![]() |
Chwila z Kałużnym: Przez 30 lat nikt nie wiedział, że byłem bity.
Długi i ciekawy wywiad. http://na-babski-rozum.przegladsport...ze-bylem-bity/ |
Cytat:
Cebanu zrobił jakąś oszałamiającą karierę? W Kazaniu nie zadebiutował, a 13 meczów przez 2 lata w Tom Tomsk jeszcze nie świadczy o tym, że zrobił się z niego klasowy golkiper. Varga coś tam pograł w Rumunii, ale weźmy poprawkę na to, że to kraj z którego pochodzi, stąd może po prostu żyło mu się tam lepiej. |
Nowa pozycja Kuby w Wolfsburgu. Kolejny mecz na pozycji prawego obroncy i tak juz pewnie pozostanie
|
Marcin Broniszewski,Paweł Primel,Kazimierz Antkowiak, Przemysław Pączko oraz Jan Batko z dniem 31 dostali wypowiedzenia,ale Marcin ? :D
|
Ale ....a w moje urodziny ? :D
|
Z Antkowiakiem chyba nie po drodzę było SKWK , ale koleś bardzo długo związany z Wisłą mam nadzieję że go upchną gdzieś indziej. Najbardziej szkoda Jana Batko. Pewnie każdy go kojarzy od 20 lat prawie w każdej galerii zdjęć z przygotowań Wisły do sezonu i nie tylko. ... Szkoda tak po ludzku, bo ile on mógł zarabiać jako magazynier? 1500? A dużo pracy musiał wkładać w swoją pracę . Pozostałych mi nie żal. Zwykli najemnicy. Nawet Broniszewskiego do nich zaliczam. Ale życzę powodzenia i dzięki że byliście Z Wisłą . Jesteśmy w momencie że każdymi środkami musimy utrzymać się w ekstraklasie. Bieda nastała straszna. Ale trzeba wytrzymać rok może dwa (fajnie by było nie spaść do niższej ligi) a potem może znajdzie się jakiś poważny inwestor. Były lata tłuste teraz mamy chude. Przetrwamy!
|
Zwolnić Pana Janka. Magazyniera. Człowieka, który pracował w Wiśle od 1999 roku i pewnie zarabiał rocznie tyle, co jeden piłkarz miesięcznie, a wykonywał nieocenioną pracę, którą ktoś wykonać będzie musiał, to ... brak słów. Jeszcze masażystę Zbyszka Woźniaka wyrzucić i zgasić światło.
|
Ale szalejemy! Wszyscy kupują a u nas rozwiązują. Ewidentnie zbierają na jakiegoś nistelroja tudzież tristana
|
Cytat:
Drugiego takiego porządnego człowieka ze świecą szukać. Tylko Broniszewskiego nie szkoda. |
Cytat:
Taki komin płacowy robił, że opłacało się go zwolnić? Dno i wodorosty :foch: |
Rozumiem, że po rozwiązaniu rezerw zostaliśmy z nadmiarem szkoleniowców, a tniemy budżet. Ale magazynier? Zupełnie nie rozumiem tego zwolnienia. Ciekawe, czy rzecznik byłby tak uprzejmy podać powody.
|
Cytat:
"Niestety nie jestem upoważniony do odniesienia się do tej informacji." |
No, to pozostaje liczyć, że ktoś przyniesie z klubu jakąś plotkę.
|
Może nie chciał przechować Miśkowi rac w magazynie...
żartowałem, żeby nie było, że ktoś to weźmie na serio :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
1) Broniszewski
2) Primel 3) Antkowiak 4) Pączko 5) Batko Kuba, jak zapowiedział, tak się stało...5 transferów ;) a myśleliśmy,że kłamie... |
Cytat:
pani prezes też nie? to kto ma cywilną odwagę powiedzieć że.... się wygłupili nikt? brawo lepiej już ....a zgaście to światło |
Cytat:
|
Tak nasz kochany zarząd apelował do mediów o stabilizację i dobrą atmosferę, a tu proszę, sam sieje ferment i kwasy wywalając z drużyny 4 członków sztabu + kierownika bazy... ciekawe co teraz czuje reszta sztabu? kiedy my polecimy? czy już się zacząć pakować?
|
Cytat:
|
Cytat:
czy ktoś to zrobi być może pozostanie tylko pytaniem retorycznym |
Cytat:
|
> Gerson w Łęcznej,
> Gergel w Termalice, > Brzyski w Cracovii Nie wierzę, że żaden z nich nie byłby w naszym zasięgu. A każdy z powyższych transferów, jak na nasze peryferia, co najmniej dobry.. |
To jest kpina XD Nikt do nas nie chce przyjść :D
|
Do nas to tylko ktoś niespełna rozumu chciałby przyjść.
|
|
Maciej Jankowski strzelił gola przeciwko Górnikowi Łęczna :shock::shock: grał 73 minut....
|
Cytat:
U nas też czasem potrafił dobrze dostawić łeb, ale zazwyczaj lubił s.......ić wszystko, jak leci :) |
ten to ma pecha...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-sezonu/0c6rmc |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl