![]() |
Dziś nadeszła dla nas smutna wiadomość... Wojciech Stawowy oficjalnie zwolniony u sąsiadek :( Szkoda, że tak wielkiemu trenerowi nie dane było dokończyć swojego dzieła :(
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...cracovii/ehdzy |
bardzo smutna to informacja :( o utrzymanie craksy będzie walczył niejaki Hajdo :((
http://www.weszlo.com/news/19747-Fil..._uratuje_lige_ |
Cytat:
Ale wiadomo - zawsze winny trener. Mam nadzieję, że zmiana trenera przyniesie efekt odwrotny do zamierzonego, ale to chyba oczywiste :D __________________________________________________ _______________ Zmieniając temat - "walka" o puchary to może być niezły kabaret. Nie chcemy ich my, Górnik, nie wiem jak Chorzów i Pogoń. A ktoś będzie musiał dostać wakacyjny oklep od jakiegoś azerskiego albo kazachskiego klubu. EDIT: Jaja będą jak Ruch znajdzie się w trójce, ale nie dostanie licencji na puchary, bo chyba tak kombinują. Może być strach zająć czwarte miejsce. |
Hajdo? Trener w sam raz na 1 lub 2 ligę. Widać gdzie sięgają ambicje Cracovii.
|
Swoją drogą to w przeciągu sezonu jak dobrze liczę, to tylko my, Amica i Pogoń obyliśmy się jak na razie bez zmiany trenera.
|
Cytat:
|
Cytat:
podczas kolejnego meczu tej ladacznicy wszyscy będziemy lubinianami... ;-) |
a w Lubinie w końcu Leńczyk poleciał a na jego miejsce przyszedł Stokowiec.. oby efekt nowej miotły w tym wypadku był pozytywny..
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wr...iec_nowym.html |
A miał niedawno jeszcze wąsy golić, pejs .......ony. Szkoda, myślałem że pójdzie na dno z tą tratwą. Się mu ....a tiki-taki z tel -awiwu zachciało, hehe łeb.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No i dzis druzyna z warszawy zdobyla Mistrzostwo Polski
|
25 maja :)
|
Cytat:
|
1. Legia, 2. Lech, 3. ??? i Zawisza
Znamy już komplet uczestników wakacyjnego konkursu na najbardziej spektakularny Eurowp... w pucharach. Ciekawe kto tym razem wygra? |
Cytat:
|
Jeśli porażki zespołu w grupach LE jest nazywana eurow.......em, to ja sobie życzę dla naszej Wisły co sezon takich eurow.......i :)
|
Cytat:
|
Zobaczymy jak w Lidze Mistrzów poradzi sobie Nowa Legia, według mnie bez 3 bardzo dobrych transferów pokroju niedawnego Ljuboji na bank nie przejdą nawet 3 rundy eliminacyjnej.
|
Nie przejdziemy do III rundy eliminacyjnej? Przez przesady. Na takich pastuchów to skład jest już teraz. Dopiero schodki zaczną się w III rundzie el. LM, bo nie będziemy w tym roku rozstawieni.
|
Jak bedzie szansa to krety beda placic przeciw parchom. Co jak co ale $ sie u nich znajdzie
|
parchy i Zagłębie? Dwie drużyny które już raz sobie sprzedawały mecze - wynik mnie nie dziwi.
|
Musieli oddać ze europejskie puchary :D
|
No to na górze i na dole wszystko jasne.
Ostatnie pytanie - kto wejdzie do pucharów - Lechia czy Pogoń. Dla mnie na 95% Lechia. Spadek kretów jest niewiarygodną sprawą. Jedna z może 5 ekip ustawionych ekonomicznie i to znacznie powyżej średniej wylatuje z ligi w której połowa to golasy z długami niespłaconymi od np. 10 lat (Ruch). |
Gdybysmy nie mieszkali w Polsce to bym byl pewien ze jestesmy w LE.. niestety tutaj decyzje gowno znacza i jesli Ruch bedzie 3 to nie wierze ze sie ta decyzja utrzyma.. kiedy ostateczne decyzje w sprawie licencji na wystepy w pucharach europejskich ? Pogon z obecna gra raczej niema zadnych szans.. zwlaszcza po wczorajszej kompromitacji
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Piast przeżył to co my czyli Bach Bach Karabach Miło zaskoczył Śląsk z Brugią ale póżniejsze łomoty z Sevilla były solidne A Legia no cóż jeśli jarało Cię emocjonowanie się całej Warszawy tym czy strzelą w grupie jakąś bramkę czy też nie to już twoje "zboczenie" nie moje:) W nadchodzącym sezonie żaden z klubów nie wzmocnił się na tyle aby być pewnym tego że będzie lepiej. Wprawdzie Legia zamiata ta ligę jednak Euriopa już wiele razy udowadniała że to ciut więcej. Dodatkowo jak już ktoś pisał w 3 rundzie nie będą rozstawieni i jak dostanie ich w swoje lapki taki Maccabi, Dynamo Czy Salzburg będzie w pape. Chyba że się poszczęści... Lech w każdej rundzie będzie rozstawiony ale jeśli ostatnio dostał w łeb od Litwonów to czy można być spokojnym jesli na ich drodze stanie Rosenborg czy Dynamo Moskwa... Reasumując słabość naszej ekstraklasy co rusz jest demaskowana. Potentaci na rynku krajowym z ostatniego sezonu - a także i z tego - na rynku europejskim nie znacza nic... |
Cytat:
Cytat:
|
No trzeba pogratulować forumowym innowiercom:) Gra może nie zachwyca ale i tak wystarcza na wciagniecie tej buraczanej ligi nosem. Jedyną poukladana na dzień dzisiejszy drużyna to i są wyniki.
|
Wkoncu maja to wymarzone 10 MP....:P
|
moze strzela bramka w 6-tym meczu LE , slabosc polskiej ligi polega na wygranej lidze najbiedniejszego kraju UE przez legie NIE wspolczuje ......p.s a Zaglebie ?? mam nadzieje ze druzyna zyjaca z Moich podatkow nigdy jua nie wejdzie do TME
|
Właśnie się dowiedziałem że "na wszelki wypadek" ostatnie 4 mecze Lecha sędziowali panowie z Warszawy.
Obleśny ma mistrza. Gratulacje dla kibiców Legii. Super sezon. Może w tym roku uda się w pucharach załatwić fajnych sędziów i zdobyć nawet ze 3 gole? Kto wie? |
Jak Wisły na sędziów nie stać to trzeba u buka grać.
Najlepiej w Fortunie bo na na sędziów w pucharach zbieramy :D |
Zbierajcie, zbierajcie bo bez tego ani rusz...
|
Cytat:
|
W Chorzowie remis walka o 3 miejsce rozgorzała na nowo. Swoja droga obydwa karne z d...
Z d... są też wyRUCHani kibice, którzy na dojscia do piłki Guerierra reagowali małpimi odgłosami... Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak oni widzą to inaczej to niech gryzą ścianę. Smacznego! |
Właśnie zobaczyłem ligę od kuchni i mogę stwierdzić, że większego buraka i wieśniaka jak Rumak dawno u nas w lidze nie było. Tak idiotycznego zachowania mimo wszystko się po nim nie spodziewałem.
Zero szacunku dla takich cepów. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl