![]() |
Cytat:
Diagnoza była taka, że nie wchodzimy w kolano Pawła. |
www.wislaportal.pl/news.php?id=15061
Ciekawy komentarz użytkownika Maldini: Cytat:
|
A co tu potwierdzac. Jakis ancymon wyprodukowal swoje marne wypociny na forum i sie pewnie teraz cieszy, ze jakis poszukiwacz tanich sensacji wzial jego slowa na serio. Żurawski strzelil bramke przeciwko Lechowi i jakos nigdy nie widzialem, zeby slabej gral w potyczkach z tym zespolem. Lech to klub, w ktorym zaczal profesjonalna pilke i nie mozemy miec pretensji do niego, ze stawia te 2 kluby (znaczy obecna Amice i Wisle) na rowni.
|
"Weszło" o Boguskim, na swoim typowym, dennym poziomie. Wchodzić na własną odpowiedzialność.
|
Cytat:
|
wyłapany tekst o tym, że nie zagra Garguła jest jednak niezły ;]
|
Cytat:
|
wszyscy czekają aż niejaki Beto się na tyle zaaklimatyzuje że zacznie cóś grać
wydaje mi się że próżne oczekiwania bo... to kopacz słaby lub bardzo słaby prosto z brazylijskiej plaży lub ligi stanowej mieliśmy tu swego czasu drągala na którego pomstowaliśmy, twierdziliśmy że to drewnik, cienias i w ogóle... tyle tylko że to drewno strzelało bramki czyli robił to co Beto zrobić nie potrafi... Branko Radovanović... obecnie ?? chyba połamany kopacz UTA Arad a u nas... proszę bardzo: liga 11-3 PP: 2-3 PE: 2-2 PUEFA 7-0 w sumie: 22-8 pomstowaliśmy narzekaliśmy ale tak sobie myślę z perspektywy czasu że Branko był o dwie klasy lepszy od Brazylijczyka... ps. oglądnąłem uważnie powtórkę wolnego po którym Amika strzeliła gola. Arboleda przepchnął Boguskiego a Beto... cóż stał jak cip* z rozkraczonymi nogami... I raczej nikt go nie popychał.. po prostu stał jak .... :( |
Cytat:
No fakt... Branko juz na starcie dostał etykietkę "drewna" Beto wg mnie ROKUJE jakies nadzieje ze przystosuje sie do gry z polskimi obońcami ,bo na razie wyglada to tak jakby chciał "zobaczyc" jak sie gra w pilke w Polsce. Ale ta akcja z Amika gdzie dosc dlugo mial pilke i nie dal jej sobie odebrac -niby jedna akcja ale daje jakis obraz jaki to typ napastnika ,napewno nie wykończeniowego. To taki Crouch tylke ze musi nabrac wiecej swobody ,bo umiejetnosci ma,smiem twierdzic ze duze wieksze niz Radovanovic,ktorego przyklad podajesz. |
Tyle, że Radovanović był najlepiej w ostatnich latach grającym głowa napastnikiem w Wiśle. Do tej pory mam w pamięci gol po rzucie rożnym w meczu z Koroną, przed którym kumpel pyta jak oni chca strzelić bramkę, skoro stoi jeden Branko w polu karnym i 5 obrońców. Wbrew pozorom nie był też taki wolny za jakiego go uważano (vide bramka z Odrą w PE). Daleko mi od skreślania Beto, aczkolwiek porównując go w tym momencie do Radovanovica to w mojej opinii Serb prezentował się dużo lepiej i posiadał walory, które bardziej by nam się teraz przydały.
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=20689 czemu nikt mu nie da szansy ? ;] w pierwszym składzie. Może to nowy Lubański?
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5578
Sobolewski piłkarzem marca |
|
tyle tego szukałem... dzięki :)
|
Teraz już wiem dlaczego Łobo tak słabo gra.. Przed meczem zamiast się skupić i zmobilizować on bierze takie pisma i idzie do łazienki :D
|
Cytat:
|
No i teraz zobaczycie, że Pawełek jest lepszy niż Cebanu, okaże się to w meczach z Jagą i paru następnych ;)) .
|
Ja jestem naprawdę w szoku po wsyłuchaniu wywiadu z Ilie - wiedziałam, że ma łatwość w uczeniu się języków, ale jego swoboda i poprawność mówienia po polsku jest naprawdę godna podziwu, meczu nie widziałam więc sie nie wypowiadam na temat jego sportowych umiejętności:-)
|
Cytat:
|
|
Swoją drogą, czy to nie dziwne że najlepszym naszym piłkarzem jest Sobol? Piłkarz który nie przepracował okresu przygotowawczego a kontuzje wyleczył dosłownie tuż przed pierwszym gwizdkiem nowej rundy. Hmm..
|
Cytat:
Po cichu liczę, że w Cebanu lew się obudzi i sprawi niespodziewajkę. Ale to po cichu. |
Cytat:
i Skorży który toleruje tego pseudo fachowca |
|
Cytat:
CAŁOŚĆ |
|
Cytat:
Niemniej ogółem w szerszej perspektywie, czyli od czasu naszej poprzedniej rozmowy, uważałem za uczciwe poczekać do pełnego przepracowanego okresu przygotowawczego z drużyną tych Panów (bo zawsze coś stawało na przeszkodzie), no i niestety można dojść do smutnego wniosku, że Łobodziński na 99% nie wybije się na oczekiwany poziom - a zarabia zdecydowanie za dużo, a co do Niedzielana, to też już trudno uwierzyć, jeśli nie zaskoczy w najbliższych meczach podczas nieobecności Brożka (a patrząc na Skorżę nie wydaje się, żeby miał zamiar mu dawać szansę dłużej pograć), że okaże się jeszcze przydatny dla zespołu. |
|
|
Kuba WD
http://www.wislakrakow.com/forum/ima...nsertimage.gif klikasz na ten przycisk i wklejasz adres zdjecia skad zabrac adres zdjecia? klikasz na zdjecie prawym klawiszem myszy i dajesz "pokaż obrazek" nastepnie kopiujesz adres |
http://photos.nasza-klasa.pl/2199386...1c4418a0c.jpeg
Mariusz Pawełek z żoną. Może teraz będzie dobrze |
Marek Zieńczuk z żoną :
http://www.pilka.pl/photo/galeria/118356655214.jpg |
A pro po naszego nowego nabytku Beto , to jego nazwisko poprawnie sie powinno czytac chyba Betu , bo slucham audycji Kydrynskiego i tam jest wykonawca portugalski badz brazylijski ktory sie nazywa "Beto Betuk" i on to czyta Betu Betuk :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo pilkarz to zdecydowanie nie jest. |
Chciałem tutaj podkreślić pewną rzecz. W ostatnich dwóch ligowych meczach zauważyłem znaczny postęp w grze Mariusza Pawełka. Pewny przy dośrodkowaniach, odważny w wyjściach, dobry na linii, z wykopami gorzej ale tutaj moim zdaniem też jest poprawa, co najważniejsze nie próbuje zrobić więcej niż można. Wiem że ta runda nie dobiegła jeszcze końca ale jeśli utrzyma ten poziom będziemy mogli śmiało powiedzieć, że Mariusz Pawełek zrobił w końcu jakiś postęp.
|
Oczywiscie Mariusz gra ostatno dobrze i pewnie, co najwazniejsze.
Jednak juz w swojej "karierze" w Wisełce kilka razy tak miał, później przyszly kiksy, wiec ja poczekalbym jeszcze kilka meczy na jego ocenę. |
Również mam wrażenie że Mario ostatnio lepiej się prezentuje. Jakby był bardziej zdecydowany, pewny siebie. I hipoteza moja brzmi iż zaczął grać bardziej na luzie, tzn. bez myślenia co to będzie jak zawalę. Tak czy siak, trzymam za niego kciuki aby formę wędrowała jedynie w górę.
|
napewno jego interwencje są lepsza, ale w dalszym ciągu gra nogami to dla niego kosmos. Te jego płaskie wykopy doprowadzają do palpitacji serca, piłka leci na wysokosci głów napastników. Do tego denerwuje mnie wykonywanie przez niegu rzutów wolnych z okolic 25 metra, kiedyś wybije zle i bedzie z tego bramka a'la Kuszczak - zresztą w tym sezonie już kilka razy mogliśmy stracić w ten sposób bramke (chociażby na derbach i w meczu z Lechem w PP w Krk)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl