![]() |
Cytat:
Kamyk - wara od blondynek ! :P staje tutaj zdecydowanie w ich obronie (oczywiście tych naturalnych! nie tlenionych!), mimo, że czasem głupie, to jednak ta słowiańska uroda <marzyciel> .. |
już mi lepiej..... ;)
|
Liga dębowych :)
Napracowałem się dziś cholernie |
Panowie, a może przy kobietach jednak nie wypada się licytować? :) Bierzcie przykład z fcz1985 ;) czy tam Kefira vide Maślany :P.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kamyk dzięki za życzenia... wiem, że szczere, ale od wszystkich dostaje te same wierszyki więc nie odpisuje. |
Cytat:
Niestety nie da się. Chociaż od stycznia będę pracował jako sanitariusz w Szpitalu Uniwersyteckim na Kopernika:] Wtedy przestanę sączyć:) |
Cytat:
|
Juz to słyszałem;P
Poczekaj aż dziewczyna mocniej pantoflemwalnie to wtedy zobaczysz co to jeździć w karetce:D |
Cytat:
|
Wierszyki świąteczne są do dupy, gdzie inwencja? gdzie własne działanie i oryginalność?
Cytat:
|
Właśnie mi kolega oryginalny wierszyk przesłal ale cytował nie będę... kobiety tu jeszcze siedzą... :P
|
Też nie umiera;)
Ni_Ma pracuje jako ginekolog więc wie co mówi:rotfl: |
Cytat:
kiedyś to się kartki wysyłało a teraz mail, sms.... i wierszyki z neta.. bleee |
Cytat:
|
Cytat:
chodziło mi o męskie wnetrze, ale zrozumiem jak uczęszczasz do powyższego lekarza... każdy się leczy gdzie chce :rotfl: |
Cytat:
ciekawe jak za kilka lat bedziemy sobie składać zyczenia... :-/ |
Cytat:
Wiesz jakie mam dwie zajebiaszcze dentystki:> przy nich nawet borowanie jest podniecające:lol: |
Cytat:
Jak komuś się tandetne składanie życzeń nie podoba, to zrobi to jak należy, inni pójdą na łatwiznę ;) |
Cytat:
Poza tym człowiek kiedyś zmądrzeć musi! |
Cytat:
Tak z dnia na dzień? |
Do poprzedniej pracy też podchodziłeś profesjonalnie jak żydów prowokowałeś smyczką/kubkiem wierności przez okno:D
|
Cytat:
|
Ja pierdziu... nigdy nie zadzwonie po karetke... Będę po FALCKa dzwonił :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dostałam dziś sporo smsów z życzeniami, co drugi iwerszyk sie powtarzał:-/ . Weszłam na pierwszą lepszą stronę na necie z życzeniami i zobaczyłam je w zakładce "Bozonarodzeniowe".... i co ja mam myślec o takich znajomych? co nawet się nie wysilą na nic od serca... ech szkoda gadac.. :-/ |
Dlatego o znajomych nie ma co myśleć i zająć się bliskimi :)
|
Cytat:
|
aaaaaa jako że już dzień Wigilii to nie wierszykiem a od siebie
Wesołych Świąt wszystkim Wiślakom i Wiślaczkom ;) |
A ja właśnie rozesłałem świąteczny spam po listach kontaktowych. Ale ja się przynajmniej wysiliłem, żeby od serca napisać. W sumie wam też mogę to zaaplikować( ale jestem wspaniałomyślny, nie :D ) także Wesołych Świąt.
Cytat:
|
no tak już Wigilia :)
Kamyk cos czułam że mogę na Ciebie w tym temacie liczyć :) |
http://i44.tinypic.com/2lnk8c8.jpg część mojego Euro 2012 :D
|
A ja kończę pianę numer 8. Idę pomału w kimanderko, ale już złożyłem życzonka:]
Pozdro 1906 i dobrej nocki wszystkim życzę! |
Uran235.... cuuuuuuuudne! jestem pod wrażeniem!! ogromnym rzec by mozna
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I ode mnie jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT! Żeby przyniosły nadzieję, a nie smutek, że minęły :).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl