![]() |
W Opolu w pierwszym składzie wszedł Kuziemka i tylko jego kontuzja otworzyła drogę do gry Bozicowi. Miał cały mecz, strzelił gola z nie dał Jopowi wyjścia, to samo było z Leliveldem. Sam z siebie Jop nie wpuści nikogo.
"Bo on nie jest od tego żeby dawać piłkarzom pograć. Oni muszą sobie zasłużyć." :) Jak to Karcz z Wojtowiczem usłyszeli to aż zaniemówili :). Jak do tej pory jeszcze się łudziłem, że z Jopa będzie trener. To po tym wywiadzie nadzieja umarła. Narcystyczny bufon i tyle. A gramy słabo dlatego, że przecież wszyscy grają słabo. :) On wręcz żałuje, że dobrym początkiem postawiliśmy wysoko poprzeczkę :). Cyrk |
A na jesieni czyja kontuzja otworzyła drogę do pierwszego składu Boziciowi?
|
Cytat:
Opole dokładnie pokazało chorą filozofię Jopa. Stoję jak kołek przy linii i niech się dzieje co chce ja widziałem trening i to jest decydujące. Kuziemka gra bo to pupilek, Bozic ława, bo nie zasłużył żeby sobie pograć :). A żeby jeden z drugim nie mogli pokazać wszystkim w jakiej są formie to zmianę zrobię w 92 minucie , albo nie wpuszczę wcale, jak mi skosi jeden z drugim trawnik albo psa wyprowadzi to się może zastanowię. I tyle. Bo ja jestem Pan Trener Jop i ja widzę treningi :). Gość jest powodem całej popeliny, która ma miejsce od listopada. Teraz tylko obnażył swoje patologiczne podejście. Samozaoranie totalne. |
Cytat:
OK. :haha: |
Cytat:
http://www.90minut.pl/liga/1/liga14073.html |
Cytat:
Bozić z Opolem i tak wszedłby z ławki i widać było w trakcie meczu,że ma siłę na max 50-60 minut a szybkościowo odstaje bardzo wyraznie. |
Ale was kłuje, że ponownie obcokrajowiec odgrywa pierwszoplanową rolę (Bozic), a wunderkid Kuziemka jak gra???:D
krysztalowa sraka |
Lesiu, ale widzisz żeby ktokolwiek cisnął po Bozicu? Raczej wszyscy są happy, że w końcu jest zdrowy i złapał formę.
|
Cytat:
I to w totalnym wymiarze. I żeby potwierdzić Twe przypuszczenia podam Ci pewną wiadomość potwierdzoną ( telefonicznie) - Omić nie gra bo nie wydoił kota Jopa. Mimo jednoznacznego polecenia. Choć poniekąd trochę Cię rozumiem. Patrzysz na tabelę, drużyna pod dowództwem Jopa ciągle na pierwszym miejscu. Ajwaj. Jakże pięknie by wyglądała na miejscu dziesiątym... No niestety, niedoczekanie. Warto może wziąc pozytywium :D W "Słonecznej" jest promocja. |
Słuchaj leszczynowy kijku,o ocenę Kuziemki pytaj swojego idola Markusa.To on pisze o Maćku,że to talent jakiego nie było w Wiśle od czasu Błaszczykowskiego.
|
Cytat:
Znajdz tego ktory ma żal do trenera (niewazne czy uzasadniona czy nie). Kto sam nie pytany mówi o podziękowaniach dla sztabu i wiarę w niego, majac trenerowi za zle że wystawiał kogos innego.? Bozic dobrze wie co stracil przez kontuzje i jak bardzo sztab chciał go wyprowadzic na prosta. Właśnie dlatego, bo w sztabie liczyli na takie jego wystepy/bramki jakie ostatnio daje. |
Cytat:
I wszystko na to wskazuje że winny jest Jop ze swoim mottem. "Ja nie jestem od tego żeby dać piłkarzom pograć. Oni muszą sobie na to zasłużyć" Czym niby mają zasłużyć? Buty mu glancować? Przecież takim bredzeniem wprost mówi że ci co nie grają opieprzają się na treningach. A w kolejnym zdaniu twierdzi, że wszyscy na treningu ciężko pracują. Logiczny fikołek. Czy całkowita odklejka. Bozic w Opolu wszedłby z ławki? Kiedy ? w 92 minucie :rotfl: a potem Jop z poważną miną " nie wykorzystał szansy". Cytat:
A co do miejsca stary dziadu. Jak prognozowałeś przed sezonem zdobycz punktową? Które miejsce typowałeś? :) Więc nie ośmieszaj się tak jak Jop. Jop tym wywiadem zrobił z siebie całkowitego oszołoma. A co gorsze on nie rozumie dlaczego :rotfl: |
Dobrze, że Drozd jebie Jopa. To znak że jebie też Alfonsa z Kostaryki, bo przypominam - Drozd forsował tutaj teorie, że Jop to uczeń Rude.
I w sumie ma to sens - parodysta wychował kolejnego parodystę. |
Omić to ogór, już lepszy Olejarka.
|
Cytat:
Jak widać u Bozicia te minuty zawsze rosną.Tylko raz zdarzyło się że pojawił się w samej końcówce. Tak Bozić gdyby nie uraz Kuziemki pewnie i tak dostałby około pół godziny w Opolu |
Przy dobrych wiatrach 15 minut, bo nie zasłużył na więcej :). Może by "wykorzystał szansę" a może nie... A Jop by dalej wciskał ciemnotę że jest słabszy niż ci co grają.
|
Cytat:
28 minut (jego pierwszy mecz w Wiśle), 19 minut (po kontuzji), 29 minut w PP, 1 minuta, 20 minut, 29 minut i gdy już przestawało żreć: 29 minut w PP - i mecz przed oraz mecz po tym w PP wchodził w pierwszym składzie. W tych wszystkich meczach zaliczył raptem 1 asystę. I teraz znowu o kontuzji dostał 20 minut. Wszedł z Odrą dzięki kontuzji Kuziemki i wykorzystał szansę Dopiero teraz złapał formę, która uprawnia go do bycia mocnym punktem pierwszego składu. Więc od razu wchodzi, gra, Jop go wpuszcza. Nie wiem co ty jebany debilu tworzysz za teorie ale już dawno powinieneś zacząć leczyć ten chory łeb. Bozić wchodził ciągle, dostawał szanse, od samego oczątku gdy przyszedł do Wisły. Łapał kontuzje, ale od razu po wyleczeniu też wchodził, dostawał kolejne szanse, a gdy wyniki zaczęły siadać to po miesiącu od kontuzji wychodził już w pierwszym składzie. Podobnie teraz, po kontuzji zaczął dostawać minuty, a teraz już gra w pierwszym składzie. Ładnie masz we łbie najebane gówna |
Drozdzie :
Dziwi cię to, że Kuziemka dostaje szanse i trener wierzy w jego potencjał po tym jak w poprzedniej rundzie wjechał w ligę razem z drzwiami czy jak? To małolat, ma prawo do wachań formy ale nie róbmy z niego jakiegoś niespełnionego ogóra jak Starzyński czy Młyński. Kuziemka to na tą chwilę nasz trzeci piłkarz jeśli idzie o punktację kanadyjską w tym sezonie. Jest to również 10ty piłkarz bez podziału na pozycje, 5 pomocnik i drugi skrzydłowy ligi pod względem statystyk. Także Pie....nij się. Miał do wyboru Jop dwóch skrzydłowych, postawił na Kuziego - nie znaczy, że nie ceni Bozicia. Dane za : https://www.transfermarkt.pl/betclic...ersklasse=alle |
Kuziemka jest słaby psychicznie. Odkąd liga się nauczyła jego dwóch zwodów na których bazuje w swojej grze, mentalnie przestał istnieć.
W ekstraklasie na rezerwę może być, ale konieczne wzmocnienie na jego pozycji do pierwszego składu, by oprócz Bozica był jeszcze jeden zawodnik. Niemniej ani Kuziemka, ani swego czasu Duda okrzyknięty wunderkidem, nim nie są. |
Cytat:
Może na to wpływ mają nieregularne wypłaty? A może to, że wielu zawodnikom kończą się w czerwcu kontrakty i nikt (mimo zapowiedzi) nie rozmawia z nimi na temat przyszłości, ewentualnego przedłużenia, warunków tego przedłużenia. Cytat:
"Trzeba się szanować":rotfl: A taki Kutwa mówi: "... to, że grałem regularnie w rezerwach, to sam czuję , że mi to pomogło. Taka gra w ligowych meczach, nawet na nieco niższym poziomie, pozwala mimo wszystko nabrać pewności siebie. Nie mam wątpliwości, że te występy w drugiej drużynie ułatwiły mi występ w Bytomiu". A księżniczka Omić pokazała co potrafi w meczu z Zawiszą. Jop to narcyz? Wolnego... Jak patrzę na ostatnie 20 lat to niedoścignionym narcyzem był Hyballa. Dalej przepaść. Potem Probierz, może trochę Smuda, ale tak ciut. Ewentualnie Carrillo. Cytat:
W tym, że za nisko/wysoko prognozowałem? W tym, że w ogóle prognozowałem? Czekam na wyjaśnienia. Zwięzłe i konkretne. Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli dla Ciebie standardowa formułka o klubie, świetnej atmosferze i wspaniałych kibicach o czymś świadczy to... Wiele wyjaśnia, szczerze mówiąc. Praca z mediami to część tego zawodu, kto nie rozumie że dziennikarz nie jest jego przyjacielem ten wcześniej czy później będzie miał z tego powodu kłopoty. |
Cytat:
|
Trzeba młodemu oddać, że ładnie odkręcił wynik z Tychami.
Co do reszty pełna zgoda, po lekkości w grze, szybkości i kiwce nie ma śladu. |
Cytat:
Od Polonii zaczął się zjazd formy nie tylko Maćka ale i większej części drużyny |
Mnie też oprócz wahań formy rozwala argument "Wisła nie będzie przecież wygrywać KAŻDEGO meczu po 4:0" XDDD
Tylko to nie jest tak, że my rozjedziemy kogoś 4:0 a tydzien pozniej wymeczymy 1:0 albo remis. My wszystkie wyniki w tej rundzie. ABSOLUTNIE ....a WSZYSTKIE! Mamy wymęczone :D Czy to remis, czy wygrana. Wszystko na styku, jedną bramką, odrabianie strat, przeciwnik marnuje 100 itp. itd. No fajnie, że nie będzie wygrywać każdego meczu po 4:0, wygrajcie chociaż raz 2:0. Generalnie prowadźcie w 85 minucie więcej niż 1 golem. Chociaż ....a raz w tej rundzie XD (a przepraszam, z beznadziejnymi Tychami sie ta sztuka udałaa, to chociaż drugi raz). |
To się nie wydarzy.
|
Cytat:
A teraz nagle "Wisła Jopa" zniknęła. Już nie jest Jopa? Kto odpowiada za to że wszyscy są cieniami samych siebie, a Jop bredzi na konferencjach że wszystko jest ok i że wszystkie drużyny mają słabsze mecze :). Rewelacyjne wytłumaczenie. A co do punktacji, czy czasem 80% tych punktów Kuziemka nie zdobył w pierwszych 7 kolejkach? Teraz mamy 28 kolejkę. Ile jeszcze czasu zmarnuje na boisku na kredycie z pierwszych 7 kolejek? Jeżeli będzie wystawiany do składu za byłe zasługi to dalej będzie pod formą. Proste. A Jop za taki stan rzeczy odpowiada. |
Cytat:
|
|
Cytat:
Miedz Legnica 4 minuty Odra Opole 13 minut Górnik Łęczna 7 minut Polonia Bytom faktycznie 61 minut-godzina w sytuacji w której po kontuzji Rodado i przesunięciu na szpicę Duarte Bozić i Kuziemka to jedyni sensowni zdrowi skrzydłowi. |
Cytat:
90,63,62,22,24,71,84,90,66,4,13,7,61 Czyli 657 minut. Nasz sensowny zdrowy skrzydłowy w ciągu 657 minut od meczu ze Stalą Rzeszów strzelił 2 gole w odstępie 3 minut z Tychami. Czyli gol na 328,5 minuty. Czy taki Nikaj, albo Baniowski nie byliby w stanie osiągnąć podobnego wyniku? Tego się nie dowiemy, bo Jop o ile jednym daje pograć mimo braku wymiernych efektów, to innym nie daje i już. :) Wygląda na to że skończył się miesiąc miodowy Jopa. Jak donoszą media, poczynania sztabu są podobno wnikliwie obserwowane ;) |
Przed dwoma golami z 250 minut i po pewnie podobnie.
To nie są jakieś kosmiczne przerwy. Jakby to porównać choćby do statystyk Freda to Kuziemka zdaje się być wyjątkowo solidny i regularny. Mimo wszystko na forum płacz o Kuziemkę. To nawet nie są trzy pełne mecze z rzędu bez konkretu, ale cóż - bitches gonna bitch. |
Chyba żartujesz. Fred to taki sam pupilek Jopa jak Kuziemka.
Nikt nie mówi że oni nie powinni grać, ale jak grają słabo to powinni być zmieniani, a szanse pokazania swoich możliwości dostawać inni. Nawet ci którzy zdaniem Jopa nie zasługują. Bo może właśnie w meczu sobie zasłużą, albo odwdzięczą się za otrzymaną realną szansę. A nie wpuszczenie w 92 minucie. |
Oczywiście Baniowski by był lepszy, Nikaj też :D Kwa dwa chłopy co może z dwa razy prosto piłkę kopnęły... litości.
Przecież Baena też był zajebisty, u nas w pierwszym sezonie 4 konkrety przez ROK i w następnym 11 konkretów przez rok, ale prasę na forum miał, że hoho. Znajdźcie sobie innego kozła ofiarnego, Erthaler zrobił jeden konkret więcej a gra na kierownicy i nikt się go nie czepia, tylko młodego chłopaka, który ma potencjał na większe granie. Niech Kuziemka gra i się rozwija, każdemu kibicowi powinno na tym zależeć, chłopak ma 19 lat a jest drugim skrzydłowym ligi w punktacji kanadyjskiej. Jeżeli to do ciebie nie przemawia, to nie wiem co ty oceniasz? Wrażenia artystyczne? :D Własne odczucia?? No cóż, one się nijak nie mają do faktów. |
Cytat:
|
Drozd, ja tylko chciałbym przypomnieć, że Mariusz Jop jest pierwszym trenerem od września 2024 roku, a w sezonie 2025/26 Wisła jest na pierwszym miejscu od pierwszej kolejki i do 30 na pewno się to nie zmieni. Oczywiście najważniejsze, by była w top2 po 34.
Ale wszelka krytyka trenera zapominając o w/w faktach to zwykłe czepialstwo. |
Nie czepialstwo tylko obsesja.Jak najszybciej do poradni zdrowia psychicznego...
|
Nie mozna krytykować Jopa bo miał rundę konia, dzięki wzmocnieniom, a to, że przez jego kurczowe trzymanie się nazwisk wszystko się sp...od paru miesięcy, a co tam...
Jak będziemy w ekstraklasie całą rundę na miejscu spadkowym i tak nie do ruszenia, bo gdzieś tam kiedyś mial rundę top. Ani myślcie sadzać na ławce wunderkida Kuziemki, bo kiedyś tam parę spotkań mu się udało. A że cała liga już przeczytała jego firmowe dwa zwody, że ma już wyjebkę bo sodóweczka uderzyła, a co tam. Ma grać za zasługi. I to taki klaun nazywa obsesją??? |
Cytat:
|
Cytat:
Wyjaśniłeś trolla :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl