![]() |
Sprawa jest prosta, jeżeli jakakolwiek stacja będzie nadawać mecz, to Polsat odkupi od nich prawa do transmisji. W innym wypadku nie będzie transmisji, bo Polsatowi nie będzie się opłacało wysyłać tam swojego sprzętu ani ekipy.
|
Przecież "Estonia oszalała po sukcesie w Sosnowcu", więc nei ma szans by nie było transmisji u nich w tv... :)
|
na chwilę obecną Polsat Sport (Extra tez) nie ma w planach transmisji z meczu... może to sie zmieni...zobaczymy.
|
Cytat:
|
Juz w jednym temacie to napisalem.Mecz Flora-Broendby w LE bedzie transmitowala dunska TV2 Sport i wyglada na to, ze jakas estonska TV bedzie produkowala sygnal.No chyba ze Dunczycy sie za to zabrali...Bedzie mecz Ligi Europy to LM tymbardziej powinna byc.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat z innego tematu nie napawa optymizmem:
Cytat:
|
Cytat:
posredniczyla w sprzedazy praw i sprzedala je TVP to nie mielismy takich zmartwien. Ten caly Placzynski niedawwno mowil, ze jesli ktos produkuje meccz to kwestia dogadania sie to kilka godzin, jesli nie to trzeba conajmniej 1 dnia zeby wlasnie zalatwic realizatora w danym kraju. Polsat dostal prawa do meczow Wisly za darmo i chce je pokazac najmniejsyzm kosztem. Tak to rozumiem. |
Takie jest moje zdanie ze UEFA powinna nazucjic telewizja ktore nabyly prawa transmisji do obowiazkowego pokazywania eliminacji tak LE jak i LM.Zeby potem nie bylo takich cyrkow zeby w 40 mnl kraju nie mozna bylo ogladnac meczu mistrza kraju.
Bo ilerz znowu moze kosztowac wyprodukowanie sygnalu wraz ze studiem 300 tys zl przeciez to jest kilka reklam i sa na zero a smien twierdzic ze przynajmniej te 500 tys ludzi by ogladnelo jak nie wiecej |
Uefa nie ma nic tu do gadnia, to klubom zalezy czy chce zarobić czy nie :P
|
Nie bedzie transmisji z Tallina. TV w Estonii nie jest zainteresowane tym meczem a Polsat sygnalu nie wyprodukuje :/ Pozostaje czytac relacje live. Orientuje sie ktos czy bedzie relacja audio w Radiu Krakow ? lub Biala Gwiazda?
|
Cytat:
|
Pozostaje śledzić relacje Live normalnie marzyłem o tym:)
|
A podobno taka euforia była w Estonii po meczu z Wisłą.
|
a bramki ogladniemy w P.S. jak dawniej było:))
tzn jak je ładnie wyrysują |
żenada... ;/
|
Cytat:
|
Co wy chcecie śledzić jak serwery padną :)
U nas wystarczy zakontraktować Jopa aby padły oficjalka i TWSD. Przecież co się będzie działo to masakra. To będzie jedno z nie licznych źródeł wyniku więc wszyscy się tu zlecą jeszcze będą odświeżać relacje . |
Chyba wszystko powyłączamy na czas meczu i odpalimy sam live... Może wytrzyma.
Co ciekawe, na ten moment nie jest pewne, czy będą do obejrzenia bramki z odtworzenia (zakładam, że jakieś padną...) :) |
Ja się nie zdziwię jak wszystko padnie oprócz lajwskorów a oglądanie na tym takiego meczu to masakra:)
Z jednej strony brak transmisji dziwi niemiłosiernie ale tylko do momentu kiedy zobaczymy jakie zainteresowanie jest meczami Levadii - 400tyś miasto a na meczach po 200 osób.Widać nikt ich nie ogląda.Szkoda bo mecz będzie najpewniej niesamowity(w sensie dramaturgii) |
Myślę że jakbyśmy wylosowali jakikolwiek inny zespół to transmisja by była.Nie zwalnia to jednak Polsatu bo moim zdanie skoro chcą tą Ligę Mistrzów pokazywać to mogli się już zabrać za wszystkie Polskie drużyny tak jak to dotychczas robiła TVP!Jestem rozczarowany i to bardzo tak ważny dla nas mecz gatunkowo a tu nawet pewnie skrótu nie będzie można zobaczyć.Ręce opadają normalnie...
|
Zauważ tylko że polszit to tv nastawiona tylko i wyłącznie na zysk.Tam nie ma dylematów czy coś jest dobre czy chujowe a liczy się tylko oglądalność.Taszczenie całego sprzętu przez ponad tysiąc kilometrów by oglądnęła to garstka(jak dla nich) osób jest kompletnie nieopłacalna.Gdyby choćby mogli wyjść na 0....Jedyne pretensje można mieć do estońskich dziwaków którzy nawet sygnału nie chcą puścić - Tak w ogóle to dziwie się że eliminacje LM nie mają zapisów które nakazują puszczania sygnału - Przecież jeśli chodzi o grupową fazę jest to oczywiste i nie ważne że np. Inter gra z mistrzem Białorusi, który to mecz niewielu Włochów interesuje.
|
Zaczynam tesknic za transmisjami w TVP.Nawet jak graly 4 zespoly to transmitowali wszystkie mecze, niezaleznie od sily rywala, ale niestety wszystko sie pozmienialo na gorsze.Na poczatku cieszylem sie, ze wygral Polsat, ale teraz zmieniam zdanie.
|
Nie mówcie że TVP nie liczy na zysk i wyprodukowałaby mecz ponosząc straty.Sami jesteśmy sobie winni wynikami w poprzednich sezonach. Radzę nie podpalać się i czekać do środy rano, bo informacje jakiej kolwiek nie oficjalnej strony mają niską wiarygodność.
|
Ale TVP nawet kiedyś pokazywała takie badziewie jak Vetra : Legia!!!Nie rozumiem tego:(Obyśmy prześli ta Levadię i wtedy już takich problemów nie będzie!!
|
ja tradycyjnie zasiądę przy Radio Krakow
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to ładnie :( ani w radiu ani w tv...ja pier*
|
Najlepiej otworzyć okienko z relacją live na jakąś godzinę przed meczem, ponieważ na 5 minut przed pierwszym gwizdkiem będzie trzeba czekać bardzo długo na otworzenie relacji.
|
Nie będzie transmisji meczu Wisły:
http://sport.onet.pl/0,1248711,2012183,wiadomosc.html |
To paranoja, Polsat nie transmituje meczu bo jest małe zainteresowanie, a o samym zainteresowaniu świadczy chociaż fakt,że w dniu meczu serwery będą padać bo ludzie za wszelką cene chcą chociaż zobaczyć relacje tekstową, Polsat poprostu kpi z kibiców, kupują najpierw prawa do transmisji a potem kalkują ze nie opłaca się transmitować....paranoja!
|
Lepiej tego nie transmitować. Odpadnięcie z Gruzinami to było małe piwo w porównaniu z kompromitacją która jutro może mieć miejsce.
Pisałem to przed pierwszym meczem i teraz powtórze: polskie drużyny są same sobie winne, że nikt nie chce pokazywac ich meczów. |
Cytat:
|
a jakies radio nie przeprowadzi transmisji???
|
Cytat:
|
Radio Biala Gwiazda to jest radio internetowe wiec wielkich problemow technicznych nie powinno byc z transmisja- bo raczej chyba na stadionie internet maja. Tylko czy Estonczycy pozwolili by na relacje i ile by sobie krzykneli?
|
I jak by nie daj Boże tak Wisełka odpadła i co wtedy?!Po za pucharami już w lipcu?!Kiedyś były inne lepsze czasy!!!!!Ja jestem załamany!!!!!!
|
Cytat:
Ile C+ zapłacił za prawa do orange ekstraklasy ??? Kibic to kibic .... trzeba go szanować .. to zapłaci .... Poziom ma znaczenie drugorzędne, liczą się emocje a tych na Łotwie nie powinno zabraknąć. Jeśli Polsat już wykupił te prawa to myślę że będzie transmitował w środę mecz .. narazie próbuje coś zaoszczędzić ......... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl