Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w pucharach europejskich 2009/10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5815)

Chorynatrzykolory 22.07.2009 20:29

Jestem przybity...
najbardziej po tym meczu to mi żal chyba tylko Naszych co tam pojechali..600 osób pewnie tam jest dobrze przybitych w tej chwili...A piłkarzyki pewnie teraz będą płakać co i jak im przeszkodziło wygrać..wg. mieli wszystko ,nawet nie musieli tak jak piłkarze Levadii jechac autokarem na ten mecz ,kazano im tylko zagrać i wygrać , no cóż może nie powinni grać z Białą Gwiazdą na piersi jeśli nie umieją walczyć..Martwi mnie to teraz wszystko trochę .Skorża powinien zostać wg. mnie to wina samych grajków, z resztą nie ważne, Wisła to My!

TSW Fanatyk 22.07.2009 20:29

"Kibice, którzy dziś - słusznie - śmieją się z Wisły, muszą mimo wszystko pamiętać o jednym: sami kibicują drużynom jeszcze gorszym" z weszlo.com to chyba jedyne pocieszające zdanie na dziś...

MaG* 22.07.2009 20:29

po raz kolejny nóż wbito w moje serce .
poziom polskiej piłki to dno ale nie wiedziałem ,że aż takie.
tu potrzebna rewolucja a na sam początek żądam głów działaczy pzpn.
Kto odpowiada za tak marny poziom polskiej piłki ?

Joshua TS 22.07.2009 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WioReXXX (Post 765944)
Małe piwo to, że odpadamy z pucharów. Ja już jestem przerażony na samą myśl co się zacznei dziać teraz...

Mam to samo odczucie. Cupiał to już chyba ma naprawdę dość i wcale się nie zdziwie jak pier...tym wszystkim. Czas pokaże...

cekier 22.07.2009 20:30

Nie jest źle! Wiadomo, że w miarę jedzenia apetyt rośnie, ale wiele kibiców chciało by byc na naszym miejscu. My co rok walczymy o mistrzostwo Polski, wiele razy zdobyliśmy je, jesteśmy drużyną dekady w Polsce, dlatego nie ma co płakac.

Puchary? Mówi się trudno, widocznie my jako reprezentanci polskiej piłki nie dorośliśmy jeszcze do grania na wysokim szczeblu rozgrywek europejskich.

I TAK SIĘ CIESZĘ Z TEGO JAKĄ POZYCJĘ MA WISŁA!

Wojtas 22.07.2009 20:30

Znowu nie docenilismy przeciwnika

Jak z Valerengą czy Vitoria Gumiares ...sadzilismy ze jakos to pojdzie

Tymczasem zawalony pierwszy mecz,ktory dal nadzieje Estonczykom.To wpierwszym meczu w Sosnowcu nalezy szukac zrodla tej katastrofry.

W głowie mi sie nie miescilo ze odpadniemy z hukiem tak szybko,po ostatnim gwizdku,niewierzylem

Ale to sa konsekwencje ,brak klasowego bramkarza brak dobrego trenera bramkarzy,brak lawki -ktora dzis by sie przydala,brak jakiesjs swiezej krwi w postaci mlodych ..

To sie tak wsyztko kumulowało,a dzis uslyszelsmy ostre pioruny

Niewiem co bedzie dalej ale nie ma co robic drastycznych ruchow ,jakos sie pozbierac do ligi,i przeczekac ten rok,moze za rok jak bedziemy grali u siebie w domu bedzie lepiej.

WLD-SZRW 22.07.2009 20:31

Ci co oddali by serce Wiśle , nie byli wstanie nawet wyjsc do prawdziwej walki ...
gdzie ta sila? ambicja??

Sama ambicja mozna wygrac mecz..
nie mowiac o umiejetnosciach

matti123 22.07.2009 20:31

Klęska. Dobrze że nie nie było w telewizji bo zszedłbym na zawał. Pomyślcie nawet z transferami mamy niezłą ekipę. Ale popatrzmy na drużynę z najlepszego okresu
Żurawski, Frankowski, Kuźba, Szymkowiak, Kosowski, Uche, Głowacki.
I już widać jak na dłoni czemu daleko nie zaszlibyśmy.
Inny temat że przegraliśmy z amatorami świat poszedł do przodu a my się cofneliśmy BARDZO.

the_blues 22.07.2009 20:31

ehh no naprawde przykra sprawa;/ liczyłem bardzo na to zwycięztwo, można zdecydowanie mówić o pechu bo jeden słupek, drugi, wczesniej poprzeczka ale mimo wszystko cały zepsół grał źle. a estonczycy to przecież niższa klasa średnia. piłkarsko gorsi od nas ale co z tego.. na papierze jeszcze nikt nie wygrał. szkoda trenere Skorży. Pewnie poda się do dymisji ale co dalej? Znaleźć takiego drugiego będzie cięzko. Maciej zostań!
Z cała sympatią do dzisiejszej wisły ale tęsknie za Wislą Kasperczaka. Wisłą na miare stulecia

Ksaron 22.07.2009 20:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tylko_na_kilka_dni (Post 766011)
w lidze europejskiej grac nie bedziemy?

Niestety nie.

Kamson 22.07.2009 20:31

Kaca moralnego szybko nie wylecze.
Najprostsza droga do LM od lat i... odpadamy z mistrzem Estonii... śmiać sie czy płakać? Kompromitacja.
No tak ale po co nam prawy obrońca na Levadie, co z tego, że mamy 1 wartościowego zmiennika do ofensywy. I teraz najprościej będzie wyje**ć Skorże.

MACIEJ SKORŻA - PEŁNE POPARCIE!

A nasze gwiazdki niech sie zastanowią czy na pewno dali z siebie maxa. Jeśli nie to niech poproszą o wystawienie na liste transferową. Bo Levadia nie ma lepszych piłkarzy niż my, tylko poprostu im się chciało.

...W MOIM SERCU - WISŁA! I NA DOBRE I NA ZŁE!

edit; I nie róbcie z Pawełka kozła ofiarnego! To on, czy może jego kilkunastu kolegów z pola nie potrafiło strzelić dziś bramki?

masterlag 22.07.2009 20:31

No to spokojnie... pora zamknąć wszystkie "europejskie" tematy na tym forum... :/
Sorry, ale teraz to czuję się fatalnie! I nie rozumiem, jak z Barcą mogliśmy wygrać (co z tego że mało sił wtedy włożyli Hiszpanie jak Eto'o i Henry to jednak klasa sama w sobie), jak z Tot Londyn walczyliśmy do końca (było blisko, tylko ta nieskuteczność), a tutaj jakaś levadijjjjjjjjjjjjjja nas "opykała"... ?! :(
Strasznie kiepsko się teraz czuję. A nasze piłkarzyki kochane powinny oddać kibicom swoje pensje za lipiec (przynajmniej drugą połowe tego mies.) i sierpień! Tak- bo w tych miesiącach granie w Europie powinniśmy mieć zagwarantowane. Słabo zagrali? O nieeee... Problem w tym, że oni w ogóle nie zagrali!!!
I najgorsza rzecz- broń tu Wiślaku Wisły, podczas gdy cała Polska się z niej śmieje... Na miejscu pana Cupiała i trenera Skorży kazałbym im iść z tej Estonii na nogach! A co! nie zasłużyli nawet na rowery!

Jestem wręcz zdołowana. Ale jednak: PO BURZY SłOńCE WYCHODZI ZZA CHMUR I NAD KRAKOWEM ZAśWIECI ZNóW! :) i w końcu: I nawet jeśli będzie źle! My nigdy nie poddamy się! :)
Wisła to my kibice. Oni przeminą MY zostaniemy!
Tyle z mojej strony. I generalnie postaram się nie pisac już o tym meczu, bo wolę nie ryzykować (niepotrzebnych napinek bądź bana) ;)

*Illargui*- zgodzę się z Tobą. Bardzo szanuję, cenię itd. Pana Bogusia, ale to błędne koło trzeba zakończyć. Powinien sprzedać Wisłę... (w DOBRE ręce ;))

Illargui 22.07.2009 20:31

Kurczę, a ja mam wrażenie, że sytuacja w Wiśle jest juz błędnym kołem, tzn. Cupiał dużo wlożył kasy w klub i chciałby na nim coś zarobić, ale przez to, że już dużo wyłożył nie chce wykładac więcej na konieczne wzmocnienia, bez tych wzmocnień w zasadzie nie jesteśmy w stanie ruszyć z miejsca - tzn. możemy wygrać MP, ale od Europy z roku na rok dzieli nas coraz większa przepaść.... więc klub nie jest w stanie zarobić konkretnej kasy

Nie wiem kto/co zawiniło jesli chodzi o porażke z Levadią - może olewka piłkarzy, może brak docenienia przeciwnika, może złe przygotowanie, może - mam watpliwości - za słaby trene, może brak szczęścia lub słaby skład - brak kilku czołowych piłkarzy z poprzedniego sezonu, moze brak wzmocnień, a pewnie wszystko po trochu ....

lekers 22.07.2009 20:32

Dramat!!!

Chciałoby się powiedzieć chytry dwa razy traci, ale patrząc na zarobki piłkarzy Levadii ciężko nazwać Cupiała chytrym. Płaci 'frajerom' dużo większą kasę niż klub w Talinie. Jak na tym wychodzi sami dobrze wiemy. Z biznesowego punktu widzenia poniósł ogromną porażke i to w czasie kiedy prosperity jego firmy pikuje w dół-może już nie wybaczyć Wisełce kolejnego ciosu. Tylko kto kupi od niego tych 'grajków'?

piotrek1325 22.07.2009 20:33

Panowie...Skorża pomógł drużynie zdobyć dwa razy z rzędu Mistrza !! O tym zapomnieć nie można, chociaż dla mnie też tak porażka to wielki cios...
Po pierwsze : Wisła to MY !
Po drugie : Czy wygrywasz czy nie ! Zawsze ja kocham Cie! W moim sercu: Wisła! i na dobre i na złe!
Po trzecie: I nawet jeśli będzie źle, my NIGDY nie poddamy się!!
Więc nie poddajemy się ... przed nami mecz z Lechem, później z Ruchem !
Do boju Wisełka !

rafkur 22.07.2009 20:34

Bylem dzisiaj koło południa w Galerii Kazimierz i w Coffeeheaven siedział sobie Franek Smuda i pił kawę. Pomyślałem czeka na nominację - czemu się ****a nie pomyliłem......
Szkoda Skorży ale na ostatnią rundę eliminacji to się może przygotowywać czwarta drużyna ligi włoskiej , niestety aktualnie to my jesteśmy piłkarskim ogórkami a nie Levadie , Valerengi i inne wynalazki.

For_FuN_ 22.07.2009 20:34

Kompromitacja i blamaz nieporownywalnie wiekszy od meczow z Tibilisi i Valarenga. Tamte zespoly zdecydowanie lepsze, z mocniejszych lig od estonskiej(ktora jest polzawodowa). Napewno po tym meczu kilku pilkarzy znajdzie sie na wylocie, tj. Pawelek, Jirsak i Lobodzinski. 14 rzutow roznych i nie ma bramki!? To trzeba byc zdolnym inaczej.
Odbil sie tez brak transferow, bo jesli nie ma sie dobrego bramkarza, to trudno marzyc o czymkolwiek. Z drugiej strony brak napastnikow(trudno winic Brozka, bo w kadrze powinno byc 3 innych na ta pozycje). Blad w przygotowaniu fizycznym(co bylo sila w rundzie wiosennej). Nie podzielam slow Skorzy...trzeba winic przede wszystkim pilkarzy, a nie jego. On musi zostac na swoim stanowisku, bo nie ma lepszego trenera w Polsce, a potrzebne sa zmiany w naszej kadrze.

jackieboy 22.07.2009 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tranceaddict (Post 766010)
Chyba za dwa lata w takim razie, bo jak ten sezon idzie na straty to jak mozemy startowac znowu w LM ??

Sa zawodnicy do odejscia, Pawel Brozek to napewno, widac ze jednak mu sie juz za bardzo nie chce grac, bo jakby to byl Brozek z przed kontuzji to bym sam ten mecz wygral.

Spoko . Ekstraklasa to tak słaba liga, że spokojnie majstra zdobędziemy z przyslowiowym palcem w nosie ;)

Płakałem po PAO, teraz bo chwili szybszego bicia serca olewam. Nie udało się i trudno.
Artykuł z weszlo.com jak najbardziej trafny, jesteśmy kelnerami, ale czemu mimo to i tak zawodnicy są tacy drodzy?

tofik 22.07.2009 20:35

Eh co oni odjebali. Teraz znowu będzie problem, bo Cupiał już pewnie szykuje na Skorżę garotę. Fakt, że powinniśmy taką Levadię łyknąć... Coś zostało zepsute w przygotowaniach, nie ma innej opcji.

ps. Pamiętajmy, że jesteśmy kibicami klubu, a nie właściciela, piłkarzy, czy trenera :)

LooNatyk 22.07.2009 20:35

sam Pawelek moze i blad zrobil, ale co z tego?? I tak bylo by 0:0 i dupa.. Caly zespol zagral hanbiaco i tyle.

edit: jak juz czlowiek troche ochlonal.. to ciekawe jak z tego wyjdziemy? Przypomina sie sytuacja Celticu, ktory polegl ze Slowakami. Tam jednak zachowano spokoj i sie to oplacilo, u nas chyba nie ma co liczyc na taki scenariusz..

Brzeszczot 22.07.2009 20:35

ja pie**** widzialiscie ta bramke ? NIE nie widzielisice ku*** a placzecie zal mi was ....

thechris 22.07.2009 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wujor (Post 766006)
transfery - niech lepiej nikt nie pisze że to wina braku tzw "transferów" , z tymi patałachami to juniorzy powinni wygrać. Kompromitacja jakiej inne polskie kluby nie dokonały...

Moim zdaniem przesadzasz.

Nie powiedziałbym, że dzisiejsza kompromitacja jest większa niż z walczącą w barażach o utrzymanie w lidze norweskiej Vaalerengą. Również nie uważam, żeby porażka z vice mistrzem Gruzji była mniejszą kompromitacją niż porażka z mistrzem Estonia. Natomiast wyraźnie bardziej skompromitowała się Legia w Wilnie bo nie tylko sportowo ale również kibicowsko. Więc zawsze może być gorzej ;) Ciekawe czy Smuda wróci.

the_blues 22.07.2009 20:35

Dokładnie. Czy wygrywasz czy nie..itd. Żal jest na pewno, jest w nas ale to powinno przejść. A miłość do TS nigdy.

Po wstępnej analizie tych dwóch meczów może ktoś racjonalnie i obiektywnie wskazać przyczyny naszej przegranej?

arsfan90 22.07.2009 20:36

Aaa i "czemu winien jest Pawełek"? Jak zap******* bramke to piszecie ze nie mial szans itp: albo że kazdemu sie takie cos zdarza tylko że jak był dolha to ratowal mecze a kiedy Pawełek coś uratował?! To jest dobry bramkarz tylko jeszcze raz powtórzę dobry ale za słaby na MP!!!!!!!!

PROSPERO 22.07.2009 20:36

Cóż odpadliśmy. Bardzo wielka szkoda i zaprzepaszczonej szansy na Lige Mistrzów. Nie chce porównywać Skorzy do Smudy, ale uważam, że Franek jest bardziej doświadczonym trenerem, na pewno nie postawiłby na graczy z nazwiskiem tylko na graczy, którzy prezentują lepszą forme. Brak skuteczności i marnowane sytuacje przez Brożka pozostawie bez komentarza. Już kiedyś wspomniałem o tym na forum, że z Pawła piłkarz jest, żeby nie powiedzieć marnym, ale dość przeciętnym ...piłka mu odskakuje, widać tutaj braki techniczne. Pawełek powinnien sprzedawać eklerki w butiku, a nie bronić;/ Cóż jestem za tym, żeby trener Maciej Skorza miał troszeczke honoru i podał się do dymisji. Tyle tak na gorąco.

Olivarez 22.07.2009 20:36

Dramat. Jesteśmy 50 lat za Zachodem, 30 lat za Wschodem, 20 za Afryką, 10 za Cyprem i jak się dzisiaj okazało 5 lat za Estonią.

lubliner 22.07.2009 20:36

Ogarnela mnie depresja!!! Nie wiem co dalej!! czy zespol sie podniesie i czy starczy motywacji na lige. Na samym poczatku jeszcze liga sie nie zaczela a tu taki cios!!!

rookie1906 22.07.2009 20:37

ryba psuje się od głowy...

Panowie (i Panie), macie pretensje do piłkarzy, że zlekceważyli Estończyków. Słusznie! Ale sami uczciwie przyznajcie jaki obstawialiście wynik pierwszego meczu. 4:0? Pewnie coś koło tego. A po 10 minutach meczu w Sosnowcu było widać, że tak łatwo nie będzie.
Ale nie o tym chciałem pisać. Problem Wisły zaczyna sie od SKĄPSTWA ludzi nim zarządzających. Nie postukuję, aby wydawac pieniądze na drogich piłkarzy, ale aby zastanowić się, czy nie lepiej było na przykład zostawić Baszcza i Zienia w drużynie.
Czy grali by z Estończykami? Coż, kontuzje to los piłkarza. Ale to byli przywódcy druzyny. Dziś został Głowa i Sobol, ale to za mało. Moim zdaniem przyczyna porażki tkwi w mentalności ludzi - także piłkarzy, którzy nie dorośli do odpowiedzialności.
Przede wszystkim w klubie potrzebna jest jednak zmiana SPOSOBU zarządzania. Jest prezes - figurant, który nie ma o niczym pojęcia i bierze kasę za nic. Takie są fakty.
Druga kwestia - należy ograniczyć do zera wpływ zarządu TFK na decyzje w Klubie. Niech decydują Ci, którzy biorą za to pieniądze. ALE niech to będą fachowcy od futbolu a nie ex-kontrolerzy skarbówki!
Pomiędzy zarządem Klubu a Właścicielem nie powinno być nikogo, a już na pewno tzw. Rady Nadzorczej (przynajmniej nie w tym składzie).
A skład zespołu i mentalność zawodników to pochodna działania właśnie tych panów, którzy codziennie OKŁAMUJĄ WŁAŚCICIELA. I pewnie część z Was wie, o czym mówię. A jeśli nie, to pewnie ta kwestia wróci jak dojdzie do ustalania szczegółów w sprawie wynajmu stadionu pomiędzy Wisłą a Miastem.
Tak dalej być nie może!

M89 22.07.2009 20:37

A może to kibice zostali zagłaskani przez kilka lat sukcesów z rzędu? Zastanówcie się niektórzy nad tym co piszecie, nad tym czy na prawdę jesteście kibicami, czy tylko utożsamiacie się z Wisłą. Na prawdę wstyd mi, słabo się robi i idzie się załamać, jak się czyta Wasze posty.Myślicie, że płacicie za bilet to możecie wymagać - w takim razie płaćcie i wymagajcie dalej... powodzenia życzę. Dajcie się przy tym omamić mediom, najlepiej wierząc we wszystko co napiszą i kopiując tu fragmenty wyczytanych gdzieś artykułów, napisanych przez jakieś zakompleksione hieny.

Strach w każdym razie pomyśleć co się będzie działo, jak kiedyś skończy się era Cupiała. Nasza piękna historia pokazała swoje - w ciągu 103 lat było pełno pięknych momentów, ale i wiele trudnych. Nie pierwszy raz odpadamy przecież ze słabeuszem.

A żeby dotrzeć do tych mniej lotnych napiszę jedno proste i zrozumiałe do granic możliwości zdanie - nie jesteśmy i nigdy nie będziemy Barceloną, Realem ani Manchesterem United, a nasza liga nigdy nie będzie ligą Hiszpańską czy Angielską. Radzę sobie to napisać na ścianie i czytać parę razy dziennie, jak ktoś się nie może z tym pogodzić.

bobekzuk 22.07.2009 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez the_blues (Post 766028)
ehh no naprawde przykra sprawa;/ liczyłem bardzo na to zwycięztwo, można zdecydowanie mówić o pechu bo jeden słupek, drugi, wczesniej poprzeczka ale mimo wszystko cały zepsół grał źle. a estonczycy to przecież niższa klasa średnia. piłkarsko gorsi od nas ale co z tego.. na papierze jeszcze nikt nie wygrał. szkoda trenere Skorży. Pewnie poda się do dymisji ale co dalej? Znaleźć takiego drugiego będzie cięzko. Maciej zostań!
Z cała sympatią do dzisiejszej wisły ale tęsknie za Wislą Kasperczaka. Wisłą na miare stulecia

Czytam i nie wierzę - jakie "piłkarsko gorsi od nas"? Zremisowaliśmy z nimi u siebie i przegraliśmy na wyjeździe, halo.

Kompletnie nie rozumiem tego nadymania - większość komentarzy po losowaniu to coś w stylu "powinniśmy pojechać ogórków". Trzeba się zgodzić z jakimś weszło czy innym produktem GW - na chwilę obecną ogórki to my.

loozak84 22.07.2009 20:40

a to trzeba realu zeby ograc levadie tallin?

W.Star 22.07.2009 20:41

Wszedłem na forum i miałem napisać coś ironicznego/ośmieszającego/podłego. Ale po chwili zrozumiałem, że to bez sensu, że to tylko skompromituje mnie a wcale nie poprawi mi humoru.
Powiem tak. Teraz jeszcze jestem wkurzony, po bramce którą straciliśmy darłem się wniebogłosy. Ale zapewne kiedy będę już leżał w łóżku i spokojnie wszystko przemyślę to zwyczajnie, najnormalniej, po ludzku - zapłaczę.
Wiem, że nie wolno przesadzać, wiem, że płakanie na forum nic nie zmieni, ale... Jak można było ? Jak?
Nie daliśmy rady strzelić jednej bramki drużynie z Estonii. Pawełek puścił podobno farfocla, nie wiem, nie widziałem. W takim wypadku wnioski są proste. Mamy ogromne problemy z wykończeniem i bramkarzem. Nic nowego. No własnie, nic nowego, więc może w końcu zacznie się coś dziać aby to zmienić?

I mimo wszystko powiem jeszcze tak:
Maciej Skorża - zostań z nami.
Wisła w sercu - na dobre i na złe.

arbuz 22.07.2009 20:42

Mowilo sie ze druzyna przygotowana jest na nstepne 5 misiecy grania no ok zgadzam sie
ale do ****y nedzy druzyne przygotowuje sie na nastepne 5 miesiecy od dzisiaj a nie od ****a dopiero pazdiernika

skorza idzie w odstawke szkoda ale prawda
nie dal rady

przyjdzie znowu smuda
wygramy jesien
a na wiosne bedziemy drudzy

syf

zawsze wisla

cpc 22.07.2009 20:42

jaka liga taki mistrz, a liga taka jak bajzel, w którym ona tkwi, myślę, że z Levadią mieliśmy raczej akurat niefarta, ale to nie przypadek, że to polskim drużynom się niefarty przytrafiają, szczerze to nie mam ****a zielonego pojęcia jak w tym polskim piekiełku można zbudować drużyne na miarę LM

St@chu 22.07.2009 20:43

Kompromitacja kompromitacją...

Sama porażka to jest "pan Pikuś" w porównaniu z tym co się musi stać w skutek powstania ogromnej jak mniemam dziury budżetowej w kasie klubu...

marcinugorek 22.07.2009 20:43

Moje skomne zdanie na ten temat . ta drużyna NIE MA szans z taka pewnościa grac w pucharach byli pewni ze ich przejdą to mąja na co ten Kirm na co Jop kolejny zawodnik kontuzjowany z typu Dawidowski Garguła Wielka porażka WIELKA MASAKRA to co pokazali Brożek jest już za duża gwiazdą na nasze warunki moim zdanie to Cupiał go sprzeda w diabły za pare milionów i zabierze sie z Wsły bo juz kolejny rok bez Lm to poażka a rok zakończony już teraz w meczu z cienką drużyną i kolejny rok męki to chyba już nie dla niego wię cmyśle ze wisłe sprzeda jakims Arabom i spokój

To bedzie próba dla PRAWDZIWYCH WIŚLAKÓW któzy będą jeździć na mecze a nie ibice sukcesu..

CZY WYGRYWASZ CZY NIE....

Przemoo 22.07.2009 20:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martinho04051993 (Post 766012)
Teraz się okaże, kto jest prawdziwym Wiślakiem, a kto sezonowcem. Ja zawsze będę za Wisełką, na dobre i na złe...

Piszesz to jako 3. osoba. Po co?? zeby podnieść swoj prestiż na forum, bo tylko miesiąc na nim jestes?
Zajebali mecz, to i sezonowcy i prawdziwi kibice mają prawo się irytować i swój gniew okazać. Proste.

WLD-SZRW 22.07.2009 20:47

WISŁE ZAWSZE SIE MA W SERCU
nie chodzi o wladowana przez kazdego z osobna kase czas zycie a...
to jak ludzie zarabiajacy grube pieniadze robia na w ch***
bo tak jest , i nie mow mi jeden z drugim ze napinam sie i nie jestem kibicem ,bo gdyby nie bylo ich stac
na awans to po co by tak komeptowali zespoly ? i cala ta LM?

TSW Fanatyk 22.07.2009 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez M89 (Post 766057)

Strach w każdym razie pomyśleć co się będzie działo, jak kiedyś skończy się era Cupiała. Nasza piękna historia pokazała swoje - w ciągu 103 lat było pełno pięknych momentów, ale i wiele trudnych. Nie pierwszy raz odpadamy przecież ze słabeuszem.

.

właśnie o to chodzi że nie pierwszy raz odpadliśmy ze słabeuszem..klub z taką historią i z takimi kibicami jakim jest Wisła powinna wygrywać z tej klasy zespołami.

Jago 22.07.2009 20:52

"Znowu to samo".. eh. ciężko cokolwiek powiedzieć nad zaistniałą sytuacją.. nawet w najgorszych snach nie mogłem spodziewać się że odpadniemy z Levadią..Pewnie posypią się głowy lub też Skorża sam poda się do dymisji.. Nawet jeśli to nie przyjdzie do nas zagraniczny trener a nawet jakby to po co skoro nasze gwiazdy swoja grą wywalili trenera Petrescu. Taka prawda, sami powiedzieli że treningi były ciężkie. No to jakie mają być? tylko ciężka praca przynosi efekty a u nas to co jest wystarcza na ligę lecz na Europe już nie..a obsada bramkarza.. to była zawsze nasza pięta achillesowa no może poza Dolhą nie było bramkarza który wygrywał by dla nas mecze.. a choćby nawet to remisy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl