![]() |
Cytat:
Podobną wskazówkę usłyszałem wczoraj także od innej osoby, więc coś musi być na rzeczy :) |
na pradnik czerwony zamowie jakiegos chinola?
|
czy jak zamowie internet z upc czy jest opcja przeciagniecia go do mieszkania obok?? czy sa jakies komplikacje ??
|
Pilne!
Czy w decathlonie wykonują napisy na rękawicach? Jak nie czy gdzieś w Krk jest taka możliwość? Ile trzeba czekać na naprasowanie napisu na bluze w decathlonie? |
Witam mam pytanie: jesli obstawilem mecz ale kolega ma niestety paragon ja mam tylko numer obstawy np.6601 i nie znam druzyn itd. to czy moge w jakis sposob sprawdzic wynik ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pytanie ,jest gdzieś na terenie NOWEJ HUTY silownia ...ale żeby można bylo poćwiczyć na worku treningowym czy jakis fitness czy cos? prosze o odpowiedz ,zadawałem już to pytanie kiedyś ale bez odzewu!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie techniczne dotyczące naszego forum, otóż jak zrobić aby w jednej odpowiedzi umieścić np. dwa cytaty pochodzące od innych osób? Nie chcę eksperymentować a nie wiem których klawiszy czy innych tricków należy użyć.
Edit: Dzięki bercik860 |
Cytat:
Cytat:
<quote=nick>tekst</quote> oczywiście zamiast "<" i ">" dajesz "[" i "]" no i zamiast "nick" wpiszujesz nick danej osoby, a zamiast "tekst" cytujesz jego wypowiedź. co daje Ci w efekcie : Cytat:
|
Cytat:
|
jest gdzies w tv mecz manu bayer ?
|
jest na pewno na N - sport
|
Cytat:
|
Wracając do tematu koszulki Pumy - Football=Love (piłka=serce). Znalazł ją ktoś w jakimś krakowskim sklepie?
|
Sopcast - Wszystkim działa a mi nie
Witam!
Jako, że jestem kibicem naszej kochanej Wisełki a C+ nie posiadam od zawsze oglądam mecze przy użyciu SpoCastu. Niestety ostatnimi czasy mam pewien problem. Próbuję wejść na jakiś channel, ładuję się dość długo by po chwili pojawił się napis ''Can not retrieve data'' Nie dziwiłby mnie taki błąd ale wszystkim innym ten kanał działa. Dotyczy to chociązby meczu ostatniego z Polonią B. Czytam temat oglądaj mecze Wisły i wszyscy podają kanał na Spocast i chwalą się jak świetnie działa. Uprzedze pytania o za słabe łącze. To napewno nie jest przyczyną. Jednak może łączyć się coś z internetom bo dzielę go routerem miedzy mną, bratem i Xboxem 360. Bo tak u brata jest ten sam błąd. Nigdy nie było problemów do teraz. Nie dotyczy to tylko kanału Public Sport bo np. w tej chwili chciałem sobie obejrzeć meczyk Ligi Mistrzów ale powyższy problem nie ustępuje. Czytałem trochę w necie jednak nie znalazłem, żadnego rozwiązania. Wiecie co mógłbym zrobić? Jakieś rady? |
Cytat:
|
Ciekawa sprawa to jest bo u mnie dokładnie to samo. Zawsze chodziło bez problemu, jakiś czas tamu każdy kanał ma ''Can not retrieve data''. Najpierw też myślałem, że to tylko u mnie ale u dwóch znajomych (każdy ma net od innego dostawcy) to samo.
|
Cytat:
|
może jakiś firewall blokuje wam przesyłanie danych?
|
u mojej Pani w laptopie pomaga wyciagniecie i włozenie z powrotem kabla sieciowego podczas gdy kanał próbuje sie ładować
|
|
Musze rozkminić ten cytat na polaka ,,Podróż czyni mądrego mędrszym, a głupiego głupszym''.Interesuje mnie głównie druga cześć tego cytatu.Ma ktoś jakiś pomysł na to ?:P
|
może temat nie odpowiedni,lecz..
dzisiaj jadąc nowym autobusem zauważyłem na monitorach propagandę koleżanki zza miedzy około pół minutowy filmik prezentujący jakieś oprawy Pasiatych itp..a na końcu tekst z flagą Cracovii w tle " Wesołych Świąt,życzą kibice Cracovii" wie ktoś co to za akcja ? |
O to że kibice Cracovii życzą Wesołych Świąt?
|
a to Żydzi obchodzą wielkanoc?
|
skoro od lat święcą koszyczki na swoim stadionie to możliwe, że tak ;D ale mogę się mylić..
|
Widziałem. Nic z tego nie pomaga.
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
3pytania co abonentow Cyfry +
1.zeby miec kanal 26 trzeba przeprogramowac dekoder? 2.łaczy sie z pytaniem 1. nie moze przeprogramowac dekodera bo od razu wyswwietla mi ze nie znalazl nowych kanalow a podobno ustawinie kanalow uleglo zmianie.i dupa zbta 3.kanal oragne sprort info jest ponoc w pakiecie podstawowym a to dziwne bo tez go nie mam.. |
Wojtas,
spróbuj zrobić aktualizację dekodera. To gdzieś w menu tam jest. Dopiero po tym daj wyszukiwanie kanałów. A Orange Sport i Orange Sport Info masz na kanale 105 i 106 albo 106 i 107. Bo jezeli nie masz jakiegoś programu wykupionego to wyświetla się "brak uprawnień do odbioru kanału." a jak nie masz wystarczajacego sygnału to albo czerwony kwadracik albo nic. |
Cytat:
2. ustawienie sie zmieniły, np. eurosport jest na kanale 100 3. OSI 107 bodajze. kanał darmowy |
Cytat:
|
Cytat:
ad. 3 Orange trzeba dokupić do każdego pakietu w cenie 10 zł. Przez parę miesięcy kanał jest darmowy stąd błędne myślenie. |
Cytat:
|
Działa wam gg?? Od rana nie mogę się wbić:/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl