![]() |
heh nie dosyc ze dwa spalone odgwizdali co ich nie było...:p to jeszcze cos takiego na koniec heheh to tylko w Polsce :)
|
Hehe gdy Masiusiak powiedział w przerwie nieśmiertelne "jak przegramy, to będziemy frajerami" od razu czułem, że będzie kabaret.
|
jaki kalosz :P Craxa ma za swoje.. po co Cabaj tak długo piłkę trzymał??
|
ciekawy jestem czy Cabaj przekroczył 7 sekund ;]
wiedziałem ze jak podyktowal wolny to gol bedzie na 100% |
Cytat:
|
Spokojnie, zaraz przeanalizuja ta sytuacje...jesli bylo dluzej niz 7 sekund, to decyzja prawidlowa.
|
Eh biedni, biedni.
Zewsząd ciemiężeni :) Ale wczesniej Chinyama pokazal, ze na niego zawsze mozna liczyc. |
:shock::shock:ładna reżyserka:shock:i teraz ta radośc paczka iwańskiego z kibicami:lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale przekręcili parchatych. Żenada! I niech który Legionista zaprzeczy. Coś mi tu śmierdzi czasami Wdowczyka....
Spalone których nie było, i ten wolny pośredni... ale żenada. Jakby nie było remis parchactwa z Legią byłby dla nas najlepszy. |
Cytat:
|
Cabajada xD ...
|
dajcie spokój nawet jak przekroczył i trzymał 9 s...to gdzie macie sedziów którzy by to odgwizdywali a zwłaszcza na koniec meczu....
|
Eh ten garbaty los :(
Mialem wrazenie w ciagu meczu ze sedzia minimalnie Legii sprzyjal. Komentatorzy za to sie z tym nie kryli w ogole heh |
Przekrętu nie było, właśnie liczyli, Cabaj to jest jednak NAJWIĘKSZY IDIOTA w polskiej lidze.
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesli gosciu przedluza juz ktorys raz z kolei...to sedzia w koncu mial prawo podyktowac rzut wolny. Powtorka pokazuje, ze wszystko ok.
|
Wislak35 ... dokładnie masz rację , już kilkanascie lat oglądam mecze i to rózne ligi ale takiego czegoś nie widziałem
a nawet jak przedłuża to zawsze bramkarz dostaje żóltko |
no i budowa wielkiej legii się zaczyna, wielki klub, wielcy kibice, wielkie przekręty...ale sędzia zrobił craxę, nawet jak ich nie lubię to zwykłe sk...stwo
a ciekawe jakby tak się to Wiśle zdarzyło... |
Cytat:
|
Dokładnie. Gdyby tak robił bramkarz drużyny grającej przeciwko Wiśle to byście jechali po nim ile wlezie. Sędzia zastosował regułę przeciwdziałającą cwaniactwu i teraz jesteście niezadowoleni?:-/
|
Cabaj frajer :D i reszta też.
Dobry mecz. Ogólnie to jest radocha tutaj, ze Skorzy ale oni cos przynajmniej graja z przodu, a tak wygrana zintegruje druzyne. Obrona Legii slaba owszem ale tam gra praktycznie drugi sklad. |
Jeden z najbezczelniejszych wałków wywinietych przez sedziego w ostatnich latach. Tylko przez wzgląd na to kim sa przegrani, jestem gotów pochwalic sedziego. Wszystkie kary, sprawiedliwe i nie, które spadają na ten kurewski klub są dobre i potrzebne.
Tak mam kompleksy. |
Dajcie spokój. Jeszcze nie widziałem w polskiej lidze - ani żadnej innej - sytuacji, w której sędzia dyktuje wolny pośredni za przetrzymanie piłki przez bramkarza. Owszem, dawał żółtą kartkę za opóźnianie gry.
A podyktowanie takiego rzutu wolnego w ostatnich sekundach meczu to zwykłe przegięcie. |
Powrót drukarzy, widać Walter jedną walizkę dał na wzmocnienia a drugą na sędziów, wszak nie może być przypadku, inwestycje muszą się zwrócić.
|
Cytat:
Cabaj powinien żółtą dostać i tyle. |
Czego przeżywacie, bardzo dobrze parchom niech idą na dno. Przynajmniej było się z czego pośmiać :)
|
Walki to macie na oczach. Dowiedziec sie jakie sa PRZEPISY i policzyc. Hipokryzja na maxa. Starczy? Nie...wiec zajac sie pieleniem truskawek bo pilka nie dla Was. Dziekuje dobranoc. Nikt debilowi nie kazal onanizowac sie z flakiem.
PS: Olalem ten mecz i cale szczescie byl powod :) |
A widzieliście, żeby bramkarz podwijał sobie getry kilka sekund trzymając piłkę w rękach? Cabajowi za dobrze szło w dzisiejszym meczu i musiał coś odwalić :)
|
W śmiesznej lidze, śmieszny sędzia, pomógł słabej drużynie medialnej. Czy można jeszcze coś bardziej zdewastować w celu zabicia tej ligii ?
|
To forum jest zajebiste.. wyzywać sędziego od przekręta, bo podjął decyzję zgodnie z regułami gry:rotfl::rotfl::rotfl:
|
Cytat:
a co do sytuacji z końcówki: Panowie liczenie liczeniem...ale z takim wolnym jeszcze się nie spotkałem. Zazwyczaj bramkarz dostaje zółtą kartkę i po sprawie. Widzieliście mecz w którym nie było takiej sytuacji, że bramkarz trzymał piłkę więcej jak 7 sekund? bo ja nie. dla mnie to czyste złodziejstwo ze strony Warszawki. Ale tak to już bywa. Trzeba napedzać konionkturę ITI...bo by emocje tłumu padły... Remis byłby idealny.Parchy strata i Legia strata. Ale cóż. |
Kolego Kreseq - głupoty wypisujecie. Akurat w tym meczu sympatia Wiślaków raczej była po Waszej stronie.
Chodzi o elementarne zasady fair play. To było świństwo i tyle. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ładne jaja, odkąd żyje jeszcze czegoś takiego nie widzialem.
Legia nie daje rady to trzeba jej pomoc ... Czekam na kresq'ow czy innych z legii na tym forum :) niech powiedza co o tym sadza i czy nie smierdzi im kolejnymi przekretami :)) |
Haha ale Cracovie wychu.... ,ale Legia z nami niech nie próbuje takich numerów bo u nas takie coś nie przejdzie bez echa :D :D
|
Brylant17 - Trzymalbys zeby gdyby to byla Wisla. Proste? Nie moja wina ze Craxa ma debila na bramce. Proste? Zobacz na przepisy. Sedzia kryty jest bo zrobil co POWINIEN. Moja wina ze reszta ma to w dupie?
Niech odgwizduja idiotyczne zachowania. Na calej linii. Bez wyjatkow. Moze to nauczy te cipy gry w pilke skoro kasa i o....... nie dziala. |
Cytat:
daj wiecej rotflow bedziesz bardzieej zajebisty. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl