Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Kazimierz Moskal byłym trenerem Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9437)

Wojtas 16.09.2015 23:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1414526)
Nie, żebym był wielkim zwolennikiem tej kandydatury i nie traktujcie tego, jak komentarz do plotki wymyślonej przez byle pismaka z Twittera, ale dużą zaletą Urbana jest to, że nie boi się, a wręcz lubi, stawiać na młodzież. Tymczasem Moskal nie ma jaj, żeby dać po 10-15 minut Kuczakowi albo Marszalikowi.

Wdowczyk i Kocian? Poważnie?! Może jeszcze Liczka albo Okuka? Albo od razu Kulawik.

A moze Jerzy Fiutowski :)

Z tych nazwisk ktore tu padają .....,to naprawde nie ma sensu zwalniac Moskala.

Wiślak709 17.09.2015 08:30

No to kogo wy chcielibyście? Patrząc realnie - na nasze warunki (oczywiście oprócz Kazka :p). No i na tę chwilę wolnego.:mysli:

Fugiel 17.09.2015 09:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfu (Post 1414539)
Sądzę, że gdyby ktoś w poważnym klubie odwalił taką manianę (rzucił się na piłkę mimo, że trener wyraźnie ustalał hierarchię), to nie miałby czego szukać w klubie - albo ten piłkarz, albo ten trener. Po to chodzą na te treningi, po to analizują wykonawców, żeby się tego trzymać, tak?

Prawda jest taka, ze taki Smuda na takie cos by nie pozwolił. Gosc zostałby dyscyplinanrnie zesłany do klubu Koksa.

PiVoSH92 17.09.2015 12:39

Jeżeli zmieniać Kazia to tylko na Urbana (na ten moment) i w przerwie zimowej, na pewno nie chybcikiem teraz - do górnej 8 wystarczy zagrać dobre 10 meczy na wiosnę a w samej 8 można spokojnie trafić na 3 miejsce zaczynając na 8.

AYALA 17.09.2015 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1414631)
Jeżeli zmieniać Kazia to tylko na Urbana (na ten moment) i w przerwie zimowej, na pewno nie chybcikiem teraz - do górnej 8 wystarczy zagrać dobre 10 meczy na wiosnę a w samej 8 można spokojnie trafić na 3 miejsce zaczynając na 8.

Mimo zdobycia MP to Legia Urbana grała koszmarną padake. I za pierwszej i za drugiej kadencji leczyło się pół zespołu. W Lubinie,w Bytomiu czy Pampelunie za długo miejsca nie zagrzał.

PiVoSH92 17.09.2015 15:52

Fakt faktem nie oglądałem tego dokładnie, ale w lidze skuteczność mieli dobrą - dopóki nie jesteśmy finansowym potentatem jak 10 lat temu możemy grać chujową, fizyczną piłkę jak drużyny Ojrzyńskiego i jeśli będzie MP słowem nie pisnę. Chyba najlepszą opcją byłoby podpisać kontrakt do końca sezonu z klauzulą przedłużenia o rok-dwa w wypadku zajęcia miejsc od 4 w górę na przykład. No i też trzeba uczciwie powiedzieć - poza Urbanem (który wiadomo, też wybitny nie jest) na rynku zostali tylko trenerzy z natury przeznaczeni dla Ruchów Chorzowów czy innych żydów - Kocian, Wdowczyk, Podoliński... Hajto? Jeśli nasz scouting potrafi ściągnąć dobrego trenera zza granicy to wydaje się to jedyną opcją, bo w Polsce nie mówiąc już o zwykłej słabości trenerów ci najlepsi akurat są zajęci (Probierz, Fornalik, Zieliński, Ojrzyński czy Tarasiewicz).

@edit - oczywiście teoretyzuję, bo na razie jestem za zostawieniem Moskala, nawet przy skrajnym braku wyników co najmniej do końca rundy, chyba, że wydarzy się coś, co poważnie nadszarpnie jego autorytet - ewidentne nieposłuszeństwo piłkarzy czy olewanie trenera, które pokaże, że nie ma żadnej władzy w szatni.

Patryko 17.09.2015 16:32

Nie widzę w Polsce trenera, który byłby w stanie dobrać się do tyłka naszym piłkarzom. Piłkarzy mamy co najwyżej przeciętnych, paru wybijających się w naszej lidze (Guerier, Jovic, Cierzniak) - po prostu jesteśmy w miejscu, na które pozwala nam skład. Nikt tu nie przyjdzie uczyć 30-letniego pana piłkarza prostych podań.

Urban to byłby może i mały krok naprzód (biorąc pod uwagę jego dużo większe, od Moskala, doświadczenie), ale nie chcę mi się wierzyć w cudowną przemianę drużyny pod jego wodzą.

Nam trzeba by było trenera-zamordysty pokroju Petrescu z pełnym wsparciem zarządu. Zarząd musiałby wtedy wysłać wyraźny sygnał do piłkarzy, że nie będzie zwracać uwagi na płacze, że treningi są za ciężkie, że trener jest zbyt wymagający.

Powyższe + świeża krew do zespołu. Żeby Paweł miał jakąkolwiek konkurencje (napastnik), żeby Uryga nie musiał już nas raczyć swymi umiejętnościami gry do tyłu (def. pomocnik), szybki skrzydłowy z dobrą kiwką i wrzutką.

Gdy sobie te wszystkie rzeczy podsumować, to nasuwa się jedna odpowiedź - nie stać nas. Nawet żeby wrócił tu za darmo pracować Petrescu, to po prostu Klub nie będzie mu w stanie zapewnić materiału ludzkiego. Dlatego też żaden dobry/wyraźnie lepszy trener do nas nie przyjdzie. Zostańmy przy Kazku i patrzmy optymistycznie w przyszłość, może znajdzie się sponsor, który wyciągnie nas z tego marazmu.

Fugiel 17.09.2015 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1414651)
Fakt faktem nie oglądałem tego dokładnie, ale w lidze skuteczność mieli dobrą - dopóki nie jesteśmy finansowym potentatem jak 10 lat temu możemy grać chujową, fizyczną piłkę jak drużyny Ojrzyńskiego i jeśli będzie MP słowem nie pisnę. Chyba najlepszą opcją byłoby podpisać kontrakt do końca sezonu z klauzulą przedłużenia o rok-dwa w wypadku zajęcia miejsc od 4 w górę na przykład. No i też trzeba uczciwie powiedzieć - poza Urbanem (który wiadomo, też wybitny nie jest) na rynku zostali tylko trenerzy z natury przeznaczeni dla Ruchów Chorzowów czy innych żydów - Kocian, Wdowczyk, Podoliński... Hajto? Jeśli nasz scouting potrafi ściągnąć dobrego trenera zza granicy to wydaje się to jedyną opcją, bo w Polsce nie mówiąc już o zwykłej słabości trenerów ci najlepsi akurat są zajęci (Probierz, Fornalik, Zieliński, Ojrzyński czy Tarasiewicz).

@edit - oczywiście teoretyzuję, bo na razie jestem za zostawieniem Moskala, nawet przy skrajnym braku wyników co najmniej do końca rundy, chyba, że wydarzy się coś, co poważnie nadszarpnie jego autorytet - ewidentne nieposłuszeństwo piłkarzy czy olewanie trenera, które pokaże, że nie ma żadnej władzy w szatni.

Skrajny brak wyników , czyli jesli przegramy wszystkie mecze to tez Moskal ma zostac ? To moze wogole odpuscmy sobie wyjazdy, gramy tylko u siebie pewnie bedzie taniej :)

PiVoSH92 17.09.2015 19:06

Źle się wyraziłem - seria 3 porażek w nast. meczach to już kompromitacja, 5 w plecy z PBB czy kimkolwiek innym też. Chodzi o wyniki jak an wiosnę w zeszłym roku.

Karherop 17.09.2015 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fugiel (Post 1414672)
Skrajny brak wyników , czyli jesli przegramy wszystkie mecze to tez Moskal ma zostac ? To moze wogole odpuscmy sobie wyjazdy, gramy tylko u siebie pewnie bedzie taniej :)

3 mecze kończąc z walkowerem i wyrzucają nas z ligi, nie tędy droga :-)

Moskal jest Panem własnego losu i przecież gdyby miał świetne wyniki to nikt nie myślałby o jego zwolnieniu

5 zwycięstw - 12 remisów - 6 porażek to jest bilans wstydu. 0 zwycięstw na wyjeździe. W analogicznym okresie (od 10 marca) Ruch, Korona, Piast, Pogoń, Lechia, cracovia, Jagiellonia czy Śląsk biją nas na głowę. Ile z tych dru

Zegar tyka i wcale nie jestem przekonany, że w następnym meczu z PBB nasz bilans się poprawi.

Drozd 17.09.2015 23:28

Skoro jesteś taki dokładny to może wypiszesz z kim w tym okresie graliśmy my a z kim taka cracovia? Czy uważasz że to nie miało znaczenia.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fugiel (Post 1414672)

Do skrajnego braku wyników nam daleko, wyniki zdecydowanie poniżej realnych oczekiwań padły w dwóch meczach Górnik i Górnik, widocznie trzeba modlić się do św Barbary. W innych meczach wyniki były zadowalające. Mówię cały czas o realnej ocenie możliwości. Nie było niestety czegoś ponad oczekiwany stan i można mieć o to pretensje bo dwa niestrzelone karne na trzy strzelane to dramat i mogło być z punktu widzenia wyników dużo lepiej. Mamy trzy punkty straty do trzeciego miejsca to jest słaby wynik?

A takie zagrywki jak z karnym zdarzają się często jak jest nowa drużyna trafia się jakiś ambitny. Poza tym, kto strzelił poprzedniego karnego z Pogonią, pewnie chłop myślał, że mu się należy takie zwyczaje panują pewnie w amazonii. Więc robienie z tego zarzutu do autorytetu trenera Moskala to duża przesada.

rafkur 18.09.2015 07:10

W temacie wolnych trenerów będziecie mieć za chwilę Berga i Skorżę na rynku więc może dajmy sobie na wstrzymanie bo jeszcze dostaniemy zmianę o której wielu pisze. Z mojego punktu widzenia oby nie, no ale jesteśmy gdzie jesteśmy i trzeci trener na etacie nam nie straszny....

borys 18.09.2015 07:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1414695)
Skoro jesteś taki dokładny to może wypiszesz z kim w tym okresie graliśmy my a z kim taka cracovia? Czy uważasz że to nie miało znaczenia.

Nie ma to znaczenia liga jest tak losowa, ze kazdy moze dostac w....... od kazdego.

Lukasz 18.09.2015 08:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1414695)
A takie zagrywki jak z karnym zdarzają się często jak jest nowa drużyna trafia się jakiś ambitny. Poza tym, kto strzelił poprzedniego karnego z Pogonią, pewnie chłop myślał, że mu się należy takie zwyczaje panują pewnie w amazonii. Więc robienie z tego zarzutu do autorytetu trenera Moskala to duża przesada.

Drozd, z jakiegoś powodu próbujesz wybronić zupełnie przegraną sprawę :)
Porządek nie kosztuje, prawda?

Zobacz jak podchodzi drużyna do 'ambitnych' którzy chcą strzelać karne.
Cytat:

Mamy jasną kolejność wykonywania jedenastek - powiedział po meczu Holender. - Thomas jest pierwszy w kolejności, ja jestem numerem dwa. Ale to dobrze, że Arturo się zgłosił. To zawsze lepsza sytuacja niż gdyby wszyscy byli przestraszeni.
Więc jak na dłoni widać że mamy w tym elemencie zwyczajny 'syf'.

markowywislak 18.09.2015 20:12

Jestem za Kazkiem ale szczerze to w tym sezonie co myśmy osiągnęli?... 1)remis ze słabym Górnikiem u to u siebie 2)remis w derbach jak najbardziej na plus...3)wygrana z Lechem którego każdy leje 4)remis w szczecinie ok na plus 5)remis z Lechią która jest beznadziejna... 6)wygrana ze Śląskiem noo plus 7)kompromitacja w Łęcznej ...a i w międzyczasie 8)remis na ległej niby ok ale patrząc co prezentują to nie jest to jakiś wygórowany wynik... ta drużyna po 8 kolejkach powinna mieć 18 punktów minus jeden wiec 17...a ma tylko 10. Jutro pewnie każdy liczy tak jak ja ze nasi się obudzą i wygrają ale....będzie kopania Bielsko walnie bramkę potem 2 i skończy się do zera... Tak niestety wygląda Wisła Kazika.

FraMat 18.09.2015 22:24

To nie Wisła Kazika.
Tak wygląda Wisła, której właściciel zapadł w sen zimowy.

Drozd 18.09.2015 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez borys (Post 1414700)
Nie ma to znaczenia liga jest tak losowa, ze kazdy moze dostac w....... od kazdego.

Pogadaj z bukami ... to raz, a dwa obiektywnie, grając trzy razy z Legią trudniej jest o punkty niż w konfrontacji z Łęczną. Dlatego takie wyliczanki to przekłamanie. Podejmowanie tematu zwolnienia trenera przed końcem rundy to moim zdaniem krecia robota. Na szkodę Wisły i nas wszystkich.

Wojtas 18.09.2015 23:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1414786)
To nie Wisła Kazika.

Dodajmy ze w sen zimowy przedłuzony,trwajacy jakies 3-4 lata.

Dariook 19.09.2015 09:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1414793)
Dodajmy ze w sen zimowy przedłuzony,trwajacy jakies 3-4 lata.

To się nazywa Agonia.

BoBaSbK 19.09.2015 10:38

Podoba Mi się wpis z Interii :

PRAWIE ŻADNYCH POWAŻNYCH WZMOCNIEŃ .... SZROT , A WYMAGANIA PRAWIE JAK OD BARCELONY !!!

Robbie92 19.09.2015 11:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1414786)
To nie Wisła Kazika.

Kazik z normalnym składem ledwo odpadł (0:0, 2-2) z dość mocnym na nasze warunki w tamtym czasie Liege.. Crivallero zachował sie z Łęczną jak Nunez z Liege, nonszalancja.. Do dziś pamiętam jak jakiś ciemny ze Standardu skoczył do Kazika, aż sie miało ochotę wejść w TV i mu przylutować..

orm 19.09.2015 19:22

Dziś Moskal dużo zaryzykował. Ustawił drużynę bardzo ofensywnie i wygrał. Mam nadzieję, że pomysły ze zmianą trenera nie wrócą końca sezonu.

JEDREK76 19.09.2015 19:32

Brawo Kazek! Dzisiaj widziałem to czego brakowało mi we wcześniejszych meczach zarówno kilka przećwiczonych schematów przy rzutach rożnych stwarzających zagrożenie (choć przy wolnych już widać było lekki "chaos" -> nawet przy bramce Popovicia, wcześniej "Dziki" sprawiał wrażenie jakby chciał mu siłą piłkę odebrać:D), jak i wreszcie Kuczak zadebiutował grając 10 minut (choć wcześniej szlag mnie chciał trafić, jak przy wyniku 5-0 wchodzili Crivellaro i Uryga).

Jeżeli ktoś jeszcze nadal nie widzi pomysłu w grze Wisły, umiejętnego wychodzenia trzema, czterema podaniami spod krycia rywala, to jest chyba ślepy.

Moskal Kazimierz nie rusz Kazika, bo zginiesz!!!

Fugiel 19.09.2015 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orm (Post 1414856)
Dziś Moskal dużo zaryzykował. Ustawił drużynę bardzo ofensywnie i wygrał. Mam nadzieję, że pomysły ze zmianą trenera nie wrócą końca sezonu.

Tez mam taka nadzieje, oby tak dalej. Moze Moskal zrozumiał, że lepiej razy wygrać a raz przegrać niż dwa razy remisować :)?

cudlaty 20.09.2015 10:53

oj Kazek, Kazek...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JEDREK76 (Post 1414859)

Jeżeli ktoś jeszcze nadal nie widzi pomysłu w grze Wisły, umiejętnego wychodzenia trzema, czterema podaniami spod krycia rywala, to jest chyba ślepy.

Moskal Kazimierz nie rusz Kazika, bo zginiesz!!!

Na to co inny trenerio potrzebowałby dwa tygodnie okresu przygotowań + analiza możliwości drużyny, Kazek potrzebował 9 kolejek bieżącej rundy, letni okres przygotowawczy i pół sezonu poprzedniego. A i tak nie jestem pewien czy aby wszystko to co Wisła wczoraj pokazała to nie był przypadek... No ale wierzyć jednak należy, że za tydzień w Krakowie Wisła kolejny raz zagra ofensywnie i jakoś dociągniemy do stycznia a mecz w Łęcznej nie będzie się nam odbijał czkawką do końca sezonu.

Drozd 20.09.2015 11:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cudlaty (Post 1414937)
Na to co inny trenerio potrzebowałby dwa tygodnie okresu przygotowań + analiza możliwości drużyny, Kazek potrzebował 9 kolejek bieżącej rundy, letni okres przygotowawczy i pół sezonu poprzedniego. A i tak nie jestem pewien czy aby wszystko to co Wisła wczoraj pokazała to nie był przypadek... No ale wierzyć jednak należy, że za tydzień w Krakowie Wisła kolejny raz zagra ofensywnie i jakoś dociągniemy do stycznia a mecz w Łęcznej nie będzie się nam odbijał czkawką do końca sezonu.

Co Ty wypisujesz? Nie zauważyłeś, że nie ma już Stilica, Dudki, Barientosa, Garguły, Stępińskiego, Bunozy ? Więc co bredzisz o poprzednim sezonie?

Tydzień temu słaba gra w pierwszej połowie to z pewnością była wina Moskala, dzisiaj dobra dra to raczej przypadek :haha: typowe brednie pi...onego malkontenta.

Dociągniemy? A co planujesz w styczniu? Ogolić pałę w proteście przeciwko trenerowi Moskalowi? Wygrana 6:0 ma się nam czkawką odbijać? Nie owijaj w bawełnę i napisz że przez trenera, słabego trenera którego należy zwolnić, wygraliśmy 6:0 i teraz nie wiadomo co będzie... A może być nawet czkawka.

Niech wszyscy zrozumieją, że walczący o usunięcie Kazka to nie są zwykłe przypadki.

AntyMod 20.09.2015 12:15

zeby sie nie okazalo ze ten wynik teraz bedzie mocno pulsowal w glowce naszego Pana Boga z niskim IQ i bedzie wymagal tak w kazdym meczu ....... dzialania miliardera Cupiala wobec jego zabawki juz mnie niczym nie zaskocza .... niestety trzeba ciagnac ten wozek do samego konca Cupiala , TF albo konca swiata

DevilMayCry 20.09.2015 14:24

Ostatnia wygrana gości w stosunku 6 do 0 miała miejsce 21 lat temu. Gratulacje Panowie.

Karherop 20.09.2015 16:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DevilMayCry (Post 1414962)
Ostatnia wygrana gości w stosunku 6 do 0 miała miejsce 21 lat temu. Gratulacje Panowie.

ale wygrana różnicą 6 bramek to już 11 lat i nasze pamiętne 7-1 z Lubinem :)

cudlaty 20.09.2015 19:08

[QUOTE=Drozd;1414950]Co Ty wypisujesz? Nie zauważyłeś, że nie ma już Stilica, Dudki, Barientosa, Garguły, :haha: typowe brednie pi...onego malkontenta.

Dociągniemy? A co planujesz w styczniu? Ogolić pałę w proteście przeciwko trenerowi Moskalowi? Wygrana 6:0 ma się nam czkawką odbijać?

Wyluzuj synu proszę Cie! Jarasz się wygraniem przez Kazka drugiego meczu w rundzie jak stonka wykopkami! No tak! May Trenera na Ligę Mistrzów! Tylko szkoda, że gość nie potrafi zapanować nad grupą piłkarzy, którzy wcale nie są najsłabszym składem w lidze. Robią co chcą i jak chcą.
Aby Ci odpowiedzieć w styczniu liczę na zmianę trenera i tyle w temacie! I żaden z Twoich argumentów mnie nie przekonuje. Na szczęście moją "pałą" myślę samodzielnie i w miarę racjonalnie...

Pozdrawiam

I zważ, że nie piszę tu, iż jesteś pie...lonym optymistą

mee 24.09.2015 09:42

Masakra
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...512,1,727.html

Ketjow123 24.09.2015 10:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AntyMod (Post 1414954)
zeby sie nie okazalo ze ten wynik teraz bedzie mocno pulsowal w glowce naszego Pana Boga z niskim IQ i bedzie wymagal tak w kazdym meczu ....... dzialania miliardera Cupiala wobec jego zabawki juz mnie niczym nie zaskocza .... niestety trzeba ciagnac ten wozek do samego konca Cupiala , TF albo konca swiata

Nie wiem jak Ci to napisać ale BC nie jest Bogiem wiec możesz sobie rozebrać jego ołtarzyk.
A jeśli chodzi o tekst o IQ to dawno nie czytałem tak debilnego argumentu. Ale cóż więcej można było się spodziewać po tak wybitnej jednostce jak ty.

wolfu 24.09.2015 10:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mee (Post 1415210)

Już miałem pisać, że Przegląd Sportowy, że ..... muje... ale autorem jest Miga, który (niestety w tym przypadku) jako takie pojęcie ma...

Kocur 24.09.2015 10:15

Pojecie Miga może ma ale wierszówki też musi mieć - nawet o plotkach zasłyszanych rano w tramwaju.

Cupiał może okazem inteligencji nie jest ale skończonym idiotą też nie. Poza tym mam wrażenie ostatnio (może mylne) że nie ma już 100% władzy w klubie.

AntyMod 24.09.2015 10:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ketjow123 (Post 1415214)
Nie wiem jak Ci to napisać ale BC nie jest Bogiem wiec możesz sobie rozebrać jego ołtarzyk.
A jeśli chodzi o tekst o IQ to dawno nie czytałem tak debilnego argumentu. Ale cóż więcej można było się spodziewać po tak wybitnej jednostce jak ty.

ale mi dosrales :mysli: .... szacun twardzielu

mtk 24.09.2015 10:43

No to może panowie malkontenci podsumujmy aktualny sezon, pod wodzą Moskala. Drużyna bez pieniędzy i perspektyw, bez wzmocnień, bez Stillicia i reszty gwiazd po 9 kolejce zajmuje 6 miejsce. Zdobyła 14 pkt. czyli:
1. O 1 pkt mniej od galaktycznej Legii z super nieprzeciętną drużyną na miarę Złotej Nike.
2. O 2 pkt więcej od mocarnej Cracovii z profesorem Cetnarskim w składzie i ekipą, która rozmontuje ligę.
3. O 2 pkt więcej od mocnego Śląska.
4. O 6 pkt więcej od Lechii naszpikowanej gwiazdami (jak na polskie realia).
5. 0 10 pkt więcej od aktualnego super mistrza z Wronek.
6. Tyle co Probierzowska Jagiellonia

Tak najwyższy czas zmienić trenera - właśnie tego nam teraz potrzeba. I koniecznie chłopców od podawania piłek, ponoć są hamulcowymi przy kontrach z których słyniemy. Zwłaszcza na wyjazdach.

Zatrudnijmy Berga (ponoć go zwolnią), albo nie Skorżę. Może lepiej Lenczyka, albo jakiegoś kolegę Maskanta - będzie lepszy bo z Holandii, tak jak Behhakker. Może młodego Polaka (Michniewicz, Wdowczyk, Stokowiec, Probierz) przecież wszyscy lepsi od Moskala.
Panie Cupiał zwolnij go Pan wreszcie, przecież potrzebny jest trzeci trener, z zagranicy, znający polskie realia, lepszy od Polaków ale tańszy od Polaków i tych dwóch zwolnionych i gwarantujący MP (jak każdy wcześniejszy). Tylko broń Boże nie kupuj Pan piłkarzy - nie potrzeba.
Amen.

Griszka30KR 24.09.2015 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mtk (Post 1415224)
i reszty gwiazd .

Z tym akurat przegiołes,bo akurat jak na naszą lige, tacy zawodnicy,jak Brożek,Donald,Głowacki,Rysiek,Mączyński to akurat gwiazdy.

A mozna tez powiedziec mniej xy od Pogoni,Piasta(tu sa dopiero gwiady..),Zagłębia i tylko punkt wiecej od Termaliki,Ruchu,Łęcznej.....Takie porównania teraz nie maja sensu.

mtk 24.09.2015 11:01

A zwalnianie trenera ma sens?

mtk 24.09.2015 11:03

Dopiero płakaliście, że gwiazdy odeszły a wzmocnień brak. Teraz emeryci to już też dla was gwiazdy?

Griszka30KR 24.09.2015 11:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mtk (Post 1415226)
A zwalnianie trenera ma sens?

Tego przecież nie napisałem.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mtk (Post 1415227)
Teraz emeryci to już też dla was gwiazdy?

Powiedz to np.Pirlo ....:)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl