![]() |
Nie wiem czy wy tez to zauwazyliscie ale swietny mecz zagral Celeban w Slasku.
Odnosnie Saidiego Ntibazonkizy. Niezly debiut, widac ze facet ma moc w nogach(szybkosc, strzal, dosrodkowanie) oraz bajeczna technike jak na Polska lige. Zobaczymy co bedzie dalej. C. O. Diaz, bardzo dobry napastnik. Mogl ustrzelic dzisiaj hat-tricka. Edit. czy wyscie slyszeli co powiedzial mlody Terlecki podczas meczu Polonii z Legia? Odnosnie Mierzejewskieg,o ze gdy ten przychodzil do Wisly Plock na treningach trenowal technike. To trener sie go zapytal: "Po co ty tyle ta technike szlifujesz"... Ja nie mam pytan... |
Zadnych bluzgow... jestem w szoku jaka kultura na tym stadioniku :) Za duzo strat... Przycisnac i bedzie ok.
|
Cytat:
P.s Takich jak Bruno to z Jagielloni mozna wyciagnąć paru, i byli by lepszym wzmocnieniem niz Boguski, Zurawski itp. |
żeby oni Was nie przycisnęli :D
|
Cytat:
PS; Mynar to jednak kiep i potwierdza to juz w 2 meczu. |
o tym, że Wasz nowy bramkarz cienki, to raczej Wy najbardziej u siebie płakaliście, dziś nawet ktoś z Waszych wpadł na pomysł, by go na łańcuchu 3 metrowym uwiązać, by do przodu nie wybiegał.
Swoich prostuj :D |
Cytat:
|
Po marności pozostałych.
Rybus o dziwo, chyba najlepszy z Legii. Manu za mało wykorzystywany, ale ma moc, której na pewno nie miał Radović czy Szałach. Vrdoljak również nienajgorzej. Cabral totalnie niewidoczny, pączek pewnie wejdzie potem. Zadziwił mnie siłą strzalu Borysiuk. Jest cięzko, oby 0-0, ewentualnie wymęczone 1-0 dla naszych i jedziemy dalej. |
Polonia gra nieźle a nie gra ani Sobiech ani Euzebiusz-ojciec Mesy- Smolarek. Nawet niezła ta druga kolejka po 1,5 meczu ;-)
|
Cytat:
Weszlo tez tak sadzi : http://www.weszlo.com/news/5385 Chyba ze masz na mysli alkoholika Kowalczyka, speca z Polsatu :) Prostuj. |
Jak weszło, jak to Kowal wymyślił. A on nasz jak prawie nikt :)
|
a co za różnica między Waszymi a Weszło?
|
Cytat:
022 - Mow za siebie. Dla mnie Kowal to niczyj zawodnik. Taka ulepszona wersja Sypniewskiego. Kij z nim. Mecz na remis i ten remis biore. Gramy tak sobie...wystarczy na 3/4 ligi, licze na progres. Manu ma szybkosc, Cabral ma technike, Vrdoljak fajnie przerywa... ale nic wiecej nie maja , czyli czesc calosci ktora nic nie daje. |
Cytat:
|
Po meczu Cracovia - Śląsk brawo dla komentatora, ani razu nie przekręcił nazwiska Ntibazonkiza ;p
|
Po pierwszej połowie Polonia powinna prowadzić 1-0, ale dwa razy w kluczowych sytuacjach wystąpił Piątek. Legia widać, że potrzebuje czasu bo w obronie ładnie klepią ale im dalej w las tym gorzej. Zobaczymy co przyniesie druga połowa.
|
Cytat:
|
No i 1:0 dla Polonii. Znając szczęście Maciusia S. taki wynik się utrzyma :D
|
Bruno dobry chłopak
|
no to piękne derby się robią :D
|
Zobaczcie na rotacje pilki i sposob strzalu. Mistrzostwo.
Emenems81 - Poczekaj na wasz mecz z Polonia :) |
hahaha Legia idzie na majstra :D
|
Antolovic to nie Mucha! Mucha potrafil wybronic mecze
|
Szkoda, ze go odpuscilismy...zwlaszcza patrzac na ciagle kontuzjowanego Gargule. Bruno ma ten luz, ktorego brakuje Iwanskiemu i wlasnie Lukaszowi.
|
ładna brama, ale jeszcze 40 minut zostało
ten Cabral w Legi malo widoczny |
najwieksze oslabienie Legii Skorza:)
|
nie oglądam
więc napiszcie później czy Legioniści wytrzymali po 60 minucie |
Za to wiadomo, co dziennikarze usłyszą na konferencji prasowej: -No cóż, wypada tylko przeprosić kibiców ;) Legia na razie furory w grze ofensywnej nie robi, na plus Manu - ale głownie za szybkość.
Na tle polskiej słabej ligi na wyróżnienie zasługuje spora liczba mocnych strzałów zza pola karnego tak z jednej jak i z drugiej strony. |
Ktos mi powie czemu zolta kartka a nie czerwien? Nie rozumiem... Jestem obiektywny, ale takie wjazdy to chore.
|
O kur..., Przyrowski :D!
Na Pawelka, Cabaja, Przyrowskiego i teraz Antolovicia zawsze mozna liczyc ;). |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl