Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

HEDu 18.03.2009 22:29

Kosa zagrał 45 minut dla APOELu w P. Cypru, mial udział przy bramce na 1-0, ale został zmieniony po 45 minutach z powodu możliwosci kontuzji (został kilka razy mocno kopnięty)

Niekonik 18.03.2009 23:32

Piszecie tu o Dudu. Moze by sie i przydal, moze i zaskoczylby z formą mozna go bylo zostawic, mozna bylo go wypozyczyc, wg mnie szkoda ze go juz nie ma, tak samo jak szkoda ze nie ma Franka, ktory jest w formie, strzela tak jak przed odejsciem z Wisly. I teraz wlasnie widac kto jest "prawdziwym kibicem". Wy , czyli Ci ktorzy wlasny interes, czyli poczucie niby-honoru przedkladacie nad dobro Wisly(jak dzieci w przedszkolu- nie bede sie juz z toba bawil bo cos tam powiedziales :)), czy ja i wielu podobnych, ktorzy przymkneliby oko na nie dokonca ladne pozegnanie sie z Wislą.
Gdyby nie wasz liscik do zarzadu kontuzja Pawla nie bylaby dla nas tak straszna choc napewno uciązliwa, ale nie zagladala by nam smierc w oczy tak jak w chwili obecnej!
Posypcie glowy popiolem i przynajcie sie do bledu!!!!!!!!!! Przeproscie rzesze Wislaków!!!!!!!
Zreszt do kogo ja mowie? Do sciany? Chyba tak! Beton Beton Beton!!!!!!

1q2 18.03.2009 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Niekonik (Post 695087)
Piszecie tu o Dudu. Moze by sie i przydal, moze i zaskoczylby z formą mozna go bylo zostawic, mozna bylo go wypozyczyc, wg mnie szkoda ze go juz nie ma, tak samo jak szkoda ze nie ma Franka, ktory jest w formie, strzela tak jak przed odejsciem z Wisly. I teraz wlasnie widac kto jest "prawdziwym kibicem". Wy , czyli Ci ktorzy wlasny interes, czyli poczucie niby-honoru przedkladacie nad dobro Wisly(jak dzieci w przedszkolu- nie bede sie juz z toba bawil bo cos tam powiedziales :)), czy ja i wielu podobnych, ktorzy przymkneliby oko na nie dokonca ladne pozegnanie sie z Wislą.
Gdyby nie wasz liscik do zarzadu kontuzja Pawla nie bylaby dla nas tak straszna choc napewno uciązliwa, ale nie zagladala by nam smierc w oczy tak jak w chwili obecnej!
Posypcie glowy popiolem i przynajcie sie do bledu!!!!!!!!!! Przeproscie rzesze Wislaków!!!!!!!

Bredzisz Niekonik i nie wiem po kiego chuja znów odgrzebujesz temat

darotsok73 18.03.2009 23:47

Niekonik
Daj spokój , podzielam tak jak Michel , Jerry J. i wielu innych Twoje poglądy (w temacie Franka) ale nie widzę sensu zaczynania po raz pięćsetny tej samej jałowej dyskusji . Odpuść sobie ( i innym) .Wszyscy jak zwykle i tak pozostaną przy swoim. :D
Szkoda bić pianę.

Kurt 19.03.2009 00:04

Cytat:

A. Przed sezonem nikt oprócz wyznawców Franowskiego, nie postawiłby na to, że wróci i będzie strzelać bramkę za bramkę. Co więcej na razie zagrał 3 mecze. Obiektywizm nakazuje:
-oceniać sytuację według danych z przed jego gry... przerwa w grze, gra w stanach kontuzje...
-wstrzymać się z oceną dopóki F. nie zagra conajmniej 10 meczy.

było by i B. ale nie mam zamiaru po raz 1000 tłumaczyć... i bić piane. Każdy ma swoje zdanie i każdy przy swoim zostanie...

Cytat:

ale nie zagladala by nam smierc w oczy tak jak w chwili obecnej!
Właśnie grozi nam spadek do V ligi... To nie my na przekroju 10 lat zdobyliśmy 6 tytułów mistrzowskich... a Cupiał powiedział... że jak nie wygramy Ligi Mistrzów w tym roku to sprzeda klub... Proszę Cię... To zdanie to jakaś kpina.

wolfy 19.03.2009 00:31

Cytat:

Chciałbyś to jakoś rozwinąć? Najlepiej tak, żeby nie dostać bana, ale się przy tym jakoś szczególnie nie upieram.
Prosiłem o odrobinę szacunku dla obu stron dyskusji, ale dam Ci szansę. Wytłumacz się.

mic 19.03.2009 00:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 695105)
Chciałbyś to jakoś rozwinąć? Najlepiej tak, żeby nie dostać bana, ale się przy tym jakoś szczególnie nie upieram.
Prosiłem o odrobinę szacunku dla obu stron dyskusji, ale dam Ci szansę. Wytłumacz się.

Daj spokoj, chlopak jest "troche" sfrustrowany i sie "nieco" podpalil :lol:

Niekoniku, na forum przewaznie sie pisze a nie mowi, wiec widocznie w tym Twoj problem

picasso 19.03.2009 00:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 695105)

wolfy proszę Cię nie powstrzymuj się tym razem.

emjot 19.03.2009 01:04

Cytat:

dom dom
beton beton
dom dom
radioaktywny
blooooooooooooooooooooook

:rotfl:

wolfy 19.03.2009 01:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emjot (Post 695110)
dom dom
beton beton
dom dom
radioaktywny
blooooooooooooooooooooook

Twój wiersz poruszył mnie do żywego.
Tak dużo wyjaśnia, a jednocześnie - tak wiele spraw pozostawia niedopowiedzianych.
Otwiera stare rany.
Poraża spartańską wręcz prostotą.
Piękny.

P.S. Niedługo 26 kwietnia.

emjot 19.03.2009 07:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 695114)
Twój wiersz poruszył mnie do żywego.
Tak dużo wyjaśnia, a jednocześnie - tak wiele spraw pozostawia niedopowiedzianych.
Otwiera stare rany.
Poraża spartańską wręcz prostotą.
Piękny.

P.S. Niedługo 26 kwietnia.

dzięki za uznanie
ale to niestety nie moja twórczość
BRYGADA KRYZYS lp Brygada Kryzys, utwór Radioaktywny blok

ps. całość jest taka: RADIOAKTYWNY BLOK

Beton, beton
Dom, dom
Winda, dom
Dom, beton
Ściana, beton
Beton, dom
Sklep, beton
Praca, dom
Radioaktywny blok!
Beton, dom
Dzień, beton
Praca, beton
Dom, dom
Winda, sklep
Beton, dom
Balkon, beton
Dom, dom
Radioaktywny blok!
Beton, beton
Dom, dom
Beton, beton
Dom, dom
Beton, beton
Dom, dom
Beton, beton
Dom, dom
Radioaktywny blok!

http://brygada-kryzys.art.pl/

IncognitoTSW 19.03.2009 14:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurt (Post 695100)
A. Przed sezonem nikt oprócz wyznawców Franowskiego, nie postawiłby na to, że wróci i będzie strzelać bramkę za bramkę. Co więcej na razie zagrał 3 mecze. Obiektywizm nakazuje:
-oceniać sytuację według danych z przed jego gry... przerwa w grze, gra w stanach kontuzje...
-wstrzymać się z oceną dopóki F. nie zagra conajmniej 10 meczy.

Na moje oko strzelił w tym sezonie więcej goli niż Niedzielan, Beto, Małecki ?

darotsok73 19.03.2009 15:19

A może by tak "w pięknych okolicznościach nadchodzących derbów" nie pisać już o Franku tylko np. powspominać BYŁYCH PIŁKARZY którzy w poprzednich latach grali w meczach derbowych i zapisali sie w historii Naszych potyczek ze starozakonnymi lub Hutnikiem.
Pamiętacie Darka Marca ksywa "zimniok" który w drugoligowych derbach (wygranych) na Kałuży strzelił pierwszą bramkę??. Co on teraz robi , wie ktoś coś ?? Może pamiętacie jakichś innych charakterystycznych piłkarzy Wisełki??

1q2 19.03.2009 15:31

Marzec, jeden z lepszych grajków tamtego okresu - z Innych derbów a to był o jakaś tarcze prezydenta czy cuś , ogólnie nie ligowy mecz - u nas na Reymonta - było chyba 2-0 a 1 bądź obie bramki strzelił...Mateusz Jelonek...pamiętacie chłopa:D? ,zawsze z niego beka była, bo wirtuozem nie był

darotsok73 19.03.2009 15:40

Jelonek, taa ,jeździec bez głowy, bardzo ambitny, szybki ,tylko że biegał bez ładu i składu , Dubicki mi go przypominał, albo ...Gołoś :D.
Z tego co pamiętam to Pasiaści o Jelonka płakali , że im go "podkupiliśmy". :D

Bóg Trybun (objawion) 19.03.2009 16:06

Jelonek, Pasionek, Szopa, Szeliga, Kupidura, Chlebosołow, Mucharski... do wyboru do koloru

(tylko, że mało kogo te nazwiska dzisiaj interesują, refrenu nic nie przebije. Propozycja przemilczenia palącego tematu na forum jest mało realizowalna : ) ale powodzenia)

IncognitoTSW 19.03.2009 16:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez darotsok73 (Post 695231)
A może by tak "w pięknych okolicznościach nadchodzących derbów" nie pisać już o Franku tylko np. powspominać BYŁYCH PIŁKARZY którzy w poprzednich latach grali w meczach derbowych i zapisali sie w historii Naszych potyczek ze starozakonnymi lub Hutnikiem.
Pamiętacie Darka Marca ksywa "zimniok" który w drugoligowych derbach (wygranych) na Kałuży strzelił pierwszą bramkę??. Co on teraz robi , wie ktoś coś ?? Może pamiętacie jakichś innych charakterystycznych piłkarzy Wisełki??

zimniok grał w górniku parę lat temu jeszcze ;] a co potem, tego nie wiem. zniknął

arturmar 19.03.2009 16:24

Nie "Zimniok" tylko "Ziemniak". Jest teraz trenerem pierwszych juniorów Wisły.

Robin 21.03.2009 19:24

Dudka Dariusz - bramka na 2:0 w 20 minucie meczu Auxerre (1sza bramke strzelił Jeleń) ...ale ta francuska liga cienka ;)

Szarny 21.03.2009 20:58

http://www.youtube.com/watch?v=d-ftVDkYDKM

bramka Dudki

unpredictable_wislaczka 21.03.2009 21:56

Kuba wkońcu zagrał pierwszy mecz w tym roku. Było to na razie tylko 10 min.,a Borussia wygrała 1-0
przed meczem Klopp prosił Leo,żeby na kadrze uważał na Błaszczykowskiego http://www.borussia.com.pl/?nid=1218

MCX 22.03.2009 20:42

85' Iraklis 0 -2 Larissa

Bramka na 0-1 Maćka Żurawskiego :) Kolejna już, która to?
Mam nadzieję, że uda się go ściągnąć, nie jest jeszcze taki stary, szczególnie na naszą ligę, co pokazuje przykład Frankowskiego, a wcześniej Piotra R. który grubo powyżej 30 roku życia zdobył tytuł króla strzelców.

ultr4 23.03.2009 13:15

Ciekawy wywiad z Dariuszem Dudka :)

- Wreszcie możemy porozmawiać optymistycznie – zaczął pan regularnie grać w Auxerre i na dodatek strzelił pan gola w meczu z Le Mans.
DARIUSZ DUDKA: No to trochę zgaszę wasz optymizm. W najlepszym wariancie pogram chyba do końca marca. Obawiam się, że po powrocie z meczu kadry w Belfaście znów usiądę na ławce. To że teraz występuję w pierwszej jedenastce wynika z kontuzji stopera.

- Ale może w tym czasie udało się panu przekonać trenera i zachowa miejsce w drużynie?
– Po cichu na to liczę, ale już raz była taka sytuacja. Wtedy kontuzję odniósł Coulibally, a po powrocie do zdrowia, ja straciłem miejsce w składzie. Problem polega na tym, że ja kompletnie nie czuję zaufania wobec mojej osoby. Nawet dziennikarze są dla mnie bardzo surowi. Ale nie chcę się użalać, to nie leży w mojej naturze.

- Przed wami ważny mecz w Belfaście, a wy straciliście Pawła Brożka...
– To smutne, ale na szczęście okazało się, że Paweł nie będzie musiał pauzować tak długo jak przypuszczano. To piłkarz gotów do wyjazdu za granicę. Ale Francji mu nie polecam.

- A pan? Myśli o powrocie do Polski?
Tęsknie niekiedy za czasami z Wisły, a naszą ligę oglądam z sentymentem. Pewnie, że fajniej się grało, kiedy trener zaczynał od ciebie ustalanie składu. Teraz jest jednak czas nowych wyzwań. Nie powiem, że nie wrócę do Polski, ale traktuję to jako ostateczność. Uznałbym to za swoją porażkę.

Futbol.pl

grogoriogreg 23.03.2009 13:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ultr4 (Post 697309)
Tęsknie niekiedy za czasami z Wisły, a naszą ligę oglądam z sentymentem. Pewnie, że fajniej się grało, kiedy trener zaczynał od ciebie ustalanie składu.

Czy w Wiśle on nie łatał dziury :D

Grisza1 23.03.2009 14:21

"Gratuluję wiślakom, bo dziś przyszedłem tutaj dla nich, żeby ich oglądać w akcji" - Tomasz Frankowski po derbach.

http://www.futbolnet.pl/news/_lowca_...mek_82129.html

Maciejj 23.03.2009 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grisza1 (Post 697320)
"Gratuluję wiślakom, bo dziś przyszedłem tutaj dla nich, żeby ich oglądać w akcji" - Tomasz Frankowski po derbach.

http://www.futbolnet.pl/news/_lowca_...mek_82129.html

temu człowiekowi dziekujemy..........

michu-k 23.03.2009 19:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciejj (Post 697413)

Ostrożnie, zaraz zlecą się "hieny" (metaforyczne). Ne warto przyjacielu :-)

Niekonik 23.03.2009 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciejj (Post 697413)

temu tez!!!!!!!!!!!
Michu troche szacunku dla braci po szalu!!! Widze ze niektorym nienawisc do pana Tomka przyslania oczy i nie widzą juz nawet celow nadrzednych. Bardziej nienawidza Franka niz kochaja Wisle.Inaczej nie bylo by takich tekstów. No cóz widocznie wybrali niewłasciwą strone błon a od przerzutów róznią sie tylko tym ze są wierni!

Coglin 23.03.2009 20:06

obu strona, ktore moga sie tu teraz zleciec, polecam artykul o Franku w najnowszym numerze Forza Wisla.

Maciejj 23.03.2009 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Niekonik (Post 697436)
temu tez!!!!!!!!!!!
Michu troche szacunku dla braci po szalu!!! Widze ze niektorym nienawisc do pana Tomka przyslania oczy i nie widzą juz nawet celow nadrzednych. Bardziej nienawidza Franka niz kochaja Wisle.Inaczej nie bylo by takich tekstów. No cóz widocznie wybrali niewłasciwą strone błon a od przerzutów róznią sie tylko tym ze są wierni!

no wlasnie - wierność - Frankowski wie o tym najlepiej

darotsok73 23.03.2009 20:29

Ludzie , od nowa to piekło zaczynacie ?? Dotyczy to sympatyków i opozycji.
Pewnie ze 100 stron tego tematu jest o miłości i nienawiści do Franka. Myślicie że wniesiecie coś NOWEGO ?.
W tej niekończącej się opowieści to już nawet nicki większości Userów znam i ich (Wasze) poglądy na sprawę . Dam sobie rękę uciąć że nic oprócz nowej porcji jadu nie wniesiecie . Naprawdę warto ??

Ps. Ale jak sobie nie odpuścicie to w obronie trzeźwości i realizmu zawsze stanę :D :D

1q2 23.03.2009 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Niekonik (Post 697436)
temu tez!!!!!!!!!!!

Jeszcze Ci się nie znudziło<ziew>?

To na prawdę jest śmieszne, że ktoś zarzucający komuś klapki na oczach, sam stracił kontakt z rzeczywistością.
Jaka ****a nienawiść? ,czy Ty w ogole wiesz co to za słowo?
Bo ja oprócz Ciebie, co wali oskarzeniami i pomówieniami na prawo i lewo ,nie widzę zbytnio ludzi którzy czują nienawiść do Franka a jedynie, jeśli już - którzy stracili do niego szacunek a to wielka różnica.
Dlatego na prawdę daj sobie już spokój z tym ,bo jeszcze źle się to dla Ciebie skończy(w sensie odpoczynku od forum)co jeszcze powiększy Twoją paranoje, że 'pro Frankowcy' są tu tępieni.
Krzykiem i chaosem który bije z Twoich postów wd mnie się po prostu ośmieszasz, mimo pewnie szczytnych intencji.Chyba że to ktoś z Twojej rodziny, wtedy zwracam honor;)

wolfy 23.03.2009 21:05

Kolega Niekonik odpocznie sobie trochę od forum. Drugi w kolejności jest kolega Incognito, z przyczyn ogólnonapinkowych, ale to nie oznacza, że reszta może sobie pozwalać na więcej. Jeżeli już ktoś koniecznie musi wyciągać po raz kolejny ten temat, to z szacunkiem wobec posiadających odmienne zdanie.

Temat jest śliski, co nie oznacza, że powinniśmy się zachowywać jak stereotypowo przedstawiona grupa Afro-afrykanów uzbrojonych w tradycyjną, uwarunkowaną kwestiami kulturowo - historycznymi broń etniczną*. Ani tym bardziej - traktować tak swoich "oponentów".

__________________________________________________ _____________
* Osoba niewykształcona w niuansach tolerancji użyłaby tu zapewne określenia "banda dzikusów z dzidami"

IncognitoTSW 24.03.2009 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 697470)
Kolega Niekonik odpocznie sobie trochę od forum. Drugi w kolejności jest kolega Incognito, z przyczyn ogólnonapinkowych, ale to nie oznacza, że reszta może sobie pozwalać na więcej. Jeżeli już ktoś koniecznie musi wyciągać po raz kolejny ten temat, to z szacunkiem wobec posiadających odmienne zdanie.

Temat jest śliski, co nie oznacza, że powinniśmy się zachowywać jak stereotypowo przedstawiona grupa Afro-afrykanów uzbrojonych w tradycyjną, uwarunkowaną kwestiami kulturowo - historycznymi broń etniczną*. Ani tym bardziej - traktować tak swoich "oponentów".

__________________________________________________ _____________
* Osoba niewykształcona w niuansach tolerancji użyłaby tu zapewne określenia "banda dzikusów z dzidami"

Cóż - piszesz o osobach niewykształconych, sam używasz mojego loginu w skrócie, gdyż jeśli jesteś osobą wykształconą, powinieneś umieć czytać również liczby. Nie jest to wyraz kultury, szacunku - względem innego użytkownika, tutaj mnie. To tyle w kwestii skierowanej do Ciebie jako osoby, pozwoliłem sobie na tą drobną wycieczkę osobistą, z racji tego że ostatnio sam napisałeś posta nie na temat - w celu ośmieszenia mnie. A jako, że napisałeś że "to nie oznacza, że reszta może sobie pozwalać na więcej" - to pozwalam sobie na tyle samo - skoro robi to ktoś tak zacny jak Ty, zapewne jest to słuszne i należy Cię naśladować.

W kwestii Frankowskiego - ktoś pokazał jego zdjęcie na trybunach z ludźmi z naszymi szalikami. Dziwi mnie, że skoro siedział z kibicami - to żaden z "napinaczy", którzy grozili że jak się tylko pojawi to go potraktują nożem, nie zrobili tego o czym tak szumnie pisali na forum. Czy błędem jest pytanie? Ja nie zmieniam swojego zdania, gdy przyjdzie co do czego. Tematu Frankowskiego nie odgrzebałem, bo po co? Swoje zdanie ma każdy. Pisze o mnie użytkownik wolfy, że jestem w kolejce do bana z racji ogólnonapinkowych, cokolwiek to znaczy, gdyż takie słowo nie istnieje. Domniemam jednak, że chodzi tu o coś powiązanego z napinaniem się, lecz jest to niezwykle bezpodstawne. W moich wypowiedziach ze świeczką można szukać wypowiedzi agresywnych, burzliwych, nerwowych. Kieruję się spokojem, intelektem. To, że jest czasem ironii, sarkazmu - to źle? Przeszkadza komuś fakt, że czytając moje wypowiedzi nie rozumie podtekstów? Trudno.

A co do Frankowskiego, to ma tyle goli co Małecki na dzień dzisiejszy, o ile mi się wydaję ;]

BTW - wie ktoś czy gra gdzieś jeszcze Brasilia?

manson777 24.03.2009 18:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 697748)
W kwestii Frankowskiego - ktoś pokazał jego zdjęcie na trybunach z ludźmi z naszymi szalikami. Dziwi mnie, że skoro siedział z kibicami - to żaden z "napinaczy", którzy grozili że jak się tylko pojawi to go potraktują nożem, nie zrobili tego o czym tak szumnie pisali na forum.

pan Frankowski siedział na loży
więc raczej nikt by go tam nie potraktował nożem :>

IncognitoTSW 24.03.2009 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez manson777 (Post 697757)
pan Frankowski siedział na loży
więc raczej nikt by go tam nie potraktował nożem :>

A dziękuję, nie wiedziałem że akurat na loży.

Choć... zdarzył się taki przypadek, że i w piłkarza na boisku rzucił nożem niegrzeczny człowiek. Jeśli ktoś jest zdeterminowany, to podły cel osiągnie.

wolfy 24.03.2009 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 697760)
A dziękuję, nie wiedziałem że akurat na loży.

Ty w ogóle mało wiesz, ale nie przeszkadza Ci to w radosnej twórczości, takiej jak ta poniżej zacytowana.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 697760)
Choć... zdarzył się taki przypadek, że i w piłkarza na boisku rzucił nożem niegrzeczny człowiek. Jeśli ktoś jest zdeterminowany, to podły cel osiągnie.

Może więc lepiej pisz o rzeczach, o których masz pojęcie? Mam obawy, że "kierując się intelektem" robisz sobie krzywdę.

element - to akurat normalna praktyka w gazetach i portalach, jak się nie ma świeżego zdjęcia, to się wrzuca pierwsze pasujące. Kolega Incognito niestety chyba o tym nie wiedział...
Cóż, sam intelekt czasem nie wystarczy, przydaje się też obycie i wiedza.

element 24.03.2009 18:48

http://galeria.wislakrakow.com/20090322/md/04.jpg
http://galeria.wislakrakow.com/20090322/tb/09.jpg
http://galeria.wislakrakow.com/20090322/norek/04.jpg

Z kim siedział ?

Nie od dziś wiadomo że Loża VIP to raczej "wujek Edek" jednego z piłkarzy i "ciotka Alka" drugiego.

Kilka sekund i znajdujemy haczyk.
Otóż portal futbolnet.pl zamieścił zdjęcie Franka z 2007 roku kiedy siedział na D.
dla potwierdzenia:
http://www.futbolnet.pl/foto/5419
http://wislakrakow.com/www//showarti...6&pp=10&page=3

Oczywiście kurtki się nie zgadzają
Foto z niedzielnego meczu http://galeria.wislakrakow.com/20090322/norek/04.jpg
Zresztą będąc na meczu powinno się takie rzeczy wiedzieć. A oczywiście najzagorzalsi fani Frankowskiego co mecz są przy Reymonta i zawsze mają najwięcej do powiedze.. napisania.

I wtedy też gdy był na D wytłumaczono Panu Frankowskiemu jak sprawa wygląda. Jak widać zrozumiał i nie popełnił drugi raz tego błędu zasiadając już na loży VIP.

IncognitoTSW 24.03.2009 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 697768)
Ty w ogóle mało wiesz, ale nie przeszkadza Ci to w radosnej twórczości, takiej jak ta poniżej zacytowana.

Może więc lepiej pisz o rzeczach, o których masz pojęcie? Poprzedni Twój post poleciał nie bez powodu, za następny podobny będzie ban. Tylko tyle mam do powiedzenia w tej kwestii.

Forum jest dla kibiców, nie tylko dla bywalców loży ani dla tych, którzy zjedli encyklopedie.

Poprzedni post poleciał bez podania powodu, więc bez powodu. Jeśli masz powód - to go podawaj, choćby na prywatną wiadomość. Nie wymagaj czytania Twoich myśli.

O narwańcu który rzucił w Dino Baggio nie zamierzam więcej pisać bez powodu, bo wstyd mi że ktoś taki nazywał się kibicem Wisły Kraków. Dlatego nie chciałbym, aby ktoś poszedł w jego ślady.

element
- dziękuję. Właśnie takie odpowiedzi są profesjonalne. Nie bez potrzebny zaznaczyłem, że moja wypowiedź jest aktualna jeśli zdjęcie jest z derbów. Nikt niestety nie raczył napisać że jest sprzed 2 lat. pozdrawiam, dziękuję za rzadko spotykaną spokojną odpowiedź bez zbędnych aluzji i wywyższania się. pozdrawiam

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 697768)
Kolega Incognito niestety chyba o tym nie wiedział...
Cóż, sam intelekt czasem nie wystarczy, przydaje się też obycie i wiedza.

Dlatego zaznaczyłem, że jeśli zdjęcie jest aktualne to (...). Niestety w poście, który usunąłeś. Pozdrawiam, dziękuję za nieczytanie postów które się usuwa ;]

A i jeszcze jedno - jestem Incognito2192, a nie Incognito. Tak trudno doczytać?

licoo 24.03.2009 21:25

Wiem, że to jest bardzo śliski temat, jak ktoś już napisał. Ale może czas na to aby jasno i wyraźnie wyjaśnić co takiego zrobił Frankowski, bo chyba tutaj nie chodzi o samo odejście i tłumaczenie tego że w złym momencie? Bo według mnie musi być inny powód skoro go tak wtajemniczeni w tą całą historię kibice znienawidzili. Bo przecież Uche też odchodził, potem wracał i mu brawo bili kibice ( chociaż według mnie gorzej się zachował od Frankowskiego ). Jeżeli by zebrać wszystkie plusy i minusy ( być może o wszystkich nie wiem, może mnie i innych kibiców ktoś oświeci) to czy na prawdę Frankowski zasługuje na takie potraktowanie przez kibiców Wisły? Jeszcze raz proszę, powiedźcie co takiego zrobił Frankowski oprócz samego odejścia? Czy stawiacie go na równi z takimi piłkarzami jak Dudka, Kokoszka, Dolha, Uche, Kosowski , w sensie negatywnym? A moze jest szansa na wybaczenie? Przy okazji najbliższego meczu? Mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Z góry dzięki.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl