![]() |
Frekwencja będzie uzależniona od jutrzejszego wyniku. Jak nam się uda wywieźć niezły rezultat z Wawy, daj Boże po niezłej grze, to może się śmiało uzbierać z 26-28 tys. Porażka w żenującym stylu da może 20k.
|
zgodnie z tradycją raport dla tych co nie mają internetu ;)
Nie ma na: C2,C3,C4, D11,D12,D23, A22,A23, Końcówa biletów na D24, E15, F21 Reszta sektorów jeszcze są, uwzględniając fakt, że np. E, H czeka otwarcie góry. A11 otwarcie prawego boku. Na C1 zostało: 290 na C5 658, na D ok 230 więc jak ktoś liczy że kupi na te sektory później niż do jutra wieczorem, to pozdrawiam ;) |
Wisla dobrze zagrala to pewnie teraz bileciki lepiej beda sie sprzedawac. Gdybysmy wygrali pewnie bylby komplet na derby, co nie?
Wiernosc. |
Czy obowiązuje jeszcze ta promocja pierwszy mecz za 5zł?
|
Cytat:
|
pierwszy raz kupowalem bilety przez net. potrzebuje jakieś potwierdzenie przy kasach?
|
Mozna wydrukowac potwierdzenie ale tyle razy kupowalem ze nie bylo problemu na bramkach.
|
te potwierdzenie może sie przydać, w przypadku, gdy będzie jakaś awaria z bramkami.
|
Ja też nie miałem nigdy problemu, ale zawsze lepiej wziąć, tym bardziej jak w Moim przypadku gdzie dojeżdżam na mecze 30 KM
|
Zawsze można podejść do strefy i ci wydrukują :)
|
Gorzej jak przyjdzie 15 koła ludu naraz ;)
|
z doświadczenia wiem że z tym wydrukiem potwierdzenia nie jest tak łatwo i sympatycznie, zwłaszcza tuż przed meczem.
Mam taki problem kupiłem bilety przez internet, ale nie mogłem za nie zapłacić przez mój bank. I teraz bilety wiszą jako czekające na potwierdzenie zapłaty(nie można ich anulować), ja nie mogę za nie zapłacić ani kupić nowych aby zapłacić przez inny bank. Co zrobić ? |
Cytat:
|
Cytat:
U mnie takie rzeczy wystepowaly przy płatnościaćh realizowanych przez bank, więc jeśli chcesz zwiększyć prawdopodobieństwo 'sukcesu' spróbuj zapłacić przez PayU kartą (np VISĄ). Imo pewniej i szbciej. A reszta jak koledzy/kolega powiedział. |
5 godzin musisz czekać
|
Otwarto E21 E26 i narożnik B
|
Cytat:
|
Panowie jaki widok z B21? Które rzedy najlepsze. Pierwszy raz tam ide a miejsca jeszcze wszystkie dostepne :D Prośba o pomoc
|
Cytat:
|
1 rząd najlepszy od lewej:)
|
Do sprzedania voucher na karnet na sektor C (w tym na derby). 80 zł. Dzwonic, pisac: 571 457 207
|
Wszystkie bilety na C i D wyprzedane ;)
|
Na D masz jeszcze lekko ponad 100 szt.
|
mam do sprzedania 2 vouchery na karnety na sektor C4!
jeden za 80zl, dwa za 150zl. kontakt priv. |
Cytat:
|
O co Ci chodzi?
|
jesli dobrze licze to zostalo jakies 8000 biletów jak otworzą wszystkie sektory + VIPY/skyboxy,rodzinny i dla dzieciaków. Jest szansa, że bilety mogą zejść.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Skąd masz tą liczbę 16 tysięcy odnośnie sprzedanych biletów na tę chwilę? Wczoraj w południe na oficjalnej podali, że jest 12 tysięcy. 4 tysiące by zeszły w ponad 24h ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl