Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w europejskich pucharach 11/12 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8092)

serek.c2 13.07.2011 17:55

A ja jakoś dziwnie spokojny jestem, liczę na gładkie dwa, trzy do zera na naszą korzyść.

buczo1985 13.07.2011 17:57

Nasi już tyle pucharowych wtop zaliczyli, że w świadomości zawodników powinno być zakorzenione gryzienie trawy. Można przegrać pechowo, ale jeśli zobaczę brak zaangażowania to z pewnością poczuję uraz do piłkarzy. Piszę tak bo jestem urodzonym pesymistą i ciężko jest mi się zmienić.
Trzymam kciuki zatem, aby trener dobrze przygotował drużynę, a piłkarze pokazali, że nie są tylko lepsi na papierze, ale przede wszystkim na boisku. Życzyłbym sobie 2 bramkowej zaliczki przed rewanżem w Krakowie, który notabene powinien być sportowym piknikiem i kropką nad i przed kolejną rundą.

A jak będzie? Niedługo się przekonamy.

szprotson 13.07.2011 18:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1125752)
Są w zasięgu podopiecznych Roberta Maaskanta? no to troszkę mnie uspokoiliście.

PS: Bramkarz Skonto, który zagra przeciwko piłkarzom Wisły inkasuje 500 zł miesięcznie?

ale my jesteśmy głupki

przecież polską tradycją trzeby było chłopu dać 2 klocki i mecz bez nerwów by był!

element 13.07.2011 18:01

Są w zasięgu podopiecznych Roberta Maaskanta? no to troszkę mnie uspokoiliście.

PS: Bramkarz Skonto, który zagra przeciwko piłkarzom Wisły inkasuje 500 zł miesięcznie? Dobrze że ma opcję założenia rękawic bramkarskich. Przynajmniej nie będzie rzucać się w oczy smar na jego dłoniach po skończonej na kilka minut przed meczem pracy w serwisie samochodowym.

Lukasz 13.07.2011 18:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1125754)
....
PS: Bramkarz Skonto, który zagra przeciwko piłkarzom Wisły inkasuje 500 zł miesięcznie? Dobrze że ma opcję założenia rękawic bramkarskich.....

OT:
Jak zarabiam 2x tyle co ten bramkarz to oznacza iż jestem 2x lepszym bramkarzem niż on?
Dodam że nigdy nie stałem na bramce i mam 170 cm wzrostu.

:)

Glazik 13.07.2011 18:17

panowie luzujcie...
http://www.youtube.com/watch?v=82NUdWCWHYE
WISLA!!!!co??? 5-0 :D

Kryniu 13.07.2011 18:22

nerwy nerwy i jeszcze raz nerwy. Na mecz który czekałem cały rok została godzina i już powoli nosi mnie jak przed najgorszym egzaminem. Mam nadzieję że nasi szybko strzelą i nie zrobią nam horroru bo nie wiem czy wytrzymałbym takie napięcie. Dzisiaj ustanowić wynik i za tydzień dokonać formalności.:) PS. Co sądzicie aby zamknąć forum na czas meczu. Na wielu forach zaczynają tak robić i możemy uniknąć niepotrzebnych wypowiedzi. Po meczu kiedy będzie wszystko jasne otworzyć forum i na spokojnie kto ma co do powiedzenia napisać.

element 13.07.2011 18:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1125757)
OT:
Jak zarabiam 2x tyle co ten bramkarz to oznacza iż jestem 2x lepszym bramkarzem niż on?
Dodam że nigdy nie stałem na bramce i mam 170 cm wzrostu.

:)

To oznacza tyle ze bramkarski strój przywdziewa wtedy kiedy nie starcza mu kasy z wyuczonego zawodu, jako piekarz, mechanik czy elektryk.

I tyle że sam Kew Jaliens ma bogatsza karierę i zdobyte umiejętności niż cały zespół Skonto grający w lidze gdzie największy wymiatacz w historii i jej gwiazda niejaki Nathan Junior nie może przejść testów w Rosji i dołączyć do rezerw Dynama Moskwa.
Ale szansę są. Podopieczni Maaskanta mogą powalczyć. Ciągle na forum było powtarzane że z Maaskantem wtopa nie grozi. Byłby Skorża czy ktoś inny to nawet nie byłoby po co jechać do Rygi bo wynik z góry byłby wiadomy. I o tyle mnie uspokoiliście.

Arronax 13.07.2011 18:32

Po prostu trzeba wygrać. Aż tyle i tylko tyle. Pomni doświadczeń z lat ubiegłych zwyciężymy :) .

Lechista69 13.07.2011 18:43

Ha trafilem sklad !

--------Pareiko----------
Lamey-Kew-Chavez-Pajic
----Wilk-------SObol-------
Malecki-Melikson-Iliev---
-------Genkov-------------

JarekTSW 13.07.2011 18:46

Tylko nie liczni chyba nie trafili :D Ten skład był pewny od dawna :) Liczę na spokojne zwycięstwo.

aguero20 13.07.2011 18:46

Jeszcze 45 min do meczyku :D otwieram bro i liczę że będzie z 4:0 :P

Lukasz 13.07.2011 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1125768)
To oznacza tyle ze bramkarski strój przywdziewa wtedy kiedy nie starcza mu kasy z wyuczonego zawodu, jako piekarz, mechanik czy elektryk.

I tyle że sam Kew Jaliens ma bogatsza karierę i zdobyte umiejętności niż cały zespół Skonto grający w lidze gdzie największy wymiatacz w historii i jej gwiazda niejaki Nathan Junior nie może przejść testów w Rosji i dołączyć do rezerw Dynama Moskwa.
Ale szansę są. Podopieczni Maaskanta mogą powalczyć. To są realia.

Wiem wiem, masz całkowita rację.

Problem polega na tym ze zdrowy rozsadek mówi jedno natomiast doświadczenie uczy innego schematu myślenia. Nie jest to wina nas kibiców 'pesymistów' tylko grajków którzy, swoim kapryśnym graniem i luzackim podejściem do zawodu, zmusili nas do rozważania irracjonalnych scenariuszy. Udowodnili to w wielu meczach o prestiż i stawkę.

Racjonalnie w Skonto, jak w każdym meczu wyjazdowym w pucharach, trzeba starać się strzelić bramkę i nie przegrać spotkania.

Jeśli bramkarz gra za taka kasę jak mówisz i do tego musi pracować to znaczy ze nie gra tam z musu tylko z pasji,i zacięcia i gra na ile mu umiejętności starcza. Daleki jestem od lekceważenia ludzi z charakterem.

Zaraz boisko zweryfikuje nasze oczekiwania - nareszcie.

Edit:
Narzekacie na Onet a bardzo fajny artykuł im wyszedł o tym spotkaniu:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html

Angmir 13.07.2011 19:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1125783)
Wiem wiem, masz całkowita rację.

Problem polega na tym ze zdrowy rozsadek mówi jedno natomiast doświadczenie uczy innego schematu myślenia. Nie jest to wina nas kibiców 'pesymistów' tylko grajków którzy, swoim kapryśnym graniem i luzackim podejściem do zawodu, zmusili nas do rozważania irracjonalnych scenariuszy. Udowodnili to w wielu meczach o prestiż i stawkę.

Racjonalnie w Skonto, jak w każdym meczu wyjazdowym w pucharach, trzeba starać się strzelić bramkę i nie przegrać spotkania.

Jeśli bramkarz gra za taka kasę jak mówisz i do tego musi pracować to znaczy ze nie gra tam z musu tylko z pasji,i zacięcia i gra na ile mu umiejętności starcza. Daleki jestem od lekceważenia ludzi z charakterem.

Zaraz boisko zweryfikuje nasze oczekiwania - nareszcie.

To nie rozsądek - to tak jak ofiara pożaru boi się potem ognia z zapalniczki. Te porażki zostawiły co po niektórym urazy, nie ma innego wyjścia jak leczyć je odprawiając takie zespoły z bagażem kilku bramek.

Teqcontroller 13.07.2011 19:23

Panowie pomału zaczynamy ! Stres z sekundy na sekundę coraz większy.Nie ważne jakim stylu ważne żeby wygrać !

kornd 13.07.2011 19:32

No, ładne flagi :)

Nehiar 13.07.2011 19:32

Jak na razie możemy podziwiać flagi Wisły ...

dynek.pl 13.07.2011 19:33

Szkoda, ze idioci posadzili naszych kibicow przed kamerą :)

Żmijka 13.07.2011 19:33

Mistrzostwo świata ze strony telewizji! :D :rotfl:

:shock:

robert995 13.07.2011 19:34

niech ktoś zadzwoni do znajomego do Rygi i powie że my chcemy też oglądać mecz :D
chłopaki zrozumieją bo widzą jaki tam mały stadion

dynek.pl 13.07.2011 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robert995 (Post 1125810)
niech ktoś zadzwoni do znajomego do Rygi i powie że my chcemy też oglądać mecz :D
chłopaki zrozumieją bo widzą jaki tam mały stadion

to samo mi przyszlo do glowy :)
o chyba - jakas interwencja ale glupki zrywaja flage z plotu - co to komu przeszkadza akurat ?

Bronex 13.07.2011 19:36

Ja .......ę ale te flagi .... To jest ....a nasz doom w tej transmisji.

PS. Niech zadzwonią do Krzoski i niech to zwiną. Flagi ....a większe niż ten stadion Skonto.

White91 13.07.2011 19:36

katasrtofa...

brylant17 13.07.2011 19:38

Jakby na dachu nie można było kamery postawić....

rnandez 13.07.2011 19:38

Fajne flagi.....

Eryk 13.07.2011 19:39

.............................Prawie jak na stadionie :D:D

$iWu$ 13.07.2011 19:40

To kara za to, że nas nie ma na wyjeździe... :D

bonawentura 13.07.2011 19:40

tragedia... z tymi flagami... jakby nie można postawić kamery po drugiej strony boiska.

djjamajczyk 13.07.2011 19:44

Musza zmienić kamerę ..choć kamara z "boiska" to niska jakoś transmisji ale lepsze to niż flagi :D

Nehiar 13.07.2011 19:45

O chyba podwyższyli kamerę :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl