![]() |
Cytat:
|
|
np. galeria krakowska, galeria kazimierz, ulica szewska
|
Cytat:
|
Co zrobić, żeby mi emoty nie świrowały na gadu, bo jak migają to jest czarne tło i to mnie trochę irytuję ;)??
|
|
Poszukuję polskich napisów do filmu Słowenka (ang. tytuł A call girl):
http://www.filmweb.pl/f480227/S%C5%82owenka,2009 Jeżeli ktoś posiada, to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Przekopał większość strony z napisami i niestety nic polskiego nie znalazłem...:( |
To tak, mam kilka pytań.
1. Nie orientuje się ktoś gdzie można zamówić w Krakowie fototapete dobrej jakości i po jakiej cenie? 2. Jakich rozmiarów zdjęcie potrzebne jest do fototapety dobrej jakości? 3. O co chodzi z tymi grafami MUS. Niech ktoś wtajemniczony mi odpowie, kogo to jest, bo pełno tego w Krakowie widze. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Każdym tramwajem (4,8,13,74) na Balicką Wiadukt, schodzisz schodami za Złota Rybką, przechodzisz przez przełączkę w bloku i idziesz praktycznie cały czas prosto chodnikiem/alejką. W kierunku górki. Z autobusu albo wysiadasz przystanek Zarzecze i idziesz wzdłuż ulicy koło Straży albo jedziesz na pętlę autobusową (np 172) i z niej idzesz ścieżką rowerową/pieszą która jest na wprost praktycznie. |
Cytat:
Próbowałem, ale bez efektu... |
do usunięcia
|
Co może zobaczyć u mnie użytkownik naszej-klasy któremu kliknę na "zablokuj" w profilu?
|
że jest przez ciebie zablokowany
|
Chcę się zarejestrować na tej stronie:
https://whatrecords.f-ten.net/checkout.asp?ID=3326053 Obok House* mam wpisać numer domu i mieszkania, a okok County/State* nazwę województwa? No bo Street* i Town/City* to wiadomo. Przechodzę dalej wypełniam dane karty, klikam continue i pojawia się na czerwono : Address 2: Too many Characters. Maximum is 50. County: Too many Characters. Maximum is 50. Co jest? |
Cytat:
|
Czy są jakieś srony piłkarskie na których jest typer i co mecz mozna wygrywać koszulke albo jakieś gadżety? chodzi mi o tą formule co jest na RealMadrid.pl
|
Kiedy bedzie parada gejow w Krakowie?
|
Cytat:
Google nie wiedzą. |
nie wiadomo po prostu czy jeść wszystkie jajka jutro czy nie... ;)
|
Cytat:
-Promocja danego zabytku(obiektu) chodzi o umieszczenie go w przewodniku UNESCO, przez co zwiedzający będą odwiedzać dane miasto -wpływy do budżetu z turystyki -Finansowe ( jest fundusz UNESCO do którego można się zgłosić gdy zabytkowi grozi niebezpieczeństwo( typu zawalenie, odpadanie ścian itp rzeczy) udzielenie kredytu na konserwacje. - Prestiż To tak na szybkości, z tego co pamięta z turystyki. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli nic nie zmienili to wyskakuje jakby pusta strona z napisem "Zostałeś zablokowany przez tego użytkownika i nie możesz oglądać jego profilu" czy jakoś tak. W każdym razie kumpel tak miał jak go jedna taka zablokowała :D |
Pilne !
Potrzebuję pilnie 1000zł albo chociaż 500zł . Nie mam stałego zatrudnienia i pracuję na czarno. Jest taka możliwość przez neta jakoś załatwić pożyczkę do niedzieli ? |
Czy na allegro płaci się za wystawione przedmioty, czy tylko jeśli coś sprzedam? Oczywiście chodzi mi o kasę dla allegro.
Prosze o jak najszybszą odpowiedź. Dzięki Zola |
Cytat:
A jak go sprzedasz, to dodatkowo prowizja jest naliczana |
Cytat:
Cytat:
Odbędzie się w maju, ale jeszcze nie ma daty. |
Cytat:
|
Czy ktoś wie gdzie w Wałbrzychu/Szczawnie Zdroju można obejrzeć mecz Wisły? Jakis bar, pub itp.
|
Cytat:
|
Jest może na forum ktoś z Bochni? Potrzebuje pewnych informacji odnośnie ulic/przystanków w mieście i możliwości dojazdu, jakby ktoś chciał pomóc priv.
|
Cytat:
Falanga bedzie sie zbierac?Da sie cos zdzialac czy tylko bedzie tak jak ostatnio przepalowanie tych najblizej policji i spiewy na gejow? |
Podbijam pytanie. Co wiecie na temat MUS'owskich grafów. Bo nie wiem ocb. a dużo ich jest na mieśćie.
|
ale o co dokladnie pytasz
|
Kogo to jest? Czemu ten ktoś maluje grafy z jednym i tym samym tekstem. Co to jest MUS?
|
myślisz ze ktoś na forum napisze ci kim jest ktoś kto maluje po calym krakowie i okolicach? :)
podejzewam ze jest to jakaś grupa graficiarska ktora poprostu ma swoj tag i nim maluje miasto (nie taguje, maluje) wszędzie można spotkać ich pracki (bo nie sądze żeby to była robota jednej osoby) i wiele z nich ma już dobrych kilka lat ;) jakbyś pojezdzil po miescie to znajdziesz troche innych takich grup. mus to jest ich nazwa a co znaczy o ile cokolwiek znaczy - tego zwykly smiertelnik zapewne sie nie dowie i ja nie wiem :) niektore grafy maja calkiem niezle. mysle ze do kibicow sa neutralni nie ryzykowali by ze ich pracki zostana rozwalone przez którychś kibiców. chociaz kiedys sie cos tam przewijalo przez tematy Wiślackich Graffiti o tych roznych grupach mozesz poszukac |
"Kogo to jest" nie chodziło mi o imię i nazwisko :D tak ogólnie. Dzięki, o coś takiego mi chodziło.
|
Poszukuje i nie moge znalezc zdjęcia drużyny Wisły jakoś z lat 90 tych ze spotkania z Papieżem Janem Pawłem II . widzialem je napewno w którejś Forzy Wisły. Na zdjęciu pamietam jeszcze jako trener był bodajze Smuda ale glowy nie dam. jakby ktoś mógł wrzucić to z góry dzięki. :)
|
Wiślacka biżuteria??!
Witam mam pytanie,czy ktoś wie czy w Krakowie można zakupić złotą lub srebrną biżuterię z symbolami Wisełki?
Coś w stylu jak rzeczy z linku http://www.football-jewellery.co.uk/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl