![]() |
Jak taka Legia ma nas reprezentować w pucharach (jak wygra z Lechem), to lepiej oddajmy to miejsce jakimś Azerom.
|
To jest szok - 65 minuta meczu i dopiero 1 celny strzał na bramke.
|
Chciałbym tylko przypomnieć z Kim My odpadliśmy i jak reprezentowaliśmy PL w pucharach..
|
Legia dzis wygra,to jest pewne.
Co do tego kto zagra w pucharach to dla Mnie lepiej zeby byla tam Legia niż znowu ziemniaki z Poznania. Dlatego w PP kibicuję Legii |
Znowu sędzia Jarzębak dupy dał...
|
To jest wlasnie to, jak sie ma reprezentanta Argentyny na ławie, wystarczy, że wejdzie na boisko i jednym dotknięciem potrafi zrobic róznice.
|
amica 1:0 w dupe ;)
|
Jak ta liga w tym roku jest nieprzewidywalna Lech ograł Legie teraz Legia wygrał pierwszy mecz od dawna i wyprzedza w tabeli na tą chwile Lecha. Liga bedzie ciekawsza jak to mówił jeden Fachowiec :)
|
Cytat:
Zaglebie prowadzi z Lechem 1-0 , co uswiadamia mnie ,ze mamy naprawde przesrany terminarz w koncowce sezonu :-/ |
As82 własnie dobry wynik
Im wczesniej Lubin nie bedzie miał o co grać tym lepiej ;) |
Cabron brameczkę sypnąl i Legia do przodu. Macius ma prolongatę :D
|
Cytat:
|
Zagłębie obecnie 13 w lidze po wygranym meczu ma 3pkt straty do podium...jaja. Ta liga to są jaja. Ale ta Legia jest żałosna, Widzew też nie lepszy. Mam nadzieję, żejutro zobaczymy trochę jakości
|
Cytat:
|
Dobrze, że Legia wygrała, bo ten wynik na moment zamydli oczy jej szefom. Maciuś poleci po 0:5 z Wisełką na Łazienkowskiej :) Kuchenki? A niech se zdobędą ten PP... jak warszawiaki przegrywają u siebie z Ruchem i ledwo remisują z Zagłębiem to nie chcę wiedzieć z kim odpadną jeśli awansują do pucharów, a na amikorza można liczyć, że nie skompromituje Polski w LE.
|
Zagłebie wcale ładnie sobie radziło
piłka przy nodze kilku chłopakom tam nie przeszkadza Zainteresowałbym sie Dabrowskim, jeszcze 19 lat nie ma a sobie radzi całkiem nieźle Jak sciagac Polaków do Wisły to właśnie w tym wieku |
Maciuś poleci po sezonie. Wcześniej nie i tylko od niego zależy, czy będzie zupełnie przegrany, czy z pucharem dopisanym do CV.
|
Cytat:
|
Skorża poleciałby i 10 kolejek temu, ale nie mogą zatrudnić nikogo sensownego. Gdyby tylko znalazł się ktokolwiek, Maćka by nie było już w grudniu.
Cytat:
Masz rację, a Kuba przyszedł z 4 ligi. |
Po dzisiejszej dawce piłki rodem z Ekstraklasy odechciewa się oglądania kolejnych meczów 24 kolejki.
|
Zagłębie zagrało dzisiaj naprawde fajnie w piłkę . Ich akcje w ofensywie ( szczególnie w 2 połowie ) przypominały akcje z ostatniego meczu Lechia - Legia , palce lizać (oczywiście zawodników Lechiii). Obcokrajowcy dają naprawdę jakość polskiej lidze . Abwo i Traore stworzyli wraz z Plizgą bardzo ciekawe akcje . Do tego 19-letni Dąbrowski i bardzo ofensywny prawy pomocnik 21-letni Rymaniak . Fajną grupę mają w Zagłębiu i zasłużenie zajmują już 7 (?) pozycję w lidze z nadziejami na puchary ;p
Lech zagrał masakrycznie słabe zawody , ten zespół z Bakero zmierza do nikąd. Widzew - zagrał naprawde marnie , ale ... zasłużył na remis . Miał jedną jedyną akcję ( gdzie ich zawodnik wychodził sam na sam ) i zasłużył przynajmniej na 1 bramke . Legia - zagrała lepiej niż ostatnio , ale grała ze strasznie chaotycznym zespołem . Z przebieg spotkania nie stworzyła na tyle składnych akcji aby zasłużyć na zwycięstwo . PS. W gwoli ścisłości ogladałem cały mecz Legii z Widzewem oraz oraz większość meczu Zagłębia z Lechem |
Cytat:
W meczu z nami chciał wystawić Wolskiego i Żyrę, ale nie dano mu szansy. |
Cytat:
Niestety nasz futbolowy kraj jest przepełniony ludźmi z Twoim podejściem, naprawdę bardzo mało klubów myśli przyszłościowo i inwestuje w szkolenie, żeby potem władowane 3-4 miliony zł w bazę treningową i szkoleniowców za kilka lat kilkukrotnie pomnożyć i to w kwocie liczonej w euro. Nasze kluby wolą kupić symbolicznego Genkowa, który coś tam tu i teraz postrzela, ale za kilka lat wylądować może przy świetnych lotach w Turcji lub w rosyjskim średniaku. A cierpi na tym również i reprezentacja. Ale tak naprawdę tu nie o dobro kadry chodzi. Szkolenie jest najlepszą drogą do pomnożenia kilkukrotnie swojego budżetu w przeciągu kilku lat, szczególnie, że nasz rynek jest aktualnie dosyć ubogi w gotowe produkty piłkarskiego szkolenia, ale bardzo bogaty i liczny pod względem posiadanych talentów - Legia coś tutaj robi, coraz lepiej im to wychodzi, a za samego Janczyka z Fabiańskim dostali pod 7 mln euro. A i bardzo łatwo można by było zrobić modę na polskie talenty, jeśli ich większa ilość byłaby lepiej doszkolona niż teraz i z lepszym skutkiem prezentowała się za granicą - zresztą jakiś tam tego zalążek już mamy w postaci opinii o polskich bramkarzach. No ale póki co to sfera marzeń w większości przypadków, a Wisła tutaj jest na szarym końcu. |
Jak tam co poniektórzy eksperci twierdzący jeszcze 1,5 tygodnia temu, że Lech będzie naszym głównym rywalem w walce o mistrzostwo? Przejrzeliście już na oczy? Majsterki są słabiutcy i jak teraz z nimi nie wygramy to chyba prędko to nie nastąpi. Martwić można się tylko Jagą, oby jutro Polonia Bytom sprawiła niespodziankę.
|
Cytat:
|
Tak sie zastanawiam. Albo reszta tych "nie grajacych padake" olala PP czyli prosta droge do pucharow, ale nasza pilka ma sie coraz gorzej. Zastanawia mnie to, bo pierwszy raz od nie wiem juz kiedy w finale PP czyli o mozliwosc gry w europejskich pucharach spotkaja sie druzyny, na ktorych gre na trzezwo po prostu nie da sie patrzec.
Legia, ktora po standardowym zdominowaniu przeciwnika jesli chodzi o posiadanie pilki oddaje pierwszy celny strzal w 65 minucie. Co ciekawe obrona i bramkarz przeciwnika zachowuja sie jak juniorzy podrzednego klubu. Po strzeleniu bramki cofa sie do obrony, albo uruchamia czlowieka, ktorego boja sie wszyscy czyli "Mialem byc biegaczem, ale rodzice zabral mnie na zly trening" Manu a ten robi to co zwykle czyli nic. Widzew z taka gra powinien sie po prostu zastrzelic, a Legia po prostu oddac to pucharowe miejsce....tylko komu? Dobrze ze przynajmniej na trybunach mozna sie bylo pobawic. To byl jedyny plus tego meczu... Lech jak to Lech. JMB plus wypalone wielkie gwiazdy naszej ligi = padaczka. Zobacze sobie ten final, wypije na miescie bez wzgledu na wynik i odwiedze rodzine oraz znajomych, bo w koncu troszke sie w Bydgoszczy mieszkalo. Melanz i spotkania plus pokazanie ziemniaczkowi kto tutaj kibicuje na poziomie. Sama gra bedzie taka jak zwykle, wiec naprawde jesli ktos jedzie na final PP po to by zobaczyc chocby mierne widowisko to musi byc naprawde zaslepiony lub po prostu glupi. Ta liga mnie ZALAMUJE. |
Katastrofalny mecz. Piłkarzyki odstawiły totalną żenadę i zostały wygwizdane po... wygranym meczu. Styl tego zwycięstwa jest absolutnie kompromitujący i nie ma się co dziwić. Ponadto trybuny jechałby Błędowskiemu, Miklasowi ('.... ci w dupe') i piłkarzom. Koniec chyba (NARESZCIE!) okresu ochronnego i cierpliwości. Z taka grą oczywiście na puchar nie ma zadnych szans. Ale nieważne.
Prawdziwe derby Polski dla nas! :) |
Poziom meczów Legia-Widzew i Lubin-Amicawrecz zenujacy,gdyby nie fajne stadiony i doping ,to ogolnie powinno zakzac ogladania meczów Ligi Polskiej gdy w obrebie 5 metrow jest dostep do ostrych narzedzi :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl