!! W ekstraklasie pojawił się nowy "zabójczy duet" :):
Cytat:
Strach się bać. |
Cytat:
Cytat:
I gdzie niby jestem dumny z działań KP? W poscie do jednego od Was, gdy prosze by nie wymagał ode mnie obrony idiotów z K.P? Ja po prostu bronię faktów, piłkarze i klub od lat w jakiejś formie czczą Powstanie. Jak ktoś pisze inaczej to zwracam uwagę. Cytat:
Jak zawsze Wy wiecie lepiej, kolejny mózg postawił tezę, ze kibice Legii w ogóle nie dbają o Powstanie albo że robią to od dwóch lat czy trzech i generalnie to bardziej są naziolami. Ręce opadają z łoskotem i reagować na kretynizmy trzeba. Zwłaszcza, że jak widać Wy nie macie możliwości spytać co sądzą Powstańcy o kibicach Legii i jak reagują na obecność ludzi od nas na uroczystościach. Cytat:
|
Darujcie sobie... Eskimos tlumaczy Arabowi co to jest upal? No bez jaj :)
Gwiazdzisty , od patriotyzmu kibicow Legii i tego jak on dlugo trwa to sie odwal z laski swojej bo siedzisz w Krakowie i wiesz tyle ile zobaczysz/przeczytasz. Lubisz skrecac zadymy? Napiszesz swoje, ktos od nas odpisze i potem poleci tekst " nie jestescie u siebie wiec spokojnie ". To bez sensu. W dzisiejszych czasach trzeba docenic kazdy gest patriotyczny, taki mamy kraj,media i przekaz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ty jestes rudy! Jak w podstawowce...
Ktos ma jakas rozpiske w jakiej tv jakie mecze ekstraklasy leca? e: Górnik Zabrze - Widzew Łódź : Polsat Sport, C+ Zagłębie Lubin - Lech Poznań : C+ |
- 5.08, godz. 18.00: Górnik Zabrze - Widzew Łódź (Canal+ Sport HD, Polsat Sport, Polsat Sport HD, Polsat Futbol)
- 5.08, godz. 20.30: KGHM Zagłębie Lubin - Lech Poznań (Canal+ Sport HD) - 6.08, godz. 13.30: PGE GKS Bełchatów - Podbeskidzie Bielsko-Biała (Canal+ Sport HD, Polsat Sport HD, Polsat Futbol) - 6.08, godz. 15.45: Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk (Canal+ Sport HD, Polsat Sport HD, Polsat Futbol) - 6.08, godz. 18.00: Polonia Warszawa - Wisła Kraków (Canal+ HD) - 7.08, godz. 14.30: Śląsk Wrocław - ŁKS Łódź (Canal+ Sport HD, Polsat Sport HD, Polsat Futbol) - 7.08, godz. 17.00: Cracovia Kraków - Legia Warszawa (Canal+ Sport HD) - 8.08, godz. 18.30: Korona Kielce - Ruch Chorzów (Canal+ Sport HD, Eurosport 2 HD) |
Podoba mi się, że Górnik odważnie stawia na młodych Polaków. Pucharów to raczej z tego składu nie będzie ale może kilku dobrych rodzimych zawodników wprowadzą do Ekstraklasy.
|
No i moje obawy przed sezonowe co do tego po co wpuszczać ŁKS i Podbeskidzie do Ekstraklasy, były jednak słuszne. Jeden biedny,że aż strach to wiadomo ale za drugim podobno przemawiał fakt,że będzie miał nowy stadion. Pamiętam jak jakieś Łoblojdy upominały oponentów,że jak to?, bo zaraz w BB będzie super stadion i w ogóle, a gdy to zbywałem śmiechem, to się spinali. Niestety wychodzi na to,że tegoroczni beniaminkowie nic poza nazwami nie wniosą do naszej ligi. I znow miałem racje,niemniej pal licho moje racje i nie racje,ale liga rzeczywiście nic nie zyskuje po tych dwóch awansach.
|
Górnik - Widzew Relacja Live
33' -Z boiska schodzi Dudu w jego miejsce wchodzi Zigajevs 34' - Dudu nabawił się urazu dlatego też trener Mroczkowski zmuszony był do zmiany No i w ....u :( Mój kandydat do gry w Wiśle kontuzjowany |
Cytat:
Oby tylko Van Nistelrooy nie złapał kontuzji ... bez odbioru |
Ostatnio ktoś wklejał zdjęcia Rzeżniczaka
to ja mam jeszcze takie Piłkarz Legii ubrał się jak... kobieta?! http://www.fotoszok.pl/upload/03b1b6fa.jpg http://sport.gadu-gadu.pl/5637355538...-zobacz-i-ocen |
Oj tam, nie znasz się! Moda taka :P
|
Mecz Lecha i żadnych komentarzy nie wierzę.
Dopiero co wróciłem i myślałem że się z forum dowiem jak pyry grają. |
Jak dla mnie mecz wyrownany z lekkim wskazaniem na Zaglebie, mimo ze lech wygrywa.
E: No moze teraz cos Zaglebie slabiej gra... ;p |
w zasadzie bez okazji z dwóch stron było .. typowy mecz na remis, niestety pyry już prowadzą 1-0 ..
nie dobrze biorąc pod uwagę, że jutro mamy ciężki mecz z Polonią, jak nie wygramy to już 5 pkt straty !! Lech dodatkowo gra pierwsze 4-5 kolejek na wyjeździe, więc później im łatwiej będzie bronić ew. zaliczki u siebie .. |
Lech już prowadzi 1:0 Zagłebie gra otwartą pilke wiec jest jak jest
|
W Zagłębiu akcje wyglądają świetnie, efektownie i efektywnie...ale pod polem karnym amiki się wszystko kończy a to wrzutki niedokładne a to Sernas w bramkę nie trafia, raz obronił Kotorowski. Jednym słowem - brak w Zagłębiu wykończenia.
|
Amica bedzie bardzo silna w tym sezonie ,swietnie sie ruszaja ,wychodza na pozycje ,sa silni i pewni siebie , nie spodziewalem sie ze Bakero ich tak przygotuje
|
Polonia też rok temu wygrała 3 pierwsze mecze i to był ich szczyt formy, tak ich Bakero przygotował, że potme dołowali, więc spokojnie Lech zacznie przegrywać.
|
Rowniez mi sie wydaje, ze Amica bedzie naszym najgrozniejszym rywalem w wyscigu po mistrzostwo. Graja bardzo rozsadnie, niezle fizycznie wygladaja. Inna sprawa, ze Zaglebie zasluzylo w tym meczu na remis, ich gra sie ma prawo podobac. Jedyny mankament to faktycznie to wykonczenie.
Edit : jest i 1-1 ! Nalezalo sie. |
No to amica sie doczekała zmiany wyniku :D Brawo Szymon !
|
Remis :P heheh
|
Ale .......nal gola typ z Zaglebia !
|
Szymek Pawłowski aejaejaooo!!
|
Cytat:
|
goooool !!!!
a już komentatorzy snuli teorię jaką to przewagę punktową będzie miał zimą Lech |
Pawłowski pokazuje w tym meczu, że powoływanie go do reprezentacji Polski nie jest specjalnie złą decyzją.
|
Nie wiem kto jest przy linii ale komentarz (tego trzeciego komentatora) żenujący. Albo dziwi sie że Bakero przekazuje hiszpańskojezycznemu Henriquezowi uwagi a teraz znów o torsach kibiców Lecha....
|
Cytat:
edit: Przepraszam Jaroo1 - pozwoliłem sobie edytować posta i usnąć cytat pewnego Pana, bo on już na niego nie odpowie. :) |
Dobry wynik Zagłębie - Lech 1-1
Pawłowski pasowałby do gry z Meliksonem, cóż szkoda że nie gra u nas. |
Taki mecz powinien być w poniedziałek a nie Podbeskidzie z Jagą na Europę... Szkoda że Górnika z Widzewem nie chcieli puścić na eurosporcie bo to już byłaby tragedia...
|
Cytat:
|
Cytat:
Spoko spoko Amika ponapina sie jeszcze ze trzy kolejki i wroca na swoje miejsce.Jak ktos myslal ze wynik z LKSu to jest sila Amiki to chyba sie juz dowiedzial ze to LKS taki cienki a nie Amika mega mocarna |
Cytat:
|
Lech zagrał tak jak z ŁKS'em. Tylko dziś nie było samobója, idealnej piłki na sam na sam od obrońcy, gola ze spalonego oraz bramki której nie było. :)
|
Cytat:
Gdyby nie te spodnie, to byłoby OK w sumie. |
Lech trzyma formę, w zeszłym sezonie też mieli dobry start a potem to już każdy pamięta :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl