![]() |
Korona Kielce - Wisła Krakow 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popovic - Boguski, Wolski, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożek, Pietrzak Bramki: Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Krakow 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popovic - Małecki, Wolski, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Brożek, Pietrzak, Boguski Bramki: Ondrasek, Wolski, Małecki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 3:4 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popović, Wolski, Bałaszow, Brożek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Uryga, Małecki Bramki: Ondrasek, Ondrasek, Ondrasek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Głowacki, Sadlok - Popović, Brlek, Małecki, Bałaszow, Wolski - Ondraszek Zmiany: Brożek, Boguski, Drzazga Bramki: Ondraszek, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Krakow 2:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popovic - Małecki, Wolski, Boguski - Ondrasek Zmiany: Brożek, Pietrzak, Bałaszow Bramki: Ondrasek, Głowacki, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Krakow 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Bałaszow, Małecki - Ondráąek, Brożek. Zmiany: Boguski, Popović, Drzazga. Bramki: Głowacki, Wolski. |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:2 (1:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Wolski, Brlek, Małecki, Bałaszow - Ondrasek, Brożek Paweł ZMIANY: Cywka, Boguski, Drzazga STRZELCY: Ondrasek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Wolski, Brlek, Popović, Małecki - Ondrasek, Brożek Paweł ZMIANY: Bałaszow, Boguski, Drzazga STRZELCY: Brożek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Bałaszow, Uryga, Wolski, Brlek, Boguski - Ondrasek ZMIANY: Brożek, Popovic, Drzazga STRZELCY: Ondrasek, Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:2 (0:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Wolski, Brlek, Popović, Bałaszow - Ondrasek, Brożek Paweł ZMIANY: Małecki, Boguski, Drzazga STRZELCY: Ondrasek, Brlek |
Korona Kielce - Wisła Krakow 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Bałaszow, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Popović, Drzazga. Bramki: Ondrasek, Wolski. |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popovic - Małecki, Wolski, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Crivellaro, Brożek, Cywka Gole: Ondrasek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kieiwcz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek, Wolski, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Popović, Małecki, Drzazga Bramka: Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Brlek, Małecki, Wolski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Boguski, Bałaszow, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Brlek, Małecki, Wolski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Boguski, Bałaszow, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Brlek, Boguski, Wolski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Małecki, Uryga, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:4 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek, Małecki, Wolski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Boguski, Dzazga Bramki: 2x Ondrasek, Brożek, Wolski Jedziemy z frajerami :D |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics Sadlok - Uryga, Brlek, Wolski, Małecki - Brożek. Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Boguski, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics Sadlok - Popovic, Brlek, Wolski, Małecki - Brożek. Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Cywka, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek, Małecki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics Sadlok - Uryga, Brlek, Wolski, Boguski - Brożek. Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Małecki, Drzazga Bramki: Brożek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics Sadlok - Uryga, Brlek, Wolski, Boguski - Brożek. Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Małecki, Drzazga Bramki: Brożek, Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 ( 0:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Brlek, Wolski, Boguski - Brożek. Ondrasek Zmiany: Balashov, Małecki, Drzazga Bramka : Ondrasek |
Termalica -Wisła: 2-0 (1-0)
Mi¶kiewicz - Jović,-Głowacki-Guzmics- Sadlok- Brlek,- Popović- Boguski,- Wolski,- Małecki-Ondrasek Zmiany-Brożek,Drzazga,Bałaszow |
Termalica -Wisła: 3-0 (1-0)
Mi¶kiewicz - Jović,-Głowacki-Guzmics- Sadlok- Brlek,- Popović- Boguski,- Wolski,- Małecki-Ondrasek Zmiany-Brożek,Drzazga,Bałaszow |
Termalica - Wisła 5:0 (3:0)
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popović - Małecki, Wolski, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Brożek, Boguski |
Termalica -Wisła: 1-1 (0-1)
Mi¶kiewicz - Jović,-Głowacki-Guzmics- Sadlok- Brlek,- Popović- Boguski,- Wolski,- Małecki-Ondrasek Zmiany-Brożek,Bałaszow, Drzazga |
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Wisła Kraków 0-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popovic - Bałaszow, Wolski, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brożek, Cywka, Drzazga Bramki: Ondrasek x2 |
Termalica -Wisła: 2-0 (1-0)
Termalica - Wisła: 0:2
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popović, Małecki, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Cywka, Drzazga, Crivellaro Bramki: Boguski, Brożek |
Termalica -Wisła: 1:2 (1:1)
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Brlek, Popović - Bałaszow, Wolski, Boguski - Ondrasek Zmiany: Małecki, Sadlok, Brożek Bramki: Wolski, Brożek |
Termalica -Wisła: 0:2 (0:1)
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Boguski, Wolski, Balashov, Brozek - Ondrasek Zmiany- Cywka, Małecki, Uryga Bramki: Wolski, Ondrasek |
Termalica -Wisła: 1:1 (0:1)
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popović, Wolski, Balashov, Boguski - Ondrasek Zmiany- Brożek, Małecki, Bramki: Ondrasek |
Termalica 1:1 Wisła (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok, Brlek, Popović, Wolski, Małecki, Bałaszow, Ondrasek Zmiany: Brożek, Boguski, Drzazga Bramka: Wolski |
Termalica -Wisła: 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok, Brlek, Popović, Wolski, Małecki, Bałaszow, Ondrasek Zmiany; Drzazga , Brożek , Uryga Bramki: Wolski, Brożek |
Termalica -Wisła Kraków: 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok, Brlek, Popović, Wolski, Małecki, Boguski, Ondrasek Zmiany; Bałaszow, Drzazga, Brożek Bramki: - |
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Wisła Kraków 2-2 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popovic - Bałaszow, Wolski, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brożek, Cywka Bramki: Ondrasek, Wolski |
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Wisła Kraków 1-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popovic - Boguski, Wolski, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brożek, Uryga, Bałaszow Bramki: Ondrasek, Wolski, Brożek |
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popović, Boguski, Bałaszow, Wolski - Ondrasek Zmiany: Brożek, Cywka, Małecki Bramki: Ondrasek, Brożek |
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Wisła Kraków 4:2 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popovic - Boguski, Wolski, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brożek, Uryga, Bałaszow Bramki: Ondrasek, Małecki |
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Popovic - Boguski, Wolski, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Brożek, Małecki Bramki: Ondrasek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl