![]() |
Cytat:
wymien mi przynajmniej 3 powody dla krorych nie kibicujesz polsk,im druzynom w Europie? ja chciałbym zeby w europie polskie druzyny wygrywaly bo w lidze to wiadomo kto i tak wygra... |
no za mały! Liczy się to co jest teraz a narazie nie ma wyników. i to się tyczy każdej Polskiej drużyny
|
Ja nie jestem zadowolony z wyników. Nancy gdyby miało bramkarza mogłoby spokojnie wygrać 3,4 do zera. U Amici 2 plusy - wysoki budżet na "cele sportowe " (czytaj : na sędziów) i Semir Stilic - chyba jedyny w Polsce piłkarz o zbliżonym do Brozia poziomem. Co do Nancy - negatywnie mnie zaskoczyło , liczyłem na agresywniejszą grę w pierwszej połowie , chociaż w końcówce kiedy przycisnęli Kuchenkorza to było widać jak Poznaniacy są ciency w uszach.
|
Ten mecz to był jeden wielki popis trzecioligowych linii defensywnych. Dawno nie widziałam takiego masła w polach karnych :D. Bramkarz Nancy.. Skąd oni go wzięli? Hehehe.
|
Cytat:
Cytat:
Nie trzeba się patrzeć na punkty, tylko na zdobycie mistrzostwa Polski i wtedy gramy w pucharach bez względu na punkty Cytat:
to że Lech czy Legia będzie wygrywać w pucharach, awansować dalej nie oznaczać będzieże Wisła nagle zacznie lepiej grać!! Wisła nic na tym nie zyskuje, wręcz przeciwnie bo to rywal buduje się na solidną ekipę na miare europy, a Wisła schodzi na drugi tor!! |
Cytat:
3 powody: -Napinactwo medialne oraz kibiców Lecha -Zgoda Lecha z sąsiadką zza miedzy -Różne historie przeżywane dzięki kibicom kolejorza (karma dla psów na naszym sektorze w Poznaniu, nasze flagi do góry kołami) To są 3 powody, o które prosiłeś. Wymienić mogę więcej. South poniżej w pełni uzupełnił moją wypowiedź. |
jak polskie czołowe drużyny mają wygrywać w Europie skoro polska liga to dno:
poziom jaki prezentuje Polonia, Bytom, Piast, Odra, Cracovia, Łks przeraża |
Cytat:
2.Bo Każda wygrana ,to kasa dla Lecha,zresztą jak każdy mecz w PU 3.Bo kibicuje Wiśle Kraków ,a nie sprzedawczykom z Poznania gdyby nie Amica to nie graliby teraz z Nancy. 4.Frajerstwo kibiców Lecha patrz np. flagi 5.Cracovii też kibicowałeś z Soligorskiem ? itd. |
Cytat:
|
A to my gramy na licencji jakiegos innego klubu bo Lech gra chyba na Amice o ile mnie pamiec nie myli? Hę?
|
ale Lech gra na punktach uzyskanych do rankingu przez Amice,my gramy na swoich
|
no masz racje ale trzeba się cieszyć że jest Lech, Legia , Polobnia Warszawa, ŚŁask Wrocław bo przynajmniej kilka razy w roku możemy zagrać z drużynami, które cokolwiek sobą reprezentują
|
Cytat:
|
może przestańmy interesować się piłka bo wymyślili ją Anglicy? Lech mógł wejść do grupy przez Intertoto
|
Cytat:
|
koniec tematów o Lechu, trzeba si zastanowić dlaczego w Europie dostajemy po dupie
|
Dobrze że chociaż chuligankę mamy najlepszą :-p
|
bardziej trzeba sie zastanowci nad tym kiedy dostaniesz bana:))
nie dobrze ze Lech zremisował.. ale zawsze to lepiej niz mial by wygrac. Stilic i Arboleda naprawde swietni gracze... tewn nowy bramkarz tez chyba lepszy od Kotorowskiego z całego serducha zycze im zeby to byl ich ostatni punkt w tej edycji pucharu:) |
Cytat:
europejski poziom, bo nie mamy żadnego programu szkolenia młodzieży itd. |
ludzie kibicujecie Lechowi wasza sprawa ale nie dziwcie się, że pojawią się wpisy "antyLechowe" bo to jest forum kibiców Wisły Kraków !! i jeżeli takie wpisy się wam nie podobają to poszukajcie sobie innego forum o piłce jest ich pełno
a co do meczu to tak samo pier**** mnie Lech i Nancy, tyle w tym temacie |
2-2 zasluzenie. Ovba zespoly na rownym poziomie: widowiskowym z przodu i miernym w defensywie:D
|
Ludzie , skąd w Was ta zawiść?
|
Cytat:
Łapiesz? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
mała dziewczynka wie http://pl.youtube.com/watch?v=ChxzQ9pWntY a Ty nie? wstydziłbyś się :D |
Cytat:
Cytat:
South wszystko ładnie podsumował i na tym zakończmy temat kto komu kibicuje w pucharach. |
Cytat:
Jeśli chodzi o korupcje- ile przypadków łącznie było, o ilu wiemy i wobec ilu zostały wyciągnięte konsekwencje. A kara finansowa... To musiałyby być jakieś kosmiczne sumy żeby takie centra wybudować, nie wspominając o tym, że pieniądze i tak by trafiły do czyjeś kieszni. Limit obcokrajowców? Głupota, w pewnych sytuacjach musielibyśmy zespoły uzupełniać zawodnikami, którzy grać nie potrafia tylko dlatego, bo tak mówi regulamin. Nie mam nic do tego obcokrajowców w naszych zespołach, zwłaszcza jeśli prezentują odpowiedni poziom i są w stanie klubowi pomóc, problem w tym, ze mamy materiał na graczy lepszych od tych obcokrajowców tylko nie mamy warunków ani osób, które by ich wyszkoliły i nauczyły grać w kopaną. |
No chyba tylko w Polsce tak jest że kibicuje się drużynie która powinniśmy nienawidzić.
|
Bardzo frajersko Lech stracił punkty. Ten remis to nie sukces. Lech grał fajnie w ofensywie. Postawa Stilicia, naprawdę godna uwagi! :) Nieźle grał Peszko. Obrona fatalna.. Zażenowałem się... Jedynie Turina coś ratował. Ktoś wyżej wspomniał, że Arboleda grał dobrze. Dla mnie cała czwórka była tragiczna, a najbardziej Bosacki.
Dobrze, że CSKA wygrywa w Rotterdamie. Feyenoord powoli przestaje się liczyć.. :) |
Cytat:
|
do fst jak widziałem skład polskiej drużyny Pogoni Szczecin dwa lata temu to zwątpiłem, a zobacz na Polonie Bytom zamiast tych zagranicznych mogą ogrywać sie młodzi Polacy
|
Cytat:
Gdy taki Lech wygrywa załozmy pare meczów w tym UEFA zarabia sporo kasy i przeznacza ta kase na piłkarzy, zatrzymuje u sie bie Murawskiego dajac mu wyzszy kontrakt kupuje jeszcze kilku dobrych. Taki Lech staje sie powaznym konkurentem dla Wisły a wiec pan Cupiał sobie mysli ze nie moze tak byc i tez daje kase na piłkarzy: zatrzymuje Brożka, sciaga dobrych graczy... na to patrzy Legia itd wiem ze to takie troche proste myslenie ale zmierzam do tego ze nie zawsze powodzenie innego polskiego klubu musi byc porazka Wisly... PS; i zapewniem Cie ze jeslil polskie kluby beda dalej tak dawac dupy w Europejskich pucharach to zaden powazny sponsor w strone naszej Ekstraklasy nie spojrzy/ i broń Boże nie jestem za Lechem aani mu nie kibicuje.... bo tylko Wisłe kocham |
Mozemy sie cieszyc ,ze Wisla wyszla z twarza z pojedynku z Hotspursami ,choc mogla sie pokusic o awans,ale patrzac jak oni graja pod wodza Redknappa to wychodzi ich duza siła (4-4 z Arsenalem ,2-1 z Liverppolem) teraz po 34 minutach prowadza z Dinamo Zagrzeb 2-0
|
a ja tam jestem za dobrymi występami Lecha w Pucharze UEFA.
dobre występy=zainteresowanie zachodnich klubów=wyprzedaż zawodników Lecha. Chyba nikt nie sądzi, że Rutkowski będzie zatrzymywał piłkarzy i dawał im wyższe kontrakty. Pierwsza lepsza oferta i piłkarz sprzedany. Nawet mając kasę z transferów, to ciężko będzie zbudować znów zespól od podstaw. A pieniądze w UEFA nie są znowuż takie duże, żeby tu Lech miał odskoczyć Legii czy Wiśle. Do tego dochodzi dodatkowe zmęczenie, co będzie (i już jest) widoczne w lidze. |
Cytat:
zaden powazny sponsor nie spojrzy w stronę naszej ekstraklasy jak bedą w niej takie przekręty jakie są jak kochasz Wisłę to utożsamiaj się z prawdziwym herbem a nie logo SA |
Chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie zakładał że Amica w ogóle może to wygrać...?
Remis i tak jest zrządzeniem losu w tej sytuacji. "Lechowi" można życzyć jednego - dwu cyfrówki od Ruskich i tyle w temacie |
Cytat:
Rozkminę z tymi transferami masz zajebistą, muszę Cię poobserwować bo jeszcze nie wiem czy Ci współczuć, czy piszesz to na żarty. Jeszcze nigdy wzmacnianie się przez konkurencję, nie przyniosło nic dobrego Wisle. Wolę by to Wisła się wzmacniała, a Legia, Amica czy Izrael niech próbują równac do nas, nie na odwrót. |
Po pierwsze...Przy takim poziomie finasowania to dla pana Cupiala niedlugo Odra Wodzislaw bedzie konkurentem. Po drugie: jak czesc "kibicuje" polskim druzynom w pucharach a druga czesc wrecz na odwrot, to super! Tylko po co mielic temat rankingow klubowych, nienawisci, zawisci co 2gi tydzien???
|
Ja mam pytanie, ile drużyn wychodzi z grupy w Pucharze UEFA??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl