![]() |
^^ Ale jakich kruczków, procent z następnego transferu to dość normalna opcja przy zakupie piłkarzy, zwłaszcza młodych. Pytanie czy faktycznie taka została zawarta bo wiadomo o tym, tylko z plotek. Jeśli tak, to część kasy się nam po prostu należy i każdy sąd to przyzna. Wątpię też by Borussia robiła to jakieś problemy. Pytanie czy taka klauzula została dodana czy nie.
|
Cytat:
|
^^ Tylko oficjalne info o transferze pojawiło się kilka godzin temu. Jak było naprawdę dowiemy się w ciągu kilku dni. Jeśli nowi włodarze zrobią konferencję prasową na pewno pytanie padnie.
|
Przecież nie tak dawno Rozwój Katowice domagał się chyba 1,5% za transfer Arka Milika i nikt nie był oburzony, że szukają kruczków w umowie, a my prawdopodobnie mamy 15-20% i głosy, żebyśmy nie robili z siebie zdesperowanych?
|
Jak nie zrozumiales tego co wczesniej napisalem to nie zamierzam Ci dalej tego tlumaczyc. Jak cos dostaniemy za Kube to bedzie super, ale takiej nie przypominam sobie takiego zapisu w umowie. A Rozwoj dostal kase za Milika bo to jego pierwszy klub.
|
^^ Ale widziałeś w ogóle umowę? O procencie z następnego transferu mówiło się od początku w mediach.
|
Cytat:
|
Procent był na pewno, sam Mielcarski to potwierdzał, który to negocjował - jedyna wątpliwość, czy nie wygasł
|
A czy ten zapis nie jest aktywny tylko w moencie transferu do innej ligi? Kiedys taka informacja byla chyba podawana w mediach.
|
^^ To dotyczy opłaty za wyszkolenie zawodnika, a nie klauzuli procenta z następnego transferu.
|
Cytat:
|
Romell Quioto zdobyl bramke na IO
http://eurosport.onet.pl/rio-2016/pi...zyskach/wntt47 |
W galerii Bonarka widziałem na zakupach Sarkiego. Oczywiście nie chodzi mi o sensację, że widziałem Sarkiego :) tylko taka w sumie ciekawostka, chłop bez kontraktu już ponad miesiąc i siedzi tutaj zamiast podbijać świat?
Chyba kiepskiego menago ma. |
TO wybierz się do Forum, albo do Frantica wieczorem, to zobaczysz czym się zajmuje.
Ten idiota raczej już porzucił karierę piłkarza, teraz chyba tylko pozostaną problemy z providentem :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142...Md4HaLDPS8.jpg Sarkiego |
Sark to dobry amancina, miałem trochę wolnego i w lipcu zdarzyło mi się być w jednym tygodniu na mieście środa, czwartek, piątek, sobota i za każdym razem spotkałem Sarkiego albo w Coco albo we Franie z bandą jakiś murzynów którym stawia :)
|
Cytat:
|
Może coś w tym jest, zmieni pozycje na "bramkarza" i kontrakt zapewniony :lol:
|
Raczej zostanie szklankowym
|
Sarkiego widziałem z półtora miesiąca temu na miasteczku (!) z grupą swoich czarnych braci.
|
Wiadomo jaki hajs u nas zarabiał ? zarobił trochę grosza a teraz siedzi i zbija bąki a później przygarnie go taka Nieciecza
|
Marek Penksa został zarejestrowany w słowackim związku jako zawodnik OŠK Sása (7. liga).
|
|
Czy on nie ma przypadkiem tego samego managera co MJ7? :D :D :D
Transferowanie tego typu zawodników to jest po prostu majstersztyk. |
w Niemczech już nawet piosenki śpiewają o Kubie. https://www.youtube.com/watch?v=tEazFHACFmA
już nie mogę się doczekać meczu między BVB a WFL :) |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl