![]() |
Jak na razie najbardziej szokuje mnie ilość pikników na Dundee, oni na każdym meczu mają taki doping, czy po prostu protestują tak jak np. nasi kibice protestowali w JESIEŃ 2011 po tym jak Donaldowi odbiło i zaczął zamykać stadiony? :>
|
Co to bylo przez te pierwsze 10 minut? Przyszedłem w 15 minucie... patrze 2-0 i bramka dla Śląska i duza przewaga...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co za drewno z tego Sochy!
|
I gdzie ta duża przewaga Śląska?
|
kazda wrzutka Dundee pachnie golem
|
Cytat:
Mecz jak sinusoida. Co kilka minut zmiana inicjatywy. Mam nadzieję, że Śląsk złapie rytm jak w tamtym tygodniu. |
Cytat:
Bo Donald może rozkazywać innym zagranicznym klubom jak mają sadzać kibiców. :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Koniecznie musi wejsc Voskamp - granie na taki wynik jak jest teraz to samobojstwo
|
co za syf... oglądałem sobie meczyk na tej ipli i nagle ch** pisze, że błąd kart graficznej... złodzieje!
|
Podoba mi się gra Śląska , szybko wymieniają piłkę a nie to co My... jedna akcja pół godziny .. ; /
|
Cytat:
|
ma ktos linka do meczu na necie?
|
Ale chłopaki walczą. Podoba mi się dzisiaj zayebiście gra Śląska :)
łap panew http://transmisje.info/index.php?opt...=220&Itemid=93 |
|
WCHODZI VOSKAMP :d
|
To uważasz szczepek, że Skonto lepsze od Dundee?
|
Cytat:
|
Lenczyk slucha podpowiedzi i bardzo dobrze
|
Pepe sie obrazil bo dzis nie jest niedziela i chce mu sie grac
|
Cytat:
|
A tymczasem Lokomotiv prowadzi w 90 min ze Skopje 3-2. więc jeśli Śląsk awansuje to jednak Sofia
|
Brytyjskie stadiony nie są przystosowane do polskich kibiców:)
No tak szczepek, teraz zrozumiała wypowiedź:) i rzeczywiście słuszna uwaga:) |
Mila co ma dośrodkowania, palce lizać...
|
Przydałby się nam taki Mila w składzie . Przydałby się bardzo Meliksonowi i Ivicy :)
|
Mila ma dośrodkowanie jak ta lala :) W ogóle to bardzo kreatywny gracz.
|
Fajny meczyk trzeba przyznać. Szybko strzelone 3 bramki, mnóstwo dobrych sytuacji pod obiema bramkami, dużo ostrych starć i walka o każdą piłkę.
|
ale sa poje... wyniki w LE. Gazian po 1 Lokomotic jednak wygrał masakra jak w kalejdoskopie ;) Zilina odpadła...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl